Pink Blinking Music Note

Dikten som får världen att häpna

Den här dikten hittade jag via Facebook och blev genast nyfiken att läsa mer om artikeln på Aftonbladet. Ingen onödig läsning där inte! Dikten är skriven av en 14-årig kille, vars bror tog en bild på dikten och lade ut den på nätet. Nu är dikten en stor snackis på internet. Bilden har delats 150 000 gånger på Twitter. Hemligheten är att dikten inte avslöjar sin huvudsakliga mening förrän läsaren har tagit sig igenom den två gånger. Dikten som får världen att häpna.

http://gfx.aftonbladet-cdn.se/image/18568733/623/normal/a5c4e5725247a/dikt.jpeg

Our generation will be known for nothing.

Never will anybody say,

We were the peak of mankind.

That is wrong, the truth is

Our generation was a failure.

Thinking that

We actually succeeded

Is a waste. And we know

Living only for money and power

Is the way to go.

Being loving, respectful, and kind

Is a dumb thing to do.

Forgetting about that time,

Will not be easy, but we will try.

Changing our world for the better

Is something we never did.

Giving up

Was how we handled our problems.

Working hard

Was a joke.

We knew that

People thought we couldn’t come back

That might be true,

Unless we turn things around

 

Läs den nu baklänges:

Unless we turn things around

That might be true,

People thought we couldn’t come back

We knew that

Was a joke.

Working hard

Was how we handled our problems.

Giving up

Is something we never did.

Changing our world for the better

Will not be easy, but we will try.

Forgetting about that time,

Is a dumb thing to do.

Being loving, respectful, and kind

Is the way to go.

Living only for money and power

Is a waste. And we know

We actually succeeded

Thinking that

Our generation was a failure.

That is wrong, the truth is

We were the peak of mankind.

Never will anybody say,

Our generation will be known for nothing.


Jag tycker att denna dikten är enastående! Vilken kille. :D


Cravings: träningsskor


we♡it

Åååh, jag suktar VERKLIGEN efter ett par snygga träningsbyxor och skor. Finns ju skuuukt mycket av den varan alltså. Men första prion är att få tummen ur och fixa skoinlägg för mina fötter. Är nämligen plattfotad så får ont i fötterna vid promenader eller liknande. Just do it!

Sedan tänker jag till att börja med införskaffa mig ett par snygga men ändå bekväma och bra träningsskor. Det lutar åt de som är vita, blåa och rosa. :) Förbannat snygga!! Mina nya cravings.

Nu kommer min fråga till er. Vad har ni för träningsskor när ni tränar?

Outfitbilder vid Rya Åsar

Skinnjacka - BikBok / Sjal - Kappahl / Skor - Fått av mamma / Snapback - Fait / Klänning - H&M / Leggins - Ullared (dock har de varit blommiga)
 
Yesbox, det här är alltså några bilder från min och Ulrikas härliga vårpromenad i söndags. Min vän hämtade upp mig och sedan åke vi till Rya Åsar. Som ligger vid Hestra (I think?) här i Borås. Ser ni vilken fantastisk utsikt vi fick skåda! Helt otroligt. Kul att det kunde bli outfitbilder här. Bättre kunde det nog inte bli. Kommer helt klart besöka detta stället fler gånger. Det kan ni hoppa upp och sätta er i backen på! WOOW WOOW WOOW. Finner knappt några ord... Helt magiskt. Visst är det vackert?!

Körde ett hårt pass på gymmet!

Fit
TRUE STORY. weheartit
 
Påminn mig om att aldrig hoppa över någon form av protein (alltså kött eller liknande). Okej? Det blir inte bra i slutändan. Särskilt inte om man ska träna. I alla fall inte för mig. Kan ge ett exempel från i dag. Åt bara rotfrukter i ugn och nu på kvällen var jag sjuuukt hungrig! Fast när jag väl började äta så kunde jag inte känna mättnadskänslan. Riktigt obehagligt... Min mage ylar till och med fortfarande. Trots att den har fått mat. Kroppen är allt bra konstig ibland. Hmm.. Har ni varit med om samma sak? 
 
Nåväl, kom hem för en stund sedan från gymmet. Körde ett hårt pass! Orkade plugga när jag var hemma. Först gick jag på löpbandet (I know, riiiktigt jobbigt) och sedan sprang jag   5 minuter. Jag har dock absolut ingen koll på vad övningarna heter (haha, är ju nybörjare vettni). Det jag vet är att jag körde 5 repetioner på varje maskin, vilade någon sekund och sedan var det dags för 5 till. Och så höll jag på ett tag. Gick runt och körde olika maskiner. Kunde nästan inte sluta! Vilken kick det ger alltså. Spana in snygga boys är ju aldrig fel heller. ;) Innan jag drog mig från gymmet gick jag ett par minuter på löpbandet och sedan sprang jag 5 minuter. Det är något jag tänker upprepa varje gång, är säker på att det kommer ske en otrolig utveckling! Övning ger färdighet. 
 
Det svåraste är oftast inte att träna, utan det är att ge sig iväg och träna som kan ta emot. Håller ni med mig?

Livet deluxe: frukost ute på balkongen

Livet deluxe. Det vill säga en bra början på den här tisdagen. Gjorde i ordning frukost och därefter gick jag ut och satte mig på balkongen. Tvekade dock först, för att det regnade, men nej... jag skulle minsann utmana vädret! Fast satt ändå under taket, höh.
 
När jag äter min frukost måste jag självklart sitta bekvämt. Dessa kuddar är perfekta. Mjuka, gosiga och mysiga att vila rumpan på men även ha som ett härligt ryggstöd. Jomen, visst.
 
Efter uppladdningen av energi var det tyvärr dags att sätta näsan i plugget. Kändes ju sådär lagom kul. Men fick bita i det sura äpplet helt enkelt! Just do it. Kan väl dock tillägga att jag då smög in och satte mig i soffan i stället. Det var ju lite småkyligt ute.
 
Under en av mina pluggpauser, cyklade jag iväg till Coop Forum för att handla. Det var riktigt skönt att komma ut och få frisk luft samt röra på dököttet, haha!
 
Väl hemkommen från affären lagade jag rotfrukter i ugn. Yammi! Har även hunnit med att slänga in en maskin tvätt (är nu inne på andra). Känns sjukt gött att ta tillvara på dagen så här. Fast ibland är det så sjuuuukt segt att gå upp ur sängen. Men när man väl har tagit sig upp och känner fötterna mot golvet så är det helt klart värt det. Och då man sedan inser hur mycket man hinner göra. Kan inte förstå hur jag kunde sova bort dagarna då jag var yngre. Kunde sova hur lätt som helst till inpå förmiddagen. Galet ju! Tur att man lär så länge man lever.
 
Jag är rätt trött nu. Den här tisdagen har gått med en väldans fart och tänker dra till gymmet nu! Puhh. Sedan kan jag slänga mig i soffan med gott samvete och hoppas att jag orkar plugga då.
 
Senare kommer bilder från min och Ulrikas promenad i söndags. Det får du bara inte missa! :)
 
Hur mår ni i dag skruttar? ♥
 

En smygtitt


Jag har varit väldigt hemlighetsfull i dag. Inte lagt in något inlägg om vad jag har sysslat med den här måndagen. Men nu är det i alla fall dags för en smygtitt på hur jag gick klädd under min och Ulrikas promenad i söndags. Klädesplagget med blommor är en nykomling i garderoben och kommer helt klart bli en av mina favoriter!

Bilderna kommer upp i morgon! :) Stay tuned. 👊

Nu ska jag nana. Kommer en ny dag i morgon! Sussa gott goingar. ♡

Repris: What comes around goes around

Vi människor är väldigt duktiga på att se andras fel i stället för våra egna. Varför det är så kan man ju fråga sig? Jag tror anledningen är att man vill gömma sina egna brister och därmed är det lättare att söka efter andras fel. Många försöker dessutom må bättre genom att klanka ner på andra. Tycker det är jävligt patetiskt! Du mår verkligen inte bättre, utan det du behöver skaffa dig är en gnutta självkänsla. Eller ska någon annan behöva bli ditt offer bara för att du mår dåligt? I såfall är du otroligt tragisk och självisk... Ta ner någon annan i din skit. Pffft... bli en bättre människa!

Det värsta jag vet är om jag hör någon ute klanka ner på någons utseende. Hur fan ska man kunna hjälpa hur man ser ut!? Ingen är perfekt. Men vi alla är unika på våra egna små sätt. Så sträck på dig och var dig själv oavsett om folk snackar skit bakom ryggen på dig. Våga vara annorlunda! För det kommer alltid finnas skitsnack, det gäller bara att kunna hantera det. "What comes around goes around".

Låten Flytta På Dig säger allt jag har tagit upp här! Men har dock bara valt att ta en liten del utav den.

Jag bygger, bygger upp
O du river, river ner
Du gör mig så lack
Du vägrar ge upp

Vill du bli veckans blogg?


Tips - hur du applicerar läppstiftet snyggt!

 
God kväll på er finisar!
 
Dags att bjussa på ett fränt tips till mina kära bloggläsare. Here we go! Jag har tagit inspiration från Keela och har därför valt att länka henne. Vore oshysst annars, eftersom jag kommer använda det mesta av hennes ord.
 
Något som jag har funderat på ett tag är hur man får läppstiftet att hålla bättre? Och bloggaren Keela måste ha vetat det här för hon hade exakt svaret på min fråga!
 
För att få läppstiftet på allra bästa och snyggaste sätt behövs 5 saker :)
1. Foundation/bas
2. Läppenna
3. Puder
4. Läppstift.
5. Läppar! (Ofcourse, vore ju svårt annars)


- Börja med att lägga foundation/bas på dina läppar (det gör att läppstiftet sitter bättre)

- Fyll i konturerna med läppenna ( det gör att läppstiftet inte komma att kladda eller rinna ut i kanterna). Gapa lite när du fyller i mungiporna och fuska inte där, det är då det rinner och lägger sig precis där du inte vill.  
- Pudra konturerna!!! Många hoppar över det här steget. Gör inte det! Det är superviktigt för att det ska hålla sig på plats.
- Borsta sedan bort överflöd från pudret och fyll i konturerna igen. Har du tid, gör om detta en gång till. 
- Nu är det dags att applicera läppstiftet. Jag brukar använda läppensel för att jag tycker att det är lättare att hålla sig innanför konturerna då.
- ”smacka” av på ett papper.
- PUDRA igen över hela läpparna.
- Applicera läppstift igen, smacka av, pudra och applicera läppstift ytterliggare en gång. Låt det ta tid och ha tålamod, YOU ROCK!


Så här får du alltså ett bra underlag för din läppstifts applicering.
Basen, pudret och läppennan gör att det håller längre :) Hur awsome är inte det?!


Tycker ni om detta tipset? Hoppas i alla fall att det är ett tips ni kan få nytta utav!
SEE YA. ♥


Today I wear pink


we♡it

Startar dagen med Ice Coffee

 
God morgon på er!

Hoppas att ni har sovit gott! Själv har jag sovit som en stock, innan glädjedödaren ringde klockan 06:00 (alltså alarmet). Ligger vaken och går upp 06:30 - startar dagen med Ice Coffee så att jag piggnar till liv. Vet ni huuur gott det är egentligen?!
Fast gör det inte till en vana. Det är nämligen sjuukt mycket socker. It's a bad habit. Händer väldigt sällan att jag dricker det här. Tro det eller ej. You choose! Hmmm... Får se vad den här lördagen har att erbjuda, plugg kommer det i alla fall ges tid till och hoppas även hinna röja här hemma samt städa. :) Wohoo!
 
På förmiddagen ska jag ta en promenad med min vän Ulrika. Det blir trevligt! Var ett tag sedan nu. Sedan framåt kvällen ska jag köra Body Balance! Har aldrig kört det tidigare så det ska bli fantastiskt spännande att prova på det.
 
Förresten MÅSTE lägga till att jag inte bara drack Ice Coffee, utan SKA självklart äta frukost.
 
Vi hörs troligtvis senare! Då kommer jag att bjussa på ett fränt tips. Håll utkik!

Den gula klänningen

Klänning: Lindex ♦ Sjal: Fått i födelsedagspresent (så vet inte) ♦ Jacka: Second Hand ♦ Animal Bomber Jacket: Vila ♦ Leggins: Ullared ♦ Cowboy Boots: Fått av mamma ♦ Armband: Glitter ♦ Ringar: Glitter och fått av mormor (de som syns i närbild) Halsband: Av eget bruk och vunnit i en bokjury ♦ Väska: Fått av mamma, heh

Nu kommer det som ni troligen har längtat efter hela lördagen. Haha, fast vad vet jag? Nåväl, det här var i alla fall dagens outfit som jag gick klädd i då jag shoppade i stan. Det var dock rätt kyligt att inviga denna vårjacka (men jag kunde bara inte låta bli). Psst... det var sviiiinkallt i bara klänningen men det var bara för bildens skull. Fast jag har ändå bestämt att det är vår nu! Vill ha massa vårkänslor!! Btw, hittade lite smått och gott i stan. Så en del shopping blev det fakiskt. Brukar ju annars ofta vara att man inte hittar något när man väl VILL köpa och tvärtom när man INTE ska ha så hittar man allt och lite till! Lustigt det där. ;D Jag är väl inte den enda? Tror knappast det. Höhö!
 
Vad tycker ni om min outfit? Själv älskar jag den. Skriker Veronica style om den. ;)

Rensar bland mitt smink


Så här kan det gå när man rensar bland sitt smink. Då flyger rött läppstift på! 😅👌 Känner ni igen er eller? Att det kan vara svårt att hålla fingrarna i styr och inte kladda? Jag blir i alla fall frestad. Kan liksom inte låta bli. Fast jag skulle faktiskt besluta om jag ville ha kvar det här läppstiftet eller om det skulle fara i sopporna.

Sneak peek


Nu drar jag in till stan! Här får ni en tjuvtitt på dagens outfit. Hoppas att jag hinner visa hela outfiten senare! Puss

Tar mig själv i kragen


När den här bilden togs växte det grönska i alla dess former. Underbart!

Hejsan svejsan goa vänner!

Morgonen har spenderats med plugg. Känner mig dock sjukt omotiverad så nu ska jag ta mig själv i kragen och hoppa in och ta en varm dusch för att sedan fixa i ordning mig - dra in till stan och kika i affärer. :)

Ha en fin lördag allesammans! ♡

Pepp qoute


weheartit

I want to be your favorite hello, and your hardest goodbye.







Fredagsgodis


Måste bara få skryta lite med hur bra bilder min nya mobil tar. Seriöst! Jag är sjukt nöjd.

God kväll på er sötnosar!

Jag tog tidig helg i dag, har inte pluggat över huvud taget. Men i morgon ska det bli andra bullar!

Nu sitter jag och glor på The Good Guy samtidigt som jag mumsar i mig Plopp. Det kallas fredagsmys hörruni! 😎

Vad har ni för er den här fredagen? :D Och hur ser helgens planer ut?? Let me know!

Lika som bär?



Jag och mamma får ofta höra att vi är lika. En rolig sak som kan ske när vi rör oss offentligt tillsammans. Är att folk först kollar på mamma som går först i det här fallet och sedan på mig och därefter riktar de blicken tillbaka till mamma och slutligen till mig och tänker säkert... "Vad sjuttsingen!" Haha! 🙈

Nå, tycker DU att vi är lika som bär? ;D

Del 1: Promenad ute i kylan

Vem har hundögon?! Jag tror bestämt att det är Lumos himself.

Hej hopp! Jag minns att den här dagen var väldigt kall, solen lyste men den värmde inte så som en sol borde göra. Haha! Men trevligt och roligt hade jag, Cecilia och Lumos (eller jag kan ju inte prata för Lumos men) på vår promenad. Vädret hindrade inte oss från att vara glada! Vi fotograferade en hel del som ni kan se ovan. Både jag och Cecilia har systemkameror! ;) Woop woop!
 
Del 2 kommer upp när ni minst anar det. MOHAHAH
 
Vad tycker ni om dessa bilder? :)

Bananpannkaka och Zumba

Tjenixen på er finisar!

Åt för en stund sedan (bananpannkaka) och ska snart iväg och dansa Zumba. Yeeeah! Det ska bli riktigt roligt! 😆 Den här torsdagen har gått väldigt fort men har sannerligen tagit tillvara på dagen. Var uppe tidigt för att lägga mycket fokus på plugget vilket känns extremt bra! Har även varit på ICA Maxi och handlat. Vad har ni hittat på i dag hittills? ♡

Pluggar ute på balkongen



I dag valde jag att ta med frukosten ut och sätta mig på balkongen. Det var en aning kallt, men nu börjar solens strålar värme lite mer efter vart. Härligt! Pluggar ute på balkongen men har även slängt in en maskin tvätt. Ville bara kika in och berätta lite kort om vad som händer i mitt liv! ^.^

Morgonrufs


Så här kan ett av mina morgonrufs se ut. Min superfina elefanttavla skymtar även i bakgrunden. 👊

God morgon allesammans!

Hoppas att ni har sovit gott i natt! Själv sov jag som en stock fram till 07:45. Helt underbart! Hemstudier i dag och jag ska verkligen ägna den här torsdagen åt att plugga men även handla, diska, städa och Zumba står på shemat! Får se dock vad jag hinner. Zumba är i alla fall redan bestämt.

Hur ser era torsdagsplaner ut? :D

Vad som gömde sig i mitt paket

Nu ni vänner, är det dags att avslöja vad som gömde sig i mitt paket från i går. Det var alltså...
... Ett träningsfodral till mobilen och gelesulor (som dock var obekväma) så de fick stanna hemma. Ett brev från mamsen följde även med! :) Tänk vad bra att posten och brevbärare finns! Älskar verkligen det här fodralet. Kan tillägga att det är mer chockrosa in real life! Awsome. ♥
 
Har ni också ett träningsfodral till er mobil?

Blir trött av min anslagstavla


Bild från min Instagram @verreperre

Sitter/ligger just nu bara och hänger i soffan samtidigt som musik spelas. Har varit en intensiv onsdag och blir trött bara jag ger en ynka blick åt min anslagstavla på saker som ska göras. Har ingen lust att laga mat eller någonting. Det är prio ett innan jag sätter igång med något!

Men nu får jag banne mig ta mig själv i kragen och börja laga mat. Är hungrig...

I kväll lovar jag att ni kommer få reda på vad som fanns i mitt paket från gårdagen. 👍Håll ett öga öppet eller två! :D

Don't stop dreaming






weheartit

Känslan är helt obeskrivlig


Det finns nog ingenting mysigare och skönare än att krypa ner i en nybäddad säng, och som pricken över i:et att man dessutom har kört ett gött gympass innan! Känslan är helt obeskrivlig. Tränade från 21:00-22:45. Måste upplevas själv för att man ska kunna förstå hur jag känner just nu.

Btw, jag har inte huunit fotografera vad som gömmer sig i paketet ännu. Ska försöka fixa det i morgon! 😎

God natt och sov så gott goingar! Pussis och kramis. 🙊

Dagens middag + gympass


Dagens middag: Kotlett och ris samt sallad och sås som gräddet på moset (trots att jag avskyr grädde). Har laddat upp för ett gympass! Snart ska jag ta bussen in till stan. Musklerna och benen ska få jobba den här tisdagen!! YEAH. 👊 Vad har ni för er i kväll vänner? ♡

Paket i brevlådan



I dag trillade det här paketet ner i min brevlåda! Hämtade det efter skolan. Det kommer ifrån mamsen och jag vet redan vad det innehåller. Men ni är helt ovetande. Vågar ni er på en gissning? :)

Ps. Svaret kommer upp senare. För nu ska jag plugga innan jag börjar med maten. Ciao 👋

Ett bra avslut


Bilden är från niornasbal. Känns sjukt knasigt att tänka tillbaka på den tiden. Minns att jag var i stort sett nyklippt här. 👌

Från det andra till det tredje. I kväll har jag varit på kören. Helt underbart! Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik. 🎼 Vi har så fantastiskt roligt ihop när vi övar! En kväll med musik är ett riktigt bra avslut på en sådan här måndag. Nu kan jag sova gott! 💤 Natti natti!

Ny dag i morgon och nya tag! 👊

Dagens qoute




#3 Dåliga raggningsrepliker



👎 Jag gillar din urringning. Vet du hur länge jag har letat efter ett par snygga plastleksaker att ha med mig till stranden i sommar?

👎 Jag tänker bara presentera mig så att du vet vilket namn du ska stöna i sängen inatt.

👎 Du skulle se mycket bättre ut om du gick ner ungefär ett och ett halvt kilo. Alltså ungefär lika mycket som dina kläder och skor väger.

👎 Du vill väl inte att jag ska gå? Det är mycket bättre att se mig komma.

👎 Jag är blixtlåsinspektör.

Sorry boys, men om ni ska ragga på mig så kommer ingen raggningsreplik funka som visar på att ni bara är ute efter EN enda jävla sak. Då kan ni gå och dra något gammalt över er! 🙊 True story.

Kört ett Zumbapass!


Nu har jag kört ett Zumbapass! Trots att jag vaknade med mensvärk i morse. Men det hindrade mig INTE från att dansa. 😜 Det var riktigt roligt men svårt med koregrafin! Har alltid haft sämre kordination. Fast huvudsaken är ändå att det är roligt. Vilket instruktören förtydligade. Kommer helt klart boka detta pass fler gånger! Sjukt bra träning. 👌Har ni dansat Zumba någon gång? 🐴

You are simply the best


we💗 it

MATRIELL LYCKA

 
Förutom att jag har varit och fyndat på loppis i dag, har jag även skaffat mig en Samsung Galaxy S4 Plus för ett bra pris av mamma och Mats! Jag är superdupermega nöjd och glad! Den är verkligen snabb som en vessla, har en riktigt bra kamera och som bonus finns det MASSA roliga smilisar/ikoner! I'm in löve. 🙈 Det här kallas matriell lycka. ♥
 
Vad har ni för mobil? :)

Drar på loppis


Bjussar på en tokig bild och gammal dessutom. This is who I am!

Hej på er goingar!!

Nu är det time att fixa i ordning sig för att dra på loppis. Ska även hälsa på Ida som har bokat ett bord där för att sälja stuff. Hoppas jag hittar roliga fynd!

Ha en fin lördag! ★

Saturday qoutes


weheartit

Sjukt snyggt att blanda olika stilar


we♥it

Jag tycker verkligen om dessa klädstilar. Mönstrat, blommigt och glittrigt är helt galet snyggt!! Jag har sagt det förut men säger det igen. Det är sjukt snyggt att blanda olika stilar. Me löve! (8

Vad tycker ni om den här klädinspirationen?

Mitt allra första VIP-event med The Body Shop

Nu har ni fått vänta extremt länge på bilder från mitt allra första VIP-event med The Body Shop som ägde rum den 25 september, förra året i Göteborg. Himla bra med almanacka! Btw, bättre sent än aldrig gott folk. :D
 
Det här var looken till eventet...

... Bar mina båda favoritjackor (militär och Animal Print). Körde dessutom på silvriga ögonskuggor och rött läppstift ifyllt med mitt underbara röda läppglans "Sexy Pulp". Haha, jag tjatade om det hela stockholmsvistelsen. Fast det hör egentligen inte hit, men ändå. Now you know! ;)
 
Sådant här gott tilltugg bjöds det på. Mums fillibaba ! :)
 
 
Vi som deltog i eventet fick oss även en smygkik och möjlighet att prova The Body shops kommande nyheter. Honeymania-serien var en av dessa produkter. Den innehåller fuktighetbevarande och lenande ekologisk Community Fair Trade-producerad honung från Etiopien. Jag själv har endast provat på handen, men kan tänka mig att The Body Shop håller god kvalite på sina produkter.
 
Jag tyckte helt klart bäst om "Cocoa Body Butter" och "Coconut Lip Butter". Ingen än jag blev då gladare när det visade sig att goodibagen gömde just dessa två produkter och lite annat smått och gott. Lovely!
 
En parfym smyckade även ett av borden, "Smoky Rose" var namnet. Minns inte om den luktade gott. Men det gjorde den säkert! Eller vet ni? I och för sig är smaken som baken. Fast vore kul att höra! ;D
 
"En mild men effektiv rengörare som löddrar skönt och gör att huden i ansiktet blir ren, mjuk och skönt uppfräschad". Det är så beskrivningen om "Vitamin E Gentle Facial Wash" lyder på The Body Shops hemsida.
 
Fanns det någon produkt som lockade DIG extra mycket?
 
Ps: Kommer visa er min goodiebag från det här eventet någon dag! Spännande va?!

Ramnaparken

Morsning korsning, hejsan svejsan, tjofräs!




I morse gick vi till Ramnaparken med barnen och matade fåglarna. Det är min sista fältdag i dag så det var himla mysigt! :) Tycker om utflykter!!

Just nu sitter jag i personalrummet och har en halvtimmes rast. Välbehövligt vill jag lova! Slutar klockan 17 i kväll.

Vad hittar ni på denna torsdag? ^.^

Dagens humor


Bilden är tagen från Facebook.

Kvällens film: Sandor/slash/Ida


Nu sitter jag i soffan och kollar på film. Har sett den här innan. Men det var sjukt länge sedan. Fast minns att den var bra!

Har ni sett Sandor /slash/ Ida? :)

Efter solsken kommer värsta regnet. Det är inget hinder för jag glider genom stormen.


we♡it


Mentorsträff och ändrade planer



Har haft mentorsträff i dag som ni redan vet. Det var riktigt givande! Vi tog upp intressanta och aktuella ämnen. Mer får jag tyvärr inte knysta om. Eftersom vi har tystnadsplikt.

Well well. Ändrade planer. Skulle ju tränat Body Balance i kväll, men de ringde från Nordic Wellness och meddelade att det hade blivit inställt på grund av sjukdom. Tråkigt men känns bra för då kan jag ägna mig åt plugg. Borde egentligen inte träna heller med tanke på att jag dras med en förkylning. Hoppas jag kan kila till gymmet i helgen i stället. :)

Right now: Sitter och väntar på att min fyllda zucchini med bacon, vitlök, zucchinikött ska bli färdigt i ugnen. ;)

Awsome is the word

 
Det här var väl en fräsh outfit som jag har knåpat ihop på Polyvore? Jag diggar den starkt. Favoriterna är helt klart hatten och skorna. Hur coola är dem inte?! Älskar verkligen Animal print (leopardmönstrat) och att blanda olika stilar. Gör ni också det? :)
 
Nåväl, vad tycker ni om kollaget... Hiss eller diss? ♥
 
Psst... var gärna med i min Instagramtävling. :D

Onsdagsplaner


Så här gick jag klädd i julas. ☆ Jag har skaffat mig en tvillingsyster!

Good morning på er!

Jag är verkligen fenomenal på att vakna innan mitt alarm ringer. Det har hänt ett x antal gånger nu. Måste vara för att min kropp är van vid att gå upp tidigt. I guess!

Onsdagsplaner: Plugga, handla, rita, röja, och mentorsträff som inte börjar förrän 14:30. I kväll har jag även bokat in mig på ett Body Balance pass på Nordic Wellness (mitt gym, haha bara mitt). Det kommer bli kul! Har aldrig kört det tidigare. Spännande värre!

Hur ser er onsdag ut goingar? :) ♡

Fettisdagen, thaimat och Moonlightmys

Direkt efter skolan i dag cyklade jag och Ida hem till Emma och Jasse för att fira Fettisdagen. Vi började med att dra till ICA och handla sådant som vi skulle ha till thaimaten. Därefter slängde vi i ingredienserna i en stor stekpanna and woila!!...

... Vår middag var klar.


Samtidigt som vi åt kollade vi på serien Moonlight. Jag är verkligen helt besatt (andra gången i serieväg). Tur att vi ska ses på fredag och fortsätta kolla på den! :) Är ni besatta av någon serie?


Om man ska fira Fettisdagen på ett traditonelltvis måste det finnas semlor. Dock ingen grädde får skymta på mina semlor utan endast mandelmassa. Nu tänker ni säkert "Men va fan då är det ju ingen semla!". Men jodå. Bara att den är UTAN grädde, haha!

Så här såg mina semlor ut! ;)



Mumsade även en riktigt god vit choklad under kvällen, som dessutom har världens sötaste förpackning. HOW CUUUTE?!!

Har ni också firat Fettisdagen i dag? x)

Musik gör mig verkligen lycklig!!

Så här glad och speedad är jag när jag kommit hem från kören! ♥ Gammal bild dock, hehe.
 
Yes, det stämmer. En bild säger mer än tusen ord fast den här säger ynka två ord, tycker jag. Musik gör mig verkligen lycklig!! I dag var andra övningen i kören. Himla roligt och lärorikt. Vi jobbar mycket med sångteknik. Det är inte direkt det roligaste men otroligt viktigt och jag känner att jag börjar få in rätt teknik mer och mer. Ändå har jag sjungit i flera år men först nu börjar det sätta sig. Då blir det mycket lättare att sjunga! Lycka. Vi har dessutom fantastiskt kul under övningarna! Ett gott skratt förlänger livet. :D
 
Sjunger ni och går i någon kör kanske? :) Berätta gärna! Jag är nämligen hemskt nyfiken.

Guys with style


we♥it

London soon I come


weheartit

Hejsan på er vänner!

Jag insåg nu att det inte är långt kvar tills mitt och tjejernas samt Emils flyg lyfter från Sverige och beger sig till London! För det är ju redan den 3 mars och vi åker i början av maj. Lyckorus till tusen. Det ska bli fantastiskt kul och spännande. Har aldrig varit där förut. I'm so excited!

Någon av mina bloggläsare som har varit där? I så fall berätta gärna vad man inte får missa när man vistas i London! :)

Går rakt in i hjärtat!



Det är exremt häftigt att ingen text behövs för att kunna beröras. Fenomenet som JonHenrik Fällgren lyckades med i Talang Sverige 2014. Hans röst med känslan av sorg och saknad går rakt in i hjärtat! Jag börjar nästan gråta när jag hör honom... Han är väldigt begåvad! Det här är hitills min favorit auditon i detta programmet. ♥
 
Vilken är er favorit audition? :)

Uppdatering om min söndag

Känns som om det är det mest intressantaste jag kan dela med mig av. Hur just min söndag har varit. Den har faktiskt varit rätt seg. Vaknade typ (minns inte när) och då låg jag kvar i sängen en bra stund. Ville inte gå upp! Strax efter det slog jag på datorn och kikade på premiären av Talang Sverige som jag oturligen lyckades missa när det gick på TV. Tack och lov för att internet finns!

Så småningom var jag bänkad vid köksbordet och åt en lagom sen frukost, haha. Därefter drog jag, brorsan och hans flickvän (Cia) ut till fåren. Brorsan och Cia ville få igång baggen genom att gå i hagen och springa. Fast han var inte direkt intresserad av dem. Annat blev det när Mats joinade. Då var han bångstyrig och mer intresserad minsann...

I dag var det även dags att styra sin resa hemåt. Har varit hos familjen över helgen. Himla mysigt är det varje gång! Extra roligt att träffa sin brorsa när man inte setts på flera månader. ♥


Har under kvällen kollat på Så ska det låta. Det var sista programmet för säsongen. Sjukt tråkigt... Tycker att det borde sändas vid alla årstider! För det är ett såååådant himla mysigt och härligt program.


Ligger nu nerbäddad under täcket och ska snart nana. God natt! ★ Hoppas att ni har haft en fin söndag allesammans! :)

Sexy as fuck


we♥it

Ryan Guzman är nog en av världens sexigaste män. Seriöst. Hur sexig är han inte?! Hans ögon, läppar, kropp och leende. Yammi, just saying!

Vem tycker ni är världens sexigaste man? ;) Jag gissar på att majoriteten kommer säga Channing Tatum. Och visst är även han en godbit. Jomen, helt klart. Det går inte att förneka...

Favoritkatten




Snart har jag bott i min lägenhet i ett år. Flyttade från en lägenhet här i Borås till en annan i början av mars. Tänk vad tiden går fort. Det finns en favoritkatt i området som är sjukt tillgiven. Gissar på att han/hon går fram till alla och fjäskar riktigt in sig. Jag faller i stort sett varje gång för dess charm men eftersom jag nuförtiden är allergisk mot pälsdjur funkar det inte längre och det tynger verkligen mitt hjärta. För jag tycker så mycket om den här katten. Helt klaart favoritkatten! Sorg på hög nivå när jag måste fortsätta gå och inte kan klappa denna katt (säger det till mig själv och det är för min näsas skull).

SWAG

weheartit

Melodifestivalsmys med familjen




God kväll på er sötisar!

Jag och min familj (till och med brorsan är här från Stockholm). Vi sitter och myser framför Melodifestivalen - pratar, mumsar fruktsallad och glass. En riktigt bra lördagskväll! ♥

Vad har ni för er den här lördagen? Hoppas att ni får en fortsatt fin kväll.

Bjussar på träningsinspiration!


we♡it

Bjussar på träningsinspiration ovan! Som ni säkert redan har lagt märke till, har jag börjat gymma. Denna veckan har jag tränat två gånger hitills. Dock skriver jag inte det här på bloggen varje gång. :P Får se om jag drar iväg till gymmet senare i dag i Göteborg! Eftersom jag endast är en liten bit utanför. Är hos min familj nämligen. Ska i alla fall till stan och kika på en hatt som en vän tipsat mig om! En leopard-hatt dessutom. För ynka 59 kronor! AWSOME ★