Pink Blinking Music Note

Helgens outfit.



Foto: Vjollca Haradinaj

Bomberjacka - London ◊ Hatt och halsband - H&M ◊ Boots - Fått av mamma ◊ Byxor - Mamma har sytt ◊ Armband - ForLife ◊ Väska - Borås Marknad ◊ Ringar - Glitter

God kväll på er goingar!

Nu får ni se outfiten som fotograferades i helgen, ute i moder natur. Dessa bilder tycker jag blev allra bäst! Favoriten är helt klart den första. Den blev så underbart härlig i pose och färger! Nåväl, tänkte berätta lite om tanken bakom min outfit... Först och främst älskar jag att blanda olika mönster och bomberjackor ligger mig extra varmt om hjärtat. Hatten anser jag gör denna outfit ännu mera stilfull! LOVE IT. ♥

Vad tycks om denna outfit?

Sneak peek


Foto: Vjollca Haradinaj 

Här är en sneak peek på gårdagens fotografering tillsammans med min fina vän Vjollca. Resten av outfiten får ni se senare! Är ni nyfikna eller? ;)

Boys are just better in books.

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Btw, klockan 12:00 dyker en sneak peek upp! Stay tuned vettja... ;)

Bokat en weekendresa till Rom.

Tjenixen mina finisar!

Hur är läget med er? Hoppas att det är bra! Här står det i alla fall bara finfint till. Har endast en dag kvar av min VFU (praktik). Vilket känns riktigt gött! I morgon börjar även mitt sommarlov, förutom tentor och inlämningar som måste göras. Fast nu till en riktigt rolig nyhet! Träffade min underbara vän Vjollca i går och vi båda är ju spontana så innan vi skiljdes åt hade vi bokat en weekendresa till Rom. Hur awsome?! Den 18 september lyfter flyget till Rom. Jag har svårt att fatta det ännu. Det är rätt overkligt. Nu har vi båda verkligen någonting att se fram emot! Längtar till tuuusen!! Btw, ska söka fler sommarjobb och hålla både mina tummar och tår för att någon arbetsgivare nappar! Det skulle ju underlätta ekonomin.

Nåväl, här är ett kollage som jag har knåpat ihop.


Bilder lånade från Google.

Rom verkar vara en riktigt vacker stad och finns säkerligen mycket att upptäcka där. Har ni varit i Rom? I så fall vad är det vi bara INTE får missa innan vi åker hem till Sverige?

Inspiration är grejer det!


Weheartit / Kollage gjort av mig

Snacka om ett riktigt charmtroll!!



Hur sött är inte detta lamm? Snacka om ett riktigt charmtroll!! Jag är väldigt nöjd med dessa bilder. Det är kul att min familj har får och lamm. För hade vi inte haft får skulle vi inte heller haft lamm. ;) True story!

Fab in gold


Bomberjacka - Utsåld / Tröja - Finns HÄR / Väska - Finns HÄR / Leggins - Finns HÄR / Boots - Finns HÄR

Alltså, denna outfit skulle jag lätt kunna bära. Så sjukt läcker! Älskar särskilt bomberjackan och tröjan. Guld och roliga texter är riktigt jävla nice! Väskan är ju dessutom väldigt orginell minst sagt. LOVE IT. :)

Vad tycks om denna outfit?

Jag tycker att det är viktigt att se sina starka sidor.

 


Jag tycker att det är viktigt att se sina starka sidor. Personligen har jag mött och möter många motgångar i mitt liv, vilket kommer att ske hela tiden. Någonting jag har lärt mig av det är att ALLTID kämpa och ALDRIG ge upp!

Nu tänker jag lista ett par saker:

♥ Jag är bra på att sjunga och kan många låttexter.
♥ Jag är optimist, försöker oavsett hur jobbigt det än må vara se det positivt.
♥ Jag är spontan och älskar att skratta - bjuder gärna på mig själv.
♥ Har lätt för att lära känna nya människor.

Btw, ni har väl inte glömt Veckans Blogg? Anmäl er HÄR vettja.

Randoms



I år var det Street Art Festival här i Borås. Det här en av alla sjukt snygga målningar!



Jag ÄLSKAR verkligen mat! Fast jag ogillar matlagning, så ibland biter latmasken mig i röva och då kan det bli kebabtallrik från Valentino.



Sommaren 2013 lyste solen och jag var ledig från mitt jobb. Då tog jag en spontan tripp till Almenäs badplats. Slängde på mig massa armband i olika färger innan det var dags att bege sig! ;)




Tagen under en av mina fotopromenader. Så himla fint när solen lyser tillsammans med molnen.



Dessa sjukt snygga träningshandskar har använts flitigt kan jag lova! Ett riktigt bra köp!

Vad tycker ni om sådana här inlägg? Let me know!

En hatt som passade mitt lilla huvud. Kors i taket, haha.


Bild från min Instagram @verreperre

Tjenixen på er mina goingar!

Denna lördag har startat med bloggen, shopping och pizzakäk. Inte helt fel om ni frågar mig! Det var riktigt gött att gå en sväng på stan! Planen var att hitta en bikini vilket jag gjorde och hittade dessutom en hatt som passade mitt lilla huvud. Kors i taket, haha. Äntligen kan jag också bära hatt! :D Lycklig tjej!

Nu chillar jag bara tillsammans med musik här hemma. Funderar på att ta en go powernap, vaknade rätt tidigt i morse och börjar bli trött. Fast vi får helt enkelt se. Kanske gör en rensning i garderoben istället! Allting ligger nästan huller om buller. Ingen direkt ordning. ;)

Har ni några roliga lördagsplaner?

Sammanfattning av kvällen: Musik, glädje, gemenskap

 
HOLY SHIT! Fett grymt att se Norlie & KKV live här i Borås under den första Sommartorsdagen. Hela kvällen var maxad från början till slutet. Vilka grymma och coola killar! De fick verkligen igång oss som publik. Jag stod längst fram med en hel hop av glada och danssugna människor! Det var helt fantastiskt!! Kunde dessutom i stort sett alla låtar utantill, haha! En kväll jag sent kommer glömma. Fick dessutom ett helt gäng snygga bilder! Åååh, bara en sådan sak gör ju mig lycklig. ♥

Sammanfattning av kvällen: Musik, glädje, gemenskap
Jag ÄLSKAR sådant i min vardag. Vill fylla mitt liv med händelserika dagar!

Fredagens höjdpunkter.

    Bild från min Instagram @verreperre 
 
Woow, vilken fantastiskt rolig fredag jag har haft!! Höjdpunkterna var restaurangbesök tillsammans med min fina vän Malin och sedan drog jag iväg och körde utomhusgym vid Kypesjön 😃👌 Snacka om att få blåmärken! 💀 Efter min träning badade jag för första gången i år 💦 Det var en väldigt händelserik dag i går! Nu är jag helt slut och ska sova. Unnar mig sovmorgon! 😏✌ Godnatt! 🌃🙏

Smile because it happened.

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Nu börjar Sommartorsdagarna här i Borås.

   Lyssnar på underbart go musik i mina dundersnygga lurar!
 
I morgon är det äntligen fredag! I dag går jag från 08:30-16:00. Vi drar iväg med några barn till Ramnaparken i dag. Det blir kul! 
 
Efter praktiken ska jag hem och käka, därefter möta upp Vjollca i stan och avsluta med att se Norlie KKV live! Nu börjar Sommartorsdagarna här i Borås. Awsome! Det är först då man märker att det faktiskt finns folk i Borås. Haha! Lol. 
 
Önskar er en riktigt fin torsdag! :) 

Pappas födelsedagspresent.

 
Denna teckning fick pappa i födelsedagspresent. Det föreställer en varg. Jag blev nöjd och pappa blev superglad när han fick den! Win win. Delad glädje är dubbel glädje!

Vill göra det mer hemtrevligt.

   Weheartit / Redigering gjort av mig 
 
Om det finns någonting jag skulle vilja göra inom kort tid. Så är det att rensa ut saker i min lägenhet som bara tar onödig energi och plats. Mamma har lovat att hon ska hjälpa mig. Efter att rensningen är gjord ska jag göra det mer hemtrevligt och ta tag i sådant som jag har skjutit framför mig! Vill pimpa mina väggar och mitt lilla skrivbord. :)

Jag älskar att vara spontan!


Bilder från i lördags, mitt senaste besök i Göteborg.


Åååh, jag längtar verkligen tills jag har tagit min högskoleexamen och kan flytta ifrån Borås. Förmodligen blir det flytt till Göteborg! Älskar den underbart fina staden. ❤ Finns mer möjligheter där och kan leva ut min spontanitet på ett helt annat sätt. Jag älskar att vara spontan! 

Svängde in på H&M för att köpa en mascara.



Svängde in på H&M för att köpa en mascara. Fast eftersom det var REA så kom jag ut med lite annat smått och gott som alltid är bra att ha. Allting landade på endast 149 kronor. Inte helt fel! Dock är det här inget dyrt smink innan priset har blivit nedsänkt. Så vi får se vad jag tycker om dessa produkter, det återstår att se. ;)

Btw, vi kan ju hoppas att solen tittar fram en aning mer än vad den har gjort så att jag får nytta av mitt solpuder i sommar!

Vi festade från kväll-morgon.

Hola amigos! 
 
Jag och Vjollca hade en riktigt lyckad utgång i Götet! Vi festade från kväll-morgon. Hann roa oss på tre olika ställen. Bryggeriet och svängde in ett par gånger på Hard Rock Café. Sedan när Bryggeriet stängde klockan 03:00 drog vi vidare till Valand och kom in med ett random gäng. Haha, vi hade en jäkla röta. Vi behövde dessutom bara betala 80 spänn allt som allt. Hemresan med buss blev klockan 05:10. Snacka om galet! ;) Fast huvudsaken är att vi levde livet och hade sjukt kul!! 
 
 
#whatdoesthefoxsay?
 
Nu tillbaka till verkligheten. Traskar mot praktiken. Inte långt kvar tills jag slutar. Det blir skönt! Fast jag kommer självklart sakna personal och barn. Dock inte den i stort sett ständiga stressen. 
 
Ha en fin måndag! :)

Fest i Götet!

 
Drar in till Götet och festar med min underbart fina partypingla Vjollca :D ❤ Har inte träffat henne på evigheter! Så det ska bli extra kul! 👍 I väntan på tåget hälsade och frågade en man om jag skulle in till Göteborg. Svarar ja och då räcker han fram en biljett. Förklarar att han precis kom med tåget och att den gäller till 23:01. Snacka om bussigt! Tackar givetvis, artig som jag är. :) Lägger till att jag även är fattig student. Då skrattar han bara gott och sedan går han. Kvällen har börjat bra och den ska bannemej sluta bra också! #thinkpositive 
 
Önskar er en fantastiskt fin lördag! För det är ni värda. Ha det bäst! 

Familjen är värd mycket! ❤

TJENIXEN på er mina finisar! 
 
Hur står det till med er denna lördagsmorgon? Hoppas att ni mår bra. Här är det okej trots omständigheterna. Vill inte ta upp det här på bloggen, det är för privat för att nämnas. Kan bara berätta att min Midsommarafton inte blev som jag hade tänkt mig. Fast mamma och Mats hämtade upp mig i går så att jag kunde komma hem. Så sköönt!  Vi åt gott, framåt eftermiddag mumsade vi färskpotatis, sill, gräddfil och arbog. Drack även ett glas vin blandat med sprite till gottigheterna.
 
Till kvällen blev det grillmys och sedan käkade vi glass och jordgubbar. Därefter gick jag till sängs. Började bli trött och somnade nästan på bumsen. 
 
 
Fick skåda en vacker kvällshimmel utanför vårt hus. Små saker kan även sätta gulkant i vardagen.
 
Som sagt, min Midsommarafton blev inte som jag hade tänkt mig. Fast den blev bra ändå. Familjen är värd mycket! ❤ #thinkpositive
 
Hur har ert midsommarfirande varit? :) 

TRUE STORY.

Weheartit / Redigering gjort av mig 

Dansat kring vår midsommarstång.

 
Fail att jag missade att inte båda ringarna till midsommarstången var uppe. 
 
Hali hallå mina goingar!
 
Kom hem för en stund sedan. Hade praktik från 07:30-15:00. Vi har firat Midsommarafton i förskott - dansat kring vår midsommarstång tillsammans med barnen eftersom förskolan är stängd på fredag. Riktigt mysigt! 
Jordgubbar och glass käkade vi dessutom efter lunch. Mumsigt värre! :)
 
I dag står städning och fixa i ordning här hemma i lägenheten på schemat. Har även slängt in en maskin tvätt. Får nämligen i morgon besök efter praktiken. :D Wiiee! En person som är väldigt saknad. 
 
 
 

Bokstund innan läggdags


Djurfotografering ute hos familjen.



Min familj äger får och vi har redan haft två omgångar lamm. Hur söt är inte denna lilla going? Givetvis var jag framme med kameran och körde en djurfotografering! Har massor av bilder på våra små sötnosar. Tänker dock inte slänga upp alla bara för att, utan de kommer att dyka upp när ni minst anar det. Surprise liksom! ;) 

Inspiration denna tisdagsmorgon.

  Weheartit / Kollage gjort av mig 
 
Hola sötnosar! 
 
Jag bjussar på ett kollage som inspirerar mig just denna tisdagsmorgon. Svart och vitt med stilfulla detaljer. Fake-tatueringar är någonting jag särskilt har fastnat för! Sååå snyggt! 
 
Btw, nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till min VFU. Missade första på grund av att min första buss var sen. Aja, sådant är livet. Bara till att höra av sig och meddela att jag kommer lite senare. :) 
 
Önskar er en fin tisdag! ❤ 
 
 

Pussade mig på kinden.

Ännu en måndag är avverkad på min VFU (praktik). Barnen är underbara! En sak som gjorde mig extra glad var när en pojke kom fram och pussade mig på kinden. Så sjukt gulligt! Då smälte mitt hjärta. ❤  
 
 
Hur gott? Svar: jättegott 
En personal bjöd i dag på tårta. Favoriten var helt klart tårtan till vänster. Utan grädde och massa choklad plus något annat mumsigt kladdigt. Win win!! 🌟✌ Mums fillibaba! 
 
Det har varit en riktigt bra dag. Har dock varit hyffsat trött. I morgon tar vi nya tag igen! Vi gör det tillsammans! Hoppas att ni njuter av ert sommarlov eller vad ni än må ha för er om dagarna. #thinkpositive 

Snart får även jag sommarlov!


Hellu på er mina sötnosar! 

Solen skiner - lyssnar på go musik i lurarna och är på väg till min VFU (praktik) för att göra mina sista två extra veckor plus två dagar. Det känns mycket bättre nu. Börjar komma in i yrkesrollen som förskollärare mer och mer. Livet är härligt! Snart får även jag sommarlov! Väntar dock på att få besked om mina skolarbeten. Har ju pluggat som ett djur med både tentor och inlämningar. Ge upp ska man ALDRIG göra!! 

Vad har ni för planer i sommar? :)

Du kommer ALLTID att finnas i mitt hjärta. ♥


Tänk att ett djur kan betyda så mycket. Denna lilla krabat, Puffi var mitt allt. Min bästa vän. Ingen lyssnade så bra som honom. Om jag var ledsen, fanns han alltid där till tröst. Vi tillbringade nästan åtta år tillsammans. Det har varit underbara år! Han var i stort sett med mig hela tiden. Vi båda ville känna varandras närhet. De minnen som jag minns som allra starkast är när han satt under en stol och puffade på min rumpa för att få min uppmärksamhet. Han satt på min axel när jag gjorde läxor. Ett annat minne som finns var då jag badade honom (inte en sådan värst bra idé, då han lyckades bli förkyld) men jag ville ju bara att han skulle vara ren och fin. Tanken var i alla fall god. Vissa gånger bet han mig, förmodligen för att jag gosade med honom alldeles för mycket. Nåväl, trots det var han världens bästa kanin, helt klart. Utan tvivel. En speciell kanin som ALLTID kommer att finnas i mitt hjärta.

Vem får inte summer feelings?



Fett gryyyym låt! Axwell Λ Ingrosso levererar en störtskön sommarplåga. Vem får inte summer feelings när man hör denna? Det skriker SOMMAR! Dessa killar är tidigare medlemmar i bandet Swedish House Mafia, 2013 gjorde gruppen sitt sista år ihop. Fast Axwell Λ Ingrosso fortsatte att arbeta tillsammans.

Vad tycker ni om deras nya singel "Sun Is shining"?


Då blev det andra bullar!


Hola mina goingar! 

Min söndag har börjat bra. Nyligen hemkommen från ett gött ben/mage pass! 💪 Steg innanför gymmets dörrar vid 08:00 i morse. Kan inte påstå att jag var direkt pigg, men när jag väl satte igång med min träning blev det andra bullar! Köttade på riktigt bra! Dock börjar jag tröttna på en del övningar i mitt schema. Behöver byta ut några så att det inte blir för enformigt. Träning ska vara roligt! Sjukt kul att formen är på god väg tillbaka. Det är ALLTID värt att kämpa! #nevergiveup 

Hur går det med er träning? ♡



Följer inte modet slaviskt, utan tar inspiration från olika stilar.

   Weheartit / Kollage gjort av mig 
 
Sverige har levererat strålande väder nu i två dagar. Känns som att sommarvärmen är på ingång. Tills regnet kommer på besök. Hoppas att det blir bättre väder i morgon! Tycker i alla fall att det är dags att bjussa på ett sommarkollage. Magtröjor är någonting som är extra inne just nu och som jag anser är riktigt snyggt! Fast dock följer jag inte modet slaviskt, utan tar inspiration från olika stilar. Det känns mycket roligare! 
 
Vad tycker ni om trenden med magtröjor? :)

Jag är en sådan person som gärna hittar på saker.

Hejsan mina finisar till läsare! :)

Hur mår ni? Det har gått lite över en månad sedan jag bloggade. Nu har jag fått kontroll över mitt liv och kommer att återgå till bloggen. Det ska bli riktigt kul. Har saknat att blogga och er mina underbara läsare. Bloggen och ni är en del av mitt liv 💕 Har snart bloggat i sex år från och till. Helt galet! :D Vad hände där liksom?!

Nåväl, en genomgång om vad som har hänt i mitt liv det senaste.
 


Mor och dotterdag tillbringades i Borås tillsammans med sol. Strosade runt på Borås marknad och fick skåda otroligt snygg gatukonst! Btw, fick med mig en ny väska. Fast innan dess satte vi oss på China Town och käkade lunchbuffé. Myspys! ♥
 

Jag har ägnat mig åt kreativitet när jag inte har suttit med näsan i plugget. Konst är terapi för mig.
 


Har varit igång med min träning och följt mitt schema, innan mitt uppehåll på grund av förkylning.
Nu är jag dock på banan igen! Det känns helt fantastiskt!! #nevergiveup
 


Zucchini i ung med bacon och keso samt sallad till det. Då snackar vi grejer!

 
Mamma skickar sms med fina och peppande citat när hon vet att jag behöver det som allra mest. Hon är en klippa som jag kan luta mig mot när jag knappt orkar stå! She's everything. ♥
 



Skaffat en fake-tatuering. Tycker att sådana är så galet snygga!
 


Avkoppling med mat och läsning. Just nu läser jag Elsas Mode. Den är väldigt bra! Extra intressant när Elsa berättar om sin uppväxt i Borås och om hennes drömmar om att starta en modeblogg som hon i framtiden vill kunna tjäna pengar på.
 


Ett besök i den underbart vackra staden Göteborg. Förmodligen kommer jag att bo där när jag är färdigutbildad förskollärare.
 


Jag klippt mig hos bästa Cut & Style. Blir alltid sååå himla nöjd! Sådana fantastiskt fina människor som äger frisörsaongen. Jag har sagt det förut, men säger det igen. Om ni har vägarna förbi eller är bosatta i Borås så ta ett besök vettja!



Jag besökte min vän och hennes pojkväns hus ute på landet. Några av mina vänner är nämligen husägare. Så jag ville se hur dem bodde. Då blir man bortskämd med middag och efterrätt. Fick lax i ugn och rabarberpaj med glass. Mums fillibaba! 


Efter att ha sett denna Ben & Jerry glass cirkulera på många sociala medier blev jag sjukt sugen på att testa och se om den var så god som ett x antal har sagt. Jag tycker att smaken av kanelbullar förstörde hela glassen. Den lev alldeles för söt för mina smaklökar. :o Kände till och med lite illamående när jag åt den. Så käkade till slut bara glassen och undvek kanelbullarna! Fett besviken på denna smak...
 

Jag känner äntligen medvind i mitt liv. Det är ALLTID värt att kämpa! Tack vare mitt kämpande fick jag VG på en matematikinlämning. Jag är en kämpe utan ens like!

 
Inväntade min underbart fina partypingla Vjollca :* ♥ Blev en gryyym kväll/natt på Grand! Mycket DAAAANS!!
 

Denna vecka bjöd på en upptäcksfärd utanför Borås. Jag älskar att upptäcka nya platser! :D ♥

Hoppas att ni tyckte om detta inlägg! Tycker i alla fall själv att det är kul att dela med mig av mitt liv till er. Jag är en sådan person som gärna hittar på saker. Vilket ni nog har märkt vid det här laget. ;)