Pink Blinking Music Note

Jag har försökt bryta mig fri, men nån jävel drar mig tillbaka.


Ååh, det är heelt galet vad jag har börjat älska Stiftelsen. Speciellt låten "Rotlös". Den är så satans grym. Tycker ni om detta bandet lika mycket som jag?

Tentaplugg



I dag har jag för det mesta ägnat mig åt tentaplugg,
först satt jag inne och läste men sedan kom jag på att jag behövde frisk luft... Gick därför ut och satte mig och där hittade jag dessutom min fantastiska mor... :)


Jag älskar dig av hela mitt hjärta mamma. ♥
 



Glad Påsk på er allesammans !

Be7d87c9f3c4c3433d5270ef35a7ebd3_large
weheartit

Har verkligen haft en toppen påskafton! Den har firats med min familj (i alla fall mamma och Mats) och även några bekanta vid namn Tina och Anders. Vi har ätit god mat, sockerkaka och godis samt tjötat en hel del vill jag lova. Haha, käftarna har glappat i ett. ;) En helt fantastisk lördag med andra ord! Synd bara att jag glömde sladden till kameran för det betyder tyvärr att jag inte kommer kunna visa mina härliga bilder från i dag. Men lovar att jag ska göra det då jag har kommit hem igen! Låter det bra? :)

Hur firade ni er påskafton och hur kommer påskdagen se ut?


Känslan av sin familj



Sitter på bussen på väg till Göteborg. Lyssnar på musik och tänker att det nog inte finns något bättre än att veta att man kommer få känna känslan att träffa sin älskade familj + några bekanta. Denna påskafton blir spontan men ser så himla mycket fram emot detta!!

Har med mig plugg, men först ska jag suga i mig så mycket energi som det bara går nu när jag kommer vara hemma hos familjen till måndag (kan bli tisdag också beror helt enkelt på hur jag känner).

Hoppas verkligen ni också får en asgrym påskafton! :D Pussar och kramar

Per Andersson är svår att inte älska!


HAHAHAH, jag ÄLSKAR verkligen komikern Per Andersson (inte för att skryta men jag har faktiskt sett honom på ett tåg en gång). Hans humor är helt klockren! Tycker det är svårt att inte älska honom. Ligger i soffan och får mig ett par goa skratt!! :'DD KÄRLEK.

Fredagsmys är på G!



Som rubriken lyder, så är fredagsmys på G. Jag och Ida ska göra pizza och ha det allmänt gött! Här på bilden håller hon på att vispa choklad mousse nu ska jag ta vid.
 

Let's kick off this Friday!

Bjuder på en gammal bild från nyår...

Dags att kicka igånng denna fredag! Solen skiner och fåglarna kvittrar (har stängt fönster men ändå). Ska äta en stadig frukost och sedan fixa i ordning mig för att åka och handla. Sedan får vi se vad jag hittar på. Det blir i varje fall att umgås med Ida, vi ska nog käka Pizza i närheten av där jag bor. Mum filibaba! ;) Hoppas vi i alla fall! Vem vet, pizzorna kanske smakar skit. Haha

Ni får ha en supergrym fredag!

Nelly makeup 88 palette



Denna Nelly makeup 88 paletten med massa underbart fina färger av ögonskuggor som passar både till fest och vardags kommer jag beställa hem från Nelly så fort de har ändrat mig till "Studentkund", för först då kan jag ta del av Mecentas rabatter som de erbjuder och hur grymt är inte det?! Längtar verkligen.

Igång med träningen !

Nu sitter jag alltså och äter restsallad direkt ur skålen. It's really good! Me like.

Ni som har fölt mig på min tidigare blogg vet att jag har simmat. Men fick tyvärr göra ett uppehåll på grund av förkylning men i dag kom jag igång igen. Kändes hur gött som helst! Simmade 20 minuter innan vattengympan startade och den pågick i 30 minuter (alltså 1 timmes träning eftersom det är i vattnet). Tänker fortsätta som jag gjort innan (dock kanske inte 3 dagar i veckan). Men vi får se helt enkelt!

Ni då, tränar ni något? :)

Morsning korsning bloggen

I går hann jag inte blogga, mer än att jag la in ett par quotes till er. Så tänkte därför berätta hur gårdagen var. Jag var ju hos vårdcentralen och kollade upp min rygg och det var inte något som såg dåligt ut. Möjligtvis att jag är stel. Men det visste jag redan innan! Hon gav mig i alla fall rådet att bestämma tid med en sjukgymnast. Får ta tag i det (när jag nu ska hinna det). Jaja, det löser sig.

Min påsk kommer bestå av mycket tentapluggande men ska även unna mig att gå på vattengympa i kväll och i morgon hitta på något roligt med Ida för att få en paus från allt pluggande. Får även se om Sanna kommer upp i helgen! Det är välbehövligt att tänka på annat. Hjärnan går verkligen i högvarv all the time...

Hur ska ni fira er påsk? :) ♥

It's better to have loved and lost, than never to have loved at all.


You could be a sweet dream or a beautiful nightmare


Nu tänker jag säga god natt.
Ska slänga mig i duschen sedan nana. Blir att gå upp tidigt i morgon (har hemstudier) men har tid hos vårdcentralen. Känner jag måste kolla upp min rygg, har haft ont i den ett bra tag nu. Får se vad dem säger!

Vi hörs i morgon! Pussisar och kramisar, sov så gott i natt. :)

Shine bright like a diamond


Bloggriket.se

http://4.bp.blogspot.com/-PnC9sJcUsGE/Tu8VuHs6t9I/AAAAAAAAAh8/B3tVY-oVc00/s1600/Bloggriket.jpg

Nu tänker jag ge ett superduperdunder tips till er som vill ha fler besökare till bloggen. Bli medlem på Bloggriket och jag lovar att ni kommer se stor skillnad i besöksstatistiken. Lycka till goingar! :)

Trött och stressad

Jag känner mig sjukt trött och stressad. Vilket inte är någon bra kombination. Började 09:00 med ett Språk seminarium som var väldigt lärorikt och intressant. Sedan hade jag workshop i matematik. Därefter hade jag studigruppsträff och sist men inte minst mentorsträff. Ni förstår nog min känsla. Det är så mycket i skolan nu och paper hit och dit. Lärarna har verkligen lagt allt innan vi ska ut på VFU. Men man får helt enkelt ta en dag i sänder och försöka ta det som det kommer. I min hjärna är det just nu KAOS...

Hur mår ni denna tisdagskväll? :)


Oh happy day !!


Yes, det är verkligen oh happy day, fick nämligen jobbet. I sommar kommer jag alltså jobba som personlig assistent. Det kommer bli otroligt spännande och roligt! Ser jag verkligen fram emot. Kände jag behövde fira detta genom att köpa hem grillad kyckling och blåbär. Lyx får man uppleva ibland!

Ska ta och sätta på en film nu och bara njuta av min glass med blåbär. Mums

Ha en jättefin måndagskväll goingar! Puss och kram


I need a break


Gick upp strax efter 08:00, hoppade in i duschen, åt frukost, borstade tänderna, därefter satte jag mig med mitt paper och har suttit här tills nu... Är uppe i 737 ord, så snart är jag färdig bör komma till 1000 innan jag kan pusta ut. Ska alldeles snart dra igång igen kände bara att jag behövde en paus. Det hjälper inte att sitta flera timmar i sträck och bara skriva. Hjärnan mår bättre av att röra på sig (tömde diskmaskinen och la in tvätt), tänka på annat - (blogga), det kan leda till nya ideér! Men se till att inte fastna, vilket är väldigt lätt hänt.

Good news


I början av mars var jag på en anställningsintervju för sommarjobb inom funktionshinderverksamhet i hopp och önskan om att få jobbet!
Men de skulle återkomma efter att de hade ringt mina referenspersoner, i förrgår ringde de och frågade om jag var intresserad av att komma på en andra anställningsintervju och det är klart jag tackade ja. Vore ju otroligt korkad annars. Så i morgon gäller det! Skulle väldigt gärna vilja att ni håller både era tummar och tår för att öka min chans att lyckas! (Nä, men det skulle vara roligt om ni ville göra det). :)

Nu ska jag tänka på refrängen kära vänner, har varit en söndag med mycket plugg. Måste vara utvilad för min stora dag. Fortsättning följer... ska skriva klart mitt paper då, uppdatering kommer när jag har tid. Puss och god natt på er! ♥ Sweet dreams

Lunch, fotopromenad, lördagsmys

Gårdagens lunch blev sallad som ni tydligt kan se.

I går var jag ute på en fotopromenad, tog mig nedåt stan och fotade lite olika motiv som ni kan se här nedan.


Därefter fick jag ett litet sms från Ida i undran om jag ville ha pluggdejt med henne. (Kan väl säga som så att det inte blev något pluggande utan filmtittande i stället).

Vi blev inte som vi skulle. Men lika glada är vi för det. KEEP CALM AND DO DUCKFACES!









Here comes the sun do do do

Har nästan alldeles precis suttit ute i solen, men batteriet på datorn höll på att dö så var tvungen att gå in. (Kanske dags att köpa ett nytt batteri?) Nåväl, var inte ledsen för det eftersom man inte direkt kan påstå att det var särskilt varmt. Fast skönt att vi har en sol i alla fall (vissa dagar kan man ju faktiskt undra).

Efter att jag har skrivit detta inlägget ska jag fortsätta på mitt Språk paper. Jippi!

 

Don't stop believing


Cause my heart breaks a little when I hear your name


Jag har verkligen lyssnat sönder låten "When I Was Your Man" - Bruno Mars. Men då hittade jag denna och blev helt förälskad. Han är så jävla grym! Tolkar låten på sitt eget sätt vilket gör honom till en unik artist. Tummen upp! Vad tycker ni själva?

Hello spring


Om det vore så väl att våren var här skulle jag vara evigt tacksam. Jag saknar verkligen värmen, solen, ja ALLT som har att göra med våren helt enkelt. Ser du? Du är efterlängtad våren... Snälla kom nununu! Vill mer än gärna slippa feta tjocka vinterjackor och halsdukar. Man känner sig alltid som en liten mischelingumma då man går runt i alla sina tusen ytterkläder.

Vad tycker ni om detta vårinspirerande kollage förresten?
Själv gillar jag det riktigt starkt. Brukar dock typ aldrig gå i klackskor (får så satans ont i fötterna). Men de fick vara med ändå. :) Hur läckert är inte linnet, väskan, jackan, byxorna, solglasögonen och halsbandet?! Give me just saying.


Plugg står på schemat

(Ursäkta mig för att bilderna inte är åt rätt håll)

Hallojsan!

Har nu suttit ett tag pch pluggat - gjort en tankekarta till mitt paper som jag ska börja med så småningom. Kände bara jag var i behov av en paus och då passar jag såklart på att skriva ett litet inlägg. Visste ni att jag pluggar bäst till klassiskmusik?! Yes, det stämmer faktiskt. Det får mig att slappna av på ett helt annat sätt än om jag skulle lyssna på "vanlig" musik.

Hoppas allt står bra till med er denna fredag! :)

Barn och familj är helt underbart!


weheartit

I dag har jag ägnat min torsdag åt att vara på min VFU som sagt.
Har haft riktigt mysiga stunder med barnen. Fick följa med till Missionskyrkan och se hur en påsksamling går till. Men även läsa sagor, pussla och allt sådant som man brukar göra på en förskola. Har varit en väldigt intensiv dag med andra ord. Sitter nu i sängen, iklädd pyjamas och datorn i knät, ska välkomna John Blund. Är verkligen sjukt trött!! Suttit dessutom och varit extra social med min kära mor och brorsans flickvän (jao, jag är fortfarande hemma hos familjen) tycker alltid det är lika svårt att skiljas åt. Åker hem till Borås i morgon i stället. Får därför gå upp rätt så tidigt.

Natti natti sötisar, sov så otroligt gott! :) ♥


Mitt på morgonkvisten



God morgon på er goingar!

Sitter på bussen på väg till min VFU. Kommer bli underbart att träffa alla barnen igen. Dock hade jag hellre varit hemma eftersom jag fortfarande är förkyld men ska göra mitt bästa, vara så delaktig som möjligt. Ha en jättefin torsdag! :)

Konst under middagen

Denna onsdag blev det tacos till middag. Riktigt mumsigt vill jag lova! Försökte dessutom mig på att vara lite konstnärlig mitt i alltihop, genom att rita en tjusig gubbe med Crème fraîchen. Vad tycks? Är jag inte nästa Picasso så säg? ;)




 

Mysigt att träffa familjen


Här får ni en bild på min underbara mamma. ♥
Känner stor kärlek till henne. Hon är helt enkelt bäst!

Alldeles snart är jag hemma hos min fina familj. Varför jag överhuvudtaget åkte är för att jag ska vara på min VFU i morgon, bara en dag, sedan bär det av till Borås igen. Har med mig en del pluggrejer, ska ta tag i det efter middagen då jag fått lite ny energi. Planering är det minsta som krävs nu när jag har häcken full med skolan. Vi hörs kanske senare! Puss och kram




Välkommen till min nya blogg!

Hejsan på er allesammans!

På återseende får man väl lov att säga, eftersom jag tidigare har bloggat här på Blogg.se men tröttnade då och bytte till Nattstad vilket jag fick ångra senare. Eftersom de tog sig friheten att ta bilder från en av mina kategorier. Skitdåligtoch sedan när man ifrågasätter så låtsas de som att det regnar (tar mig inte på allvar). Känns skönt att lämna den bloggdomänen bakom mig. Hoppas jag får ha kvar ALLA mina bilder här! :)

Har en header från min gamla blogg men den är för stor för att kunna ha här, så ska antingen fixa storleken någon dag om det går eller göra en ny helt enkelt. Hoppas på det första alternativet!

Känn er hjärtligt välkomna. ♥