Pink Blinking Music Note

Jag tycker om att klappa annanas.

 
Som ni alla säkert redan vet så är det här egentligen ingen häst, utan en frukt. Närmare bestämt en annanas. Och ja, jag tycker om att klappa annanas. Bara så att ni vet. Här var jag i alla fall ute vid mina och brorsans kompisars land. Jag älskar att andas lantliv. Det känns så harmoniskt och fritt.

 
Körde en photoshoot i mitt rum när jag bodde hemma och det ringde ju så klart mitt i allt. Vet dock inte riktigt om jag pratar i telefon JUST på bilden, kan hända att jag bara tyckte att det var en bra rekvisita. Who knows?

 
 Under en fotopromenad träffade jag på denna lilla söta tofs-vovve. Hihi, hon/han bär ingen tofs men det ser i alla fall ut som en liten tofsig vovve.


Like a brigde over troubled water. Denna bild är tagen längs Säveån i Lerum. Så sjukt fint!
 
Kände att det var på tiden att jag slängde in ett random-inlägg. Tycker själv att det är kul! Då det kan vara klurigt ibland att veta hur man ska dela med sig av vissa bilder. Allting passar inte in. Då är ett sådant här inlägg suveränt! Hoppas att även ni gillar denna typ av inlägg. Let me know!

Kan beskrivas med ett ord. KÄRLEK.

Nu tänker jag dra igenom hur min helg har varit. Min helg har varit den bästa på länge! Häng med vettja!


En selfie innan ett jobbpass från 18-21 på en fritidsgård. Det var riktigt roligt! Ungdomarna var så välkomnande, kände redan efter att jag slutat en längtan efter nästa pass! Precis så det ska vara.


Flexlördag! På sistone har jag inte haft motivation till att köra egen träning. Därför har jag dem senaste veckorna bokat pass, Tabata och Zumba. Vilket resulterade till att jag var otroligt pepp på att i lördags kötta på gymmet. Det blev fokus på överkropp! Körde en helt ny övning, armböjning. Den var sjukt jobbig, dels för att det var första gången och att jag är svagast i mina biceps. Fast det gick riktigt bra ändå! Kämpade med alla 3 x 10 repitioner. #nevergiveup


Här var jag på väg till Kypesjön för kompishäng.

 
Nu var jag framme vid slutmålet. Träffade en hel del nya ansikten! Framåt kvällen spelade vi kubb och vi var även några som stack hem till en kompis och körde en runda yatzy. Därefter var det dags för mig att dra hemåt för att köra powerwalk - hinna fixa i ordning mig före utgång på Grand med min fina Vjollca. ♥ Jävlar alltså, det var den snabbaste fixningen ever!

 
Dagen efter vår utgång tog jag en sväng in till stan. Då blev jag sugen på att fotografera denna fina kyrka, så då gjorde jag självklart det. Det här var vinkeln som jag fastnade för allra mest. Innan fotograferingen köpte jag en ny almanacka (hade en liten, men insåg att jag behövde en större). Sedan tog jag buss till Knalleland och strosade runt där i olika affärer. Shit, vad mycket jag såg som jag skulle vilja köpa men vet att jag måste ha en bra ekonomi först och spara inför resan till Rom. Efter en stund träffade jag några kompisar, visste att de skulle var i krokarna. Då hängde vi hela dagen! Hur kul och trevligt som helst!


Så småningom var jag redo för filmkväll hemma hos Vjollca. Myspys! Vi såg Fifty Shades Of Grey. Har dock sett den innan men det hade inte hon.


Under min promenad hem till Vjollca fick jag skåda en fin måne. Bilden är dock redigerad, ville få lite mer känsla i bilden. :)

Btw, stack hem 00:02... snacka om att det inte var mycket liv ute då, haha! Alltså, denna helg kan bara beskrivas med ett ord. KÄRLEK. Älskar verkligen händelserika dagar!

Hur har er helg varit finisar? Hoppas att den har varit lika bra som min! 

Kroppen säger INTE stopp.

Träning är för MÅNGA någonting man ENDAST gör för att man känner ett MÅSTE. Träningshetsen som har tagit en raketfart. Mina tankar kring det är att inga stora resultat visas, har lärt mig att gyllene regeln för att komma långt med sin träning handlar om att man tycker det är roligt! För känner man den känslan är det lättare att kämpa. Fast det är klart all träning är inte rolig (till en början) med tanke på att kroppen intalar sig att det är sjukt jobbigt och du bara vill GE UPP. Kanske är det första gången du gör just den övningen. Då kan jag ärligt talat säga att det INTE är roligt. MEN när du väl har tagit dig över denna tröskel inser du att det FAKTISKT är roligt. Kroppen är ett helt fantastiskt fenomen. Vi kommer lätt in i NYA vanor, om vi bara har viljan att ta oss dit. Kroppen orkar mer än vad vi tror. Det är inte kroppen som säger STOPP utan det är HJÄRNAN.

Anledningen till varför jag över huvud taget skaffade ett gymkort är för att jag fick ryggproblem.
Har aldrig varit en gymbrud (har dock aldrig gett mig en chans). En annan anledning är att jag kände mig allmänt trött om dagarna. Vilket fick mig att inse att jag MÅSTE ta till en annan träningsform. Innan jag började synas på gymmet, simmade jag. Det funkar säkert för vissa, men jag tyckte INTE det var särskilt roligt att simma fram och tillbaka. För mig blev det enformigt. Minns ni att jag berättade för er att det viktigaste är att man tycker att träning är roligt? I det här fallet föll jag i min egen grop och var tvungen att ta mig upp.

Om du är redo att kämpa med din träning, kan du få stora resultat. Jag är ännu inte framme vid mitt MÅL. Det är en process som pågår tills JAG känner mig färdig. Dock kommer jag ALDRIG sluta träna.

Här har ni min process:

 
12 februari

 
5 november 2014

 
19 december 2014

 
2 mars 2015

 
28 augusti 2015

 
14 juni 2015
 
WOOOW, vilken resa jag har gjort! Jag är OTROLIGT stolt över mig själv.

Jag har gymmat sedan 26 februari 2014 och det är det BÄSTA beslutet och invistering jag har gjort för mig själv någonsin. Ångrar inte en sekund att jag valde att skaffa ett gymkort. Det får mig att må bättre och känna mig piggare vilket gör att jag orkar min vardag på ett helt annat sätt. För mig handlar inte träning om ett MÅSTE. Utan det är min livsstil och jag gör det för att jag ÄLSKAR det! Kan jag, så kan du! Vi gör det TILLSAMMANS!

Alltid lika kul att testa något nytt!

  Fotograf: Vjollca Haradinaj

Hali hallå mina goingar!

Denna fredag har varit relativt produktiv. Har fixat ett inlägg som kommer upp senare (det tog sin lilla tid) och storhandlat har jag också hunnit med. Bra där Veronica! Känslan jag känner just nu är att det pirrar lite i magen... Snart är det nämligen dags att ge sig iväg och jobba på en fritidsgård från 18-21. Det ska bli riktigt roligt och spännande! Alltid lika kul att testa något nytt! 

Hur ser era fredagsplaner ut? :)

Jag har ALLTID älskat musik!


Tycker det är roligt att ni får lära känna mig. Det sista jag vill är att min blogg ska framstå som ytlig. Big no! Så nu tänker jag bjussa på lite fakta om mig själv. 

Jag har ALLTID älskat musik och kommer att göra det livet ut! #musicismyboyfriend 

När jag var liten ville jag bli frisörska, veterinär och artist. Fast nu är jag på ett helt annat spår. Jag sjunger dock på min fritid. Det är någonting som förmodligen alltid kommer vara en del i mitt liv. Periodvis eller regelbundet. Who knows? 

Jag bryr mig om mina medmänniskor. Vill att alla runt omkring mig ska må bra. 
 


Jag har en kämparglöd utan ens like!

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Jag kommer ALDRIG ge upp för vad jag tror på! Är det så att jag i framtiden VILL starta eget företag kommer det att SKE. Jag har en kämparglöd utan ens like! Det som ÄR viktigast för mig är att JAG mår bra och gör i slutändan sådant jag brinner för och ÄLSKAR! 

Mitt välmående går först.

Jag och min hatt skulle iväg och skriva tenta!

Denna onsdag har det varit mycket på en gång. Först skrev jag tenta tidigare idag och det kändes som att det gick bra! Svarade på alla frågor så nu hoppas jag verkligen på det allra bästa! Vill inte göra omtenta på denna ännu en gång. Fysik och kemi är faktiskt inte så kul. 

Väl hemkommen fixade jag i ordning käk och sedan fick jag klart en komplettering som jag skickade in. Ber på mina bara knän att den ska bli godkänd. 

Förresten, någonting som jag inte berättat för er att jag har tagit ett studieuppehåll. Kunde inte registrera mig i kommande kurs på grund av att jag har halkat efter. Först var det som en bomb som kunde explodera när som helst. Men när jag väl hade smält denna tanke så inser jag att det är bra. För då kan jag fokusera helt och hållet på att komma ikapp! Jag är en sådan person som ser lösningar istället för problem. Försöker i alla fall göra det i alla lägen. Det gör ju ingenting att jag tar examen några månader efter mina dåvarande klasskompisar. Visst, kan inte sticka under stolen med att det känns tråkigt att inte gå i samma klass som dem. För man har ju lärt känna många underbara människor! :) Men mitt välmående går först och vet att det är viktigt för mig att inte känna stress över att hålla mig i fas med flera kurser samtidigt. Vilket jag gjort ett tag. Det var ingen höjdare! 

Nåväl, mitt i denna förändring har jag en rolig nyhet att slänga till er! Jag börjar jobba på en friluftssgård på fredag! :D Det ska bli riktigt roligt och spännande! Alltid lika kul att testa något nytt! 

I was in love.

Hallojsan på er sötnosar!

Jag tycker att det är på tiden att ni får en fortsättning på min utflykt till Brännö Rödsten. Finns hur mycket bilder som helst att visa er! Haha, kommer dyka upp när ni minst anar det. ;) Surprise liksom!

Som jag nämnt tidigare är Skärgården helt idyllisk. Kände mig som en paparazzi med kameran i högsta högg i en underbar miljö. Enda skillnaden är väl att jag inte gör intrång i någons privatliv. Vilket helt klart är ett plus!

 
 Kan vi ägna en stund åt att prata om hur fint detta hus är? Det låter som en bra idé! Äskar designen på huset och att allting matchar förutom taket och blommorna. Fast hur superfint hade det inte varit i rosa! Imagine that. Vore ju en dröm. Åååh, då hade jag velat bo där. ♥ Thihi

 
 Har jag sagt att Skärgården är idyllisk? Jo, det har jag säkerligen. Men det går inte att säga det för många gånger utan att låta tjötig. Eller har jag fel? Vilken miljö, I was in love. Finns massor av awsome fotomotiv längs varje hörn. Älskar verkligen att fotografera blommor! Så sjukt vackra och fina. Haha, pappa gick i förväg för att jag segade. När jag fotograferar måste det bli bra och då tar jag ett x antal bilder i samma serie. Förstår att folk (i detta fall pappa kan tröttna.) That's the struggle att gå på fotopromenad med mig! ;)
 
 
Slutligen kom även jag fram till "Brännö Lagård Museum". Efter många om och men. Bättre sent än aldrig! Jag låter er följa med in en snabbis. Inuti har man valt att fokusera på att visa livet förr, nu och i framtiden ute vid Skärgården. Förr var det ett ställe för sommargäster som kunde få hyra bostaden under sommaren. Den sista sommargästen flyttade ut under 50-talet och gården är i gott skick sedan dess.

 
Tycker att denna inredning är riktigt mysig. Vitt är någonting som jag har fastnat för. Stolarna är mina favoriter. Härlig design!

 
Nu har vi kommit till slutet av rundturen. Fotograferade endast det jag tyckte var intressant. Kalla mig ego if you want to. Ni fick i alla fall ta del av några guldkorn.

Fortsättning följer... Som sagt, har många bilder att bjuda på från denna utflykt. Hoppas att ni är lika förväntansfulla som jag är! :) Kramis

💫🌠 Be the best version of you 🌠💫


Det är jag alla dagar i veckan.

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Hur snygga är inte dessa outfits? Älskar särskilt tröjan med "Wtf". Så sjukt awsome! Det är jag alla dagar i veckan, haha! Vitt och svart har även blivit en favorit hos mig. Adidas ska vi inte ens prata om. Där snackar vi grejer! Oboy oboy! :D 

Vad tycker ni om dessa outfits? 

Grymma killar med en grym låt.

 
Det här klippet tog verkligen mitt hjärta. Grymma killar med en grym låt, som vill sprida ett budskap om mobbning. Killen till höger berättar hur han har blivit utsatt för mobbning. Jag förstår precis hans känsla, har själv blivit mobbad. Någonting som är så häftigt med musik är att man kan förmedla en känsla och att en låt bär med sig en historia. ♥ Jag ÄLSKAR verkligen musik! Vad vore världen i all sin glans, om inte musik fanns?

Håll käften om att det kunde varit varmare.

Bild från min Instagram @verreperre 

Nu har folk ingen anledning att gnälla över vädret i Sverige!!! 🙏 Mums, vi har varit bortskämda med sol i flera dagar! 🌞 Håll käften om att det kunde varit varmare. Det kan alltid vara bättre. Vissa blir aldrig nöjda, spelar ingen roll om det är varmt. För då är det någon som gnäller över att det är FÖR varmt. Snälla?! Njut istället för att gnälla över HUR det kunde varit! 🐒 Over and out. 

Mother nature


FLOWER POWER.


Det var en båt som sa till en annan
"va du va stilig. Vi borde borda varann
Gjorda för varann och köla lite grann
Som bara båtar kan." ⛵ - Robert Broberg

Åååh, vad jag ÄLSKAR sommaren! ♥


Körde ett grymt Tabata pass även denna lördagsmorgon! Var på gymmet innan klockan nio. I dag gick det mycket bättre, orkade mer än förra gången. I am a fighter! #nevergiveup 

Efter Tabatan kom jag hem och slappade en sväng på sängen. Sedan cyklade jag till Kypesjön för tentaplugg, sol och träffade även ett par kompisar spontant. Hade precis kommit till rätta, bytt om till bikini, lagt ut min handduk och placerat min väska som huvudkudde så dyker dessa fantastiska människor upp! Vi spelade kort och tjötade en del. Awsome! Men tro det eller ej. Jag fick faktiskt pluggat i 40 minuter sammanlagt. Go me! :D


Väl hemkommen njöt jag ytterligare av detta fantastiskt underbara väder tillsammans med musik!! Åååh, vad jag ÄLSKAR sommaren! ♥

Vad har ni hittat på denna lördag? 

Vi kan påverka vårt liv.


Alltså, denna bok "Hemligheten" är helt fantastisk!! 😍 Har bara kommit några sidor, men tycker redan att den ger mig mycket. Det är häftigt hur vi kan påverka vårt liv genom att vara medveten om våra tankar och känslor. Alla borde läsa den! 🙏 Tips tips!

Läraren var inte pedagogisk.

Bild från min Instagram @verreperre 
 
När jag var sju år började jag ta gitarrlektioner. Fast jag slutade nästan lika fort som jag hade börjat. Läraren som undervisade var inte pedagogisk... om man ser till att han så småningom lärde ut barreackord och kvintackord. Tacksam dock över att jag fick med mig vissa grunder (som de där simpla ackorden som återkommer i många låtar). Tänker ta upp spelandet när jag känner att pengar finns! Det vore riktigt kul att kompa till mig själv och dra ut och spela samt sjunga för folk! 

Här får ni ett litet smakprov hur det kan låta:Ni får gärna ha överseende med att det här var år 2010. Tycker själv att jag spelar i otakt och spelar några ackord på fel ställe. Men någonstans måste man ju börja.
:)

Fler videos hittar ni på min Youtubekanal: Mssinglover

Ser ut som en instoppad falukorv.


Under ett av alla tillfällen som jag och min bästa vän har umgåtts. Kollade vi runt i affärer och jag provade jackor för skojs skull. Ser ut som en instoppad falukorv och känner mig som en sådan. Skulle jag böja mig ner så är jag nästan helt säker på att någonting hade spruckit. Jag avskyr jackor som sitter så här tight... 👎#oldtimes 

Jag älskar djur, och djur älskar mig.


Allt från långt till kort och lugg.

Bild från min Instagram @verreperre 

Oboy! Vad många olika frisyrer jag haft med åren. ^.^ Allt från långt till kort och lugg. Jag har alltid varit en sådan person som vågat göra förändringar - testa nya saker! Frisyren jag dock trivs allra BÄST med är helt klart den frisyr jag har nu. Min korta. Den är så cool, unik och snygg! Me löve. ❤ 

Tycker ni också om att testa nya frisyrer? 
RandomsJag och min bästa vän trivs så himla bra i varandras närvaro. Vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan henne. Hon är mitt allt! ♥Jag älskar att fotografera! Det här är en av alla mina fotopromenader.Lyxade till det med en god cider innan konserten i Norsesund. Fast minns att jag även fick pappas för han tyckte att den var för söt. Gottit värre! En selfie under en av mina fotopromenader. Jag har en STOR kärlek till bomberjackor!

Just nu är jag otroligt pepp på livet!

God kväll sötnosar! ♥

Shit, vad sjukt jobbig Tabatan var i morse. Det var galet länge sedan jag körde det passet och hade därför glömt hur jobbigt det var. Efter ett tag blev jag illmående, då fick jag ta det lite lugnt och sedan kötta på igen! Fick höra av instruktören efteråt: Bra jobbat och vilken kämpe du är! Sådant är alltid lika uppskattat att höra! Jag har hat-kärlek till detta pass. Hat just för att det är så äckligt jobbigt och kärlek till att det känns helt fantastiskt när det är över!

Då jag kom hem la jag mig på sängen helt jävla utmattad. Jag hade lätt kunna ligga där framåt kvällen. Men vädret var helt underbart så kände mig tvungen att dra ut till Kypesjön. Först var jag där själv, men sedan dök en kompis upp så småningom (utan att jag visste). Riktigt roligt, särskilt när vi inte har setts på evigheter. Hon var med sin pojkvän och jag anslöt till dem. Fantastiskt härliga människor! Hade såå kul! :D Vilken lördag! Jag älskar spontanitet!!

Kypesjön är en riktigt fin sjö här i Borås. Helt klart mitt favoritställe, haha... känner dock inte till så många sjöar, men ändå... ;)

 
Ni kan ju gissa vad det är för sjö? Först till kvarn!

Btw, kom hem för en stund sedan och då satte jag mig en stund med plugg. I morgon tar vi nya tag! Ny dag, nya möjligheter! Just nu är jag otroligt pepp på livet!

Mina planer i helgen.


Så är det serru. Min helg består av två pass i sträck! 💪Tabata och Zumba. Götteli göttans! Fast kommer säkert hitta på något annat också. Kanske ta en fotorunda eller något liknande. Det återstår att se! Någonting finns det i alla fall alltid att göra. Med eller utan sällskap. Endast fantasin sätter gränser! 

Hur ser er helg ut? :)

Skinnjackan har hängt med ett par år.

  Skinnjacka och klänning - BikBok / Converse - Scorett
 
Jag älskar verkligen att kolla tilbaka på gamla bilder. Dessa är från 2012 när jag var med pappa och lyssnade på en spelning i Norsesund till några som han kände. Riktigt duktiga! Btw, denna skinnjacka har hängt med ett par år. Innan jag började gymma så var det tänkt att jag skulle sälja den, eftersom den kändes för trång. Men nu det senaste har jag ju gått ner i vikt så nu kan jag ha den igen! :) Wohooo!

Krävdes mycket mod att ta chansen.God kväll på er! ♥

Som utlovat... här har ni videon där jag sjunger tillsammans med en kändis. Ingen mindre än fantastiska Doug Seegers, countrysångaren som upptäcktes av Jill Johnson i TV-programmet "Jills veranda". Ni kanske såg det? Första gången jag såg honom var dock på "Allsång på Skansen" och senast var på Avenyn i Göteborg. Jag hade ångrat mig om jag inte gick fram och frågade om jag fick sjunga med honom! :D Suget av att få göra det var enormt. Jag kan inte riktigt smälta att jag faktiskt har sjungit duett med denna begåvade man. Det krävdes mycket mod att ta chansen och jag tog den! Dessutom efteråt sa han "excellent", det må bara vara ETT ord. Men det är ett ord som betyder allt för mig. Kan inte riktigt beskriva min känsla när jag gick därifrån... Kände mig så LYCKLIG!!!

Prenumerera gärna på min Youtube kanal: Mssinglover

Dagen bjöd på sol, bad och musik!

Tidigare denna torsdag cyklade jag iväg till Kypesjön. Där var jag produktiv samtidigt som dagen bjöd på sol, bad och musik! Fast det var dock svinkallt i vattnet, så kom upp ungefär lika snabbt som jag kom i. Brrr alltså!! 
 
Så här kan min vistelse på Kypesjön sammanfattas: 

 
Ja ni, förstår säkert själva hur fantastiskt jag hade det trots att jag var tvungen att vara produktiv...
 
Just nu: Har käkat lite, snart blir det en gofika på stan med Vjollca. :) Länge sedan vi sågs nu! Ska bli kul! 

Jag är spontan, så allting kan liksom hända!

Tjenixen på er mina goingar!

Mycket har hänt det senaste... bara bra saker! Sov över hos min familj från fredag till onsdag. Där har jag hittat på massa saker. Det var egentligen tänkt att det endast skulle bli en eller två nätter. Men ni vet ju att jag är spontan, så allting kan liksom hända! 

I morse såg det ut så här: 

Bild från min Instagram @verreperre 

Det finns ju typ ingenting bättre än att ligga och dra sig i sängen... När du vet att du inte har någonting planerat förrän framåt kvällen. 

Nu känner jag dock för att cykla till Kypesjön. Tar med mig plugg och ska njuta av solen. Kanske även blir bad. :) Who knows? 

Ha en grym torsdag!

Ps. Senare kommer en video upp där jag sjunger tillsammans med en kändis! ;) Stay tuned vettja!

Ett par händelserika dagar. Sådant som jag älskar!

 
I torsdags kom min fina vän Carro och fixade mina naglar 😃💕 Blev riktigt nöjd! Riktigt snygga och fancy! 👌 Dock ett rent helvete att göra saker med dessa klor. Men det äre fan värt, haha! 🙈 
 
 
WOOW, vilken grym fredag jag har haft!! Först var det middag på thai restaurang tillsammans med mamsen och hennes syjunta. Himla kul att även jag fick vara med på ett hörn 😃👍 Därefter käkade vi glass, sedan var det dags för Carolas konsert. Hur awsome? 💃🎉 TACK alla inblandade! 
 
Det har varit ett par händelserika dagar. Sådant som jag älskar!

Svetten rann åt alla håll och kanter.

God morgon alla söta! :)

Hur är läget med er? Hoppas att allting är finfint. Själv står det bra till... är dock lite småtrött eftersom jag vaknade typ nyss. Det kallas nyvaken. 


En selfiestick är ett väldigt användbart verktyg för en Instagramare och bloggare som mig. ;) Love it! 


Tänkte dra för er att jag körde ett riktigt svettigt ben/mage pass i går. Svetten rann åt alla håll och kanter. Det är precis så jag vill att mina träningspass ska vara! Kändes helt jävla underbart! :D Var extremt taggad med mitt "nya" schema och det märktes i min prestation. Känns att jag är tillbaka på banan igen! BOOM ☀ #nevergiveup 

Btw, har man köttat på ordentligt om ens muskler skakar när man böjer sig ner för att knyta sina skor? Jorå, det tycker jag allt att man har! Bra kämpat Veronica! *Klappar mig själv på axeln*

Inga blåslagna knän. Det är ändå huvudsaken.

Gårdagen bjöd på en rätt händelserik måndag! Det blev en spontan cykeltur till affären. Innan jag åkte hemifrån intalade jag mig själv att det inte skulle handlas så mycket. Utan bara lite grann och därför kunde ta cykeln. Tror ni att jag lyckades? 

Bilder säger mer än tusen ord. Denna kan tala om att jag inte lyckades så värst bra med det. 


Så här såg alltså min cykel ut efter "lite handling", haha! Det kändes lite vingligt från och till. Konstigt va? Njaa, med två kassar och en handväska med mat i runt mig så förstår jag varför det kändes vingligt. Backar som jag annars hade klarat mig upp för blev nu svåra hinder att bekämpa. Det var tungt som stryk. 

Nåväl, jag tog mig i alla fall hem välbehållen. Inga blåslagna knän. Det är ändå huvudsaken. Sedan efter att jag hade packat in alla varor satte jag mig ute på balkongen och pratade i telefon, bland annat har jag en chans att få ett sommarjobb som personlig assistent. Kul kul! Efter detta glädjande samtal la jag mig ner på bänken och lyssnade på musik - bara njöt av solen! Så småningom slocknade jag en sväng för att det var så varmt och skönt. Jag älskar värme! 

Kvällen avslutades med chokladpudding och filmen Just My Luck. :) Det var andra gången jag såg den. Den är riktigt bra! Jorå, det var en bra start på denna vecka! Synd att klaga. 

Just det ja! Kom även ut på en liten promenad innan det var dags att krypa till sängs. 

RandomsJag agerade som fotograf i Göteborg för dessa två turturduvor under brorsans flickväns bal. Till höger har du min fantastiska och älskade brorsa! Ni kan ju säkert redan gissa vem han pussas med? ;)
Giraff giraff! Yes, bra räknat här ser ni två fina giraffer som delar på sin föda. Så gulligt! Bilden är tagen då jag var på Borås Djurpark med pappa.Känner ni igen denna flicka? Kan ger er en hint: hon är min bästa vän och går under namnet... Har synts rätt flitigt här på bloggen. Från och till. Vågar ni er på en gissning?

"Låt dem glo, det här är någonting jag måste vänja mig vid"

God kväll på er sötnosar!!

Nu har jag både ägnat mig åt att tvätta och sitta ute på balkongen med tentaplugg. Ska snart fixa i ordning lite käk! Men först som utlovat, här nedan har ni gårdagens outfit. Tycker att dessa bilder blev riktigt bra! Så kul att jag har fått användning för mitt nya objektiv som jag fick i julas. Fotografen som höll i kameran är väldigt bra för hon säger till mig om hon vill ha mig i en annan position eller liknande och vet hur en kamera fungerar. Det borde väl ändå synas? Givetvis ligger det redigering bakom dessa bilder, men det går ändå att se stor skillnad på kvalitet än om man jämför med mitt andra objektiv. Hur awsome? Får väl dock erkänna att det var smått pinsamt att stå i Stadsparken och bli fotograferad där folk går förbi och glor mer än gärna. Fast sedan tänkte jag för mig själv "låt dem glo, det här är någonting jag måste vänja mig vid om jag i framtiden vill leva som bloggare." Vilket jag känner väldigt starkt att jag vill göra just nu.

För att återgå till min outfit... Som ni säkert redan har märkt så ÄLSKAR jag färg! Därför kände jag för att ta på mig mina asballa gula byxor. Dessutom mysigt och coolt var det när det visade sig att mina byxor skulla matcha bakgrunden där vi skulle köra vår fotografering. Sådan himla fin bakgrund! Blommor kan ju inte bli annat än bra och inte nog med det så var solen framme. Det gjorde bara denna fotografering ännu bättre! BONUS :D

Här har ni gårdagens outfit:Fotograf: Vjollca Haradinaj

Tröja - Junkyard / Bomberjacka - Myrorna / Snapback - Monki / Byxor - Mamma har sytt / Örhängen - Ur&Pen / Armband - ForLife / Väska - Ullared

Vad tycks om denna outfit? Lämna gärna en kommentar!

TIME. YOUR HEART. BEHAVIOUR.


TIME. 
Decides who you want to meet in your life. ✊ 
YOUR HEART.
Decides who you want in your life. ✊ 
BEHAVIOUR. 
Decides who will stay in your life. ✊ 

PS. senare i dag kommer jag att slänga upp gårdagens outfit som Vjollca har fotograferat! Stay tuned vettja.

Känner mig nästan som en Borås-kändis.Jag blev ju intervjuad av Borås Tidning i torsdags under Sommartorsdagarna då Elin Ruth hade konsert. Kände därför att jag var tvungen att köpa en tidning, det är alltid kul att spara på sådant här. :) Btw, eftersom det inte är det lättaste att se vad det står i kolumnen så kan jag dra det för er.

Artisten
"Inte riktigt min stil på musiken kanske. Men hon sjunger helt otroligt bra."

Bäst i kväll
Jag kan faktiskt inte komma på något speciellt.

Sämst i kväll
Vädret.

Stämningen
Helt okej.

Vädret
Skulle ha varit mer sol.

Drömbokning
Ed Sheeran.

Haha, känner mig nästan som en Borås-kändis, med tanke på att det nu är andra gången jag blir intervjuad av Borås Tidning... ;)

AIN'T NO WIFEY.


Denna selfie togs när jag var på körhelg med Living Gospel.


En bild från gymnasiet då jag gick en fotokurs och i slutet av kursen fick vi vistas i en fotostudio. Vi fick både sitta/stå framför kameran men även fotografera. Det var riktigt roligt! Fick dessutom MVG i denna kurs.:D Hur glad blir man inte då?
 
 

AIN'T NO WIFEY. Snyggaste mössan jag bar i vintras! Helt klart.
 

Här var jag redo för Halloweenfest. Bunny bunny!
 

Hade gött kompishäng här hemma. Lite förfest vart det innan utgång.