Pink Blinking Music Note

"The only bad workout is the one you didn't do"

 
Träningslust kommer och går. Det vet vi alla. Precis som andra saker som man tröttnar på här i livet. Fast jag försöker ändå dra till gymmet! Därför innan jag i går roade mig i stan kördes ett rätt gött fokus på överkropp! 💪 Varför säger jag "rätt gött"? Jo, för att jag inte riktigt var lika taggad som i vanliga fall. Har tappat lite av min träningslust... det kommer ju sådana perioder i ens liv. I detta tillfälle känner jag mig besviken på mig själv, men i samma ögonblick tänker jag att man inte alltid kan vara på topp samt minns detta citat "The only bad workout is the one you didn't do" och då känns det genast bättre. 👍 Hoppas dock att min träningslust är tillbaka snart! Så att jag med glädje kan gå på två pass i veckan. 

Jag ÄLSKAR verkligen händelserika stunder!!!

  Här uppträder Elin Ruth på Sommartorsdagarna.
 
Gårdagen bjöd på en massa roligheter. Först var jag på Sommartorsdagarna med min härliga vän Michaela. Haha, vi kollade faktiskt inte så mycket på artisten, det vill säga Elin Ruth som uppträdde. Utan vi strosade mest runt och kollade på folk, haha! Hon föll inte riktigt oss i smak. Fast hennes röst var det inget fel på! Riktigt duktig! Btw, det som är det roliga när man är ute... är att man aldrig kan veta vad som kommer att hända. Blev stoppad av Borås Tidning och dem frågade om de fick intervjua någon av oss. Det blev jag som fick svara på deras frågor och bli fotograferad! Tycker att sådant kan vara kul. Inte första gången jag får göra det heller för denna tidning. ;)

Så småningom drog Michela hem, och jag blev "ensam" kvar. Då kom en kille fram till mig som jag hade träffat ute på Viva för ett bra tag sedan. Sedan efter en stund drog han till sina kompisar. Då strosade jag vidare och kikade om det kunde finnas något kul i stan medan jag väntade på Vjollca. Hamnade vid dansbanan och lyssnade på Voize en sväng. Väl där fick jag två förfrågan om jag ville dansa. Men nä, jag väntade ju på Vjollca. Fast hon är inte känd för att vara världens snabbaste person direkt. ;) Så jag hade kunnat dansa, nästa gång ska jag säga "gärna" eller något liknande.


Därefter hörde jag musik utifrån Torsdagsvallen och blev väldigt nyfiken - gick in för att stilla min nyfikenhet. Det var ett grymt band, Roshombo som spelade. Jag lägger mest fokus på sång och sångaren hade en annorlunda och härlig röst! En sådan röst man skulle känna igen på radion, så det var riktigt häftigt!

  Borås är extra fint vid kvällstid, då allting är tänt. Myspys!
 
Slutligen var Vjollca framme i stan. Då drog vi till Vinci och satte oss en sväng. Därefter drog vi till King's Hill, men vi hann knappt komma innanför dörrarna, förrän vi insåg hur extremt dött det var och hittade ut lika fort. Då styrde vi våra steg mot Grand för där visste vi att det skulle vara gött ös!! Jomen, tro mig. Det var riktigt gött ös. Har aldrig sett så mycket folk där, det var typ helt smockfullt! Men kuuul var det!! Tråkigt bara att folk inte gärna öppnar upp sina ringar på dansgolvet. Trots det går det faktiskt alltid att hitta sådana människor som gör det. Vilket är helt fantastiskt!

Vilken asgrym torsdag/fredag jag hade! Jag ÄLSKAR verkligen händelserika stunder!!!
Hoppas att ni har haft det lika bra! :D

Pepp citat med innebörd.

 
1. "Sluta leta efter den rätta. Var den rätta." - Deepak Chopra.

Som jag tagit upp här på bloggen tidigare, har jag slutat leta efter den rätta. Känns som en riktigt bra plan! Har mycket i mitt liv ändå, händer det så händer det. Jag tror på att det som är meningen sker tids nog.

2. "Oavsett hur svår din bakgrund är, kan du alltid börja om på nytt." - Buddha.

Vilken klok man! Jamen absolut, man kan alltid börja om på nytt om rätt inställning följer med.

3. "De enda gränserna i ditt liv är de som du själv sätter upp." - Robin Sharma.

Det är så jävla sant! Det är faktiskt bara en själv som begränsar sig.

Stora som små, spelar ingen roll.

    Bild från min Instagram @verreperre 
 
Jag tycker att vi ska ta tid till att prata om förändringar i detta inlägg. Anser att det blir allt ovanligare att vi hinner reflektera kring händelser i vårt liv. Stora som små, spelar ingen roll. En förändring är ändå en förändring. Den stora förändringen i mitt liv skedde år 2014 när jag klippte en helt ny frisyr! Minns ni detta inlägg?? Det var verkligen vilt vågat, men jag hade bestämt mig för att det skulle genomföras trots att känslan jag upplevde hela dagen i skolan innan besöket hos min favoritsalong var ett enda stort pirr i magen. Vad hade jag egentligen att förlora förutom en massa hår? Håret växer ju tillbaka så småningom. Inga av dessa tankar bövde jag ägna energi åt för kändes det hur bra som helst och jag ÄLSKAR verkligen min nya frisyr!! Har inte ångrat mig en sekund. Det jag gillar med min frisyr är att den ser orginell och cool ut! Tycker om att sticka ut ifrån mängden. :D
 
Har ni gjort någon förändring i ert liv? Berätta gärna!

En riktig SÖTNOS!


Tjenixen på er allesammans!

I stort sett hela denna onsdag har spenderats tillsammans med min fina vän Ulrika som jag inte har träffat på evigheter. Ett kärt återseende! Hon hämtade upp mig i förmiddags och så körde vi (eller rättare sagt hon, vore riskabelt om jag körde eftersom jag inget körkort äger) ut till landet där hon och hennes sambo bor. Fast just i dag var han inte hemma, då fick vi tid för oss själva. Mysigt och trevligt värre! :) Haha, våra munnar gick i ett för vi båda älskar att prata!! Samtalsämnen var i en väldigt blandad kompott. Det är sådant som jag älskar och tycker att det ska vara så. Ett bra sätt att börja sin dag med att andas in lantlig luft i kombination med att träffa en härlig vän. Win win!

Btw, hur söööt är inte hennes katt? Var ju bara tvungen att klicka av ett par bilder. En riktig SÖTNOS! 

Hur har er onsdag varit?

Musik har alltid varit en stor passion i mitt liv.Jag har börjat ta upp sången igen. Det känns riktigt roligt! Musik har alltid varit en stor passion i mitt liv. Har sjungit näst intill hela min livstid.
Det är någonting speciellt med att sjunga, man får utlopp för sina känslor tillsammans med text och musik. Det är inte det lättaste att beskriva, men någonting händer med mig när jag får använda min röst. Fast det går i perioder för mig med lusten att sjunga här hemma. Men nu känns det som att jag har fått tillbaka min lust! När jag väl har börjat sjunga är det svårt att sluta. Jag kan hålla på i flera timmar och är envis för att det ska låta bra. Kan räcka att jag missar att komma in rätt i låten och jag kör det om och om igen tills det sitter. Övar dock på att inte vara så petig så att man kan ta sig vidare in i låten. Det krävs att jag lägger band om mig själv. Inte rent bokstavligt som jag hoppas att ni förstår. ;)

Denna kille hittade jag på Youtube för ett tag sedan och har fastnat. Så sjukt fint med olika instrument. Har tröttnat lite på att bara sjunga till ett piano... Dessutom blir det en annan utmaning att hitta takten om man testar att sjunga till andra instrument. Vilket är det som jag behöver öva allra mest! Btw, dessa låtar ovan, "Thinking Out Loud" och "All of Me" är mina just nu absoluta favoriter att sjunga! Så sjukt vackra låtar. Musik och text är helt fantastiska! Börjar mer och mer kunna tolka dessa på mitt eget sitt. Det är en av saker som min sångpedagog har lärt mig då vi övade sång.

Om ni vill höra hur min röst låter eller hur jag kan vara som person, går det att kika på det inne på min Youtubekanal: Mssinglover
Hoppas att ni gillar det! Kram till er finisar! :)

Så godhjärtade, fantastiska rakt igenom. Saknar dem. ♥

 
Alltså, denna fika minns jag som i går. Trots att det var den 29 december 2014. Dagen efter att dem hade det bästa födelsedagsfirandet för mig på länge drog jag och min fina bästa vän Sanna och hennes fina syster Louise in till stan och satte oss ner på Espresso House i Nordstan. Vi hann knappt sätta oss förrän våra munnar gick i ett! Dessa människor ligger mig varmt om hjärtat. Så godhjärtade, fantastiska rakt igenom. Saknar dem.

Texten är så galet vacker.

 
Woow, vilken underbart fin låt! Texten är så galet vacker och jag gillar när man blandar rap och ljusa röster. Tycker att det passar riktigt bra i vissa låtar. Som denna till exempel. ♥

Nu är det tandborstning på G, sedan blir det att välkomna John Blund. För i morgon ska jag tentaplugga med en klasskompis. Natti natti, vi hörs!

Så skimrande var aldrig havet.


Så skimrande var aldrig havet, och stranden aldrig så befriande...

Trots att magen kurrar... är det ingen frukost som har placerat sig i magen.

 Fotograf: Vjollca Haradinaj
 
Tycker att det kan vara kul att fylla i sådana här listor. So here we go!

1.
Hur gammal är du? Jag är 21, men känner mig äldre.
2. Vad har du gjort i dag? Haha, jag har inte hunnit göra så värst mycket ännu. Trots att magen kurrar... är det ingen frukost som har placerat sig i magen. Jag lyssnar på musik och fyller i denna lista. 
3. Vilken film såg du senast?
Temple Grandin, det är den bästa film jag sett på länge! Utan att överdriva.
4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Jag föredrar allra främst sommar, det är typ enda månaden på året som jag inte fryser. Haha, om sommaren levererar det vill säga! Fast jag tycker ändå om höst och vår och vinter. Tycker att alla årstider fyller sin funktion. Däremot är vinter inte högst upp på listan, just för att jag ogillar starkt att frysa. Fast det är sjukt kul att fotografera vattendroppar och liknande. Står fast vid att vi människor säkert hade tröttnat på om vi bara hade sommar.
5. Är du besatt av någonting? Ja, min mobil och musik skulle jag inte kunna klara mig utan. 
6. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Jag sitter vid skrivbordet i mitt vardags- och sovrum. Allting är samlat på ett och samma ställe. Jag bor liksom på 27 kvm. Så ah. 
8. Nämn två saker som man kanske inte vet om dig? Jag har bra immunförsvar och älskar dialekter (främst göteborgska). 
9. När vaknade du i dag? Jag slog upp mina ögon klockan halv tio.
10. Vilken är din favorithögtid? Julafton, det är så sjukt mysigt att fira tillsammans med familj och mat - bara njuta av varandras tillvaro. Julklappar är bara en bonus. ;)
12. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Jag skulle vilja befinna mig i Rom, längtar till tuuusen! Det är inte jättelångt tills jag reser iväg till varmare breddgrader. 
13. Vad lyssnar du på just nu? Jag lyssnar just nu på Den finaste eg veit. Så himla fin! Upptäckte den tack vare att Spotify har en grej där de tipsar om låtar. Hur awsome?
14. Har du någon gång brutit ett ben? Nej, och tack och lov! Har aldrig brutit någonting.
15. Vad är du på för humör just nu? Jag känner mig lite slö, men efter att jag skrivit denna lista och ätit frukost ska jag komma igång med denna måndag och ta tag i mitt tentaplugg. Det blir bra!
16. Vilka länder har du varit i? Danmark, Norge, Spanien och Sydafrika.
17. Vilka yrken har du provat på? Personlig assistent och timvikarie inom förskola.
18. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Musik, jag älskade det verkligen!
19. Vad har du i dina fickor? Jag har väldigt sällan byxor med fickor, men när jag väl har det så brukar jag oftast inte använda dem. Har i stort sett alltid en väska tillgänglig.
20. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På en boktrave bredvid sängen.
 
Är det här någonting ni vill ska återkomma? Då jag berättar lite om mig själv i form av en frågelista.

True story!

                 Weheartit / Redigering gjort av mig 

Jag har förälskat mig i flash tattos.

Weheartit / Kollage gjort av mig 

Någonting ni som följer mig redan vet... är att jag har förälskat mig i flashtattos (har sparat några till Romresan) och har sedan en tid tillbaka en stor kärlek till ringar. Naglar i en läcker färg är inte heller helt fel! Yammi. Klocka tänker jag så småningom ska bli en av mina vanliga associarer. Riktigt snyggt!

Passar perfekt för olika plugg- och bloggställen.

 
Hellu på er mina finisar!! :)
 
Jag kom hem till pappa för ett tag sedan. Vi har ätit middag och efter det drog vi till Siba och köpte en datorryggsäck till mig som pappa lovade att han skulle betala :D Hur awsome? Passar perfekt för olika plugg- och bloggställen när man behöver använda 💻
 
Önskas det fler och bättre bilder på min datorryggsäck, så är det bara att hojta till!
 
Btw, i kväll blir det lördagsmys tillsammans med film och glass. Det blir nice! Hur ser er kväll ut?
 
STOR KRAM ♡

Tjejer kan också bära snapbacks!

 
Det här en av mina snapbacks, jag har än så länge tre stycken här hemma. Vill självklart skaffa fler! Men just nu känner jag att jag inte ens har råd att äta ute. Så ja, mina pengar håller jag hårt. Det har gått bra hittills, det går om man bara vill. Btw, tjejer kan också bära snapbacks!

Jag älskar att skapa minnen.

 
Bilder fyller en funktion för mig. Genom kameralinsen skapas minnen,vilket jag älskar. Då kan jag gå tillbaka och tänka "just det ja, där har jag varit och gjorde..." Tycker att det är helt fantastiskt! Allting kan man inte lägga på minnet, hade man inte haft bilder att titta tillbaka på skulle det bli svårare att minnas saker. Jag menar huuur mycket som helst kan faktiskt inte en människa lagra i sitt höve. Hårddisken (hövet) blir ju överbelastad då. Säger ju sig själv. Tumme upp för kameror!

En riktigt fin kyrka. Både på utsidan och insidan.


Bild från min Instagram @verreperre

Gustav Adolfs kyrka är riktigt fin. Både på utsidan och insidan. Jag vet det, för jag har varit där på konserter. Alla gånger har det varit när min gamla kör Living Gospel har uppträtt. Känner mig som en paparazzi varje gång, eftersom kameran är framme i högsta hugg! Tycker att det är sjukt kul att fotografera, det är någonting som har växt med åren. Minns ni när jag poserade framför denna kyrka? Här kan ni läsa inlägget.
Nåväl, foto blev ett stort intresse när jag köpte mig en systemkamera inför min körresa till Sydafrika 2012. Vilken resa!! Inte många 18-åringar som får uppleva något sådant. Fast jag var en av dem! Are you jealous? ;)

Vi ska nog kunna trivas tillsammans.

 
Hellu på er goingar!

Hur lever livet med er? Här är det i alla fall bra. Lite lagom trött bara. Har nästan precis käkat min LCHF-pannkaka för att snart bege mig till Studentexpeditionen och förhoppningsvis få min VFU-dokumentation påskriven. Hoppas på det bästa! Därefter ska jag och en klasskompis tentaplugga. Det börjar närma sig omtenta nu i Fysik och kemi. Jublar av glädje... Eller? Nåväl, det är bara att ta tjuren vid hornen så att säga.

Btw, hämtade min dator i förrgår vilket känns riktigt roligt, och den är mera praktisk att bära med sig än min förra och dessutom snyggare. Win win! Vi ska nog kunna trivas tillsammans. :)

Jag fick en hel del blickar...


Hur snygga är inte dessa blommiga byxor? Jag älskar verkligen dem redan. Blir glad av den underbara färgen!
Då jag var yngre var gult min absoluta favoritfärg. Hade till och med mina rumsväggar gula.
 
Nåväl, körde premiär med dessa byxor under Sommartorsdagarna i kväll som spenderades med Vjollca och hennes döttrar, hennes syster och systerns man samt deras son och träffade även Michaela. Btw, kan säga att jag fick en hel del blickar... ;) Inte särskilt konstigt med tanke på att dessa gulingar sannerligen sticker ut ifrån mängden. I stort sett alla gick dessutom klädda i svart så det var inga som helst svårigheter att sticka ut med mina byxor. :D Från det andra till det tredje. Världens bästa mamma har sytt dessa byxor åt mig! Hur duktig är hon inte??
 
Vågar ni sticka ut med er stil? 

"We look up at the same stars, and see such different things"

 
Denna rubrik talar egentligen för sig själv. "Vi ser upp mot samma stjärnor, och ser så olika saker." Kopplar detta citat till livet. Vi människor prioriterar olika saker. Det kan vara pengar, gemenskap och kärlek. Listan kan göras väldigt lång. Det viktigaste för mig är mitt välmående, min familj och mina vänner. Det är det som betyder allra mest för mig! ❤ 

Life is a crazy ride.

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Randoms

 
Bjussar på lite random bilder ännu en gång! Jag älskar djur, särskilt hundar men har dessvärre blivit pälsallergiker för inte så länge sedan. Buhuuu... :( 

"Vi anser att alla är idioter, innan dem har bevisat motsatsen"


Nu tänker jag bjussa på lite random fakta om mig. Håll i hatten! Haha. Vet inte riktigt vad jag har berättat för er innan så ni får stå ut med att det skulle kunna vara en radio som har satts på repeat. Haha.

Jag är inte endast tvilling på bild, utan det stämmer även in real life. Har världens bästa tvillingbrorsa! 

Jag ÄLSKAR verkligen mat! Fast jag är inte lika förtjust i att laga den. Borde ha en privat kock/kokerska här hemma. 

När jag var liten lyssnade jag bland annat på Sten & Stanley, Ateenz, Bubbles och Carola. Några av dessa spelas fortfarande. ;) Gissa vilka?

För ett tag sedan minskade jag mitt intag av kolhydrater och känner mig numera piggare efter maten. Win win! 

Har haft sångpedagog sedan jag var 14 år upp till 17 år cirka. Det var riktigt kul, lärde mig massor under den tiden. Världens bästa sångpedagog! Trots att det var stor ålderskillnad mellan oss. Skrattade vi så att vi nästan fick magknip. Minns särskilt en gång då vi övade på "Heaven" - Bryan Adams och jag tittade på henne medan jag sjöng. Just i början av denna låt brister hon ut i skratt för hon tycker att det känns som att jag tillägnar låten till henne. Efter det kan vi inte se på varandra utan att tappa fokus. Därför ställde vi oss så att vi inte kunde se varandra. Då kunde vi fortsätta vårt övande. Goa tider det där! 

Jag har ALDRIG haft svårigheter att umgås med äldre. Tvärtom så har jag nästan bara haft och har äldre vänner. Inte ofta jag är äldst i mitt umgänge. Skulle jag någon gång vara det så kan man minsann sätta ett kors i taket. Så ovanligt är det, faktiskt. 

Blir det kaos i mitt liv, så syns det runt omkring mig. Syftar i detta fall på min lägenhet. 

Jag har lätt för att tro gott om alla. Vilket kan få stora konsekvenser. Jag och Vjollca har på mitt initativ tagit i hand på att vi ska följa mottot "Vi anser att alla är idioter, innan dem har bevisat motsatsen". BAAM! ✊ 


Its okay to be different 💛💙💖

Bild från min Instagram @verreperre 

En riktigt bra sak för en bloggare!

Hej på er!

Det har hänt mycket det senaste. I måndags började jag och mamma rensa i min lägenhet. Har så sjukt mycket grejer överallt - det har en förmåga att bli rörigt omkring mig. Mamma är verkligen en klippa! Behövde verkligen denna spark i röva för att själv orka fortsätta. Det är tredje dagen jag rensar här hemma och resultatet börjar redan komma. Så himla kul! Någonting som är mindre kul är att min dator har sjungit på sin sista refräng. Tack för våra cirkus sju år tillsammans! ♡ 

Btw, vet via mms att en sprillans ny dator väntar på mig hemma hos mamsen. Ska förmodligen hämta den i morgon efter att jag tentapluggat med en klasskompis. :) Känner mig väldigt förväntansfull!! 

Vad har jag annars gjort idag rå? 

Andra gången jag använder min selfie-stick som jag fått av mamma. En riktigt bra sak för en bloggare!

Tränat. Har kört ett fy helvetes gött ben/mage pass! 💪 Bästa passet på länge! Svetten bara rann... What a feeling!💃❤  Nu kör vi på med dessa ben/mage övningar i ett par veckor! Bjussar på ett grymt citat "Change your mind, change your body". 🌠 

ALL THEY HAVE IS MONEY.

  Weheartit / Redigering gjort av mig 
 
Jag kan inget annat än hålla med om detta citat. Pengar är inte allt här i världen! Du kan vara ekonomiskt oberoende, men den människan kan sakna andra saker i sitt liv. 🙏

I just put my swag on.


Det är ju förbaskat enkelt att matcha.

Weheartit / Kollage gjort av mig 

Jeansjackor och hängselbyxor tycker jag är riktigt snyggt! Äger dock inget utav det längre. Har haft en jeansjacka, men blev tvungen att skänka den för på grund av att den blev för liten. Fast den hade hängt med ett tag så det var inte särskilt konstigt att det fick bli ett avsked. Tids nog kommer jag nog köpa både en jeansjacka och hängselbyxor! Det är ju förbaskat enkelt att matcha. 

Gillar ni också dessa klädesplagg? 

Bloggerskan är för många en känd stilikon.

Bilder lånade från Fanny Lyckmans blogg.

Denna bloggerska vid namn
Fanny Lyckman är för många en känd stilikon. Kan helt klart förstå varför. Hon klär sig förbannat snyggt! Jag inspireras verkligen av hennes outfits. Tycker själv om den lite mer "baggy-stilen", det vill säga snapbacks och stora tröjor. Det är sjukt bekvämt att gå runt i sådant. Fast precis som denna brud anser jag att det är kul att testa olika stilar. Vill därför inte hålla mig endast till en stil. Btw, har följt Fannys blogg ett tag och inspireras av hennes livsstil.

Randoms


Just sådana här "randomsinlägg" tycker jag är himla roligt och pratiskt. Eftersom jag då kan slänga upp bilder som jag annars inte alltid tycker ska få en egen plats här på bloggen. Hoppas att ni också uppsattar dessa inlägg! :) Lämna gärna en kommentar om ni anser att detta är en tumme upp eller ner.

Bloggbikten - en rad sanningar

Den fantastiska finlandssvenska bloggerskan Maria, som går under namnet Tidstjuven har hakat på en kul grej som finns inom bloggvärlden, nämligen "Bloggbikten". Bloggbikten går ut på att man ska svara ärligt på 11 stycken bloggrelaterade frågor. Jag vill självklart vara med! So here we go.

 
1. Hur många unika besökare har du per dag och önskar du att det var fler?
Jag har mellan 17-30 unika besökare per dag. Det beror på hur aktiv jag är på bloggen. Vilket oftast skiljer sig. Fast målet är att uppdatera tre gånger om dagen. Har dock märkt att ststistiken är lägre på sommaren än vad den är under våra andra årstider. Det har jag helt full förståelse för!

2. Kollar du din statistik flera än en gång per dag?
Yes, I do. Det är beroendeframkallande. Vill gärna hålla koll på vilka inlägg som är mest attraktiva. Det ger mig möjlighet att utveckla min blogg och sedan är det givetvis kul att se hur statistiken ökar.

3. Önskar du att din blogg vore större?
Ja, det gör jag. Fast det känns som att den växer mer och mer. Har just nu som en dröm att kunna leva på min blogg i framtiden. Jag tycker att det är riktigt roligt att blogga och har utvecklats sedan jag startade min allra första blogg år 2010.

4. Kopierar du andras idéer till blogginlägg?
Det är viktigt att hålla isär på kopiera och att inspireras. Skillnaden bakom dessa ord är av stor betydelse - fyller inte samma funktion. Jag inspireras hela tiden av andra bloggerskor/bloggare, men har aldrig kopierat någon idé rakt av, förutom denna lista som jag vet är tillåten att kopiera.

5. Vad drömmer du om i smyg då det kommer till din blogg?
Om att nå ut till fler människor, inspirera till att det ALLTID är värt att kämpa oavsett vilka motgångar man stöter på under vägen. Ge ALDRIG upp! #nevergiveup Det vore även kul om kommentarsfältet kunde få sig en skjuts! Vill ju lära känna mina läsare. Fast vet att det tar tid, men det får ta tid. :) Ni är värda att vänta på!

6. Ställer du upp din mat snyggt innan du äter, bara för att få en blogg- och instragramvänlig bild?
Haha nejrå. Varför skulle jag? Höhö.
 
7. Kommer du på dig själv med att tänka ”oj det där blir fint till bloggen” eller ”det där skall jag blogga om” eller ”jag köper det här för det kan bli fina bilder till instagram/bloggen med det”
De första påståenden har hänt ett x antal gånger. Bloggen är någonting som i stort sett alltid finns i mina tankar. Antingen jag vill eller inte. Ibland kan det faktiskt bli som ett stressmoment. Det sistnämna har jag däremot tänkt endast någon enstaka gång.
 
8. Tröttnar du någonsin på din blogg eller att blogga?
Absolut, det händer. Jag har haft en del bloggpauser under mina år som bloggare. Det har gått några månader och sedan har bloggsuget kommit tillbaka. Har aldrig lagt bloggen helt på hyllan. Blogga är någonting jag älskar att göra! Har bara vid dessa tillfällen känt att bloggen tagt alldeles för mycket tid från mitt liv och mina studier.
 
9.Vad tycker du om affiliatelänkar?
Jag har inga direkt åsikter om affiliatelänkar. Eftersom jag inte är särskilt insatt.
 
10. Känner du stress över din blogg eller om du inte uppdaterat?
Jag skulle säga båda delarna. Vill prestera så bra som möjligt vad gäller min blogg, vilket leder oss till sista frågan om uppdatering. Jag håller koll på när mitt senaste inlägg publicerades och kan känna stress om det har gått för många timmar. Det är någonting jag måste öva på att få bort. För det går inte att ha det så i längden. 

11. Delar du öppet din blogg på sociala medier eller känner du dig lite ”blyg” över din blogg?
Jag känner mig inte det minsta blyg över att dela min blogg öppet. Tvärtom ser jag det som en fördel att nå ut med bloggen på olika sociala medier. Alla är välkomna hit, både unga och gamla.
 
Har ni några andra frågor gällande min blogg? Tveka inte att ställa dem. Jag bits inte. :D

I am beautiful, no matter what they say. Words can't bring me down.


Weheartit 

Träning är ingenting jag tänker hoppa över.

Bild från min Instagram @verreperre

Hejsan hoppsan där ute!

Denna torsdag har bjussat på shopping och lunch på Klädkällaren tillsammans med mamsen. Riktigt mysigt att få kvalitetstid med henne. Tre saker fick dessutom följa med Veronica hem! Kan berätta vad så småningom. Efter både shopping och lunch körde jag ett gött överkroppspass på gymmet med bara nya övningar. Som jag just nu tycker är rätt svåra att få till rätt teknik på, men tids nog kommer det att gå lättare. Övning ger ju färdighet vettu! :D Btw, kika gärna in mitt senaste träinigsinlägg där ni får tips på ryggövningar.

Det känns fantastiskt att vara igång med träningen igen! Jag mår mycket bättre av att träna, jag är inte alltid lika motiverad. Det måste man få tillåta sig att inte vara och ibland även skita i gymmet - göra annan form av träning eller köra gym hemma. Tror att det är farligt att komma in i denna träningshets som finns i vårt samhälle i dag, tyvärr... Däremot är träning ingenting jag tänker hoppa över, för det är någonting som gör att jag mår bättre och att livet känns enklare! #träningärminmlodi

Behöver jag ens säga någonting? NEJ.

Det blev en helt fantastisk onsdagskväll. Jag och mamsen tog en spontantripp till Göteborg för att besöka brorsan och hans flickvän.Vi hade det väldigt trevligt, fikade och samtalade om allt mellan himmel och jord. Var väldigt länge sedan jag träffade brorsan, så det kändes minst sagt välbehövligt. Som tvillingar har vi ett extra starkt band till varandra oavsett hur lång tid det har gått. Btw, utsikten från deras lägenhet var inte att leka med. 
 
Denna bild togs utanför fönstret.
 
 
Vilket magiskt ögonblick. Solnedgångar är något alldeles speciellt!! 🌇❤ 
 
Strax därefter berättade brorsans flickvän att det fanns en utsikt ännu högre upp. Vem tror ni blev exalterad? ;) 
 
 
Alltså, åååh älskade underbara Göteborg! Vill mer och mer bosätta mig där. En sådan fin och vacker stad! #villbligöteborgare 
 
 
Behöver jag ens säga någonting? NEJ.

En trogen vän i fördrivande tid.

 
Det här är den läckra buffémat som serverades i Knäred då Mats systers son konfirmerades. MUMS FILLIBABA!
 
 
En söt vovve som ägs av några som vi känner. Hon fick givetvis agera som modell!
 
 
I samhället vi lever i dag är det nog inte många som kan vara utan sin mobil. Jag är en av dem. En trogen vän i fördrivande tid. 

Det blir i samma stund magiskt...

Weheartit / Kollage och redigering gjort av mig 
 
Alltså, shit vad många talanger det finns där ute! Dessa målningar inspirerar mig verkligen. Sättet det går att få konstverk att bli så fantastiskt levande. Det blir i samma stund magiskt... 
 
Jag har själv hållit på med konst i tidig ålder. Fram och tillbaka. Fast det har stannat av en aning, förr kunde jag ägna flera timmar per dag åt att åstadkomma någonting på endast ett papper. 
 
Håller ni på med konst? :)

Passade på att "knäppa" av en selfie.

I morse var jag hos tandläkaren. Det gick bra, dock ogillar jag starkt att gå dit. Har extremt lätt för att få kvällningar när tänderna ska fotograferas. Fast denna gång fick jag en förfrågan om jag ville ha bedövningsmedel för att minska kvällningar. Vilket jag självklart ville! Konstigt att jag inte fått en sådan förfrågan innan. Bättre sent än aldrig! Btw, varje gång när jag är på besök där får de springa ut och trycka på knappen. 😅👏 Inga undantag. Jag motionerar personalen, haha! 
 
Efter mitt tandläkarbesök tog jag bussen hem och hoppade av på en tidigare hållplats än vad som var tänkt. För att jag kände för att promenera sista biten i det härliga vädret. :) 
 
 
Här är jag vid säveån och passade på att "knäppa" av en selfie. 
 
 
Det var riktigt mysigt att mötas av denna fina miljö. Jag älskar natur! 

"Jag lägger en brakfis, då har jag tränat."

 
Finns typ ingenting bättre än kanelbullar tillsammans med mjölk. Har suttit och fikat med min familj och vi hade ett rätt roligt samtal till bords. På något sätt kom vi in på att mamma inte ville ha min röv. 
 
Jag: "Det är lugnt, jag vill inte att du ska ha den heller. För jag har tränat min röv" Visade sedan hur man gör knäböj. Fast talade om att det finns många sätt att träna. 
 
Mamma: "Jag lägger en brakfis, då har jag tränat." 
 
Både jag och Mats brister i skratt och mamma kommer strax därefter för att skratta åt sitt eget skämt. 
 
#dålighumor 
 

Jag och min hatt är på äventyr!

 
TJENIXEN PÅ ER GOINGAR! 
 
Hur står det till? Här är det fint, dock lite slö på grund av att jag har vänt på dygnet i helgen. Fast nu sitter jag och min hatt i alla fall på tåget till min familj. Mamsen hämtar mig när jag är framme. Världens bästa! ❤ 
 
Planen är att stanna hemma ett par dagar och slippa gå upp så satans tidigt i morgon för att besöka tandläkaren. Det var tanken från allra första början. Sedan är jag ju spontan som ni säkert redan vet. ;D 
 
Nåväl, ha det bäst tills vi hörs igen! Stor kram :) 

Det här var sannerligen någonting jag reagerade och reflekterade över. Därför beslutade jag mig för att bojkotta boken som var riktad till kvinnor.


Bild från min Instagram @verreperre

Fy gaalet vilket gött ryggpass jag körde imorse!! 💪 Kör aldrig enbart rygg, men kände att ben/mage inte behövdes tränas med tanke på all dans det senaste 💃 Gjorde i ordning i stort sett ett helt nytt träningsshema för just rygg! Tyckte att övningarna var riktigt roliga och är såå nöjd över min prestation! :D

Här bjussar jag på ryggövningar som kördes:

♦ RYGGLYFT

Startposition: 1 Lägg dig på magen med armarna längs ned längs sidorna. Spänn magen och för ihop skulderbladen.

Rörelse: 2 Lyft överoppen och armarna så högt upp från underlaget som möjligt. Sänk därefter överkroppen kontrollerat tillbaka till golvet. 

Tänk på: Magen ska vara spänd under hela övningen.


 
 
 
♦ FRAMÅTBÖJD RODD

Startposition: 1 Stå med ett höftbrett avstånd mellan fötterna. Ta tag runt skivstången med ett överhandsgrepp - lite längre ut än din axelbredd. Håll vikten med raka armar framför kroppen. Pressa höften bakå så att överkroppen lutar framåt, sträck på bröstet och håll huvudet som en naturlig förlängning av kroppen.

Rörelse: 2 Lyft upp skivstången mot magen och sänk den sedan till startpositionen igen.

Tänk på: Dra in hakan mot bröstet och titta ned i golvet under hela övningen.
 


♦ ENARMSRODD 1

Startposition: 1 Placera höger knä på en stol och håll balansen med höger hand . Håll ryggen rak. Håll en hantel i vänster hand och sänk hanteln mot golvet.

Rörelse: 2 Lyft upp hanteln mot kroppen - utan att böja handleden. Sänk sedan hanteln långsamt hela vägen tillbaka till startpositionen. Fortsätt tills du blir trött i vänster sida innan du vänder dig om och upprepar övningen med höger arm och  och med vänster knä uppe på stolen.

Tänk på: Håll ryggen rak och undvik att böja handleden.

 

♦ BUGNING

Startposition: 1 Stå med ett höftbrett avstånd mellan fötterna  och med en skivstång på den övre delen av ryggen. Håll ryggen rak och titta rakt fram

Rörelse: 2 Håll ryggen rak och luta överkroppen framåt samtidigt som du pressar höfterna bakåt. Sträck sedan på dig igen genom att skjuta höfterna framåt.

Tänk på: Lägg skivstången på den övre delen av ryggen så att den ligger på musklerna och inte på kotorna.

 


♦ MARKLYFT MED RAKA BEN

Startposition: 1
Stå framåtböjd med ett höftbrett avstånd mellan fötterna. Greppa skivstången, som ligger vid skenbenen, med raka armar . Ta tag runt skivstången  med ett överhandsgrepp.
 
Rörelse: 2 Håll benen raka eller böj lite på knäna om det stramar för mycket på baksidan av låren. Se dock till att knävinkeln förblir densamma under hela övningen. Sträck på kroppen med hjälp av baklåren, sätet och ryggmusklerna.

Tänk på: Använd inte för tunga vikter - övningen är nämligen svår att utföra rent tekniskt. Unvik att krumma ryggen. Om det stramar för mycket i bakklåren kan du lägga upp skivstången på något så att du inte behöver böja dig lika mycket för att hämta den.


 

Alla övningar kommer från denna grymma bok:


 
Jag hade turen att kunna haffa denna för endast 49 kronor då det var bokrea. Det var verkligen ett riktigt fynd! Alla övningar är tagna ifrån denna bok. Blir väldigt inspirerad när jag bläddrar i denna, minns att det stod mellan valet om denna och en som kallades något liknande "Styrketräning för kvinnor". Varför ska man ens behöva nämna just att boken riktar sig till kvinnor och i så fall hur kommer det sig att just denna bok med en man på framsidan har som titel "Effektiv styrketräning". Borde det inte stå något om att den riktar sig till män? Fast fattar att det beror på att styrketräning är helt självklart att män utför och därför behöver man inte skriva ut det, skevt samhälle vi lever i. Det här var sannerligen någonting jag reagerade och reflekterade över. Därför beslutade jag mig för att bojkotta boken som var riktad till kvinnor. Palla liksom! #villbrytakönsroller

#truestory ✊

Weheartit / Kollage gjort av mig 
Bild från min Instagram @verreperre 

Jag fattar precis vad Emil menar.Haha, denna låt är ju störtskön. Jag har ju själv haft Tinder så jag fattar precis vad Emil menar.Får sådana underbart härliga summer feelings!! Gillar dessutom killens hesa röst och låten är riktigt go. Ingen dålig kombo!Denna låt känns som en ballad, mycket känslor. Börjar i lugnt tempo och sedan ökas det, därefter håller den på så. En sådan himla bra låt! Love it. ♥

Tvekade på om jag skulle köpa denna vita bomberjacka.Bomberjacka - Gina Tricot / Tröja - Junkyard / Headset - Kjell & Company / Linne och halsband - H&M

Jag minns att jag tvekade på om jag skulle köpa denna vita bomberjacka. Just för att jag trodde att det skulle bli ett impulsivköp bara för att den var på REA, ack så fel jag hade! Bor typ i denna. Det är ett av mina bästa köp! Dessutom matchar den sjukt bra tillsammans med mina vita sneakers. Hur awsome? Har på senare dar föräskat mig i vitt, både snyggt och stilfullt. På tal om bra köp... tröjan som jag har på mig är en av mina favoriter i garderoben. Älskar guld och coola tryck!

Gött folk, trevlig personal och bra musik.

Outfiten under gårdagens utgång. Jag är typ helt besatt av min hatt!
 
Alright, då kör vi en genomgång om vad som har hänt i mitt liv det senaste. Från i torsdags till i dag är det min och Vjollcas tredje utgång. I fredags var vi på King's Hill (första gången för mig). Fick ett bra intryck av stället. Gött folk, trevlig personal och bra musik. Vi dansade som aldrig förr! Dessutom hade jag systemkameran med mig eftersom jag skulle fotografera Linda Pira på Sommartorsdagarna och sedan blev det en spontan utgång, då ville Vjollca att jag skulle ta upp kameran. Vilket jag gjorde och när jag precis skulle lägga ner den... kom en bartender fram till mig och frågade om jag kunde fotografera han och hans kollega. Kul värre! Med tanke på hur roligt vi hade så kom vi i går tillbaka till just detta ställe, men tråkigt nog var dansgolvet stängt. Så vi drack lite, tjötade med några tjejer och sedan drog vi vidare till Viva.

 
 
 På Viva fortsatte vi festandet och dansande tills dem stängde.

Har nu suttit ute en sväng i solen på balkongen och läst. Inte helt fel. :) I kväll är vi ett gäng som drar till Göteborg i festens tecken! Det kommer att blir riktigt kul. Ser jag verkligen fram emot. Staden Göteborg har alltid en extra stor plats i mitt hjärta.

Hur ser era lördagsplaner ut?

Btw, för cirkus ett år sedan körde jag igång en frågestund. Lämna gärna en fråga eller två vettja! HÄR gör du det.

Kan typ ge bort till ett helt fotbollslag.


Jag är i full gång och rensar här hemma samtidigt som Allsång på Skansen är på i bakgrunden. Har insett att jag inte behöver köpa julkort på ett bra tag 😂👏 Kan typ ge bort till ett helt fotbollslag! 😁✌ Btw, jösses vad mycket grejer man kan samla på sig. Veronica goes ekorre, haha! Följ gärna mig på Snapchat: verreperre 🙌

#boysaremoreconfusingthanmath

Weheartit / Redigering gjort av mig 
Bild från min Instagram @verreperre 

"Sommaren är kort, det mesta regnar bort". Jorå, det stämmer i alla fall om man bor i Sverige.Hösten är en fin månad. Då trädens löv syns i de allra finaste färger, visst kan det vara en ruggig tid. Fast man kan göra som mig gå på fotopromenad och sedan tända både vanliga ljus och sådana som doftar jordgubb (om man inte är allergisk). Dessutom är det heller inte helt fel att fixa en fruktsallad och sedan lägga på smält choklad, därefter slå på en bra film. Mysigt och gottit värre! ♥ Win win!

Trots att jag gillar hösten, så är sommar den månad som ligger mig extra varmt om hjärtat. Precis som Tomas Ledin sjunger "sommaren är kort, det mesta regnar bort". Jorå, det stämmer i alla fall om man bor i Sverige. Tycker dock inte att vi ska lägga ner så mycket energi på att klaga på vädret. Vi har ändå en fördel att få uppleva olika årstider. Hade vi haft sommar året om skulle det säkert också vara fel.

Ska bli skönt att snart komma till varmare breddgrader, Rom here we come! För jag älskar verkligen sommar! Det blir fantastiskt. ;)

Jag orkar inte längre bli sårad.


Foto: Vjollca Haradinaj
Redigering: Jag
 
Jag har försökt hitta kärleken via nätet. Träffat ett par stycken och med vissa har jag "klickat". Fast det har aldrig blivit något seriöst. Jag har alltid gått in med inställningen om att vi får se vad våra träffar leder till, tar det som det kommer helt enkelt. Jag är en sådan person som går på känsla. Tråkigt att behöva säga det men jag har endast träffat killar som inte är bra för mig. Sådana som inte är rakryggade, utan tar saker hellre via sms för att de låter deras feghet ta överhand. Jag är så fruktansvärt trött på dessa killar!! Varför är det så jävla svårt att säga som det är face to face eller åtminstone ringa? Visst, jag har full förståelse för att det kan vara svårt och att man är rädd för hur den andra personen ska reagera. Fast det är betydligt shysstare att säga det till personen än att slänga iväg ett sms - lämna personen med minst tusen frågor. För sms är bäddat för missförstånd. Att jag gång på gång blir lämnad sårad och ofta ovetandes, slutar med tårar. Hur länge orkar man leva så? Nej, jag har sagt till mig själv att jag ska fokusera på mig själv, mina vänner och familj. Kärleken får komma när den kommer. Jag orkar inte längre bli sårad.

Kände att jag behövde skriva av mig. Det är oftast på kvällen som tankarna är som mest. Min förhoppning är även att ni undviker att hamna i en liknande situation som mig.

Ta hand om er mina goingar! ♥

Har inte legat på latsidan.


Bild från min Instagram @verreperre
 
Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Mitt överkroppspass på gymmet i dag kändes inte lika gött som i vanliga fall, peppen fanns inte där på samma sätt. Beror nog på att jag har kommit ur rytm gällande min träning. Har velat ta tillvara på vädret i största möjliga mån! ☀ Fast jag har inte legat på latsidan bara för att jag inte varit på gymmet lika ofta. Utan träning är en del av min vardag! 😃👍🌟 "The only bad workout is that one you didn't do" 🌟 #nevergiveup

"Suga i mig" så mycket D-vitaminer som det går!Hela min helg har varit hur bra som helst! Har hittat på saker i stort sett hela tiden. Det har ju varit ett sådant strålande väder! Söndagen var bland annat helt fantastisk! Drog ut till Kypesjön i mitt eget sällskap, köpte med mig massa gottigheter och dagen/kvällen bjöd på sol, bad, konst och musik samt en promenad hemåt i sommarvärmen. :) Hur underbarT? Det är nu man mår som allra bäst!

Fast vi stannar inte där...Veronica goes army today (måndags). Fixade i ordning mig för att dra på en spontantripp till älskade Göteborg tillsammans med min fina Vjollca och hennes dotter.

 
Vi gick längs Göteborgs gator tills vi slutligen satte oss på Bryggeriet och beställde käk. Jag beställde en hamburgare "Bacon och cheddar", den var fett svår att äta. Haha, verkligen fetma-stor! Flera våningar, typ fyra eller något. Fast jag fick minsann tryckt i mig denna. Var rejält hungrig. Därefter åt vi alla tre glass trots att det blåste som aldrig förr. Hålla i hatten var det minsta man fick göra. Kan säga att jag tröttnade rätt snabbt så den fick lydigt ligga i väskan tills vi satt i tryggt förvar (det vill säga bilen). Inget bra hattväder med andra ord. Bättre lycka nästa gång!
 
Hoppas att ni har haft en lika bra helg och start på denna vecka som mig! För mina har verkligen bjudit på massa skojsigheter.

Nu ska jag kila ut på balkongen och ha lite bokstund. Ser att solenn lyser från och till, måste ju passa på att "suga i mig" så mycket D-vitaminer som det går! Det är ju trots allt Sverige vi lever i. Haha! Frågor på det? ;)

Emojis är väldigt aktuellt.

 
Hellu på er goingar! 
 
Allt fint? Här flyter i alla fall livet på. Har sökt massa inspiration till konst på min app Weheartit innan jag satte mig ute på balkongen och började teckna. Av allting som dök upp så valde jag att köra på någonting som är väldigt aktuellt, nämligen emojis. Hur awsome? Btw, nu känner jag för att dra iväg till Kypesjön och fortsätta på min teckning och även sola samt bada. 
 
Följ mig gärna på Snapchat: verreperre  
 
Önskar er en fin söndag! Ta hand om er. :) 

Följ mig på Instagram @verreperre

 
Ni glömmer väl inte att följa mig på Instagram?! Där uppdaterar jag lite oftare än här på bloggen. Heter "verreperre" där. Det är en salig blandning mellan mobil- och kamerabilder samt innehåll. Hoppas att vi ses där! :3 

Give life a meaning.

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Partyoutfit: matchar läppstift med klänning.

Hallå i stugorna!

Denna fredag har gått minst lika fort som gårdagen. Har i stort sett varit ute hela dagen. Först var jag i stan och köpte en ny almanacka och sedan satte jag mig i centrum och chillade. Därefter drog jag och min fina vän Vjollca ut på en långpromenad. Vi hamnade ute i skogen, hur mysigt som helst. Känns att man har använt benmusklerna och vi bestämde oss under promenaden att avsluta kvällen/natten med en utgång! Nu är jag snart redo att möta upp min partypingla. ;)

Dagens partyoutfit. Jag älskar ROSA! Matchar läppstift med klänning.
 

Hoppas att ni också får ett grymt avslut på denna fredag!
Ha det bäst!

Kan inte riktigt beskriva min tacksamhet.

 
 
Hur kul är inte det här på en skala 1-10? Bloggen växer dag för dag och det är TACK vare er mina underbara läsare!! Ni är VERKLIGEN guld värda! Som mest är jag just nu uppe i 44 unika besökare och 81 sidvisningar. Kan inte riktigt beskriva min tacksamhet. Blir allt säkrare på att jag vill satsa på bloggen efter högskoleexamen. Inte bara av den anledning att bloggen växer, utan det är riktigt roligt att blogga! Vi får se vad framtiden har att erbjuda. :)

TACK ännu en gång finisar! Stor kramis
 

Tror även att hon är såpass kreativ och fotograferar sina outfits.

 
Bilderna kommer från Angelica Blicks blogg.
 
Denna bloggerska har jag följt ett tag och jag inspireras verkligen av henne! Vilken stilikon. Hela hennes livsstil och klädstil är helt makalös. Har lagt märke till att hon har olika fotografer, bland annat Rami som fixar hennes outfitbilder. Däremot tror jag även att hon är såpass kreativ och fotograferar sina outfits.
 
Finns massor av andra bloggerskor och bloggare för den delen också som jag inspireras av. Skulle ni vilja att jag körde ett inlägg om det? :) 

Sitter ute på balkongen barbent och fryser inte, trots att det är kväll. Fast det är en riktig sommarkväll.

 
Denna torsdag har bjussat på olika former av träning. Gym, promenad och sist men inte minst simning 💪 Jag älskar att röra på mig! 
 
Btw, vid Kypesjön hade vi det riktigt trevligt och mysigt. Jag och Vjollcas dotter badade och flummade. En lyckad kväll med andra ord. Efter att de hade åkt så simmade jag ut till andra sidan för att det är någonting jag älskar att göra! 
 
 
Innan jag begav mig mot bussen... fick jag se en fin solnedgång skymta bland träden. Så vackert! Solnedgångar ligger mig extra varmt om hjärtat. ❤
 
 
Wiiie! Denna torsdag har varit helt fantastisk! Har hunnit med så mycket... hämtat ut tentor, handlat, njutit av solen, tränat, strosat i stan och badat - simmat. Woow! Dessutom sitter jag just nu ute på balkongen barbent och fryser inte, trots att det är kväll. Fast det är en riktig sommarkväll. Nu mår man! 
 
Vad har ni hittat på i dag? :)
 

Idylliskt var bara förnamnet.


Tröja - H&M / Byxor - Mamma har sytt / Skor - Fått av mamma / Träningsväska - Sportamore

Fortsätter att dela med mig av bilder från gårdagens utflykt. Idylliskt var bara förnamnet, att gå bland dessa fina hus. Skärgården levererade vill jag lova! Pappa "knäppte" dessutom ett par outfitbilder. Hur gött är det inte att kunna gå runt i magtröja utan att man fryser? Det har jag verkligen längtat efter. Nu är sommarvärmen äntligen här i Sverige. Har dock hört rykten om att det ska bli sämre väder redan nästa vecka. Fast just för tillfället tycker jag att vi bara njuter av dessa soliga dagar. Lever i nuet helt enkelt!

Snart ska jag dra till Kypesjön och bada. Får se om jag är där innan Vjollca och hennes dotter. Det kommer i vilket fall bli ett grymt avslut på denna torsdag! :D ♥

#livsnjutare

Bild från min Instagram @verreperre 
 
Just nu har jag precis avnjutit en Caramel Macchiato. Den är så galet god! Har redan hunnit hämta ut mina tentor och handla. Sitter nu mitt i centrum och bara njuter av solen och livet! #livsnjutare 
 
Vi hörs senare! Puss 

Sommarvärme fanns i luften och man njöt till fullo. ♥

Vilken fantastiskt fin onsdag jag och pappa har haft! Vi tog oss ut till Brännö Rödsten och promenerade samt fotograferade i mängder. Käkade glass ute vid hamnen gjorde vi också. Vädret var helt underbart, sommarvärme fanns i luften och man njöt till fullo.

Här kommer ett par bilder:Under båtresan ut till Brännö Rödsten fanns det små söta hus att betrakta.Slutligen var vi framme med denna båt. Den är rätt fin ändå. Som ni kan se så var vi inte ensamma om att ta tillvara på vädret och dra ut till skärgården. Helt förståeligt.
 


En väldigt fin båthamn.Här började vi vår färd mot nya äventyr... Så himla fint med all grönska som syns ute nu.Flakmoppe och cykel märkte vi var ett populärt färdmedel ute på ön. Vi fick se upp så vi inte blev överkörda. Minns särskilt att jag hörde en extra rolig tuta när någon plingade och kom cyklandes.

Jag har som sagt haft en väldigt härlig onsdag ute på Brännö Rödsten. Enda nackdelen med dagen är att jag trots solkräm hade med mig inte smörjde mig. Tänkte att det spelar väl ingen roll när vi bara promenerar. Ack så fel jag hade. Ser ut lite som en kräfta på vissa delar, särskilt från nacken och en bit nedanför ryggen och armarna har även fått sig en släng av sleven. Varför lär man sig aldrig? Solen ska ALDRIG underskattas oavsett om man bara promenerar. #dagenslärdom

Fortsättning följer...

Solbränna du ligger illa till, haha!

Bild från min Instagram @verreperre 
 
Ute på äventyr denna onsdag!! Sitter på buss mot Göteborg med go musik i lurarna. Därefter blir det spårvagn vidare till Saltholmen och där möts jag och pappa upp och tar färga ut till Brännö Rödsten. Det ska bli riktigt kul och vädret är ju helt underbart! Dessutom har jag köpt ny solkräm och bikini. Kan det bli bättre? :D Solbränna du ligger illa till, haha! Har med mig systemkameran så förvänta er en bildbomb tids nog nog. ;)
 
Hoppas att ni får en sjukt grym onsdag! För det ska jag ha! STOR KRAM 

Två pass i veckan är mitt mål.

Weheartit / Redigering gjort av mig 
 
Nu har min träning fått ligga på hyllan ett tag. Har inte haft någon energi till att dra till gymmet medan jag praktiserat. Fast det ska bli ändring på det för i går var det sista dagen. Alltså, hoppas jag att energin kommer att finnas för att köra igång min träning igen! Jag älskar ju att träna! Två pass i veckan är mitt mål. 
 
Hur går det med er träning? ♡ 

"The only bad workout is the one you didn't do"


Träningslusten kommer och går ibland. Men jag försöker ändå komma iväg till gymmet! Innan jag i går roade mig i stan. Körde jag ett rätt gött fokus på överkropp! 💪 Varför säger jag "rätt gött"? Jo, för att jag inte riktigt var lika taggad som i vanliga fall. Har tappat lite av min träningslust... det kommer ju sådana perioder i ens liv. I detta tillfälle känner jag mig besviken på mig själv, men i samma ögonblick tänker jag att man inte alltid kan vara på topp samt minns detta citat "The only bad workout is the one you didn't do" och då känns det genast bättre. 👍 Hoppas dock att träningslusten är tillbaka snart! Så att jag kör två pass i veckan med glädje igen.