Pink Blinking Music Note

Work time

Tjenixen i lingonskogen! Eller hallå där. Köp blåbär.

Känns som att jag har fått gjort en del i dag. Har i alla fall varit och handlat på Coop Forum och nu har jag precis klivit av bussen som styr mot jobbet, jobbar från 15:45-22:00 + natt och i morgon blir det ytterligare ett jobbpass från 07:00-13:00 innan jag slutar! Näväl, just nu sitter jag på en bänk och bara tar det lugnt innan plikten kallar... Solen skiner som om den inte gjort någonting annat, haha! Jag klagar inte. Love the sun.
Önskar er en underbar lördag! ♥ Ta vara på vädret om det är fint där du befinner dig! :) Stor bamsekram från mig!

Bed of roses



It's summer and I'm wearing number 84

♥ Tröja - H&M, Shorts - Gina Tricot ♥ Armband - Ur&Penn (dem färgglada) ♥ Halsband - Guldfynd ♥ Ringar - guldiga (Glitter) och silvriga (Guldfynd) ♥ Solbrillor - saltochpeppar

Så här, om ni tittar ovan... såg jag ut då jag skulle åka till Almenäs badplats. Kändes som en typisk outfit för en badjävel (fast jag badade dock inte, utan solade bara). Nåväl, jag hade det riktigt skönt under min lediga fredag, som ni säkerligen kan förstå i och med mitt tidigare inlägg. Må hända att jag var utan sällskap men jag hade det jävligt gött ändå! :D Har även bättrat på solbrännan, det syns nog mest i facet, I guess... ;) Roligt att det tar fart någonstans!

It's Friday and I'm free

Det är fredag och jag är ledig. Vilket resulterade till en spontan bussresa till Almenäs badplats. Satte mig vid darorn då jag vaknade och googlade "badsjöar i Borås". Så det fick slutligen bli Almenäs (det var dessutom närmast). Nu njuter jag verkligen till fullo trots att det blåser mer än solen lyser.
...Åååh, underbart härliga fredag låt du vara förevigt, please? Hur spenderar ni er fredag sötisar? Hoppas solen lyser på er i alla fall. Puss och kram, vi hörs senare! ♥

Svar på frågestunden

Jag har ju haft en frågestund här på bloggen. Har dock inte fått in så många frågor från olika personer som jag önskat, men det kanske blir bättre till nästa gång. I vilket fall, nu kommer jag dra ett par svar till flickorna: Alexsandra och Amanda.



1. Yes, jag har en tvillingbrorsa faktiskt. Här har ni min fina!



2. Oj, jag har såå otroligt många minnen detta året... men om jag måste välja så får det bli Idas möhippa som gjorde epic i goa glada Götet. Det var sjukt roligt. Se hennes glädje över allt vi planerat för henne till den stora dagen. Var totally awsome. Delad glädje är dubbelglädje. ♥

 
3. Bästa vännen är helt klart Sanna. Utan minsta tvekan. Hon finns verkligen för mig i vått och torrt. Det är något hon bevisat för länge sedan. Hon är guld värd! ♥ Min lilla älskling borde alla känna!


4. Nopp, forever alone... nä men jag har inte funnit någon jag vill dela mitt liv med, eller kalla min pojkvän för den delen. Hoppas att det kommer så småningom för jag är trött på singellivet. Vet hur det funkar nu. It's enough. But as everyone says, det finns en för oss alla. Jag hittar honom tillslut.

Gina Tricot
5. Har nog ingen direkt favorit affär, fast kollar gärna på Second Hand - Myrorna är en av favoriterna. Där kan man hitta många fina fynd! Förutom det tycker jag om Gina Tricot, H&M och massa andra, men dem orkar jag inte "rabbla" upp.


1. Den enda älskvärda parfymen jag äger är Britney Spears - Fantasy. Men kommer nog snart införskaffa mig Escada - Cherry in the air. Den luktar sjuukt gott, helt i min smak med andra ord! Lovely.

Myspys


Nyss hemkommen från en härligt go kvällspromenad. Kan därför ligga här under filten och mysa ute på balkongen med gott samvete. Underbart! Fast det börjar bli en aning kallt så ska alldeles strax kila inåt.

Känner mig tvungen att visa mina fina armband. Det färgglada-läckra är från Ur&Penn. I'm in love. Det andra har jag antagligen fått från mormors hus. Haha, hon har en del krims krams som hon gärna skänker bort till sitt ena barnbarn. :)

Vad tycker ni om armbanden?

Yo! Don't be racist!


Haha, this is SOO awsome! Love it.

Njutbar torsdag

Eftersom jag slutade 13:30 i dag, fick jag möjlighet att kunna njuta av i stort sett hela dagen. Helt underbart verkligen! Då jag kom hem började jag med att lägga in en maskin tvätt (haha, inte direkt något njutbart). Men efter det lade jag i alla fall mig till rätta i solen ute på balkongen, med musik i lurarna och en riktigt bra och inspirerande bok i knät samtidigt som jag jobbade på solbrännan. Inte helt fel om ni frågar mig!


Jodååå, jag hade det rätt gött! ;) Syns väl om inte annat?

Strax därefter var det dags att gå tillbaka till verkligheten. Laga mat, wohooo! Det som jag verkligen älskar. Haha, eller? Och inte nog med det så blev jag även tvungen att diska. Yeah. Vilken lycka!


Dagens middag: Fläskkotlett, ris och sallad samt dressing som grädde på moset (usch, jag som inte ens gillar grädde, men men). Vad gör man inte för att kunna använda snygga uttryck!?

Snart ska jag börja röja här hemma, tänker slänga allting som bara står/sitter/ligger och ugglar. Känns väääldigt onödigt att ha det kvar, särskilt efter mina lästa sidor i "Rensa i röran med feng shui - Karen Kingston. Nää, nu får det banne mig vara nog med alla ursäkter - kommer ta mig i kragen och fixa ordning i lägenheten efter vart!

Har ni det fint där ni bor, alltså inomhus? :)

Money is the king


Nämen, god morgon på er goingar!

Ni kanske undrar vad jag gör uppe så här tidigt? Plikten kallar förstås... kör ett jobbpass från 08:30-13:30 i dag. Som sagt, money is the king. Tänk vad många skojsigheter jag kommer kunna hitta på i slutet av månaden då en fet lön rullar in. Har ju i stort sett jobbat hela sommaren. Men i morgon är jag ledig i alla fall. Så galet sköööönt. Längtar verkligen!!! Hoppas ni får en bra torsdag allesammans! Vad ni än må göra. :)

En underbart vacker låt!



TIDSINSTÄLLT INLÄGG

I was a quick-wit boy, diving too deep for coins All of your street light eyes wide on my plastic toys Then when the cops closed the fair, I cut my long baby hair Stole me a dog-eared map and called for you everywhere.

Utan dig

TIDSINSTÄLLT INLÄGG
Utan dig, skulle inget fungera.
Utan mig, skulle ditt hjärta inte dunka.
Tillsammans är vi två, som gillar varandra.
Du är vacker som en blomma på våren. Men utan dig är jag inget.

Jag älskar dig!
Källa

Denna fina dikt tillägnar jag min bästa vän, Sanna. För att hon betyder så galet mycket för mig och vi känner precis likadant gentemot varandra, det är det som är så himla underbart! ♥


Förskolan prioriteras inte av politiker!

Bildkälla

Tycker det är rent utsagt skam att politiker inte prioriterar förskolan. Eftersom det är där barn i tidig ålder får lära sig att bli självständiga individer inför framtiden, för att klara av att leva upp till folks förväntningar. Så min undran är: varför har förskollärare sådana låga löner? Och hur kommer det sig att det är tillåtet att ha sådana stora barngrupper som vi har i dag? På förskollärare ställs det sjukt höga krav och politikerna gör inte direkt arbetet lättare genom att öka barngrupperna, det blir svårare att räcka till som pedagog - se det enskilda barnet. Har varit och praktiserat på många olika platser och jag har ALLTID upplevt någon slags stress, personalen hinner inte alltid leva upp till sitt uppdrag som hela yrket i grund och botten bygger på. Vilket är skrämmande...

Nu har jag sagt MIN åsikt! Välkommen att lämna DIN också. :)

Födelsedagsgrill-och badmys

Ni som följer mig här på bloggen vet att jag spenderade min lördag på Askimsbadet i helgen. Det var helt underbart verkligen. Vänner, Nytt folk, Grillat, Bad och Stjärnor fick vi som stannade kvar till sent även möjligheten att se. Sjukt vackert! En minnesvärd lördag med andra ord. Ville aldrig att det skulle ta slut, tänk om man bara kunde spola tillbaka tiden, då man mår som allra bäst! If I could turn back time. I would do that right now.


Födelsedagsbarnet Emma blev extra lycklig då hon fick en cupcakes bok av mig! Älskar att se mina vänners glädje. Då mår jag också bra. ♥

Framåt natten gjorde vi upp en lägereld, så galet mysigt!

Tack alla ni som gjorde den dagen/kvällen/natten så himla bra! En lördag värd att minnas. Tänker sammanfatta händelsen med tre ord: Young, Wild and Free. :D

                                                                                                                                                          

OBS: Glöm inte att ställa frågor i frågestunden, skulle vara riktigt roligt om ni ville göra det. :)

Trött så in i gatan



Hej, jag är riktigt trött i dag. Jobbade från 18:30-22:00 i går + natt och fortsatte ett pass morgonen därpå från 07:00-13:15. Så direkt när jag kom in i korridoren styrde jag mig raka vägen mot balkongen, har sovit här en stund med underbar musik i lurarna. Hur skönt som helst verkligen. Så känner mig något piggare i alla fall. Allt är relativt som man brukar säga! :)

Hur har er tisdag sett ut hittills? Berätta gärna, alltid lika roligt att veta vad mina bloggläsare har för sig om dagarna. ♥ Puss & Kram

Btw, senare i kväll kommer ett inlägg upp om hur jag hade det på Askimsbadet med födelsedagsgrillmys och allting. Håll därför ett öga öppet... ;)

En känsla av förväntan växer sig extra stor


Ett par leopardbrillor fick så vackert följa med mig på äventyr i dag! Helt underbart. Det som brillorna ligger på är min tygkasse som innehåller lite smått och gott... korv, bröd, ketchup, senap, vindruvor, kanelgifflar, banan, äpple, mörkchoklad, Risifrutti. Yammi.

Nåväl, sitter på bussen med galet go musik i lurarna, medan jag rör mig framåt mot Göteborg för att möta upp Emma och ett gäng vänner (men även ett par nya ansikten). Är verkligen supertaggad!! Det här kommer bli en minnesvärd lördag. Har dessutom aldrig varit vid Askimsbadet förut så en känsla av förväntan växer sig extra stor... Kanske dessutom kommer ta ett kvällsdopp... det vet man aldrig. ;) Haha.

Hoppas verkligen att ni också får en underbar lördag med massa äventyr och mys. Precis som min helt enkelt! ♥ TA HAND OM ER.

Slagit upp mina trötta ögon, redo att möta världen.

 
God morgon på er goingar!

Har nästan alldeles precis slagit upp mina trötta ögon, redo att möta världen. Ny dag, nya möjligheter. Hade gärna sovit en stund till men kunde inte somna om så äsch whatever. Får la ta en powernap om jag inte orkar med allt som ska göras i dag. Dusch, plugg, städning, handla, laga mat står nämligen på shemat, innan jag beger mig till Göteborg för att ha födelsedagsgrillmys på Askimsbadet för Emma som har fyllt år och sedan blir det som sagt övernattning för min del hemma hos ingen mindre än födelsedagsbarnet! Wihooo. ♥

Shopping är bra för hälsan!

Haha nä. Jag driver med er nu. Fast det beror egentligen på hur man ser det... Då du shoppar går du ju runt i massa affärer och det vill säga ger dig motion, så helt ute och cyklar är jag ändå inte... ;)

 
I vilket fall, dessa underbaringar fick följa med mig hem då jag var i Nordstan och Frölunda Torg med Emma. (Eller ah, det rosa lilla fodralet är ett par veckor gammalt nu).


Rosa lilla fodralet - Ur&Penn

Örhängen - Accessorize

Ugglehalsbandet och örhängena - Accessorize

Armbanden - Ur&Penn

Det rosa armbandet här ovan köptes i dag. Är enormt sugen på att köpa fler färger i samma serie eftersom dem bara kostade 20 spänn. Heh. Vad tycker ni, är det värt pengarna? :)

 
Btw, nitarmbandet, min snapback (som ni redan har sett) och tigertröjan är helt klart favoriterna bland mina köp! So cool.

                                                                                                                                                            

Hoppas att allt står bra till med er denna fredagskväll. Själv är det bara finfint, sitter just nu och chillar i soffan, medan jag tänker på att jag har en ledig helg framför mig som kommer bjuda på bland annat födelsedagsgrillmys på Askimsbadet i morgon eftersom Emma har fyllt år! Sedan blir det även övernattning för min del hemma hos ingen mindre än födelsedagsbarnet (hihi, hon är ju bara 22 år). Wohoo, it's gonna be great. ♥ Längtar!! Förutom denna tanke lyssnar jag på go musik. Stiftelsen spelas för tillfället om ni ville veta. Höh. Något som brukar spelas hemma hos er också eller? ^.^

Goes wild and leopard

★Bomberjacka-Vila, ★Linne-New Yorker, ★Väska och shorts -Kappahl, ★Armband-Ur&penn (det med nitar) Jockmock (det rosa), ★Snapback-Monki, ★Ring-Glitter

Kom nyss hem från Coop Forum har varit och handlat lite smått och gott innan jag ska bege mig till jobbet. Jobbar från 21:30-22:00 +natt och fortsätter ytterligare ett pass i morgon från 07:00-13:15. Nu ska jag laga i ordning Copps Gästgivarepytt som jag köpte, får se om den smakar något!

Ha det gött, önskar er en fortsatt fin torsdagskväll! :) ♥

Njut varje sekund som om det vore den sista dagen du andas

Det är sådana här dagar man ska uppskatta livet och ta vara på allt som det har att erbjuda, njuta varje sekund som om det vore den sista dagen du andas. Live, Love, Laugh. Jag var dessutom ledig i går, då passade jag på att åka in till Göteborg för att tillbringa en heldag med en av mina underbart fina vänner Emma, hon är helt fantastisk på alla sätt och vis!

Först började vi dagen med att shoppa lite inne på Accessorize i Nordstan då det erbjöds REA. Vilket vi gillar starkt! Sedan tog vår resa oss vidare mot Frölunda Torg, vi gick en bit längs Frihamnen innan vi hoppade på bussen.


Jag tror nog säkerligen att ni känner igen er i känslan... Som sagt, shoppar man så skriker alltid magen efter en stund och då är det bäst att lyssna vad den har att säga. Därför blev det en gudomligt fett god pizza för min del! (Åt nästan upp hela, det ni). Och jag menar den är verkligen enorm! Medan Emma köpte en Kebabtallrik. Den satt tydligen inte helt fel den heller, enligt henne. Mätta och belåtna.... kunde vi så småningom fortsätta vår shoppingrunda!


Detta otroooligt snygga linne fick inget annat än följa med mig hem. Det Klockrena budskapet: "be an orginal, fuck what they think, be a limited edition" gjorde bara att jag föll ännu mer.

Efter flera timmars shoppande var vi nu glada och nöjda tjejer. Begav oss därför in mot stan, där de sålde små söta Coca-Cola burkar som vi bara inte kunde motstå. I mean look at them. So small and sweet!

Come on, dela en coke med mig?



Något vi bara inte kunde låta bli att göra var att visa er hur liten den här colaburken egentligen är. Den är inte större än ett vykort, haha! Svårt att inte charmas av denna liksom...

Innan vi skiljdes åt satte vi oss och fikade på Starbucks, vi ville sätta pricken över iét på denna fantastiska onsdag!


Jadu, vad kan man säga? En Chai Latte i handen en sen sommarkväll, ett perfekt avslut på en sjukt härlig och rolig onsdag med en underbart fin vän!!

Jag är oerhört tacksam över att jag har det så bra.

Promenad, sol, bad = underbart

Promenerade en sväng förbi underbart fina Göteborg tidigare i dag då jag var på väg till tåget för att hämtas upp av pappsen och åka tilll havet . Vilket underbart väder!
Jag tror ni redan nu kan förstå att jag har haft det riktigt härligt denna tisdag. Jag stekte i solen, jobbade på min solbränna och har till och med tagit mitt första dopp i år. Det var väldigt skönt efter ett tag i vattnet faktiskt. :) Jordgubbar och ballerina är aldrig fel på sommaren. Eller vad säger ni?

Hoppas ni haft en lika härlig tisdag som mig! Hur har ni spenderat er dag hittills? ♥

Hej på er allesammans

Jag har inte direkt haft någon lust att blogga om jag ska vara helt ärlig, det har varit så mycket annat som varit roligare. Då kanske ni undrar vad jag egentligen haft för mig dessa dagar? Det kommer ni alldeles snart få veta. Kommer självklart stilla er nyfikenhet. Nåväl, nu är jag troligen redo med ett par inlägg igen, förhoppningsvis!

3 juli: Var på Berså dagen innan och festade med Amanda tills krogen stängde. Full, dansat, tjötat och haft det allmänt kul helt enkelt. Den natten drog vi vidare på efterfest, riktigt nice! Sedan på förmiddagen vaknade vi och gjorde i ordning oss för att gå en promenad in till stan. Vi stannade till på Espresso House och fikade (eller jag var bara med som sällskap). Var inte sugen på något faktiskt. Där umgicks vi och pratade om allt som livet har att erbjuda, haha, det blev en hel del prat om boys vill jag lova. ;) Så småningom drog klockan iväg med en salig fart så då bestämde vi oss för att kika i affärer och när man har gjort det ett tag kan man ju bli så där hungrig ni vet...


... Jodå, då passade McDonalds oss väääldigt bra speciellt då vi hade druckit kvällen/natten innan. Det är extra gott att hugga in i en mumsig hamburgare då! Vet inte riktigt varför, men så är fallet i alla fall.

4 juli: Jobbade från 08:00-16:15 och då jag kom hem strålade verkligen solen så det första jag gjorde var att hämta en apelsin och vattenflaska i lägenheten innan jag la mig ute och stekte på balkongen med musik i lurarna. Fy galet vad gött det var. Då var livet nästintill perfekt. ♥ Höll på att somna till och med.



Idag: Jobbade från 07:00-08:30 eftersom jag jobbade natt dagen innan. Riktigt skönt att sluta en sådan tid, då kunde jag ta vara på vädret ännu en gång ute på balkongen!


Passade även på att göra lite nytta (som ni kan se) medan jag jobbade på min solbränna. ^.^

Hej sommaren! Hoppas att du stannar en lång tid framöver. Hur har ni haft det på sistone? Lätta gärna på ert lilla hjärta, för det vore sannerligen roligt att veta. Puss och kram

Göteborg i mitt hjärta!


Haha, jag känner att det blir många inlägg om att jag sitter på bussen på väg till Göteborg. Men jag älskar verkligen den staden. I kväll blir det utgång på Berså med Amanda samt ett gäng andra vänner kanske tittar förbi. Ser fram emot den här tisdagen! Efter krogen hänger Amanda med mig hem dessutom. Det kommer bli hur kul som helst!! Har saknat den tjejen alltså. Var år och dar sedan vi sågs (eller det känns i alla fall så). Mitt humör: Trött men ändå så fruktansvärt taggad och glaad (kan man bli annat när man lyssnar på Medina?) Nää, jag trodde väl det! Hoppas att allt står bra till med er denna tisdagskväll. Hur ser era planer ut? :)

Party all the night

Kvällen i lördags började med att vi förfestade hemma hos mig. Eller ah, där min familj bor numera. Jag själv har ju flyttat hemifrån! I vilket fall. Vi hade sjukt kul, drack och dansade för glatta livet! Innan vi drog in till Göteborg för att fortsätta festandet.
Jag och bästa vän på tåget, lyckliga som vanligt! Fest-och danssugna till tuuusen!
Här är vi samlade hela gänget på Sticky Fingers i Göteborg och lever endast i nuet. Vi träffade massa underbart folk!! Det är en utgång jag sällan kommer glömma.
Mina finisar. Sannas syster Louise till vänster och Sanna syns till höger. Gullungar! ♥ Förutom att västtrafik förstör vårt liv... vi blev nämligen tvungna att ta en taxi hem för att tåget blev inställt och det var inte det lättaste att hitta en som tog ett någorlunda pris. Dem försökte utnyttja läget när vi var fulla. En skulle ha 900 spänn men då tjötade vi på honom och då sänkte han bara ner till 800... Jomen, tjenare att det kostar så mycket! Knappast. Så vi kollade med nästa och då behövde vi bara betala 500 (på 5 personer). Då slog vi till! :) Ni kan nog inte riktigt förstå hur skönt det var att lägga sig i sin säng...?