Pink Blinking Music Note

Det är ALLTID värt att kämpa!

Bild från min Instagram @verreperre 
 
Det är aldrig kul att halka efter... fast vi alla har svackor ibland och det är viktigt att tillåta sig det. Vi är bara mänskliga. Jag kämpar på och varje gång jag fått godkänt så skuttar jag till listan och stryker det jag har fixat! Känslan är obeskrivlig. Denna "TO-DO-LIST" har varit betydligt längre. Den blir kortare och kortare vilket betyder att jag gör framsteg! 😃👌 Jag har lärt mig i livet att det ALLTID är värt att kämpa! #nevergiveup 

DU skriver din egen historia.

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Jag har haft en riktigt bra helg! Redo att möta denna vecka och anta nya utmaningar. Denna måndagsmorgon startar jag med "Don't allow others to control the direction of life". Det är DU som håller i pennan och skriver din egen historia. 

Tillbaka till praktiken. Har precis klivit av bussen. Börjar klockan nio, kommer dyka upp några minuter sent. Ville inte slita mig ifrån min goa varma säng. Så kan det kännas ibland. Tror att vi allesammans har upplevt det någon gång. Viktigt att tillåta sig det. 

Ha en fantastiskt fin måndag! Pussis 



Jag tycker om att shoppa och hittade det mesta på REA.



Det här är min senaste shopping. Jag tycker om att shoppa och hittade det mesta på REA. Mina favoriter är helt klart skorna, hörlurarna och bomberjackan. Allesammans kommer användas flitigt i vår!

Bästa repliken ever.

Weheartit 

Gårdagen bjöd på födelsedagsfest!

God morgon sötnosar!


 
Hoppas att ni har sovit gott och är redo för denna söndag. Jag har i alla fall sovit som en stock. Kom hem strax efter 00:00 inatt. Hade återhämtat mig så att jag kunde gå på min goa vän Jasses födelsedagsfest! Himla trevligt och roligt. :D Träffade sådana vänner jag inte har träffat på länge. Alltid lika uppskattat! Jag är rätt aktiv på Snapchat, tänker därför visa några bilder från gårdagen. 
 
Snapchat @verreperre 
 
På första bilden är jag på jakt efter den perfekta födelsedagspresenten. Tro mig, jag hittade en riktigt bra sådan. På andra bilden så ville jag visa att mina vita skor var med på promenaden. Älskar dem verkligen! Så snygga!! Passar till vilken outfit som helst. Dessa blommiga byxor är ju inte helt fy skam heller #flowerpower.
 
Söndagens planer: Plugga, handla, städa och fixa så att mitt gymkort funkar. Därefter shoppa med mitt Carlingspresentkort som fanns med i goodiebagen från modeshowen. Det kommer att bli en produktiv dag! 
 
Önskar er en fin söndag! Vi hörs. :) Kramis 

Stod uppe på ett berg och blickade ut över hela vackra Göteborg ♥




Jag ÄLSKAR verkligen staden Göteborg! En sådan mysig och go stad. Skulle helt klart kunna tänka mig att bo där i framtiden. Visst är Borås en fin stad, men har kommit fram till att det inte är någon för mig. För liten, ska man till exempel ta en kvällsfika i stan på söndagar, så är Viskan enda alernativet eftersom de andra cafeér redan har stängt. Fast tiden får utvisa vart jag hamnar någonstans. ;) Det här är i alla fall en av mina fotograferingar i Götet. Stod uppe på ett berg och blickade ut över hela vackra Göteborg. ♥ Magiskt!

Både gott och ett snyggt uplägg! :)

 
Jag kollade tillbaka bland gamla bilder och hittade mat. Ingen har nog undgått att jag ÄLSKAR mat. Dock blir det inte att jag visar särskilt mycket mat här på bloggen. Finns mer på min Instagram. Fast finns det intresse så blir det någonting ni kommer att få se mer av. Här ovan är i alla fall en middag som lagades 2013. Tycker själv att jag lyckade riktigt bra med denna, både gott och ett snyggt uplägg! :) Eller vad tycker ni? Dock om jag skulle göra denna kycklingrätt framöver, skulle jag minska på äggnudlarna. Just saying!

It's called fashion baby!

Weheartit / Kollage gjort av mig 

Det känns väldigt lyxigt att ha en egen fotograf!


Minns ni att jag skulle berätta om min outfit som togs i ett vinterlandskap? Jag klandrar er inte i fall ni inte skulle göra det, för det var ett tag sedan nu. I vilket fall har jag fått de sista bilderna från vår fotografering som gjordes vid Pickesjön tillsammans med min fina vän Cecilia. Jag är riktigt nöjd med dessa bilder! Det är som jag alltid har sagt. Hon är en grym fotograf! Det känns väldigt lyxigt att ha en sådan. :D Bloggen blir så mycket roligare när jag kan slänga in lite snygga outfitbilder! Vilket även syns i statistiken. Win win!

Nåväl, nu tänker jag berätta min tanke bakom denna outfit. Ni som har följt min blogg vet att jag älskar färg, särskilt ROSA, hihi. Kände för att matcha i färg, fast inte en och samma färg utan en blandning ändå blir stilfull! Tycker att jag lyckades med det. Ringar har blivit en del av min vardag, gärna flera stycken. En cool detalj! Dock har nu båda mina budskapsringar gått sönder... *sad face*. Jaja, det är sådant som händer ibland. Tur att de bara kostade 20 spänn på Ur&Pens REA.

Vad tycker ni om denna outfit?

Mina spellistor på Spotify blir fattigare och fattigare...

   Jag borde nog rensa bland mina spellistor, eller vad tror ni? Haha

Hallojsan på er!

I need help! Jag tycker att mina spellistor på Spotify blir fattigare och fattigare... känns som att jag lyssnar på samma låtar om och om igen.
Vilket jag också gör! Går inte att undgå att hitta tillbaka till sina favoriter. Håller ni med mig? Därför behöver jag nu er hjälp. Bomba mig med massa låtar i kommentarsfältet som ni tycker är bra! Kommer att länka ett x antal i detta inlägg inom obestämd tid. Du har ingenting att förlora! GO GO ;D ♥

Btw, i kväll blir det faktiskt bara att ta det lugnt och fixa ytterligare ett inlägg. Har nämligen åkt på en liten förkylning (det började med halsont) så ska se till att åtehämta mig till i morgon då det blir födelsedagsfest för min vän Jasse. Det vill jag inte missa!

Ha en fortsatt fin fredag, hörruni!
Stor kram

Reflektioner kring min kommande yrkesroll.

   Foto: Cecilia Hellqvist
 
På sistone har jag reflekterat mycket kring min kommande yrkesroll som förskollärare. Det gör ont i mig (jag blir bokstavligen ledsen) när avdelningen där jag är på VFU har barn i åldrarna 1-5 och kan som mest ha 21 barn och endast vara 3 i personal. Hur tusan ska vi hinna med att se varje enskilt barn? som vi pratar omgående i vår utbildning. Det finns ingen chans. Finns knappt tid för samling ibland känns det som. Jag ser att både personal och barn blir lidande av denna arbetsmiljö. Framför allt hamnar ofta de äldre barnen i skymundan eftersom de små kräver extra stor uppmärksamhet och behöver dessutom bytas blöja på. Skulle vi fråga de äldre barnen hur många gånger de fått höra av oss "jag ska bara hjälpa...". Så kommer svaret utan tvekan vara "dagligen". Det här måste få ett slut någon gång. Politikerna måste komma ut i verksamheten och se hur det verkligen ser ut (det går inte att bara sitta framför sina papper och ta beslut) och personal måste säga som det är när politiker väl är ute i verksamheten i stället för att låtsas som att allting är bra! Vet nämligen att det finns förskolor som inte gärna säger sanningen. Vilket leder till att det aldrig kan ske en förändring.

Det är tråkigt att behöva säga det här, men jag är inte särskilt sugen på att komma ut och jobba som förskollärare med tanke på hur det ser ut. Vet inte heller om jag är redo att ansvara för en barngrupp. Det är ett väldigt stort ansvar. Det är klart att jag lär mig efterhand men är inte heller hundra på om jag vill ha ett jobb där man har bestämda arbetstider. Skulle tycka det var roligt och satsa mer på bloggen (på så vis planera min egen tid) och så småningom kunna tjäna pengar som bloggare och kanske jobba som timvikarie på förskolor eller liknande. Detta är vad jag tänker just nu, det kan förändras. Vi får se vad som händer här framöver. En sak vet jag i alla fall och det är att jag tänker ta min examen innan dessa planer blir verklighet. Om jag nu vill det. Vill ta det som det kommer. Det kommer att ge sig förr eller senare. :) Jag tänker att ingenting är omöjligt!

A person with big dreams is powerful.


Slänga färg på människor kan inte bli annat än bra.

Weheartit / Kollage gjort av mig 

Bild 1. Denna frestelse med massa frukt hade jag inte tackat nej till. Får bli i helgen! Ska förmodligen ha picknick med en vän om det blir fint väder. :) 

Bild 2. Dessa fake tatueringar har synts hos många bloggare. Tycker att dem är döds läckra och kommer nog skaffa mig någon så småningom. 

Bild 3. Jag längtar sjukt mycket tills jag ska springa Color Me Rad!!! Det kommer att bli fantastiskt kuul! Slänga färg på människor kan inte bli annat än bra.

Bild 4. Tycker att det är helt galet snyggt att sätta en skjorta runt midjan. Det blir som en fräck detalj. 

Lite mer än en vecka jag satt min fot på gymmet.

Bilder från min Instagram @verreperre 

I morgon efter praktiken blir det att köra överkropp på gymmet! 💪 Längtar! Det är lite mer än en vecka jag satt min fot på gymmet. Så det ska bli riktigt gött! Få känna musklerna jobba. That feeling alltså! Btw, min rosa shaker är från @MMSPORTS 😃 Rosa gör vardagen bättre! 😍💕 

Hur går det med er träning, mina goingar? 

That's art baby.

Weheartit 

En måndagskväll med frisk luft och träning.

I dag har jag varit på min VFU (verksamhetsförlagd utbildning). Det var blandade känslor efter att jag slutat. Tankar uppstod kring själva yrket som förskollärare. Kan berätta för er vad som har kommit ikapp mig när mer tid finns. Tänker att jag ska sova tidigare än i går. Så att jag orkar gå upp när alarmet ringer tidigt! 


Just nu: sitter jag ute på balkongen efter en riktigt go POWER WALK och lite JOGGING! Det känns hur bra som helst att ha slutat denna måndagskväll med frisk luft och träning. Fick dessutom skåda en fin solnedgång. ♡ Kommer att sova väldigt gott i natt. :D 

Vad har ni haft för er i dag? ♡ Btw, jag tycker verkligen om er! Hoppas att ni vet om det. 

Musik och konst = terapi


Hur lycklig kan man egentligen bli av ett par skor?



Hur lycklig kan man egentligen bli av ett par skor? Svar: Superlycklig. Det kallas matriellycka. Jag har länge suktat efter ett par vita Nike skor och tänkt köpa ett par. Men tänkt ett varv extra och kommit fram till att även dessa är sjukt snygga! De fick därför följa med mig hem från Götet i går för 499 spänn. Haha, jag kunde verkligen inte hålla mig så brydde mig inte om att bära mina gamla sletna skor, utan ville gå i de nya direkt och så blev det!

I dag kommer jag att bära en outfit som matchar riktigt bra till mina snyggingar! Hur awsome? Om en stund ska jag iväg till Gustav Adolfs kyrka och lyssna på Gudstjänst/Konsert tillsammans med Living Gospel. Det kommer att bli grymt! Denna söndag har jag faktiskt känt mig rätt seg... så ska bli gött att komma ut och se folk. :) Brukar dessutom alltid hitta främlingar att tjöta med, haha! That's me.

Önskar er en fantastiskt fin söndag! Kramis

Inspirerande citat en söndagsmorgon.

Weheartit / Kollage gjort av mig 

Jag inspireras mycket av fina och tänkvärda citat. Har några hängandes på väggen här hemma i min lägenhet. Som person försöker jag  vara positiv oavsett hur jobbiga och svåra situationer det än må vara! För jag vet att man kommer långt med ett positivt tankesätt. Det här var vad jag ville dela med mig till er just denna söndagsmorgon! 


En mumsig Chai Latte och kanelbulle fick "saftas i munnen!"

Det har varit en otroligt händelserik och rolig lördag! Sitter här typ helt död... Haha. Strax efter elva drog jag och en klasskompis ner till Götet för att gå på museum som är obligatoriskt inom vår utbildning. Vi besökte Världskultur - och Konstmuseet. Det mest givande var Världskulturmuseet, eftersom det fanns en utställning vid namn "Jordlingar" som var anpassad för barn.

Fast jag fastnade dock för denna som fanns på Konstmuseet. Jag älskar ju foto och denna tyckte jag var riktigt snygg!



Efter våra museumbesök kollade vi på skor. Jag behövde verkligen köpa ett par nya!...


... Dessa snyggingar fick följa med Veronica hem! Matriell lycka!! Gaah. ♥ Vet redan en perfekt outfit!



Det blev en gofika på Espresso House innan hemgång. En mumsig Chai Latte och kanelbulle fick "saftas i munnen!"

Hur har ni haft det i dag? :)

#Nordplus2015 har levererat.

Hallojsan på er mina goingar!! 
 
Jag har haft en sjukt rolig Nordplus intensivvecka i min utbildning tillsammans med härliga människor!! Jag önskar att vi kunde få uppleva ännu en vecka. Har fått nya kunskaper och erfarenheter som jag kommer bära med mig! Har lärt mig en och annan fras på norska och ett ord på danska. "Loppe hoppe opp gjennom luft trapper" och "Gulerødder". Det är roligt att lära sig nya språk!  
 
Här kommer en sammanfattning: 
 
 
I måndags efter starten av veckan, hade vi allesammans knytkalas. Varje land fick ta med sig "typisk mat" från just deras land. Det var riktigt roligt och gott! Jag ÄLSKAR mat. 
 
 
Det har blivit en hel del ätande ute på restauranger. Två kvällar har vi dessutom ägnat oss åt biljard. Himla skojigt!! 
 
 
I torsdags vi på The Factory, vi käkade, spelade musik quiz och jag gick upp på scen spontant och sjöng "Stand By Me". Idag var vi ett gäng som käkade på The Funky Town. Efteråt kändes det extremt trist att lämna alla... men vilken vecka jag har haft! Såå tacksam! #nordplus2015 har levererat. 
 
Det var länge sedan jag hade någonting i farten varje kväll. Vi hittade alltid på något och jag var med alla gånger! Det resulterade till ett x antal powernaps ;D 
 
Hoppas att er vecka har varit lika bra! Puss och kram till er! 

Inspiration en tisdag.

weheartit / Kollage gjort av mig 
 
Någonting som inspirerar mig just nu är resor och svarta och vita kläder. Köpte nyligen en vit bomberjacka på Gina Tricots REA! Den blir perfekt nu till våren med mina rosa hörlurar. :D Awsome! 
 
Jag hade gärna velat fixa ihop ett inlägg om gårdagens knytkalas, men det finns inte tid till det. Klockan 19:00 blir det biljard med klasskompisar och nordiska studenter. Innan dess ska jag hunnit äta och ta en powernap! 
 
Önskar er en fantastiskt fin tisdagskväll. Kramis mina goingar! ♡

Tänk vilka kontraster det finns i livet.

 
Fika med min vän Vjollca på café Viskan. 
 
Alltså, tänk vilka kontraster det finns här i livet. Om man tar sig an möjligheterna. I fredags var jag bara hemma. I lördags körde jag träning och senare blev det party på Grand Hotel. I går var jag och kameran ute på äventyr. Framåt kvällen fikade jag med en vän. Jag har verkligen haft en suverän helg! :D Livet är allt bra härligt! Hoppas att er helg har varit lika bra!! 
 
Jag ser verkligen fram emot denna vecka! Jag ska vara med i en Nordplusvecka på högskolan. Vi är några studenter i min klass som kommer vara värdar för danskar, norskar och finskar. Tanken är vi ska få ett nordiskt perspektiv på vår förskollärarutbildning. Det blir riktigt spännande!
 
I kväll står knytkalas på schemat tillsammans med nordiska studenter. Det kommer bli riktigt roligt då får vi chansen att lära känna varandra ännu bättre. :) 

Slår klackarna i taket.


                             Linne och halsband, H&M ◊ Tub-top, BikBok ◊ Lackleggins, Myrorna
 
I kväll slår jag och min partypingla klackarna i taket på Grand Hotel. Först var det inte tänkt att vi skulle dra ut, men ett samtal gjorde att planerna ändrades. Det blir fantastiskt kul att komma tillbaka till vårt favoritställe och släppa loss - DANSA!!! Jag längtar verkligen! Men först svänger vi förbi Vinci. 
 
Hoppas även att ni får en grym lördag! Puss och kram! 

Målet är att slutligen någon säger till mig...



Jag kommer alltid vilja inspirera folk! På ett eller annat sätt. Målet är att slutligen någon säger till mig "På grund av dig gav jag inte upp". Jag är på god väg.

 
Denna kommentar fick jag av en väldigt inspirerande person vid namn Cecilia (RockBabe). Hon är bloggare och föreläsare. I hennes blogg får man ta del av en positiv atmosfär. Jag personligen tycker att det är härliga tips! Saker man kan tänka på för att få ett positivt liv. Oavsett hur glad och positiv man är som person, behöver alla någon gång den där extra sparken i baken.

Cecilia, du ska veta att jag blev hur glad som helst när jag fick din superfina kommentar!! Det gör mig så glad att du är imponerad av mig och att du tycker att det är kul att följa min träning. Desto mer jag läste - ett större leende spreds på mina läppar... Att du har bestämt dig på riktigt att börja träna och vill vara fit, pigg och frisk och vet att träningen kommer att ge dig det. Kan inte göra mig gladare! Ett STORT lycka till med DIN träning! YOU ROCK!!

Det är i sådana här ögonblick som gör att jag inser varför jag bloggar. Just för att skriva om det jag vill och där igenom kunna inspirera människor. Det är verkligen guld värt! ♥

Följ mig gärna på Snapchat!

 
Tjenixen på er goingar! 
 
Det var ett tag sedan jag skrev något här. Ni får gärna följa mig på Snapchat. Heter "verreperre" där. Känner att aktiviteten här på bloggen funkar lite si sådär. Kan hända att det kommer upp ett inlägg senare men tänker inte lova er något! I vilket fall ska ni veta att ni finns i mina tankar. ♡ 

Take care of your body.

weheartit / Redigering gjort av mig 

Påsken har spenderats på ett bra sätt.

 
I torsdags efter min jobbintervju (väntar förväntansfullt på besked) köpte vi med oss räkor och romsås. Väl hemkommen gjorde vi en sallad. Kändes lyxigt värre och gott på samma gång! Helt klart en lyckad middag. Dessutom blev det mor- och dottermys. Bästa av allt! 
 
 
Familjens får har fått ytterligare lamm. Såklart att man passade på att gosa extra mycket med dem när man var hemma. Hur söta? :) Otroligt kelsjuka! Särskilt Grålle till höger. 
 
 
Ägnat mig åt tentaplugg har jag även gjort. En tenta om arter börjar smyga sig inpå så sakteliga. Kul värre! Eller? 
 
 
Jag har ätit godis för hela året. Kanske dock överdriver en aning. Men ni förstår säkert vart jag vill komma. Gott var det i alla fall!
 
 
Jag var iväg och gymmade på Långfredagen och känner att det är viktigt att läsa om den träning jag utövar. Det vill säga styrketräning. Kan få tips och råd som kan vara användbart! 

Träning är min livsstil.



Jag trodde aldrig att jag skulle bli en gymbrud. Har aldrig varit särskilt intresserad av träning, kände mig i de allra flesta fall tvungen. Körde simning ett tag, men insåg tids nog att det inte gav mig den träning jag behövde. Det var i detta skede som jag skaffade ett gymkort! Vilket jag inte ångrar en sekund. För jag mår bättre, känner mig piggare och orkar mera. Dessutom sätter jag upp mål som jag kämpar för! Jag har en annan livsstil tack vare min träning och kämparglöd att aldrig ge upp. 💪 Jag tycker att träning är roligt!

Jag har börjat uppskatta nätshopping.


Favoriter från Nelly.com / Kollage gjort av mig på Polovore

Jag har börjat uppskatta nätshopping. Sättet att man kan sitta hemma i lugn och ro och leta efter produkter som kan falla en i smak. Jag tycker mycket om Nelly.
Det är bra leveranstid och finns ett utbud av många olika saker. Allt från kläder-väskor. Erbjuder smått och gott. Deras sida är dessutom lätt att navigera sig på om det är något särskilt man är ute efter. Vilket borde vara ett krav på alla sidor där man ska nätshoppa! Här kommer en rabattkod som ni kan handla för på Nelly. Hoppas att ni får användning för den. :) Kram till er!

Overkligt att det redan är april och Påskafton.

 
GLAD PÅSK TILL ER GOINGAR!

Det känns overkligt att det redan är april och Påskafton. Tycker inte det var länge sedan det var december och Julafton. Nåväl, det är tydligt att det är Påskafton i dag och jag hoppas att ni har ätit godis så det står ut igenom öronen på er, haha! Om inte, så har jag minsann ätit åt er också. ;) Önskar er en otroligt fin Påskafton! :) Tidigare under dagen hade vi besök här hemma. Mormor och hennes gubbe tittade förbi, vi åt smörgås med gottigheter... det vill säga räkor, sill och grönsaker med mera. Om ni undrar så är jag hos familjen.

Btw, när jag loggade in på Blogg.se fick jag se att jag tjänat ihop 3552 poäng, vilket räcker gott och väl till att få Synas på deras sida. Mitt inlägg kommer att dyka upp i morgon 09:30 om det blir godkänt. Riktigt spännande! Håll utkik vettja!

When I grow up, I wanna be famous.

weheartit / Kollage gjort av mig 

Häng med på min resa!

Hola på er!

Hur står det till med er nu för tiden? Här är det fint, dock väldigt länge sedan jag skrev någonting här på bloggen.
Har inte haft någon blogglust och då känns det onödigt att blogga, kan inte tänka mig att det blir ett bra inlägg om det ska tvingas fram. Men för att återgälda detta kommer ni att få följa med mig på en resa om vad som har hänt hitills i mitt liv. Häng med på denna resa vettja! ;)



Nya glasögon kräver selfies! Jag älskar verkligen dessa glasögon från Smarteyes!! Så sjukt coola och snygga, särskilt med de leopardmönstrade bågarna!



En lördag var jag och några vänner bjudna på middag och efterrätt hos Vjollca. Hon bjöd på tacos och ostkaka, mums! Det var riktigt gott, trevligt och roligt.


Här är vi alla samlade vid det findukade bordet. Det var minsann lyxigt att komma in och känna lukten av mat i hallen och att bara kunna sätta sig till bords. Mycket skratt, fest, dans och musik fylldes denna kväll. Sedan drog vi till First Grand Hotel och fortsatte partyt! Helt sjuukt kul!!



LCHF-pannkaka är en del av mitt liv.



Jag gjorde ett besök hos bästa Cut & Style. Klippte mig som innan, fast körde på blonda slingor! Jag blir alltid lika nöjd när jag går därifrån. De är så proffsiga och fantastiska människor! Känner mig verkligen som hemma där. :D Så länge jag bor i Borås kommer jag att klippa mig hos dem.



Så här kan man se ut på morgonen efter en grym utekväll/natt! Den dagen var jag lagom seg vill jag lova. Gjorde inte många knop. Haha! Men det hindrar inte mig från att dra på Modeshow och nattklubb.



Jag och min fina vän Vjollca drog på modeshow tillsammans (haha, trots att vi var ute dagen innan). Vi välkomnades av en drink innan vi fotograferades. Det var fan värt att dra dit och vi fick dessutom en värdefull goodiebag med produkter från Carlings. Helt galet kul! Bästa goodibagen jag fått. För att återgå till modeshowen... den var riktigt bra och blev så glad när modellerna inte såg ut som plankor utan att de har tränat sig till sina kroppar. De inspirerade med Carlings nya kollektion. Efter modeshowen fanns det även ett utbud av tävlingar. Sådant är alltid uppskattat! Dock vann jag ingenting, men blev glad när andra hade turen med sig. Så småningom drog festandet igång på Grand Hotel och vi stannade tills de stängde. Som alltid. Varför bryta rutiner när man har kul?



Skolan har stått på shemat ett par dagar i veckan, workshops och ett seminarium.



Träning är ett faktum i mitt liv. Dock känner jag inte att jag riktigt hinner träna 2-3 gånger i veckan. Men två gånger försöker jag i alla fall klara av! För att jag vet att jag mår mycket bättre av det.

Hoppas att ni tyckte att det var roligt och spännande att följa mina senaste dagar. Förhoppningsvis kommer jag att bli aktiv på bloggen. Men jag vill inte lova någonting, i fall det skulle skita sig. Så vi får helt enkelt avvakta. Saknar er gör jag hela tiden.