Pink Blinking Music Note

5 saker som kan pigga upp dig!

1. Hur Darth Vader ser ut när han åker karusell.

 

2. Att det här inte är du...

 




3. Att din senaste post på Facebook garanterat var smartare än den här.

4. Att vi människor uppfattar ett leende på 100 meters håll!

 

5. Och kom ihåg, haters gonna hate och...

 

 
OBS: Ni MÅSTE dra med muspekaren på den osynliga texten (för att den ska bli synlig) ovanför bilderna!

Tarzan-teckning: Work in progress




Nu är det riktigt fredagsmys hemma hos mig. Ätit kokosgodis samtidigt som jag har suttit och arbetat med min Tarzan-teckning (tror jag tecknade den då jag var ca 13-14 år?). Har alltså bara färglagt och fyllt i konturerna på senare dar. Bilderna ska förmedla att teckningen är "work in progress". Är väldigt nöjd med den här teckningen (den ligger nu på skrivbordet färdig). Visar den någon dag! Det känns riktigt roligt att ha kommit igång med tecknandet igen! Fanns ett jättestort intresse hos mig att skapa i yngre ålder. Men nu är jag som sagt på G! Wonderful. :D Btw, Tarzan är en av mina favoritfilmer av Disney. ♥
 
Nå, vad tycks? :)

Vinterexkursion på Kransmossen


Ser ut som en michelingumma i mina termobrallor, frös gjorde jag dock inte, mer än om fötterna. ;)

I morse kl 9 var jag på Kransmossen tillsammans med klasskompisar och vår lärare inom naturvetenskap. Vi hade en vinterexkursion som innebär att man då går ute medan läraren pratar om naturen. Allt från spår i snön - djur, träd och buskar. Det var spännande! Gjorde även ett par övningar.


Minns att jag har använt en sådan här karta förut. Mycket fiffigt om man vill leka biolog!


Ett steg närmare hemmet... Borta bra men hemma bäst! :)

Har ni varit på vinterexkursion någon gång?

You never have to chase, what wants to stay.


we♥it

Gospelkonsert: Glammig outfit

Tröja - Lindex / Kofta - Gina Tricot / Halsband - H&M / Örhängen - Accesories / Läppstift, Tropical Pink - ICA (Isadora)
 
Minns ni att jag berättade för er i tisdags att jag stod i kö för insläpp av Gospelkonserten i Gustav Adolfs kyrka? Det här är alltså outfiten jag bar då, otroligt glammig! Tog bilderna direkt då jag kom innanför dörren. Var astrött och började bli sjuk (hade ont i halsen och lite förkyld). Ville bara gå och lägga mig. Men jag kände att det skulle vara kul att visa er hur jag valde att klä mig ett sådant tillfälle. Blev själv riktigt nöjd med mitt val av kläder, accessoarer och smink! :) Enkelt men ändå läckert!
 
Nu ska jag slänga mig i soffan och "bara vara" framför TV:n tittandes på en bra film! Önskar er allesammans en fantastiskt fin torsdagskväll. ♥
 
PS. Bilder från Gospelkonserten kommer upp när ni minst anar det. Surprise liksom! :D

torsdag och inspiration


we♥it

Hej på er!

Började morgonen med att vakna vid 07:00. Kände mig rätt pigg då faktiskt (tro det eller ej?). Klädde på mig (jag går ju inte naken till skolan), åt frukost och sminkade mig. Därefter var det dags att bege sig till bussen för att dra till mitt allra första seminarium i den nya kursen. Ett mycket givande och lärorikt seminarium, men det blir ju vad man gör det till!

Efter seminariet var det en rätt lång lunchrast som spenderades i skolans matsal med goa klasskompisar tillsammans med sjukt god mat. Kan det bli bättre? Ugnsbakad lax, potatis, någon slags sås och sallad till det var vad jag beställde. Yammi!Så småningom var det slut på lunchrasten och fick lov att återgå till verkligheten. Två föreläsningar väntade innan dagen var slut. Då är man allt bra trött! Men den sista föreläsningen handlade om ämnesdidaktik i förskolan vilket var mycket intressant. Föreläsaren var dessutom duktig och bjöd hela tiden på ett leende samt entusiasm och även olika tonlägen. Det gillar vi starkt!! Blir intressantare att lyssna då. Det värsta som finns är att lyssna på personer som pratar i exakt samma tonläge all the time. It's sooo boring...

Då det väl var dags att packa ihop sitt pick och pack och dra vidare på nya äventyr (Ö&B). Haha, woooooow vilket adventure!! ;D

Det har verkligen hänt saker hela tiden i dag. Så nu ligger jag helt utslagen på sängen och försöker hitta kraft till att lugna ned min kära mage (alltså är det mat-time ni som inte förstod vad jag syftade på). Min mage gnäller nämligen lite. ;)

Hur har er torsdag varit hittills goingar? ♥

Kvällspromenad fylld med stor glädje




Jacka: Ullared / Beanie: JFR / Halsduk: Mamma har stickat

Kom nästan alldeles precis in från en härlig kvällspromenad. Var på väg åt ett helt annat håll, musiken och jag. Men då plötsligt får jag se att Fanny är på väg åt ett annat håll med sin vovve, Doris. Såklart att jag då ändrar riktning och ändrar riktning och ropar "Fanny" högt. Dock når det inte hennes öron utan i stället reagerar Doris på mitt rop och springer i en väldans fart fram till mig. Haha!

Från att jag och musiken skulle gå en kvällspromenad slutade det med trevligt sällskap. Det blev en kvällspromenad fylld med stor glädje. Tillsammans med en fin människa och vovve. Underbart!

På tal om någonting helt annat. Nu när jag har fått frisk luft och fysisk aktivitet. Får jag ännu en gång välkomna min fantastiskt roliga kurslitteratur... "Barn och naturvetenskap - upptäcka, utforska, lära". Den är faktiskt väldigt intressant. Nåväl, dags att sluta tjöta nu och komma till skott!

Ha en sjukt fin onsdagskväll! :D

Joseph Antonio Viana tar Gospel med storm

 
I "Brazilians Got Talent" kunde vi se Joseph Antonio Viana ta Gospel med storm tillsammans med sitt makalösa röstregister. Inte konstigt att han tog hem hela skiten! Det här är heeelt sinnesjukt (på ett fantastiskt bra sätt). Killen har verkligen sångets gåva. Jag menar han är fortfarande i tonåren (12 år) och besitter redan den rösten. Han har minst sagt en ljus framtid inom musikbranschen. 
 
Visst är han en naturbegåvning?!

Haha, krut i tanten!

 
Haha, jag kan typ se den här videon flera gånger om och skratta lika mycket varje gång. Det är krut i tanten! (dock inte när hon går över övergångsstället). ;) Fast jag tycker helt klart att detta är rätta takter från tantens sida. Visst, det är ingen fördel att slumra till då man ska passera över en gata, men mannen behöver ju inte tuta som en jävla dåre! Det räcker väl en gång? Tydligen inte. Som man bäddar får man ligga...
 

Gospelkonsert i Gustav Adolfs kyrka


Såhär ser inte dagens outfit ut. Utan jag kör på mer glamour! Yeah. ★ Halsbandet är dock det ändå samma. ;D

Står i kön för insläpp till Gospelkonserten i Gustav Adolfs kyrka. Det här kommer bli toppen! Första gången på länge jag är ute o god tid (är lite av en tidsoptimist ibland). Börjar inte förrän 19:00. Det här kommer bli toppen skoj! :D

Önskar er en otroligt fin tisdag! ♥ Pussis och kramis

I'm not weird, you're simple.


we♥it

Gosig kofta från Gina Tricot!

Förstår att ni blir nyfikna när jag lägger upp en bild på en kasse och inte visar er innehållet. Hehe, men det är ju faktiskt det som är  meningen plus att jag inte just då hade tid att redigera bilderna jag fotograferat. Men vad är det man burkar säga? Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge? ;D HIHI
 
Det här är alltså lördagens shopping... Den här var på REA då jag kikade in i Gina Tricot. Kostade endast 99 spänn (den har legat på 299). Hur underbart!? Har suktat efter denna godingen ett tag och nu fick den äntligen flytta in i min garderob (dessutom rensad och allt). Inte illa! :) Är säker på att just denna koftan kommer användas flitigt. Så himla gosig!!
I verkligeheten är dock koftan lite ljusare (alltså inte fullt så svart som på bilden). Ville nämligen få en bra redigering! Nu vet ni i alla fall och vi kan undvika sura miner... ;)
 
Nå, vad tycks? Visst är den snygg?!

En stycke kasse från Gina Tricot

Vad tror ni det gömmer sig i den här kassen?! Vet ni inte nu, kika då in här senare för då får ni svaret som en öppen bok.
 
Nu ska jag rensa min garderob med hög musik - spotifyplaylist "DANSA PAUSA".  Jippi! It's my lucky day (allting blir såå mycket bättre med musik!) Efter det ska jag laga mat och sedan lägga på en ansiktsmask, som jag fick i goodiebagen då jag var på mitt första VIP-event med The Body Shop i Göteborg förra året. Samtidigt som den suger åt sig allt vad den ska. Blir det att börja på en inlämning. Produktiv måndag!

Bjudit på otroligt mycket roliga saker

 
Den här helgen har bjudit på otroligt mycket roliga saker. Det var faktiskt länge sedan jag hade en sådan här händelserik helg. Då det verkligen händer någonting hela tiden. I fredags var jag ju bara hemma efter skolan. Ägnade då tid åt sång och tecknande. Hur underbart som helst! Egen tid är otroligt viktigt för mig.
 
I lördags gick jag ner till stan och mötte upp min gamla körkompis för att köpa en biljett till nästa veckas Gospelkonsert i Gustaf Adolfs Kyrka (som ni redan vet). Därefter kikade jag runt i affärer - hittade en kofta på Gina Tricot som jag har suktat en del efter men tyckt att den varit för dyr för mitt bankkort! Lycka då när man ser att den är på REA och ligger på endast 99 spänn, det är helt överkomligt. ;) Tur att jag väntade! Efter shoppandet (en kofta) drog jag till ICA Maxi och handlade. Bättre sent än aldrig brukar man ju änna säga! ;D
 
Väl hemkommen gjorde jag i ordning bacon och makaroner (dock syns i makaronerna, haha) + en sallad vid sidan om. MUMS FILIBABA!
 
Efter maten kom det ett litet sms i mobilen från Cecilia i undran om jag ville komma till henne och det ville jag mer än gärna. Fjäskade mig till att hon kom och hämtade mig med bilen, hehe (a) Ful jag är! Men det var inte helt fel att slippa åka buss, just so you know.
 
Vi gjorde chokladbollar (som vi har snackat om ett x antal gånger tidigare då vi har träffats) men det har inte blivit av då av olika anledningar. Så vi tyckte VERKLIGEN att det var på tiden! Innan det tog vi dock och käkade lite macka och filmjölk för att stilla vår hunger.
 
En fantastiskt trevlig och mysig lördagskväll tillsammans med en fin vän i samband av mackor, promenad, chokladbollar, skratt, djupa samtal, sång och musik. Me löve!
 
http://www.contekton.org/res/BorasStadsparksbad/boras_stadsparksbad.jpg
Bildkälla
I går var jag iväg lite innan 10 för att simma med Cecilia. Hur underbart som helst och kul! Vi lekte självfallet i vågorna, rutchkanan men motionssimmade även ett par längder och livräddade herrdocka (som man fick göra då man gick i grunskolan). Ni vet den där orange saken? Spännande!
 
Yes, såhär såg min helg ut i stort sett. Minst sagt händelserik! Vad har ni haft för er i helgen? ♥ Tell me! I want to know.

söndagsmys



Då jag började äta min chokladpudding kom jag på att jag hade glass i frysen...

... Riktigt mumsigt!

Har slagit mig ned i soffan och kollar på "Intouchables". Skulle egentligen sett den i går men fastnade framför Youtube och tecknandet. Så det blev inte så. Har söndagsmys nu i stället.
Vad har ni för er denna söndagskväll? :)

LÖRDAGSHUMOR!!




weheartit

lördagsplaner och inspiration

weheartit / Kollage av mig

Nämen, hallå på er!!

Hur är läget med er? Hoppas bra. Med mig är det i alla fall finfint. Ville tala om för er att det finns en sida som verkligen är beroendeframkallande... (kan ni ge er på en gissning redan nu?) Yes, just precis. Weheartit. Det är en fantastiskt hääärlig sida med massa inspirationsbilder. Vet att det är ett flertal bloggare som använder den här sidan för att fylla sin blogg med inspiration. Jag är inget undantag! Gaaaah, love it. ♥

På tal om andra saker. I dag ska jag ner till stan och möta upp en gammal körkompis för att köpa biljett till nästa veckas Gospelkonsert i Gustaf Adolfs kyrka. Awsome! Sedan ska jag handla en sväng. Borde nog snart gå upp ur sängen rå. ;)

Nåväl, hur ser era lördagsplaner ut? ☆

Mina damer och herrar: Max Schneider

 
Kunde inte undgå att visa upp denna unga mannen för er. Mina damer och herrar... här har ni Max Schneider! Woow, alltså. Vilken jävla kille! Han är sjukt GRYM. Stilig är han också! DAMN. Coolt även att hans brorsa (det måste ju ändå vara det) kompar på piano till honom, de har ju samma efternamn liksom, soo I guess they are brothers. ;)
 

En kreativ fredag i sikte!

Bild från min Instagram @verreperre
 
Planer som skulle blivit av i dag efter skolan fick dessvärre ställas in. Då beslutade jag mig för att faktiskt bara vara hemma - sjunga och nu ska jag snart sätta mig ner och färgglägga en Tarzan-teckning som jag gjort för ett par år sedan, men inte är helt färdig med. Kanske börjar på något nytt efter det. Den som lever får se helt enkelt! Det blir i varje fall en kreativ fredag i sikte!
 
Senare i kväll tänker jag glo på en film, haha... as usual (väldigt ofta i alla fall). Kommer se "En oväntad vänskap" i fredagens ära. Har sett och hört mycket gott om den i sociala medier nämligen! Ska bli spännande och intressant att se om den håller mina förväntningar. :)
 
Vad ska ni hitta på denna fredag?

Roligasms.com



Träningsväskan - Köra vattengympa

 
God kväll goingar!
 
Linserna är isatta, träningsväskan är packad. Nu bär det av att köra vattengympa med min vän Ulrika. Ska bli helt SJUKT gött att träna en sväng!
 
Vi hörs förmodligen när jag har kommit hem. Om inte, ha en fortsatt underbar torsdagskväll. :) Pussar och kramar!
 

I wanted to be a princess


Då jag var liten ville jag bli en prinsessa. Tror i stort sett det är alla flickors stora dröm. Jag älskade i alla fall att klä mig i klänningar och allt som var typiskt "tjejaktigt". Men sedan växer man ifrån drömmen om att bli prinsessa och hittar i stället nya drömmar!

Vad ville du bli när du var liten? :)

Strandoutfiten jag bar i somras


 
 
 
Linne och halsband - Lindex ♦ Snapback - MonkiÖrhängen och armband - Ur & Pen ♦ Shorts - Gina Tricot ♦ Ring - Glitter
 
Det här var strandoutfiten jag bar i somras. Åååh, denna dagen minns jag mer än väl. Hade fått två dagars ledighet från jobbet. Då bestämde jag mig för att dra till Göteborg och fira Emmas födelsedag på Almenäsbadet tillsammans med vänner och gött folk! Vädret var fint, det var helt okej varmt. I vattnet brände man sig då man badade (haha, nä skämt åsido men varmt var det i alla fall.) Det blev otroligt mycket fotograferande vilket jag äskar! Släppte även iväg kameran till andra. Då blev det roligare bilder när andra fick chansen också! :D
 
Byter ämne nu. Blir att äta en sen frukost och sedan bege sig iväg och hämta en kurslitteratur som jag har beställt. Därefter sätter jag mig i skolans bibliotek. Ha en sjukt fin torsdag vänner! ♥

Everything will be fine in the end, if it's not fine, it's not the end.


we♥it
(Kollaget har jag gjort själv)

Två dagar i fokus


Denna bilden togs i går i väntan på att bussen skulle anlända till tha school. Älskar att fotografera soluppgångar! Dock är jag inte ute alltför tidigt - därför blir det mycket sällan jag kan föreviga sådant här... Men när det väl händer så är det helt awsome!


Framåt kvällen var det även filmtime. Det har blivit som en slags trend (väldigt vanligt) hemma hos mig. Att slänga sig i soffan, äta något gott och bara ha det allmänt soft framför en bra film. Inte helt fel om ni frågar mig! Just den gången såg jag "Stepmom". Ååh, det är verkligen en av de finaste filmerna någonsin. Sådan bra handling. Kampen mellan en styvmamma (Julia Roberts) att få närma sig sin mans och hans ex barn medan exet (Susan Sarondon) bara stöter ifrån henne hela tiden. Tills hon tillslut inser att barnen behöver henne. Ni måste bara se den. Den är helt fantastiskt bra!

För att komma in på vad jag har gjort i dag rå. Har varit på en föreläsning som handlade om ekologi. Därefter drog jag och Ida till Stadsbiblioteket sedan gick vi hem till oss själva. Väl hemkommen dammsög jag, innan mamma och Mats skulle komma på besök!


Sedan lagade jag korv och makaroner. Slängde även på lite grönsaker på tallriken. Nyttig som jag är! Tyckte att det blev lite som ett konstverk. Nästa Picasso kanske? ;)

I kväll kollade jag på ännu en film... "I think I love my wife". Den var helt okej men går inte att jämföra med "Stepmom". I alla fall...



... Det jag främst ville tala om var att mamma och Mats lämnade en semla som jag kunde smaska på under tiden filmen rullade. Gottit värre! Utan grädde ofcourse annars hade jag inte ätit upp den (vad tror ni om mig egentligen?!)

Well well. Nu ska jag nani-nana! God natt och sov så underbart gott finisar. :) ♥

Svampbob Fyrkant


Waiting for summer


En fullständig bonus



Älskar verkligen min beanie, rosa läppstift och halsduk (mamma har stickat halsduken.)

Har varit i skolan på kursintroduktion inför den nya kursen "Förskoledidaktiska perspektiv barn, naturvetenskap och teknik". Har inte kunnat registrera mig ännu eftersom det blivit en miss på högskolan. Tur att jag har sådana fina klasskompisar som man kan fråga! :) Haha, ett under att jag hittade till salen - frågade inte en enda (eller okej då, jag frågade.) Men skyller på att det var på grund av att det inte stod något utanför salen (alltså bokstav och nummer.) ;)

Förresten. Snacka om att allting kom at the same time i dag. Först kursintroduktion, sedan föreläsning "Naturvetenskap" och därefter hinner man knappt andas ut förrän vi ska skriva kontrakt i våra studiegrupper. Puuh... vilken intensiv tisdag! Vaknade i morse och det enda jag visste då var att jag skulle gå på kursintroduktionen. Det andra kom bara som en fullständig bonus. Haha, tänka sig vad knasigt det kan bli! x)

Nu vänder vi blad i denna bok. Och fokuserar i stället på att jag sitter och väntar på att mina kycklingklubbor ska bli färdiga i ugnen. Yeah. Mycket mer intressant! ^.^ Eller?

Min egen singel: Teddybjörnen Fredriksson


Min egen singel "Teddybjörnen Fredriksson". Kan inte bli mer stolt över mig själv!

Ni som har följt den här bloggen (och mina tidigare bloggar för den delen också). Vet nog vid det här laget att jag älskar musik! Därför i 3:an på gymnasiet då vi hade projektarbete bestämde jag mig för att göra en barnskiva. Spelade in massa barnlåtar acapella men endast en av låtarna gjorde jag och studiomannen till något alldeles extra. Det blev "Teddybjörnen Fredriksson" som fick bli min egen singel - med fint komp. Hur kul som helst och blev riktigt nöjd över resultatet!!

Stilfulla outfits i svart och vitt

weheartit
(Kollaget har dock jag gjort).

Woow, jag brukar inte vara särskilt förtjust i svarta-outfits men dessa var ju verkligen helt sjukt snygga!! Dessutom finns vitt med på ett litet hörn. Riktigt stilfullt.

Vad tycker ni om dessa outfits?

Ny kurs: Förskoledidaktiska perspektiv barn, naturvetenskap och teknik



Sitter i skolans bibliotek och läser kurslitteratur (hittade bara en dock inför det första seminariet). Denna veckan drar nämligen en ny kurs igång "Förskoledidaktiska perspektiv barn, naturvetenskap och teknik". Spännande! Gäller bara att även bli klar med sådant som jag ligger efter med. Min STORA morot är att jag åker till London i maj!

Well. Tillbaka till läsandet. Ha en fortsatt fin måndag! ♥


Snyggaste minen någonsin


Look like a retard. Våga bjuda på er själva folks! Jag ÄLSKAR att få andra att skratta. Spelar ingen roll om det är på min egen bekostnad eller liknande. Det är bara sådan jag är!

Finbesök av Cecilia och Lumos

I går kom mina fina på besök, Cecilia och hennes underbart gosiga vovve Lumos. Vi började kvällen med att kolla på filmen "Frozen" (som inte ens har kommit ut på bio ännu) den ni! Den var fantastiskt bra! Såklart snaskade vi på gottigheter medan filmen rullade. Efter filmen tog vi ton. Jag tror inte jag har berättat att jag och Cecilia är från början gamla körkompisar. Vi gick i samma kör under gymnasiet. En rolig tid! :) Nåväl, vi sjöng massa härliga disneylåtar här hemma. Underbart. Har verkligen saknat att sjunga. Jag vet inte... men på sistone har jag inte haft någon lust att sjunga (alltså öva och ta sången på allvar). Det är så mycket runt omkring mig hela tiden. Att jag tappar glöden. Fast ändå vet jag att sången gör att jag slappnar av. Lustigt det där!
 
Lillebrorskolor och skumtomtar. Yeah, Gottit värre!
Mina fina. ♥
Lumos hoppade upp i soffan utan att jag var beredd på det. Myspys! Synd bara att jag har märkt för ett tag sedan att jag troligen är allergisk mot vissa hundar (det har börjat klia i näsan). Det är VERKLIGEN en stor katastrof eftersom jag ALLTID har älskat hundar. Då jag var liten gick/cyklade jag runt i mitt bostadsområde och letade efter hundar, vars ägare jag frågade om jag fick klappa. Var även lill-matte till en Berner Sennen. Åååh, jag börjar faktiskt nästan gråta nu... :( Tänker ringa till vårdcentralen i morgon - boka tid och få en remiss så att jag kan kolla upp om jag är allergisk! Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag inte är det. ♥

Tips: Bananpannkaka med hallon och keso



Bananpannkaka är perfekt som lyxig frukost eller snabbfixat mellanmål. Visst blir det mer fint och stämningfullt med min fina not assiett från IKEA? I love it.
 

Bananpannkakor utan mjöl

Ingredienser (2 stycken pannkakor)

1 mogen banan

2 ekologiska ägg

3 matskedar keso

1 nypa salt

2 matskedar smör

 

Gör så här:

Mosa bananen med gaffel och vispa ihop med ägg, salt och en matsked smält smör. Stek i omgångar i plättlagg eller i stekpanna i resten av smöret. Pannkakorna blir ganska grova, önskar du en slätare konstistens på smeten kan du mixa allt med stavmixer innan stekningen.

Servera med en klick keso med bärkompott eller en näve färska bär!

 

Btw, kan verkligen rekommendera er att göra det här! Busenkelt och hur gott som helst! :D Om man gillar banan. Vilket jag gör! Inte värst förtjust i "vanliga pannkakor" nämligen, så ett väldigt bra alternativ för oss som gärna bojkottar "vanliga pannkakor". :)

 

Receptet finns HÄR.


Just nu: Fotopromenad




Vaknade till en solig vintersöndag här i Borås. Är nu ute på en härlig (kylig) fotopromenad så skriver jag mer nu har jag snart inga fingrar kvar... Vi hörs senare! Puss

TRUE WORD


Härmed får ni ett uppdrag!

TJENIXEN PÅ ER!!!
 
 Nu har jag roat mig med att döpa en playlist till "DANSA PAUSA" på Spotify - även lagt in ett par låtar där. Finns inte fullt så många ännu. Härmed får ni ett uppdrag att komma med förslag på musik som jag kan slänga in! (endast fartfyllda låtar). Inga andra bidrag mottages! Man ska både vilja pausa och dansa. :D Måste känna en roligare känsla att röja här hemma. För min fina Cecilia kommer om en stund!
 
Nåå, några goa förslag??

BOY STYLE

Militär-klänning: Finns här ◊ Skinnjackan: Finns härLackade leggins: Finns härKeps: Finns här Halsband: Finns härSkor: Finns härÖrhängen: Finns här
 
Jisses, alltså. Hur ruskigt snygg skulle inte den här outfiten vara?! Just ask. Hade mer än gärna velat klä mig så här. Älskar att använda keps! Det här var datumet: 2013-05-12 då jag fattade tycke för att bära keps. Hehe, snodde min brorsas keps. ;) Inlägget "I'm miss cool!" kan ni läsa. Militär-trenden blev jag dessutom väldigt förtjust i förra våren. Då införskaffade jag mig mitt första militärplagg. Förutom att jag håller båda dessa trender varmt om hjärtat. Går det inte låta bli att fastna för lackade leggins. Såå fantastiskt, otroligt sexigt! (Äger dock inga egna ännu.)
 
Well well. Now I want your opinion about this collage? :D

Stolthet i hjärtat

 
 
Jag kan med stolthet i hjärtat meddela att min brorsa har producerat denna låten "Flashback". Visst är han riktigt grym?! Jag kände att jag ville hjälpa honom att sprida sin musik. Hur kul som helst ju att hjälpa andra. Speciellt sin brorsa som man har känt ända sedan jag låg i mammas mage (om ni inte har räknat ut det ännu så kan jag tala om för er att vi är tvillingar). Yeah. Min brorsa är fantastisk! ♥
 
OVER AND OUT.

Gofika - knytis

Denna veckan har det varit extra mycket fokus på tentaplugget (som ni säkert inte har missat). Därav dålig uppdatering här på bloggen, men så är det när man pluggar på högskola. Finns alltid någonting att göra. Däremot kan man låtsas att frasen "finns alltid någonting att göra" inte existerar. Men då lurar man bara sig själv! Nåväl, i dag was the big day - alltså tentan som bestod av tre härliga delar. Lekteori, matematik och Språk och kultur. Very funny. Eller? Njaa, men det kändes som att det gick helt okej i alla fall!
 
Kände att denna fredag skulle jag hitta på något roligt och spontant så jag knackade på en tjejs dörr (här i huset) som jag har lärt känna och frågade om hon ville ta en fika. Det förslaget nappade hon på fast hon skulle höra av sig efter att hon fixat ett par grejer. Efter en stund kom det ett litet sms! Då packade jag ner lite fika innan jag drog så att vi kunde ha knytis. :)
 
Fanny bjöd på mini Magnumglass och te. Yammi!
 
Fannys söta hund Doris!! (som överöste mig med pussar då jag kom och var hemma hos dem). Those eyes alltså. Haha, riktiga tiggögon!
 
Veronica bjussade på Armondytårta! YEAH. Mycket gott!
 
Det var ett mycket trevligt besök hemma hos en härlig tjej. Vi kommer helt klart styra upp fler gånger då vi ses. Åååh, det är sååå fantastiskt kul att lära känna nya människor! Riktigt skönt att dessutom slippa tänka på skolan (visserligen pratade vi en del om skolan, studenter blir helt hjärntvättade) dock var det på våra egna villkor. ;)
 
Vad kommer jag ha för mig i helgen? Kul att ni frågade (låtsas får man ju i alla fall göra, haha.) Nu till helgen ska jag i stort sett ta det lugnt, sköta vardagssysslor och plugga men även träffa min fina Cecilia! I morgon ska vi ha filmkväll at my place. Det kommer bli supermysigt! Vad ska ni själva hitta på till helgen, goingar?
 
Btw, ska dra ut till köket och laga köttfärssås med spaghetti! See yaa later. :D

Utan dina andetag

 
 
Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Vad vore jag
Utan dina andetag.

På väg till min vän Ulrika



Kan vara riktigt skönt att koppla av ifrån allt pluggande. Det har blivit en hel del! Så nu står fika, tjöt och bastu på shemat. I morgon är det upp till bevis vad som har gått in i hjärnan - tentadags!

Önskar er en underbart fin torsdagskväll. ♥

Polis polis potatisgris!

Hihi, jag tyckte att jag var lite smålustig när jag skrev denna rubriken. Ni håller med mig va? Annars vill jag inte vara eran kompis! Nee, skämt åsido. Are you mad bro? Haha


Hämtade ut mitt pass i dag innan jag begav mig till skolan för att tentaplugga. Kommer sitta här tills det blir mörkt (förutom matpauser) för annars klarar jag inte av trycket.

I kväll ska jag hem till min vän Ulrika på fika och bastu. Det blir skoj! :D

Nu är det dags att återgå till viktigare grejer! Som att förslagsvis fortsätta att plugga. YEAH. Tentan är ju tomorrow. Ta hand om er sötnosar! ♥

Today here I am


Linne - Gina Tricot ♡ Halsband - H&M ♡ Leggins - Kappahl ♡ Mössa - Mamma har stickat den
Det här är vad man kan kalla gårdagens outfit + en lila kofta (som ni får föreställa er att jag har på mig!) Rätt ballt va?

Just det ja! I går skulle jag berättat (alltså för 10 minuter sedan) om varför jag sparar pengar. So here we go! Jag... sparar... till... en... Londonresa! :D Nu vet ni!

Dags för mig att nana. Natti natti, sov så otroligt gott goingar! :)

Kvällens film: One day




Film kan inte bli annat än bra om man har godsaker att smaska på samtidigt som man sitter under en mysig filt. Mysonsdag tror jag det brukar kallas?! Hihi ♥

Trött som in i gatan

I morse var jag i skolan vid 10, pratade med en lärare angående matematik tentan som jag har failat på två gånger. Kändes som ett väldigt givande samtal. Har inte fullt så stor ångest över tentan längre.

Efter samtalet med läraren mötte jag upp Ida och Jasse för att tentaplugga i biblioteket. Vi har suttit här sedan 11:30 (eller ja, jag och Ida). Självklart har vi tagit några pauser men det anser jag att man behöver. :) Har hunnit leta efter lite kurslitteratur inför kommande kurs. Får se när jag kommer härifrån! Trött som in i gatan är jag. Fast ska hålla ut ett litet tag till.



Såhär kan min pluggmiljö se ut.


Dagens lunch och middag: Grillad kyckling och sallad

Vad har ni för er denna onsdagskväll? ♥ Kram på er!

Jag diggar mig själv till tusen!

Wooow wooow alltså. Denna tisdag har jag verkligen överträffat mig själv. Diggar mig själv till tusen! Inte nog med att jag satt i bibblan och tentapluggade ett par timmar. Det skulle inte sluta där. Utan på kvällskvisten drog jag mig mot simhallen för att både simma och köra vattengympa. Bestämde mig för att vandra ner dit i stället för att ta bussen (spara pengar) vilket jag oftast aldrig gör annars om jag ska någonstans. Men nej, icke sa nicke! Blev en härligt frisk (kylig) promenad på cirkus 24 minuter.
 
Det var sååå sjuuukt gött att gå till simhallen (för en gångs skull) - simma och köra vattengympa. Jag känner mig som en helt ny människa! Dessutom gick jag samma väg hem då jag var färdig tränad! Bojkottar bussen, hehe. Av en särskild anledning faktiskt. Sparar till något alldeles speciellt förstår ni. Vad det är för något talar jag om i morgon för er! STAY TUNED *evil laugh* MOHOHAH. ;
 
Btw, jag kommer säkerligen ha "go träningsvärk" i morgon. Men då vet man att man har kämpat. That's it!
 
En annan sak jag vill ge er information om redan nu. Är att jag har hittat ett sjukt soft soffläge. Lyssnar dessutom på Hey Baby. Riktig nostalgi eftersom jag som liten lyssnade på denna låten helt galet mycket!! Här i soffan kommer jag att sitta tills jag ska kolla vad det finns att äta från kylen (vilket jag tänker göra på momangen, thihi!) Fast jag kommer dock komma tillbaka så fort jag har hittat något ätbart.
 
Vackra staden Borås i mörker. Vill ha dig i mörkret hos mig.

Kanske blir göteborgare?


we♥it

I kväll ska jag köra vattengympa. Det ska bli sjukt härligt!! Var alltför länge sedan jag körde ett sådant pass. Med andra ord är det änna på tiden (änna då va). Haha, jag älskar VERKLIGEN göteborgska - har dock alltid bott utanför Göteborg. I framtiden kanske jag blir göteborgare. Vem vet!? ;)

Tentaplugg i bibblan





Som rubriken lyder! Jag sitter i bibblan och tentapluggar. Inte alls pepp. Men det är bara till att bita i det sura äpplet så att säga. Har tre tentor i en och samma tenta på fredag. Låt oss (eller ah, mig) återgå till pluggandet. Yeah! Tänker inte gå härifrån tills jag har skummat igenom den enda boken som inte finns i min bokhylla. Ha ett bra liv, haha. Nää, skämt åsido. Vi hörs säkert snart igen! Ciao ★

Vill ha dig i mörkret hos mig

Det må hända att jag tycker det är svinkallt ute nu i det här vinterlandskapet som har tittat in i Sverige (man fryser nästintill häcken av sig så fort man kommer ut.) Men snön är ändå väldigt mysig och vacker då det ligger som ett vitt täcke på marken... Vilket det inte direkt gör ännu, men vänta bara det kommer folks. Bilderna ovan är från min härliga (dock kalla) fotopromenad.
 
Släng gärna iväg en kommentar om vad ni tycker om bilderna! :)

Tentaplugg


Halsbandet är från H&M (dock fett besviken för att varken brickan eller kedjan vill stanna där jag vill.) Hmm...

Fast jag skulle ljuga om jag säger att jag nu sitter placerad på röva på en kudde mitt på golvet och tentapluggar. Därför väljer jag mina ord med omsorg... Jao, för tillfället ligger jag alltså i sängen och lyssnar på musik. Det funkar det också. Men snart kommer ångesten komma ikapp mig (som en blixt från en klar himmel) över att latmasken har bitit mig trots att jag har pluggat innan det här inlägget. Nåväl, dags att äta något, koka te, sedan placera sig på kudden och tentaplugga. Tjohoo!! Precis vad jag har önskat mig. Nu vet ni vart ni har mig någonstans.

Önskar er en underbar måndag goingar! Vi hörs kanske senare. :) ♥ Pussis

Få en chans till skratt


Kvalitetstid, jag och min bok!


"Pytonormen lät sitt huvud lätt vila en stund på Mowglis axel."

I choose to be happy


weheartit

Här är en släng av sleven så att säga. Lite härlig inspiration bjuds på denna söndagskväll!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på "Så det ska låta". Efter programmet ska jag duscha och sedan (tro det eller ej) faktiskt hoppa i bingen - läsa en stund innan jag välkomnar John Blund. :)

You're my star!





You're my star! Ni har sett det här gosiga fåret förut här på bloggen. Just för att hon är en av mina favoriter, Svartabää. The one and only. Love her! ♥

En strålande torsdag

Först och främst började dagen med att jag klev upp ur sängen strax efter 9. Hoppade då in i duschen, åt frukost och sedan satte jag mig på en kudde och pluggade en stund.

Efter pluggandet diskade jag och röjde lite på golvet innan mamma och Mats kom på besök. Riktigt mysigt att ha dem hos mig! Vi drack kaffe - så småningom åkte jag och mamma iväg för att köpa en ny lampa. Många tappra försök... men varken ICA Eller Coop hade det vi sökte. Däremot hade Ljusexperten det, men dem skulle ha 199 spänn för lampan. Ovärt när jag vet att hyresvärdarna fixar lampan för 100.


Efter ett mysigt besök av mamma och Mats. Pluggade jag ett par minuter, innan jag fann soffläget och kurade ner mig under en filt samt glodde på "Fröken Sverige". Den var riktigt bra! Hade inga höga förväntningar med tanke på att det var samma regissörer som låg bakom "Fucking Åmål" och den tyckte jag inte alls om + att det var en svensk film. Alltid lika kul att bli glatt överraskad! :D


En otroligt fin inredningsdetalj hemma hos mig.



Lagade i ordning tacos (sjungande för full hals i köket) såhär på kvällskvisten. Mysigt och gott var bara förnamnet! Tråkigt bara att man fick spendera middagen själv. Men men, mysigt med tända ljus i alla fall. ♥

torsdagsmys


Jag älskar verkligen att tända ljus. Det blir så himla mysigt. Nu sitter jag här under en filt och kollar på "Fröken Sverige". Riktigt torsdagsmys med andra ord! ♥

Vad hittar ni på för något? :)

DOPE IS THE NEW BLACK

I think "dope" is the new black. Dock föredrar jag själv inte att bara klä mig i svart (fast jag menar att "dope" är lika populärt som svart.) I think it's awsome! Trots att jag är en färgstark person. Älskar alla färger. Andra mer självfallet. Fast även jag kan klä mig i svart ibland. Men då ser jag ofta till att ha en färgglad detalj eller liknande. Well well, det här är riktigt coola stuffs med stort C.
 
Diggar ni också detta kollaget? Något ni kanske fastnade för lite extra?

Acting like a model

Under gymnasietiden i 3:an valde jag att läsa Foto. Det var riktigt roligt, dessutom i slutet av kursen fick vi både fotograferas och fotografera i en fotostudio. Jag är en linslus så det var en rolig upplevelse (fast det var även skoj att stå bakom kameran.) Dock var det som allra roligast då jag fick agera som modell (måste ju leva upp till min linslushet vettu). ;D

Här är några bilder:


Vad tycker ni om bilderna? Är jag fotogenisk? Själv är jag i alla fall väldigt nöjd med bilderna och det är ändå huvudsaken. :)

Värt att minnas sin 20-årsdag, då den var som allra bäst. ♥

Heeeeeeeej goingar!!
 
Eftersom jag inte kan sova denna natt (ska försöka snart igen) så blir det i stället ord om hur min födelsedag var.
 
Som sagt, i decembermånad var det fart och fläkt vill jag lova. Var knappt att man hann med i svängarna. Men roligt hade jag!
 
Den 28 december, alltså fyra dagar efter julafton. Firade jag min födelsedag (fyllde hela 20 år) med att spana in mellandagsrean i Göteborg - sällskap av ett par riktigt fina tjejer. Ingen mindre än min bästa vän Sanna och hennes syster Louise. Det bjöds på oändligt mycket skratt och stoj. Sådant som jag värderar väldigt högt! Hittade även ett par härliga grejer som lydigt fick följa med mig hem till mor. Denna dagen var verkligen glädjens dag. Fast denna glädjen och underbara känslan skulle snart försvinna. Inser då jag ska prova en tubtop inne på Lindex att min mobil inte längre finns i väskan (jag och Sanna letar som ett par jävla galningar och jag svär ett x antal gånger). När mobilen inte återfinns i väskan blir paniken ett faktum. Någon har snott den och sedan lika smidigt som hon/han öppnat väskan stängt den igen. Tjuvarna är dessvärre otroligt skickliga i dag! Är det nu uttrycket "det var bättre förr" ska användas. Jomen, helt klart. Finns inget sammanhang som nu gifter sig så bra till dessa uttryck. Möjligtvis "önskar att folk kunde skilja på ditt och mitt". Det är en bra beskrivning på det hela också. Arghhhh... *ger hotfulla blickar*
 
Nu tror ni säkert att jag hade den sämsta födelsedagen ever, men icke som nicke! Försökte tänka bort denna otäcka händelse och i stället intala mig själv att jag skulle få en helt fantastiskt fin födelsedag. Intalandet lyckades alldeles utmärkt. Vi tog tåget från stan hem till min mamma, där det var framdukat med tacos, ljus och festliga servetter till bords. Finare mamma och bonuspappa får man ju leta efter. Ingenting passade bättre än att slippa laga mat när vi gått på stan i flera timmar - var trötta och hungriga.
 
Sprudlande glada tjejer redo för en grym utgång! Förväntansfulla och fulla? Haha, nä inte så värst faktiskt (alltså inte så värst fulla). Förväntanfulla är däremot en självklar sak.
 
Väl mätta och belåtna vandrade vi ner mot källaren och förfestade, fixade i ordning oss för en grym utgång i Götet på Excet. Kan verkligen rekommendera den krogen alltså! Gött folk och awsome musik (fanns nämligen typ fyra dansgolv med olika sorters musik). Bara det säger väl rätt mycket?! De dansgolv jag kommer ihåg som fanns var schlager och house. Kan ju be att få tala om att vi sågs mest i Schlagerbaren så att säga... ;) Haha, vi älskar gamla schlagerdängor!!
 
Detta är en utgång som jag helt klart kommer lägga till minnes. En alldeles extra fin lördag. Firad Tillsammans med dem som betyder något för mig! Värt att minnas sin 20-årsdag, då den var som allra bäst.

Ekat OTROLIGT tomt


En bild från julafton i min naturliga hårfärg.
Hali hallå på er goingar!
Jag är mer än väl medveten om att det har ekat OTROLIGT tomt här ett tag. Av anledningarna att jag inte har känt någon större lust för att blogga och att decembermånad har haft extremt mycket roligt att bjuda på! Både födelsedag och nyår liksom. Kommer bilder och ord så småningom.
I dag har jag tjänat ett par vuxenpoäng. Har pluggat, tvättat, betalat räkningar, städat och diskat. Skulle även handlat men det kommer ju en dag i morgon också som det brukas sägas (skjuter inte alls upp det, nej nej.)
Hoppas att allt är prima ballerina med er! :)