Pink Blinking Music Note

Vill du beskriva dig själv positivt?

Hej på er finisar!

Jag tänkte testa en ny sak! Har alltid tyckt om att läsa dikter och skrivit en del egna. Gör dock inte det så mycket längre. Nåväl, nu tänker jag slänga ihop ett bokstavsrim och det vore hemskt kul om ni gjorde likadant i kommentarsfältet här nedan! Det hela handlar om att man ska beskriva sig själv positivt. :)

En gammal bild från Skåneresan jag och Sanna gjorde...
 
Nu kommer jag att beskriva mig själv positivt. So here we go!!

V
änlig
Envis
Rolig
Otrolig
Nogrann (allt som oftast i alla fall)
Ivrig
Charmig
Ansvarsfull

Tror att det kallas trötthet? Fast är inte helt hundra, haha!



Den här bilden togs i går kväll efter träning på hinderbanan med Cecilia och bad by myself i ån (vanlig ordning med andra ord). Kunde inte låta bli att fotografera denna vackra solnedgång. Jag har verkligen fått "dille" på solnedgångar. Men är det sååå konstigt egentligen? De är ju hur vackra som helst! Romantiskt och vackert. ♡Det är min melodi.

Vi blev minst sagt svettiga och trötta efter att vi kört hinderbanan ett x antal gånger! Haha, sista varvet snubblade jag nästan i däcken man skulle springa i. Tror att det kallas trötthet? Fast är inte helt hundra, haha! :D

Det känns som att jag inte behöver träna på minst en vecka. Fast det är lite väl överdrivet. Jo, förmodligen!

Hur går det med er träning, sötnosar? Vet ju att en del som läser min blogg faktiskt tränar. :)

I could make you happy, make your dreams come true.



Ni som har sett TV-serien Glee. Vet nog att skådespelaren Cory Monteith som spelade Finn Hudson dog 2013 av en överdos av heroin och alkohol? Låten "To Make You Feel My Love" ovan är tillägnad honom sjungen av hans egen fästmö Lea Michele, som spelade Rachel Berry.
Det är riktigt tragiskt att droger kan släcka någons liv bara så där...
 
R.I.P Cory Moteith 1982 - 2013

Nattinspiration

weheartit / Kollage gjort av mig

Kypesjön levererar!

 
 
Halleluja! Kypesjön levererar minsann sol och bad. Tentapluggar även mellan varven. Vilken underbart härlig tisdag! Hoppas att er blir lika fin. Kram på er! :)

Lekte Lilla Sjöjungfrun. Varför inte liksom?

Herre jävlar vilken fantastiskt fin måndagskväll jag har haft tillsammans med min goa vän Cecilia! 🙌😆💖



Bild 1: Dessa tjejer känner sig väldigt stolta och svettiga som har klarat att köra hinderbanan ett x antal gånger. 👍👏 Det är HELT klart värt två tummar upp!

Bild 2: Me in action. Det här var det jobbigaste på hela banan (eftersom jag är höjdrädd). Men jag klarade det! Hur grymt?

Bild 3: Trots att jag var typ helt slutkörd efter hinderbanan, så ville jag jogga ett varv runt fotbollsplanen. Sedan slängde jag mig på gräset för att jag var så trött.

Bild 4: Jag kände för att spontant bada i en liten å efter träningen och passade på att leka Lilla Sjöjungfrun samtidigt. Varför inte liksom?

Det kallar vi inte musik. Utan oväsen. Fast vi var glada att vara i varandras sällskap i alla fall.

God morgon på er, goingar! Har vaknat två gånger om. Så nu tänker dra på en morgonpromenad innan frukost. Bjussar på en bild från i går, då jag var vid Kypesjön och badade. Hur skönt som helst! Övar på att bli bättre på att hålla andan under vattnet medan jag simmar med ena armen (eftersom jag måste hålla med andra handen för näsan). Jag blir bättre och bättre. Kommer längre och längre. Tror jag har rätt bra lungor med tanke på att jag har sjungit mycket i mina dagar.


Hittade en kompis! När jag skulle testa inte nudda marken bana. Hur sööt? En minigroda. Döpte honom/henne till Grodis och funderade på att ta mig grodan hem! Ligga och mysa med i sängen. ;) Haha nä då! Skämt åsido. Det skulle bli rätt slemmigt. Här kommer ett par bilder från i lördags. Var med min bästa vän Sanna och tänka sig jag ville visa henne Kypesjön, haha! Visst blir ni förvånade? :) Kypesjön är väldigt vacker. Liten men vacker!
Dagen bjöd på strålande sol! Folk var på bra humör, förutom jag och Sanna som slutligen hade tröttnat på ett par killar som spelade "musik" ur en hötalare. Bara hardstyle. Det kallar vi inte musik. Utan oväsen. Fast vi var glada att vara i varandras sällskap i alla fall. Såklart! ♡

Love, love, love



Jag vill också vara kär! 💏


Jag är i alla fall väldigt spänd och förväntansfull.


Nu tänker jag köra igång Veckans blogg! Kul va? Jag är i alla fall väldigt spänd och förväntansfull. För ibland händer det att nya besökare ramlar in. Vilket är vädigt uppskattat, såklart!

Tävlingsreglerna lyder följande:
* Kommentera "jag vill vara med" eller liknande, så att jag forstår att du vill delta.
* Du har större chans om du följer mig på Bloglovin (skriv vilket nummer du blev). Men det är absolut inget krav! Fast det ökar ju dina vinstchanser, höhö. ;)

Feel free to participate in this contest / Känn dig fri att vara med i denna tävling!

LYCKA TILL GUYS!

Ps. Övriga kommentarer vill jag gärna hålla utanför detta inlägg. Vore gulligt om ni respekterar det.

Colorful and black


we♡it / Kollage gjort av mig

Häng vid Kypesjön

Mitt goa gäng. Mina solbrillor från JFR hade premiär! 👌 En trött Mellker...
Kände för att testa en ny smak, Tip Top. Vill tala om att den inte var Tip Top. Falsk reklam förteckning! *Besviken tjej*.

I går var jag vid Kypesjön med Emma, Jasse, Michaela och Mellker. Vi spenderade dagen med solande, badande, pratande, glassande och springa ifrån getingar. Men också ett försök till att grilla. Det gick ju jättebra! Eller inte... Det slutade med att vi tappade tålamodet och drog hem till Emma och Jasse och stekte upp vår mat där i stället. Dessutom var vi så jävla trött på getingarna! En av oss hade redan fått sig en dos av dem, det vill säga blivit stucken. *Suck* Hade en riktigt bra onsdag ändå, dock! Gött sällskap med roliga aktiviteter i farten. Både spralliga och softa. Just det ja! Jag och Jasse busade med att hälla vatten över varandra från våra flaskor, haha SÅÅ kul!!! :D Man måste ha kvar sitt barnasinne! Vilket vi helt klart har.

Vad hade ni för er i går? :)

Life qoutes


weheartit / Kollage gjort av mig

Packning för Kypesjön


Så här kan min packning se ut om jag ska dra till en sjö (i det här fallet Kypesjön). En bok ifall man känner för att läsa. Just nu läser jag "Niceville", har sett filmen men aldrig satt näsan i boken. Tyckte därför att det var på tiden! Haha, tre stycken bikinis fick även följa med. Gillar oftast att byta när man precis har badat, för att slippa ligga på en extremt blöt handduk. Tips tips! Solbrillor är alltid bra att ha, dessutom. Alltid lika roligt med ett par nya och fräscha!! En liten praktisk kylväska införskaffade jag mig i dag när jag var och handlade på Coop. Hur fin? Btw, kommer träffa Emma, Jasse, Michaela och Mellker vid sjön. De tar buss och jag cyklar. ;) Vi kommer grilla, sola, bada och äta massa gott. Blir hur bra och mysigt som helst!

Det här kommer bli en superbra onsdag! Önskar er en lika härlig dag. Kram på er! ♥

GIRL GANG



Hmmm... vart ska man egentligen börja någonstans? Det här kollaget fixade jag ihop på Polovore för exakt nio dagar sedan. ÄR riktigt nöjd med mitt klädval. Diggar speciellt bomberjackan. Så cool! Och bandanan är inte helt fel den heller. Gillar verkligen allt i detta kollaget på sitt sätt. ;) Men vad tycker ni? Hiss eller diss?

FLOWER POWER och SWAG






Magtröja och halsband - H&M / Snapback - Borås marknad / Kjol - Beyond Retro / Örhängen - Ur&Pen / Skor - Fått av mamma

God kväll på er allesammans! Hur är läget med er? Hope good! Med mig är det bara finfint. Lite trött bara. Annars är det synd att klaga.

Den här tisdag har jag på mig en enkel men snygg klädsel (tycker i alla fall jag). En magtröja i samband med en helt underbart hääärlig blommig kjol och min swaggiga snapback! FLOWER POWER och SWAG. :D Yeeeah!!

Har spenderat ett par dagar åt att passa min familjs får och lamm ute på landet från i fredags till i dag. Det har varit mysigt och har haft hela huset för mig själv, dessutom. Mamma och mats kom hem tidigare än väntat och har roliga planer denna veckan, så nu sitter jag på tåget på väg hem till Borås. Det ska faktiskt bli skönt att komma hem! Borta bra, men hemma bäst eller hur brukar det låta? :) Hihi

Det är så det ska vara.


weheartit / bild redigerad av mig


Två flugor i en smäll. Hur awsome?




Hur ljuvligt är inte detta vädret? Svar: jätteljuvligt. Jag njuter verkligen till fullo, trots att man blir så där lagom slö eftersom värmen är ingenting som hör till vanligheterna. Bara lite då och då. Därför är det svårt att hinna värma sig. Självklart är vattenflaskan by my side. Det är ju extra viktigt att dricka när det är varmt!

Har precis suttit ute i solen - jobbar på brännan samtidigt som jag tentapluggat. Två flugor i en smäll. Hur awsome? Nu har jag dock tagit en liten paus och tror bestämt att det nalkas mellon inne hos min familj. ^.^ Bäst att kolla!

Hoppas att ni har en fin sommartisdag! Sköt om er goingar. ♡

Ett par selfies från i fredags

Solbrillor: Saltochpeppar ♢Halsband: H&M ♢Örhängen: Ur&Pen ♢ Linne: Gina Tricot

Bjussar på ett par selfies från i fredags. Ååh, i denna stund då jag "klickade av" dessa bilder. Njöt jag VERKLIGEN av strålande sol och att livet var helt underbart! Satt och väntade på tåget för att åka in till stan - Göteborg. Hur grymt? Jag ÄLSKAR sannerligen den staden av hela mitt hjärta! ♡

Btw, senare i dag lovar jag att ni ska få svar på era kommentarer. Men snart ska jag äta frukost tillsammans med mamsen. :)

Första, andra, tredje, fjärde


weheartit / Kollage gjort av mig

Första: Jag tycker att bandanas är riktigt snyggt. Kan piffa till en tråkig outfit bara på en sekund! Hur awsome? Får ta och skaffa en så småningom.

Andra: Hur gulligt skulle det inte vara att ha en tiger som husdjur? Det borde ju vara som att ha en hund, haha! Eller? ;)

Tredje: Gillar denna ryggsäcken starkt, alltså. Aztec-mönster är riktigt frääänt. Give me!!

Fjärde: Skulle gärna vilja gymma på ett sådant här gym. Där inredningen fokuserar på min favoritfärg - ROOOOOSA. Hur coolt och fantastiskt vore inte det liksom???!!!

Men efter "mitt uppdrag"...


Svartabä och hennes dotter Strimman. Gosiga så det smäller om det! Bilden är dock tagen i går, för nu ligger de antagligen och sover. Hoppas jag!

Btw, har lovat att ringa och väcka brorsan klockan 04:30 i morgon. Ifall hans mobil skulle få för sig att krångla och därför inte vaknar av alarmet. Vad gör man inte för sin brorsa, så säg? :) Hej hopp, jag kommer låta som en zombie på rösten. Men efter "mitt uppdrag" kan jag så skönt somna om igen (förhoppningsvis). Well, den som lever får se!

Nu säger jag god natt och sov så gott! Vi hörs förmodligen tomorrow! Puss och kram

Bra väder, promenad och fika = en bra fredag



I går bjöd fredagen på underbart härligt väder med massa sol!! Vilket jag tillbringade tillsammans med en kille som jag har chattat med ett tag. Vi promenerade i Göteborg och fikade, samt pratade givetvis. :)

Killen var en gentleman, han ville bjuda mig när vi skulle fika på Starbucks (dock tar jag aldrig förgivet eller tycker att det är killens uppgift). Men han ville i alla fall bjuda.

Gårdagens fika:


Chocholate Chip Vanilla och en god sallad. Yammi!

Vi hade riktigt roligt tillsammans! Hoppas att vi kommer träffas igen. :D

Ute på äventyr!


Sitter på bussen till Göteborg här.

Fast nu har jag anlänt till Göteborg och missade mitt tåg. Jag blir förvirrad, de ändrar ju tabellerna. Aja, nästa tåg kommer om 15 minuter. Bara till att snällt vänta.

Vad har ni för er denna fredag?

Själv väntar jag och lyssnar på Ken Ring och Samia. ♡
Favoritlåten just nu:

Går inte att beskriva denna låten. Finner inga ord. Kärlek.

Gårdagen bjöd på en fet jävla kväll.


Jag och Mikaela taggade innan Ken Rings-liveframträdande. Hur grymt? Well, jag var mest taggad här.

Gårdagen bjöd på en fet jävla kväll. Höjdpunkten var ju självklart att se Ken Ring-live men kollade även på Brödraskapet (haha, som jag aldrig hade hört talas om förut). Svensktoppen hägrade även, då en vinnare av tre fick chansen att spelas på P3 och det blev Mikaela Samuelsson. Jag blev inte förvånad, har tävlat mot henne tidigare i talangtävlingar och hon är verkligen sjukt duktig!!!

Kameran fick följa med, så flera bilder utlovas! Tänker dock inte säga när. Vi får se helt enkelt.

TA HAND OM ER.

Kommer bli fett nice att se Ken Ring live!

Bjussar på en bild från min senaste fotopromenad.

http://imgs.sthlmsfinest.com/blogEntryImages/2081375.jpg

I kväll blir det att dra in till stan och se Ken Ring-live, med Mikaela.
Det är ju redan torsdag, vilket innebär Sommartorsdagar här i Borås. Underbart! Kommer bli fett nice att se denna grymma rappare! Lääängtar.

Fast innan dess blir det att laga kassler i ugn och tvätta tills jag pyser hemifrån! Det här blir en bra torsdag. Hoppas att ni får en lika fin sådan och njuter av sommaren! :) Pussis och kramis. ♥

Stay strong.





"Jag är pratglad, men tycker inte om att prata med främlingar."



* Jag ÄLSKAR att ligga och dra mig på morgonen. Ibland blir det alldeles för länge...

* Jag är pratglad, men tycker inte om att prata i telefon med främlingar. Vårdcentralen och andra nödvändiga samtal.

* Mitt favoritdjur har ALLTID varit hund och kommer ALLTID att vara. Minns under min barndom att jag och särskilt en vän letade efter hundar att klappa. Härliga minnen!

* Jag vill gärna dra ut på krogen, men inga av mina vänner vill gå eller så är dem inte hemma, *suck*. Får se vilket årtionde jag kommer dit. Har dock funderat på att dra dit själv. Men hur kul är det?

Ett par pilot solglasögon - får glänsa lite extra i sommar


Bild från min Instagram @verreperre

Jag kunde bara inte låta bli... Har beställt dessa snyggingar - ett par pilot solglasögon (de i rosa/guld). Priset låg på 103 spänn med frakt. Eftersom JFR hade REA just nu! Hur awsome? Dessa kommer passa perfekt nu i sommar! Får glänsa lite extra... ;)

Har ni några pilot solglasögon? Har lagt märke till att det är väldigt trendigt! Fast det är dock inte anledningen till att jag ville ha dessa. Nej, jag tycker helt enkelt att de är ruskigt snygga!

The struggles I'm facing. The chances I'm taking. Sometimes might knock me down. But no, I'm not breaking.



Har ni någon gång känt att allting bara är helt jävla hopplöst? Att ni inte orkar kämpa mera, och bara vill ge upp. Trots att detta är någonting ni verkligen vill göra. Klara av. Kunna känna er stolta över när ni har tagit er igenom det, hur jobbigt det än var så kom ni i mål.

Ibland känner jag för att ge upp. Pausa mina studier och göra något annat. Fast det är en röst som säger till mig: "Men vad fan Veronica, du har varit med om mycket värre saker. Du fixar detta!". Och denna rösten kan inte tala mera sanning. Därför tänker jag ALDRIG ge upp! Det borde INTE ni heller göra.

The struggles I'm facing
The chances I'm takingSometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

Some people are worth melting for.


weheartit


Hon är en sådan fantastisk människa. Delar med sig av sin fantastiska musik. Sitt fantastiska scenspråk. Kan det bli mera fantastiskt?


I går satt jag framför TV:n och käkade glass, direkt från byttan (är så himla fräsch av mig). Det är någonting jag tycker är riktigt soft när man ändå bor själv.
Så vänner, om ni kommer över räkna med att ingen glass erbjuds. Om ni inte vill ha glass som jag förmodligen har smittat med mina baciller. Haha, nä då. SKÄMT ÅSIDO. I vilket fall. Samtidigt som jag hade gott tilltugg, njöt jag VERKLIGEN av Allsångsscenen är din: Laleh. Hon är en sådan fantastisk människa. Delar med sig av sin fantastiska musik. Sitt fantastiska scenspråk. Kan det bli mera fantastiskt? Svar: tror knappast det. Det var helt magiskt att få höra och se på henne. WOW WOW.

Såg ni också på detta efter Allsång på Skansen? Om inte.

HÄR kan ni se hela showen. Ifall ni lyckades missa den!
 
 En av mina favoritlåtar är "Some Die Young".

Balla brudar i coola stilar




we♡it




Har upptäckt nya platser




Kände för att dra på en morgonrunda innan frukost. Fantastiskt väder! Och nu har jag upptäckt nya platser. YEEAH. Haha, dock hamnade jag vid en återvändsgränd. Så kan det gå när haspen inte är på. Well, bara att gå tillbaka. :D Väl hemma: frukost ska bli alldeles underbart gott! Börjar bli hungrig.
Önskar er en finfin måndag och hoppas att ni tar tillvara på vädret om det är i fred med er! Det vill säga bjuder på sol. :)

Kramisar i mängder till er. ♡Ni är såå fina!

"För mig är detta lyx i vardagen."




God morgon på er allesammans!

Tänker bjussa på ett nice frukosttips den här måndagsmorgon! I går åt jag nämligen müsli, Turkisk yoghurt och som pricken över i:et en näve jordgubbar. Hur gott? Väldigt mumsigt! För mig är detta lyx i vardagen.


Fuck it, I'm a flower.






VACKRA SOLNEDGÅNGAR


I'm in love. Hur vackert? Jag lyckas alltid ha turen att få se vackra solnedgångar. Dessa bilder togs innan jag begav mig hemåt med cykeln från Kypesjön.

En lördagskväll vid Kypesjön



Då har man tagit två härliga kvällsdopp! Underbart. :D

Intensiva och roliga dagar

Hallojsan i stugorna!

Det har hänt väldigt mycket det senaste. onsdags var jag inne i stan - fotograferade, chillade och bara hade det allmänt gött helt enkelt. Bilder kommer!

Gårdagen bjöd på morgonträning. Fick ett ryck då jag vaknade vid 04:30 att dra till gymnet. Käkade frukost ute på balkongen och sedan drog jag iväg. Körde ett pass på 30 minuter, mera orkade jag inte på grund av dålig sömn.

Efter passet handlade jag (07:06). Haha, har aldrig någonsin varit så tidigt ute i en affär. Där inne började jag prata med en trevlig tant eftersom jag tänkte flytta min vagn. Då hon svarade något i liknande med: "nej nej, den är inte det minsta i vägen". Sedan flöt samtalet på. Goa och pratglada tanter är så himla härligt! Älskar när folk faktiskt pratar med sina medmänniskor (i det här fallet mig).

På väg till bussen hem. Fick jag syn på detta glädjande besked...

Yeeah. Det blir kul. Har aldrig testat Frozen youghurt förut (eller hade med mig det på min och Sannas Skåneresa). Fast då hade det smält i påsen, så det gick inte att äta/dricka det. Spännande kommer detta bli!!!

Lite senare blev det häng vid Kypesjön tillsammans med Emma, Jasse (även deras vovve Mellker var med) och Mikaela. Bus med Mellker, mat och glass, solande, badande och tjötande stod i fokus. Fick till och med Mellker att simma. :) Åååh, hade en helt fantastiskt fin fredag! Kunde inte ha fått en bättre dag! Den var såååå lyckad och rolig. Men det blir ju ALLTID vad man gör det till ;D Glömde till och med att fotografera.

Jag älskar sommaren




Jag älskar sommaren, värmen och allt man kan göra under den här årstiden.

I går tog jag en cykeltur till Kypesjön, där blev det solande, badande (minst fem gånger var jag i vattnet). Därefter satte jag näsan i tentaplugg! Och så småningom pratade jag med Sanna i telefon. :)

Var vid den här sjön från 15-19. Hur underbart som helst! Försökte dock ragga till mig lite folk via Facebook, men det gick inte så värst bra ;D Aja, min onsdag var lika lyckad ändå! Det som gjorde mig allra lyckligast under dagen var när en bebis sa "hej" till mig. Då vinkade jag till bebisen. Btw, har insett hur många snygga pappor det finns. ;) Helt seriöst.

Underbart skönt! Trots att det är en aning kallt i vattnet. YOLO.

Tidigare i dag var jag och hämtade mina tentor i skolan. Därefter blev det en spontan cykeltur mot Norrmalm. Sedan tentapluggade jag ute på balkongen och så småningom tog jag en härlig powernap i den underbara, ljuvliga solen. :)

Nu sitter jag vid Kypesjön, jag och Cecilia har kört utomhusträning. Efter det badade jag. Ska snart i igen. ^.^ Underbart skönt! Trots att det är en aning kallt i vattnet. YOLO.

Vi hörs sötnosar! :D

Sådant som inspirerar mig


we♡it / Kollage gjort av mig


Att börja morgonen med att lyssna på Afrikansk musik, är inte helt fel om ni frågar mig!



God morgon goingar!

Att börja morgonen med att lyssna på Afrikansk musik, är inte helt fel om ni frågar mig! 👌👏👊🙌😘 Det får mig att längta tillbaka till Sydafrika... Saknar glädjen, gemenskapen, kärleken, upplevelserna, barnen, värmen, safarit kvällarna/nätterna på vandrarhemmet och allt som detta fantastiska land erbjöd. 💖

Visst blir ni allt lite nyfikna? ;)


Den här regniga, åskiga och blixtrande starten på veckan, har jag varit och hämtat ett paket. Himla kul! Det är bara jag och några till som vet vad som gömmer sig i detta paket. Visst blir ni allt lite nyfikna? ;)

Förmodligen får ni veta senare, eller i morgon. Det återstår att se! Håll ett öga öppet i alla fall.

Önskar er en fortsatt fin måndag! Kram till er.

True words


weheartit


Sommartorsdagarna i Borås

 
God kväll på er finisar!

Jag tycker inte att min hemstad erbjuder så mycket i vanliga fall. Om man inte hittar på saker själv, det vill säga (vilket jag ofta gör). Därför är det himla kul när Sommartorsdagarna är på shemat, då är det även liv i luckan här i Borås. Haha! Så i torsdags var jag med ett gäng och kollade på Agnes-live. Hon är så jävla grym! Helt galet vad hon har utvecklats som artist. Hennes scennärvaro och röst. Inte konstigt att hon har slagit igenom internationellt. Det var en riktigt härlig stämning i publiken, minns extra tydligt att det var en man som samlade burkar som verkligen släppte loss. Sjukt underbart att se!! Kul med människor som vågar bjuda på sig själva. Jag sjöng och dansade till låtarna. 

En liten fråga till er: Finns det någon Boråsare som läser min blogg? Vore väldigt kul att veta! :)

Just det ja! Efter att vi kollat på Agnes-live blev det spontant buggdansande i Parken. Jag älskar att göra saker jag inte brukar göra. Därefter drog vi till Lilla Bränneriet och satte oss och chilldrack - bara hade det allmänt roligt och trevligt! Det blev en fantastiskt lyckad torsdag! Tack, alla ni som var med.

Hur gött? Svar: helt underbart gött!



Ligger ute på balkongen och solar. 👌🌞 Hur gött? Svar: helt underbart gött!

Kika in här senare, för då kommer det ett inlägg om hur jag hade det i torsdags. Ni har ingen blekaste aning om vad jag hade i görningen då. ;) Spännande va?

Sitter ute på balkongen och chillar på livet



Tjenixen, hola amigos!

Hoppas allt är väl med er. Med mig är det i alla fall fint. Just nu sitter jag ute på balkongen och chillar på livet. Innan jag ska dra på grillfest. Det kommer bli riktigt roligt! Vi siktar på att vara vid en sjö, men planerna kan ändras - det kan bli spontant helt enkelt. Ser mycket fram emot den här dagen/kvällen och kanske håller vi igång till inpå natten också. Who know?! Den som lever får se. ;)

Hur ser era lödagsplaner ut?

Att besöka Liseberg




Hej svejs på er!

Nu sitter jag på bussen som styr mot Göteborg nu. Därefter blir det spårvagn till Liseberg! Där ska jag möta upp en vän och hennes vän. Det var både år och dar sedan jag åkte spårvagn samt besökte Liseberg. Ska bli riktigt roligt! Haha, inte spårvagn dock. ;)

Det här kommer bli en toppenfredag trots alla omständigheter! Hoppas att ni får en lika fin fredag som mig. Because you worth it. ♡Kramar i mängder.

En vän i mitt liv, en personlig almanacka.




Den här torsdagen passade jag på att beställa en ny almanacka! Eftersom min nuvarande tackar för sig på söndag. Och inte vilken ersättare som helst får äran att bli en vän i mitt liv, en personlig almanacka. Jag har haft en sådan tidigare (dock en mindre storlek). Tycker helt klart att det är värt att lägga några kronor extra. Både för att få mera plats att skriva på och det är mycket roligare att planera upp sina dagar om man har en almanacka som man verkligen gillar. :) Dessutom fick jag 14 kronor rabatt, då jag redan är kund hos Personlig almanacka. Ett riktigt bra företag. Bra leverans har dem också. Ni borde faktiskt också beställa en, om ni inte redan har gjort det. Onödigt att beställa två ju, om det inte behövs. ;)

I'm in love with this outfit


Linnet - HÄR / Sneakers - HÄR / Jeans - HÄR / Väska - HÄR / Hatt - HÄR

Alltså, I'm in love with this outfit. Är så nöjd med detta kollage, som jag knåpat ihop på Polovore. Tycker allting passar sjukt bra tillsammans! Texten på linnet är grymt. De vita sneakers är hur coola som helst. Väskan diggar jag. Älskar guld och glitter. Hatten gör hela outfiten! Och med trashiga jeans kan det inte bli annat än bra. Håller ni med mig? :)

Kommer bli full rulle hos Veronica!



God morgon på er! ♡

I dag unnade jag mig en sovmorgon, ställde inte klockan. Just för att jag skulle få vakna automatiskt. Kan vara himla skönt att göra så ibland, blev rätt sent. Kom inte till sängs förrän typ halv 3. Så sömnen var väl behövlig! :)

onsdagens planer: tentaplugga, diska, städa, handla (gjorde aldrig det i går), skriva ut biljetter och beställa en almanacka. Kommer bli full rulle hos Veronica! ;)

Vad ska ni hitta på?

En droppe svett passerade nerför pannan. Då blev jag riktigt glad, eftersom det var mitt mål. Att bli svettig innan jag landade på hemmaplan.



Hur vackert? I kväll under min grymma powerwalk fick jag se dessa makalöst vackra solnedgångar. Särskilt den sista bilden är en favorit. Ni kanske känner igen miljön? Har nämligen fotat där förut. Nåväl, nu kanske ni är nyfikna på hur lång min powerwalk blev. Haha, den blev längre än jag trodde att den skulle bli. Fast så är det alltid när jag väl har kommit ut. Första gången jag gick powerwalk, någonsin (förutom när man stressar till buss/tåg.) Hamnade på 3,9 kilometer och har räknat ut att det tog ungefär 52 minuter. Känner mig helt galet nöjd och duktig!! En droppe svett passerade nerför pannan. Då blev jag riktigt glad, eftersom det var mitt mål. Att bli svettig innan jag landade på hemmaplan. :) Yeeah!

Hur står det till med er den här tisdagskvällen?

Powerwalk på G






En sann talang!



Jag blir lycklig i hela hjärtat när jag ser sådan här glädje och känsla till musik. Han var verkligen värd att gå vidare! Så talangfull.Karoke? No more, du kom vidare i X Factor, grattis! Underbart.
 

Blog Award



Jag har blivit nominerad av Joy att svara på några frågor. SO HERE WE GOO! Förresten, tack för nomineringen.

Regler för awarden: 
♥ Tacka och uppmärksamma den som nominerat dig.
 Skriv 11 randomfakta om dig själv.
 Svara på dem 11 frågorna du fått i awarden.
 Skriv 11 frågor åt de du nominerar.
 Välj ut 11 bloggar att nominera (du kan inte välja den som nominerat dig).


1. Innan jag nyser viftar jag oftast med armarna, haha! Fråga mig inte varför. Gör ni också det?

2. Jag ogillar folk som inte har sympati för andra.

3. Jag tycker om min dator väldigt mycket. Har haft den väääldigt länge. I flera år och den funkar fotfarande. Tumme upp när tekniken vill dig väl!

4. På senare dar har jag "dragit på mig" pälsallergi, så måste äta tabletter som motverkar allergin. It sucks...
 
5. Jag älskar att bjuda på mig själv. Gärna på min egen bekostnad. Folk som känner mig skulle troligen beskriva mig som glad, positiv, energisk, galen, envis, nyfiken, ironisk men otroligt trevlig! :)
 
6. Klarar inte av att fila naglarna eller om någon skrapar mot någonting. Jag ryser i hela kroppen och gör konstiga grimaser för att det skär olidligt i mina öron.

7. Jag har haft en kanin vid namn Puffi (fast från början döpte jag honom till Pelle, men sedan bytte jag.) Och då blev det Puffi. Mycket sötare! I alla fall. Han blev nästan hela 8 år och han var världens bästa kanin, bästa vännen, en axel jag kunde luta mig emot, trots att han ibland bet mig för att säga ifrån: "att nu vill inte jag gosa mera med dig, Veronica. Släpp ner mig för guds skull!" Fina minnen man har. Min gulleponke!
 
8. Hemma hos min familj så har jag fått smeknamnet "papegojan" just för att jag pratar så mycket. Jag kan väl hålla med dem, höhö! Jag tycker om att prata. Excuse miiiaaaooo!

9. Någonting som jag fick höra i grundskolan, att vara scout var töntigt. Men jag höll inte med. Tänk vad mycket bra grejer man lärde sig, göra upp eld, binda knopar, surra stolar (haha, den gången då jag skulle testa vår egen surrade stol... ramlade den ihop, hoppsan sa!) och så vidare. Våga aldrig säga att det är töntigt att vara scout. I så fall är det du som är töntig.

10. Mitt favoritmotto: "Tar det som det kommer"

11. Har aldrig haft ett förhållande.

 
Vart köper du helst dina kläder?
Jag köper gärna mina kläder på Ullared och Second Hand (billigt ju.) Fast jag tycker även om Gina Tricot och H&M. Just nu är dock inte min ekonomi den bästa. Så jag föredrar billigt.

♥ Har du någon crush på en kändis?

Naj, inte någon som jag bara: "O.M.G, shit han är så jävla snygg och bra. Gift dig med mig?!)" Fast Channing Tatum är inte helt fel att vila ögonen på... ;) Jag menar, kolla bara... *dreglar lite*
 
Vem är din bästa vän?
Vore konstigt om ni inte har märkt det. Bortsett från er nya besökare. Sanna blir svaret helt utan tvekan! Vissa gånger känns det som att vi skulle kunna vara tvillingar. Tänk vad bra internet är ibland! Here is my lady and me:
 
Vilken är din favoritlåt just nu?
"Thinking Out Loud" - Ed Sheeran. Helt underbart fin! Vill vara kär när jag hör denna låten. True story.

Vem var din första kärlek?
Haha, det var på dagis, en tjejtjusare, som jag och min vän var kära i samtidigt. Minns att jag fick en skiten men söt liten nallebrosch av honom. Så himla gulligt! ^.^ Frågan är dock om min vän också fick en present? Hmm...

♥ Vilken är din favoritfilm och varför?
"Sweet Home Alabama". Just för att jag älskar filmer där ett par till en början är osams, men i slutet inser de att dem inte kan leva utan varandra och filmen avslutas med en filmkyss. Hur puttinutti? Lika sött som honung är.
http://4.bp.blogspot.com/-Uf_Zb76jurc/UarpnkCU9FI/AAAAAAAABK0/Dnc_4VdF71E/s640/tumblr_m7jovcDwTD1r71o7yo1_500.gif

Vad är din största dröm?
Att gifta mig rik. Haha, nämen oj! Vilken svår fråga. Får nog suga på den karamellen.

Om du färgade ditt hår till en helt crazy färg, vilken skulle det då vara?
Limegrönt, definitivt.

Vad var det första ordet du sa som liten?
"Kan själv", nä men vet faktiskt inte. Men har för mig att mamma sagt att jag uttryckte mig så när jag var 3 år.

Vilket är ditt drömresmål?
Australien. Det har det faktiskt varit ett tag nu. Hur härftigt vore inte det? Se kängurun hoppa omkring med sin lilla unge i pungen. Upptäcka hur många giftiga djur det finns i världen. Haha, nej tack. Men det skulle i alla fall vara riktigt spännande att åka till Australien! Utan tvekan.
 
Handväska, ryggsäck eller tygkasse?
Båda delarna. Fast oftast använder jag handväska och ryggsäck. Tygkasse blir det mest när jag ska sitta ute på balkongen och plugga eller teckna. Då är det lätt att rafsa ihop lite saker och slänga ner i kassen. Hur awsome?



1. Har du några syskon?
2. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
3. Hur spenderar du helst din dag?
4. Om du kunde resa vart du ville... Vilket resmål skulle det bli?
5. Har du något favoritdjur?
6. Vad värdesätter du högst i ditt liv?
7. Vill du ha barn i framtiden?
8. När började du blogga och till vilket syfte?
9. Finns det någonting du avskyr?
10. Har du skilda föräldrar?
11. Vilka är dina drömmar och mål?

Och de nominerade är... *FANFAR*

Charlotta, William, Linn, Calle, Vilma, Madeleine, Ida, Mathias, Amanda, My och Cecilia

Frukost är det viktigaste målet på dagen

Haha, jag bjussar på ett par videos från i morse där jag framför allt tjötar om hur viktigt det är att äta frukost. Kände att jag ville dela med mig av båda. Eftersom jag lägger till en del saker efter vart (är sjukt ovan vid att videoblogga.) Synd om ni skulle missa det, liksom änna då va.