Pink Blinking Music Note

Mitt liv består av att utmana mig själv.

  Fotograf: Vjollca Haradinaj

Mitt liv består av att utmana mig själv. Får jag chansen att kunna göra det, låter jag sällan det slinka ur mitt grepp. På jobbet i går kom en sådan chans. På tisdagar får ungdomarna på vår fritidsgård klättra och min kollega frågade även om jag ville göra det. Känslan talade om för mig att "nej det vill du verkligen inte". Medan min nyfikenhet och vilja tog mig till klätterväggen. Ingenting jag har testat förut, mer än i ett badhus. Fast anser inte det är samma sak, det kändes inte på samma sätt och var inte lika högt. Så ja, jag antog helt enkelt utmaningen trots att jag är höjdrädd. Vilket märktes när jag hade kommit en bit... mitt ena ben skakade asmycket och det kändes som att jag skulle börja gråta för att jag var skitskraj för att släppa taget trots att vi hade säkerhetslina. Alltså, den känslan - paniken var inte det minsta rolig eller skön. Men däremot känslan när jag hade klarat av utmaningen var obeskrivlig. Vilket ledde till att jag testade sammanlagt tre gånger och det tredje försöket gick över förväntan. Tog mig nästan högst upp. Kommer helt klart testa någon mer gång om det blir att jag får jobba någon mer tisdag. Det var riktigt kul!
 
Med denna text vill jag förmedla ett budskap om att det ALLTID är värt att kämpa för att nå SINA mål. Det må vara en riktigt jobbig väg DU har framför DIG men det kommer vara så värt i slutändan när du märker att du LYCKAS.

Sätt upp mål, men var realistisk.


God morgon goingar! :)

Har ni sovit gott? Jag har i alla fall sovit som en stock, lite trött bara. Vem är inte det precis innan man har kommit igång? Tror nog nästan alla är det. Fast min morgon har börjat i mysighetens tecken. Har gjort doftljus till en rutin och det känns så himla mysigt och bra. Nu har jag precis druckit upp mitt te och ska ta fram mitt tentaplugg efter att jag har fixat och käkat frukost. Funderar på att dra till skolan och plugga!

I kväll väntas jobb från 17-21. Det blir kul! Hoppas att ungdomarna är på bättre humör med tanke på det som hände i fredags. Inte roligt för någon av oss. Nåväl, nu blickar vi framåt!

Ha en grym tisdag! Kämpa på! Sätt upp mål, men var realistisk. Ingenting funkar om du lägger för stor press på dig själv. Lycka till! Ni är bäst. :D♥

Jag har fått en finne i nacken.I går träffade jag ju som sagt min fina Vjollca. Det var en välbehövlig träff och promenad. ♥ Solen stod högt upp på himlen och det kändes så himla bra!


WOOOW! Körde denna måndag ett extremt gött och grymt överkroppspass!! Shit alltså! Vilken energi jag hade. Efter att jag kört utifrån mitt träningsshema så ville jag bara köra ännu mer! 💪 Kände dock att jag behövde/behöver ändra mitt upplägg av vikt. För det var alldeles för enkelt vissa gånger. Blir dessutom att dra ihop ett nytt träningsshema för att hålla uppe motivationen! 🙌👊 Hela livet består av mål för min del. ◊

Btw, om vi ska tala om någonting som har varit mindre bra. Jag har fått en finne i nacken och det gör rätt ordentligt ont. Särskilt när jag ligger på rygg eller vrider nacken. Usch, hoppas att det onda försvinner snart. På ett sätt är det komiskt att en finne kan göra ont å andra sidan är det inte det minsta kul. #beslutsångest

Förresten, följ mig gärna på Instagram: verreperre. Det vore kul! Kanske inte ni tycker, men jag tycker i alla fall det. Haha :3 Hoppas vi ses där!

Kör bara kör, vi gör det tillsammans!

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Hellu på er! 

För en stund sedan klev jag upp ur sängen och tänker få en grym start på denna vecka! Vi börjar med frukost och träning. 💪 Hur klyshigt det här än må låta så är det faktiskt vi som gör våra EGNA val och vi kan därmed påverka hur vi vill leva VÅRT liv. 🙏 Kör bara kör, vi gör det tillsammans! 

Sunday in bed.

 
Hellu på er goingar!

Hur mår ni denna söndag? Har ni kommit igång med er dag? Jag har i alla fall varit uppe på benen, men nu satte jag mig i sängen igen. Kände för att få en sådan där mysig söndagskänsla och läsa en sväng ur en supergrym bok "Hemligheten" av Rhonda Byrne. Verkligen en bok full av inspiration och pepp! Ni måste bara läsa den! Den är så himla bra!

Så småningom ska jag träffa min fina Vjollca för en stadspromenad, innan dess blire att planera veckan. Blir tentaplugg, bloggen, träning och jobb. Så för mig är det väldigt viktigt med god planering. Tackar gudarna för almanackan! Vad vore världen i all sin glans om inte almanackan fanns?

Btw, hur fint är inte mitt täcke? BED OF ROSES. Love it!

Önskar er en fantastiskt fin söndag! Ta hand om er.

En gröning i Youtubevärlden.Denna video blev väldigt flum. Det kändes verkligen konstigt att prata frömför kameran. Det var tänkt att jag skulle bjussat på en haul, men det blev inte som jag hade tänkt mig. Får bli en annan dag. :) Eftersom jag shoppade loss i går så har jag massa roligt att visa er! WOOP WOOP!

Nåväl, hoppas i alla fall att ni tyckte det var kul att se denna video. Tipsa gärna mig om ni har förslag på hur jag kan lägga upp mina kommande videos! Tas mer än tacksamt emot.

Ha en fortsatt fin söndag! Så hörs vi!

I don't give a shit.


Why be "normal" when you can be different? I don't give a shit about being "normal". True story.

Filmmys är inte helt fel.

  Foto: Vjollca Haradinaj

Hellu på er goingar!

Jag har varit lite frånvarande på bloggen. I går mådde jag inte helt ok. Troligtvis beror det på att jag hade svårt att somna natten innan. Jag drog dock iväg och jobbade ett par timmar. Såg fram emot att träffa alla ungdomar och vårt spontandisco. Fast det blev inte som vi hade tänkt oss eftersom det var brist på personal. Ungdomarna blev både arga och besvikna. Kände verkligen deras känslor... det var inte alls kul. Men det fanns ingenting vi kunde göra än att stänga fritidsgården tidigare än vanligt.

Det var en nedstämd Veronica som fick skjuts in till stan av sin kollega. Hennes fredag blev inte som hon hade tänkt sig. Hon kände sig rätt trött också. Så hon landade i sängen redan klockan åtta och kollade på film. Strax därefter somnade hon. Trots att det inte blev som hon hade tänkt sig... Fick hon ett bra avslut på sin fredag! Filmmys är inte helt fel.

Btw, i dag har jag spelat in en video. En väldigt kort sådan för allting annat blev fail. Kommer lägga upp den i morgon. Stay tuned vettja! ;)

Min dröm är att kunna vara yrkesbloggare.

  Foto: Vjollca Haradinaj

Jag har ju mer och mer delat med mig av personligt skrivande. Tänker att jag ska fortsätta på det spåret. Vill att ni SKA lära känna mig! Har även planer på att börja videoblogga. Känner att det kan bli så lamt med endast kommunikation via text. Haha, jag älskar ju verkligen att prata så varför inte tjöta lite med er i stället? Det känns som en riktigt rolig idé! I helgen skulle jag kunna sätta igång. Har troligen bara en sak bokad.

Jag vill uvecklas som bloggare. Keela som är en otroligt cool och fantastisk brud har inspirerat mig till att vilja testa. I och för sig har jag ju faktiskt redan testat och har en Youtubekanal. Fast när det gäller videoblogg har jag suttit framför datorn och spelat in via min webbkamera. Då blir det ingen vidare kvalite. Från start blire att använda min systemkamera! Ååh, nu blir jag värsta taggad ju! :D

Förresten, insåg att det inte var det här jag skulle berätta om. Sådan är jag! Rätt random. Säger rätt knasiga saker, oftast vid helt fel tidpunkt. Kan gå in på vad det innebär i ett annat inlägg. Borde komma till skott med vad jag egentligen vill få fram, alltså ett stort jävla lol! Come on... All right, jag vill berätta för er varför jag började blogga. Snacka om att dra ut på tiden. Men hoppas att ni tyckte det var kul att läsa om mina planer inför videoblogg. ;)

Min första blogg startade jag 2010 på Blogg.se av anledning att en barndomsvän tyckte att jag skrev alldeles för mycket på Bilddagboken (Dayviews). Förstår henne, för det var en hel del text. Så jag tänkte varför inte? Vore kul att testa! Då hjälpte hon mig att fixa allting med min blogg. Sjukt himla bussigt! Det uppskattades oerhört eftersom jag inte kunde någonting om bloggande. Efter ett tag var jag fast, har alltid tyckt om att skriva. Därefter fortsatte det... bloggade sedan några månader på Nattstad (Novw). Så ah, under min bloggtid har jag hunnit ha två bloggar och är nu inne på min tredje. Att blogga är riktigt jävla kul! Precis som träning är bloggande för mig en livsstil. Visst kan det vara svårt att hinna med bloggen. Pluggar ju på deltid och jobbar oftast två gånger i veckan. Vill dock ändå fortsätta hålla bloggen aktiv. Bloggen är någonting som från början endast var en kul grej. Men som har växt sig betydligt större på senare år. Min dröm är att kunna vara yrkesbloggare.

Träning är ingenting man endast gör.

Tjenixen!

Detta inlägg skulle egentligen skrivits i går, då det var aktuellt. Men Blogg.se har krånglat, men nu verkar det som att det funkar. Nåväl, tänker ta en stund åt att snacka om träning. Ni som har följt mig här på bloggen vet att jag älskar att träna och tycker att träning inte endast är någonting man gör. Utan det är en livsstil och träningsmotivation kommer och går. I går kände jag verkligen inte för att dra till gymmet så jag körde Cardio här hemma. Satte på denna video och körde igång! Tiden landade på 30 minuter.

Efteråt var jag så här svettig och go:

 
Btw, nu blire tentaplugg och musik!

Ha en fortsatt fin onsdag!Vi hörs säkert senare! Kram

"When words fail, music speaks."

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Finns det något viktigare och bättre än musik? Självklart familj och vänner med mera. Men bortsett från det skulle jag aldrig kunna leva utan musik. "When words fail, music speaks." Borde faktiskt tatuera in det. Har haft funderingar på det. Dock är min smärtgräns låg. Redan som liten när mamma skrev hennes nummer på min arm ifall jag skulle bli kidnappad eller liknande. Tyckte jag att det både kändes obehagligt och gjorde ont. Snacka om mes! 

Roms skönhet fanns i överflöd.

Hellu på er mina goingar!

Nu tänker jag bjussa på några bilder från min weekendresa i Rom. Resan har varit helt fantastisk!

 
Så här såg vårt hotellrum ut. Ett litet sådant. När vi bokade resan visste vi ingenting om tillökning till vårt resesällskap. Men finns det hjärterum finns det stjärterum. ;) Favoriten var helt klart vårt lilla fönster där vi kunde sitta och kolla ut på folk. Fotograferade även därifrån.

 
Rom hade såå mysiga gator att strosa runt kring. Fast man var ibland livrädd på grund av hur trafiken såg ut. Mycket trafik och bilarna körde fort. Man var glad om man överlevde när man hade passerat en gata. Haha närå, jag överdriver en aning... ;)

Våra planer när vi hade kommit fram till vårt hotell var att besöka Colloseum.

Här har ni denna häftiga och vackra sevärdhet:

 
Jag blev helt hänförd av denna byggnad. Här har ni en bild på mig innanför Collosseum. Nog för att utsidan är precis som jag har beskrivit, men insidan var helt enastående!

  Foto: Vjollca Haradinaj
 
Visst är Collosseum helt makalöst? På italienska säger man Anfiteatro Flavio eller Colosse. Finns en historia bakom denna sevärdhet. Under romerska rikets tid hade man strid mellan vilda djur, avrättningar, gladiatorspel och teater hölls för en stor publik, som mest 87 000 åskådare. Colosseum har en omkrets på 524 meter och är 48 meter hög. Colosseum fick sitt namn efter en koloss, det vill säga en enorm staty av kejsar Nero som stod bredvid byggnaden, i riktning mot Forum Romanum. Kolossen (statyn) av Nero smältes senare ner för tillverkning av vapen. Även armeringen till Colosseum drogs ut och smältes ner till vapen, vilket gjorde att en stor del av byggnadens yttre del rasade vid ett jordskalv. Stora mängder vit marmor fick föras bort från byggnaden, bland annat till bygget av Peterskyrkan och Fontana di Trevi. Den del av byggnaden som återstår är ännu en mäktig syn och ett populärt turistmål. Det beskrivs att Colosseum fick sin plats i centrum och både bokstavligen och symboliskt i Roms hjärta.
Källa

 
Innan vi stegade mot utgången, hittade jag detta "fönster" och var bara tvungen att fotografera. Tycker att det är riktigt coolt! Molnen gav extra känsla till bilden.

Alltså, insåg att en helg inte räcker till för att kunna se Roms skönhet. Skönhet fanns i överflöd. Det kändes som en dröm att vara i denna vackra stad. Njöt verkligen till fullo!

Fortsättning följer...

Förväntansfull är bara förnamnet.

Bilderna ger ingen bra kvalite (I knoow) eftersom jag mobilbloggar. Ska fixa kvaliten när jag kommer hem. Hoppas då att Blogg.se funkar igen. Håller både mina tummar och tår!

Tjosan svejsan där ute! 

Hoppas att ni mår prima ballerina! Jag är trött, men i extas. För nu har vi ÄNTLIGEN kommit fram till en STOR dag i Veronicas liv. Det är nämligen dags för henne i morgon att åka till Rom tillsammans med hennes fina vän Vjollca och en av hennes vänner. Som Veronica aldrig har träffat förut. Men hon är säker på att dem kommer få det riktigt kul!! Leva livet helt enkelt. I en ny stad. Kan det bli bättre?! Festa, sola, bada, uppleva saker och fotografera i mängder! Givetvis följer kameran med på detta äventyr! Vad är en bloggare utan sin kamera? ;) 

Alltså, jag är sååå redo för denna resa. ROM HERE I COME! Denna dag har man väntat in enda sedan juni. Förväntansfull är bara förnamnet. Samtidigt som det känns pirrigt. Jag har inte varit utomlands sedan Sydafrika 2012. Tycker inte London räknas som utomlands. Haha, måste vara ett exotiskt land! Därmed basta. 

Nu blire att borsta tänderna och göra sig i ordning för sängen. God natt fina ni! Jag tycker om er väldigt mycket. ❤ 

Vi hörs troligtvis på söndag! Om inte så hörs vi nästa vecka. Ha det bäst tills dess! Behöver jag säga... "för det ska jag ha?" Nåväl, nu sa jag i alla fall det. Kan då aldrig hålla käften, höh. 

STOR KRAAAM 

Call me fashion baby!

Weheartit / Kollage gjort av mig Veronica goes sporty.


Jacka:
Second Hand ♦ Träningsbyxor och tröja: Ullared ♦ Skor: DinSko ♦ Hatt: H&M
 
God kväll på er finisar!

För en stund sedan kom jag hem från kören. Det var många som hade hittat till oss i och med att Borås Studentkör sjöng under Kårens sittningar och även stod och värvade medlemmar under högskolans föreningsmässa. Sååå himla kul!! Hoppas verkligen att det är många som stannar kvar och återkommer! En del killar syntes även till, det gillas eftersom det blir ett häftigare sound om man även har basar och tenorer. Awsome!

Oh yeaah, jag körde en fotografering direkt efter gymmet. Som ni kan se ovan. Tycker att det blev en läcker look. Jag kan inte riktigt bestämma mig om det är mina snygga träningsbyxor, skor eller hatten som gör denna look. Hmmm... vi säger så här helt enkelt. Alla dessa tillför någonting till denna outfit. Älskar i alla fall sporty style! Tänker börja använda träningsbyxor till vardags. Sjukt snyggt och bekvämt. En grym kombo!

Lämna gärna en kommentar om denna look!
:)

Hyser hatkärlek till att gå upp tidigt.

 
God morgon på er!

Hoppas att ni har sovit gott! Själv har jag sovit som en stock. Har varit vaken sedan 06:45, men gick inte upp förrän ett par minuter efter 07:00. Träningsväskan är packad och jag är snart redo för att köra ett överkroppspass på gymmet! Trots att det kan vara segt att gå upp tidigt. Älskar jag det! Eller låt oss säga att jag hyser hatkärlek till att gå upp tidigt. Det låter faktiskt bättre och mer sanningsenligt. Fast kärleken är att veta att man hinner göra massa saker.
 
Ps: boken hjälper mig att styra upp mina träningssheman. Hur bra som helst! Haffade den under bokrean för endast 49 spänn. Kors i taket. ;) Här kan ni hitta den för 70 spänn.

Nu blire att fixa i ordning frukost och strax därefter dra till gymmet!

Önskar er en grym onsdag! 

Ni får helt enkelt gå nakna.

Hej på er goingar!

Kul att det är så många som har hittat hit. Hjärtligt välkomna till mitt lilla krypin! Tidigare delade jag med mig av höstpepp här på bloggen. Vad passar sig då inte bättre med ett kollage för er shoppingsugna själar? Tycker att det är en utmärkt idé! Visserligen är det bara massa bomberjackor, ni får helt enkelt gå nakna på resten av kroppen. Haha, mer nakenhet åt folket. ;)

Här är mitt kollage:


Första:
Finns här / Andra: Finns här / Tredje: Finns här  / Fjärde: Finns här / Femte: Finns här  /  Sjätte: Finns här

Jag gillar, tycker om... nej ÄLSKAR verkligen bomberjackor!! Detta klädesplagg kan piffa upp vilken outfit som helst. Min absoluta favorit bland dessa är helt klart den guldiga. Sticka ut ifrån mängden var det ja! Sjukt cool och snygg! Skulle gärna lägga beslag på den... ;)

Vad anser ni om bomberjackor? Det är ju verkligen hett just nu. Många bloggare bär bomberjackor, har tappat räkningen på HUR många. Men har nog inte tillräckligt med fingrar för att räkna ALLA. :3


Höstpepp istället för höstdepp.

Livet blir vad man gör det till! Nu är hösten här och jag tycker att vi ska känna pepp inför denna månad! För många innebär höst en deppig period. Visst, kan hålla med om att det inte är kul när regn och rusk tittar fram mer än vanligt. Men vi får inte glömma bort allt mysigt och roligt man faktiskt kan göra!

Jag kommer börja min höst på bästa möjliga sätt.

 
En weekendresa till Rom bokades i juni. It's gonna be fab! Boka en resa ni med vettja! Har du tillgång till en fotostudio eller helt enkelt skulle vilja boka en? Do it! Det är skitkul att lattja i en fotostudio, köra både seriösa och oseriösa poser. Jag hade förmånen att kunna göra det gratis när jag gick en fotokurs på gymnasiet.Varför inte dra ihop ett gäng och pyssla tillsammans? I have done it och det är riktigt kul, inspirerande och framför allt peppande!Du kan gå ut på fina och härliga fotopromenader och fånga höstens kännetecken. Typiskt för höst är ju som ni säkert alla vet löv. I löve it! Höh. Bestäm själv om jag är rolig eller inte. ;)


Nu tar vi in mysfaktorn ordentligt. Finns det någonting mysigare än att tända ljus, sitta ihopkurrad i soffan med en filt och bara gotta sig och mysa? Tror knappast det. Ännu mysigare om regnet smattrar mot rutan. Hösten ger dig en anledning till att ha många myskvällar. Ååh, hela jag fylls ju av en myskänsla. ♥Att teckna är för mig en avkoppling. Finns typ ingenting bättre än att låta kreativiteten flöda.

 
Bowling är inte helt fel! Har ingen påverkan av väder, din enda uppgift är att ringa och boka. Se till att haffa några kompisar så du vet hur många som ska spela. Borde inte vara så svårt!


Tack vare sociala medier så spelar vi allt mer sällan sällskapsspel med vårt umgänge. Vilket är trist. För sällskapsspel kan vara skitkul!

Det här var bara ett explock av höstpepp. Finns många andra saker. Kanske dyker upp i ett annat inlägg. Who knows? Håll utkik vettja! Jag är rätt oförutsägbar.

Hoppas att ni känner pepp inför denna höst! Ni får gärna dela med er av era höstpepp! Så kan vi peppa varandra till att få en grym höst. :)

I'm thinking out loud.

 
Jag har länge velat agera som modell inne i mitt badrum, haha! Det är faktiskt sant. Har tänkt att det skulle kunna bli riktigt bra bilder. Fast det har aldrig blivit av, förrän i dag. Under min pluggpaus tog jag fram mitt kamerastativ och langade ett par poser! Jag har en liten fjärrkontroll till min kamera, dock krånglade den så jag tröttnade och körde ett träningspass i stället (det vill säga gick jag fram till kameran efter varje bild för att kolla hur bilden blev). Finns både för- och nackdelar med det. Fördelarna är att jag kan se vad som behöver förbättras och får motion. Nackdelen är att jag blev trött på att motionera och strejkade. Behöver jag nämna att jag körde ben/mage i går på gymmet? ;) Helt ärligt blev jag svettig efter denna fotosession... det rann särskilt längs ryggen. Nåväl, dessa bilder ovan blev jag väldigt nöjd med! Min favorit är den första. Känner att jag verkligen fick till "shhh posen". Btw, jag älskar att vara kreativ. Om det så är framför kameran eller genom musik eller liknande. Doesn't matter. Kreativitet är awsome!

Vad tycker ni om dessa bilder?

Börjat min måndagsmorgon med en god Caramel Macchiato, bloggen och musik.

 
Hola amigos!

Hur mår ni denna måndag? Själv är det fint här. I skrivande stund har jag börjat min måndagsmorgon med en god Caramel Macchiato, bloggen och musik. Innan denna goda dryck åt jag till frukost en LCHF-pannkaka. En bra start på denna dag! Fortsättningsvis blire att tentaplugga och göra en checklista över vad som ska med till Rom. Gaaaah, på fredag sticker jag till varmare breddgrader med min fina vän Vjollca! Kan inte riktigt få in det i min skalle ännu. Kommer nog först förstå det när vi sitter på planet... ;) Btw, senare är det sångstund med Borås Studentkör, det blir nice!

Först och främst... ska jag svara på era fina kommentarer.

Önskar er en fin måndag! Kram till er. ♥ 

Tänkvärt!

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Jag ställdes för en extra stor utmaning och klarade den.


Två selfies från ett gött ryggpass! 💪 Från och med förra veckan ökade jag vikt i min sista repetition under alla mina övningar. Körde denna strategi ännu en gång! Det känns bra, för det visar att jag sätter upp mål för min träning och det är väldigt viktigt! Efter vistelsen på gymmet drog jag till skolan och gjorde x antal timmars tentaplugg. 👊 Jag kan om jag vill! Viljan är allt om du ska lyckas här i livet.


Jag tycker om att ha fullt upp under dagarna, denna dag hade jag förutom gym och tentaplugg även varit på kör och visste att dagen därpå skulle bli lika intensiv.
En gruppintervju och information om Vikariebanken väntade tidigt.
 

Nu var jag framme, tur att det finns folk att fråga om vägen! Tycker att det såg proffsigt ut med en plastficka liggandes på bordet. Visst var man lite pirrig... har aldrig tidigare varit på gruppintervju. Vi delades in i olika grupper. Det gick riktigt bra och hade roligt under tiden. Win win! Nu hoppas jag att de väljer mig. Känns som att jag har 99% chans med tanke på min utbildning  och tidigare erfarenheter. :)

Framåt eftermiddagen jobbade jag från 17-21. Pengar är aldrig fel att tjäna!

Jag var tvungen att beskära denna bild, av respekt till min körkompis som inte ville synas.

I går var jag i alla fall med ett gäng på Högskolans föreningsmässa, vi försökte värva nya medlemmar till Borås Studentkör. Vi lyckades! Det var kul att göra någonting nytt. Har aldrig stått i en monter förut. Någon gång ska vara den första.

Efter denna mässa drog jag och en körkompis och käkade lunch. Vi hade många intressanta samtalsämnen så det blev dags att ta bussen till jobbet, körde mitt längsta pass. Gick från 15:00-23:15. Då var man rätt trött efteråt. Fast hade ändå en del energi, just för att mitt jobb som fritidsledare är givande. Jag ställdes för en extra stor utmaning och klarade den. Jag gillar utmaningar! För det leder till att jag utvecklas som människa.

Underbart när musik kan vara spontant.Underbart när musik kan vara spontant. Musik behöver inte alltid vara planerat för att låta bra. Här ovan är ett exempel då Jesse Tya sitter utanför en affär i Texas och jammar, en kille går förbi och börjar sjunga med honom. Snart hoppar ytterligare en kille in och tillför sin talang. Det är så coolt! Ingen av dessa killar känner varandra. Älskar verkligen sådant här!! Kan själv relatera till det här när jag såg Doug Seegers jamma i Göteborg och gick fram och frågade om jag fick sjunga med honom. Hade inte övat in låten, mer än visste någorlunda hur den gick. Här kan ni se videon.

Ännu roligare med ett sådant här resultat av Jesse Tyas låt:Många kända ansikten tillsammans med killarna som tog ett härligt initiativ.

En livsstil som du har valt att följa.

  Fotograf: Vjollca Haradinaj
 
I morse hade jag ingen bra morgon. Ni vet en sådan morgon när man bara har lust att dra täcket över huvudet? En sådan morgon fick jag uppleva. Skulle kommit iväg till gymmet, men det enda jag kände var ångest över att ta mig upp ur sängen. Oftast lyckas jag vinna kampen och ändå ta mig upp. Men denna gång var det verkligen svårt. Satte inte mina fötter på golvet förrän efter tolv. Det är så olikt mig. Jag skulle kunna känna ångest över att jag gick upp sent, men jag måste lära mig att det är okej att inte alltid vara okej. Det är mänskligt att inte känna livsglädje. Känna att man bara vill sova hela dagen tills en ny dag kommer och du kan börja om.

Jag är en optimist, men även sådana personer har sina bra och dåliga dagar. Jag kan också vara pessimist, men låter det inte ta överhand för jag är medveten om att det inte hjälper mig. Att vara optimist är ingenting man är, det är en livsstil som du har valt att följa och alla kan nå dit. 


Dans tillsammans med andra färgglada människor.

 
Denna söndag har jag "sprungit" (vi körde mest powerwalks) Color Me Rad med min vapendragare! Det var helt crazy, men riktigt kul! Haha, när vi var framme vid den sista montern hade färgen tagit slut och funktionärerna tipsade om att vi kunde rulla oss på marken. Då gjorde vi det! Vad gör man inte för att få ännu mer färg? Hallå det heter ju Color Me Rad?! Höjdpunkten på denna dag var när vi kom i mål och möttes av skratt- och färgfest tillsammans med dans och andra färgglada människor, det var verkligen hur grymt som helst! Innan vi drog därifrån hittade vi ännu en monter och rullade oss även där på marken, haha! Livet är för kort för att ha tråkigt! Var ni också vid Åby Travet i dag?

Tack för ett awsome sällskap min fina Cecilia! :D

Efter loppet, skratt- och färgfesten blev jag avsläppt och gick in till stan (i min snygga outfit).
Fick en del blickar, både konstiga och vänliga. Jorå, visst kändes det lite weird att gå runt så där. Men sedan tänkte jag "men va fan, vem bryr sig?! Jag har haft kul och kan säkert sprida glädje i denna färgglada outfit. Jag kände mig hungrig och drog in till Burger King vid Centralen. #whatever

Tänk vad man förändras med åren.


Bilden är tagen 2013, det har alltså gått två år. Här sket jag fullständigt i vad jag stoppade i mig. Var i alla fall inte inspirerad av LCHF. Långt hår hade jag också. Tänk vad man förändras med åren.
 
Morsning korsning!

Gårdagen bjöd på gym, uppläggning av ekonomi och jobb. Jag körde ett asgött överkroppspass! Känner att jag brukar ta samma vikt varje gång. Har läst att det är viktigt att man får in tekniken innan man lastar på ytterligare, så det är en av anledningarna till att jag har hållit mig till samma. Men nu känner jag att tekniken börjar bli bättre. Därför hade jag som mål under mitt pass att öka vikt i min sista repetion under mina övningar och jag klarade banne mig det! Det var inte lätt, men träning ska utmana dig. Nu tänker jag köra på med denna strategi och kommer sträva efter att ta mig till gymmet två gånger i veckan. What doesn't kill you makes you stronger. Tral lala...

Inte nog med att träningen flyter på... utan jag hade mitt andra pass på fritisgården och jag älskar verkligen mitt jobb! Vi lirade fotboll och jag sjöng för ungdomarna. Dessa ungdomar är fantastiska och helt underbara! Det känns ärligt talat inte som ett jobb. Känner att det här jobbet kommer passa mig perfekt för jag älskar att träffa människor och vara aktiv! Det ska bli så kul, intressant och spännande att se hur jag kan utvecklas som människa inom detta jobb. Har en fin vän som jag oftast jobbar med (hon som gjorde att jag fick in en fot i detta yrke). Vilket gör jobbet ännu bättre! Längtar redan tills nästa vecka! Wiiie!! ♥

Äntligen får jag känna att allting flyter på. Det är jag mer än välförtjänt!

I morgon blire Color Me Rad med min underbara Cecilia. :D HEJA HEJA!

Vintern är inte min favoritmånad.


En fin solnedgång för ett par år sedan. Hade nyligen köpt mig en systemkamera! 


Från en av mina djurfotograferingar ute hos familjen. Sötnos till lamm! 


Vintern är inte min favorimånad. Det är den månad som kommer allra längst ner på min lista. Men ack, vilka fina bilder man kan få när snön har svept sig runt grenarna likt en filt. 

Jag tror fortfarande på att vi människor skulle tröttna om vi i Sverige hade sommar året om. Jag tycker om att vi har olika årstider. Det finns någonting positivt med varje månad. :) Gäller bara att se det! 

True story


Mamma brukar kalla mig "linslus", hehe.

 Fotograf: Pappa

Jag är en sådan person som ÄLSKAR att stå framför kameran. Mamma brukar kalla mig "linslus", hehe. Tycker allt som oftast om att stå i centrum och har inga problem att prata med nytt folk. Tvärtom, det är någonting jag anser är kul! Vi är så olika, men det är ju det som gör oss så fantastiska och unika. ♥ Finns ingen chans i världen att man kan älska ALLA, men respektera går ALLTID att göra!

"Morgonen ska ge oss den rätta kicken för en bra dag."


Tjenixen på er goingar!

Lyckades vakna 45 minuter innan mitt alarm ringde. Alltså, var jag uppe och fixade och käkade frukost efter klockan sju. Hur grymt? Tänker bjussa på ett suveränt citat "Morgonen ska ge oss den rätta kicken för en bra dag. Den första timmen är ett roder, som vi själva kan påverka". I dag står överkroppspass, plugg, uppläggning av ekonomi och jobb på shemat. Kanske även drar iväg en sväng och handlar. Vi får se! Rastlös kommer i alla fall vara det sista jag är denna fredag. ;) Underbart!

Önskar er en fantastiskt fin fredag! KRAM

Har en rolig nyhet att dela med er!

Hallå där i lingonskogen, eller i en helt annan skog. I vilket fall. HEJ!

  Fotograf: Vjollca Haradinaj
 
Hur mår ni? Här är läget under kontroll, dock lite trött och har "go träningsvärk". Tackar som frågar! Har pluggat, mailat och pratat i telefon (både jobb och flams). Haha, det är jobbigare än vad man tror. Har dock en rolig nyhet att dela med er! Jag kommer förmodligen ha två jobb framöver. Kompis det går bra nu! :D #nevergiveup

Förresten, jag känner att jag borde fråga er vad ni vill läsa om här på bloggen. Det är ju trots allt ni mina fina läsare som gör det extra kul att blogga! Så, har ni några önskemål? Hojta till vettja! :)

Ställ gärna en fråga eller två i min frågestund. Klicka HÄR.

Har verkligen fastnat för street wear.


1. Finns HÄR / 2. Finns HÄR / 3. Finns HÄR / 4. Finns HÄR
 
Hur snyggt är inte Junkyards utbud? Jag älskar verkligen denna sida! Har hittat hur mycket som helst som jag vill ha. Har verkligen fastnat för street wear. Det är så förbannat snyggt! Kan dock vara bra att ha en god ekonomi innan jag får för mig att gå loss och kanske heller inte vore så värst smart att beställa i samma anda som det luktar Rom. ;) Fast när den resan är gjord och lönen har trillat in på kontot så blire minsann andra bullar!

Vad tycker ni om Junkyard? Hiss/Diss? 

Bara knorren som fattades. Nöff nöff.


Herre jösses i Jerusalem, vilket grymt gött ben/mage pass jag körde i dag på 60 minuter! Ni vet uttrycket "svettig som en gris". Så kände jag mig hela tiden, haha! Det var bara knorren som fattades. Nöff nöff. Blev 4 övningar tillsammans med 10x3 repetioner och på någon övning blev det till och med 15. Fy galet vad taggad jag var!! Köttade på riktigt bra. Kom till stunden då jag bara ville ge upp, men tog mig i kragen och slutade när jag var färdig. Ett tag sedan jag kände en sådan kick av träning! På fredag blir det ett gött överkroppspass! Längtar redan. :D

Musik och gemenskap kan inte bli annat än bra.


Gårdagen: Så här glad blir man av att sjunga i kör! Ni borde verkligen testa! Musik och gemenskap kan inte bli annat än bra. That's it! Att spontanfika efteråt med fina körkompisar slår heller aldrig fel! :)


Jag och mitt körgäng drog till Tant Grön och fikade. Jag beställde en mumsig kyckling, bacon och fetaost sallad. Har ätit den förut. Köpte även efterrätt, en holländsk kladdkaka. Blev dock besviken över den, jag föreställer mig att en kladdkaka ska vara kladdig. Hallå?! Det är väl därför det heter kladdkaka? Tydligen inte. Nåväl, hade en grym tisdagskväll!

It's all about the details.


Denna magtröja är mitt första klädesplagg från Junkyard och det är en av mina favoriter i garderoben. Bomberjackan är köpt på Myrorna, det var ett riktigt kap! Har förälskat mig i bomberjackor. Fler bilder hittar ni i mitt tidigare inlägg.Jag älskar verkligen örhängen! Dessa med leopardmotiv lyckades jag haffa under Ur&Pen:s REA. Då alla smycken kostade 20 kronor. Hur awsome?


Nu när vi ändå är inne på vad jag älskar. Armband har även en plats i mitt hjärta. Särskilt sådana med grymma budskap! Dessa fick jag i och med ett bloggsamarbete med ForLife. ♥

Fotograf: Vjollca Haradinaj