Pink Blinking Music Note

Dagens outfit: Vinterjacka med gulddetaljer

 
Vinterjacka - VERO MODA / Halsduk - Second Hand / Byxor - Mamma har sytt (hon är superduktig!) / Skor - Har fått av mamma / Örhängen - Glitter och Ur&Pen

I söndags träffades jag och Cecilia och körde en fotografering. Det regnade tråkigt nog, men det funkade ändå. Jag är riktigt nöjd med en hel del bilder, alla kan inte bli bra... både om man ser utifrån mitt perspektiv som modell men även till fotografens. Jag är tacksam och glad över att både ha en grym fotograf och vän! Tack snälla du. :)

Dagens outfit blev min nya snygga vinterjacka med massa gulddetaljer och ett par leopardmönstrade slappa - bekväma byxor samt en aprikos halsduk och ett par joggingskor för att sätta färg på outfiten. Tycker även att jag sticker ut ifrån mängden med mina örhängen, då jag har olika i varje hål. Någonting jag verkligen har snöat in mig på är mönstrat och att inte bära likadana örhängen. Inte bara för att jag brukar tappa bort det ena... ;)

Det här vara bara ett axplock av alla bilder som togs under dagen. Fler får ni se så småningom! Haha, nu ska jag ta och försöka somna om. Rätt lustigt att jag får som mest lust att blogga när man egentligen borde gå och lägga sig efter sitt uppvaknande. Nåväl, natti natti! ♥

Btw, har något att se fram emot senare i dag! Vad det är kanske ni får veta tids nog. Who knows?

Syskonkärlek är starkast, det behöver inte nödvändigtvis vara en kille som räddar tjejen.


weheartit / Kollage gjort av mig

Bild ett: Norrsken är så himla fint. Hoppas att jag kommer få se det någon gång i verkligheten!

Bild två: Elsa ur "Frozen". En riktigt fin teckning. Jag tycker verkligen om den filmen. Just för att budskapet vill visa att syskonkärlek är starkast, det behöver inte nödvändigtvis vara en kille som räddar tjejen.

Bild tre: Myspys med djur. Jag skulle också vilja gosa med ett lejon. Ser fantastiskt härligt ut!

Bild fyra: Jag älskar hundar och dessa är ju så sjukt söta i sina utklädnader. Sprider julkänsla omkring sig... :)

Klä ut sig till någonting läskigt, sedan gå runt till sina grannar och knacka dörr - fråga "bus eller godis".

Kavaj/blus och leggins: Myrorna ♥ Halsband: Fått av mormor ♥ Skärp och skor: Lånar av mamma ♥ Bandana: Borås marknad ♥ Örhängen: Gina Tricot ♥ Benvärmare: Ingen aning

En högtid som många fortfarande firar är Halloween, som har sitt ursprung på Irland och delvis Skottland. Poängen var då att man skulle klä ut sig till någonting läskigt, sedan gå runt till sina grannar och knacka dörr - fråga "bus eller godis". Det gjorde jag alltid när jag var liten. ;) Men numera brukar det bli fest och brukar inte klä mig läskigt utan brukar köra på något helt annat! Det här året var jag på två Halloweenfester, en här i Studenthuset och en med ett gäng vänner. :) Hade himla trevligt på båda festerna! Blir alltid vad man gör det till. Jag klädde ut mig till 80-tals brud på båda festerna. Så smidigt att jag kunde fixa ihop en egen klädkostym och tycker att jag lyckades. Förra året var jag utklädd till prinsessa.

Har ni också varit på någon Halloweenfest i år? I så fall vad klädde ni ut er till? :D

Tänkvärt!





Myror i brallan så att säga.

I torsdags var jag på bio med mitt tjejgäng. Det var verkligen evigheter sedan jag var på bio. Vi såg The Hunger Games: Mockingjay del 1. Jag hade högre förväntningar på filmen, men blev rätt besviken. Tycker inte att det hände så mycket som i den första och andra. Men den var inte helt kattskit! :D Spännande vid vissa tillfällen.



Hade dessutom köpt en stor godispåse med MASSA godsaker, som jag satt och mumsade på under kvällen! Jag och Emma delade även på en stor popcorn... för det hör faktiskt till att man antingen käkar popcorn eller snacks när man är på bio. Så det så! En MER-dricka fick även sällskapa mig under filmen. Inte bra att törsta ihjäl ju... ;)


Håller stolt i vår stora popcorn. Nu kan filmen börja!

Jag hade en riktigt härlig dag med mina fina vänner. Biobesök är så mysigt! ♡ Särskilt när det sker alltför sällan. Då förgyller det vardagen. Dock har jag märkt sedan jag börjat träna hur svårt jag har att sitta still en längre stund... Får myror i brallan så att säga. Fast det gick bra ändå. Var bara tvungen att röra mig lite i stolen. ^.^ Ingen större skada skedd.

Firade mammas 50-årsdag med restaurangbesök och tårta.

Som ni redan vet överraskade jag och brorsan mamma i fredags och sedan stannade vi hela helgen. Det blev familjemys och i lördags var vi i Allum och strosade runt. På söndag firade vi mammas 50-årsdag med restaurangbesök, därefter åkte vi hem och kollade på naturfilm medan vi käkade tårta och hade det allmät gött i varandras sällskap! Det var ett riktigt lyckat firande och syntes även på vår mor att hon trivdes i tillvaron. Underbart! :) ♥

Ett par bilder kommer här och nu:

Menyn på bordet, bara till att sätta igång och se vad som kan tänkas smaka. Slutligen blev det nummer 17: Stekt kyckling med grönsaker och cashewnötter. Mums filibaba!
Jag och brorsan väntar förväntansfullt och glada på maten. Inte varje dag familjen käkar på restaurang. Då får man njuta extra mycket när det väl händer! Så ja, vi var glada. Inget snack om saken.
Maten serverades vid vårt bord. Fast nu tänker ni kanske "men hon beställde ju stekt kyckling med grönsaker och cashewnötter, trots det kan man se en salig blandning på hennes tallrik?". Haha, det beror mina goa vänner på att jag fjäskade till mig av mammas beställning. Eller rättare sagt vi bytte så att vi fick lite av allting. Sådant gillar både hon och jag!
Väl hemkomna och bänkade framför TV-soffan var det dags att käka tårta. Både choklad- och prinsesstårta fanns att välja mellan. Favoriten var helt klart chokladtårtan!

Tack, för en otroligt fin helg tillsammans med er. Var hur kul som helst att fira DIN DAG mamma! Trots att du tog ut segern i förskott, haha. Bara min familj vet vad jag menar. ;) Ni är BÄST!

Work in progress: djurporträtt



I kväll har jag suttit i soffan och tecknat samtidigt som "Albert & Herberts Julkalender" har stått på i bakgrunden. Håller på att teckna ett djur. Det är kul att göra något kreativt! Kan ni se vilket djur teckningen föreställer? (:

Waiting for Christmas


weheartit / Kollage gjort av mig



"Vi fick mysiga, varma och kärleksfulla kramar"



Hej på er mina fina vänner!

Hur står det till med er nu förtiden? Kan I alla fall tala om utifrån mitt perspektiv hur jag mår. Det var länge sedan jag längtade så här mycket efter helg! Anledningen är på grund av allt slit som har varit med projektarbetet (B-uppsats). Jag och min klasskompis Pamela har näst intill bott i skolan. Kämpat med vårt projektarbete i två veckors tid! Första veckan var vi ju i Göteborg och gjorde undersökningar samt pluggade. Fast all slit och möda var fan värt rubbet. Vi fick VG på vårt projektarbete!! Vilket är det högsta betyget man kan få. JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!! :D Känslan är helt obeskrivlig...

Vi har världens bästa mamma! Jag tror ni ser vilket ögonblick detta är... ;)

I går svävade jag typ på rosa, små fluffiga moln och har verkligen nu insett på riktigt att ingenting är omöjligt, bara man lägger ner mycket möda och slit. Det är du själv som gör det omöjligt. Woow, jag har fått ny inspiration till att fortsätta kämpa! Dagen kunde inte ha varit bättre. Först starta dagen med ett sådant besked och sedan veta att jag och brorsan skulle övveraska mamma! Hon fyller nämligen år på söndag. Mats hade fixat så att han kunde hämta upp oss båda vid Landvetter flygplats och sedan åka med honom hem till mamma. Hon visste ingenting. Vi smög oss in och gömde oss vid väggen medan Mats räckte fram en blombukett. Efter en stund tittade vi fram bakom hörnet. Ni må tro att hon blev både överraskad och chockad. Till en början kom inget ord fram, utan hon bara kollade på oss, därefter fick vi mysiga, varma och kärleksfulla kramar. Ett samtal tog fart när hon berättade för oss hur glad hon var att vi hade kommit och skulle stanna hela helgen. :) Det roligaste av allt är att hon tidigare hade sagt till Mats "det är inte roligt att fira sin födelsedag när inte mina barn är här." Hur gulligt? Nu kommer vi fira hennes 50-årsdag!! Det ska bli sååååå fantastiskt roligt! ♡ Längtar verkligen!!

Proteinpulver och shaker från MMSPORTS


God morgon på er finisar!

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG. Minns ni att jag körde igång en gissningstävling för ett tag sedan? Där man kunde vinna en länk här på bloggen om man gissade rätt vad paketet i detta inlägg innehöll: "Nu kör vi en gissningstävling!" I alla fall det var ingen som tog hem segern helt och hållet. Eftersom det både var proteinpulver och en shaker. Fast Cassandra gissade dock på protein så hon får ändå en länk! Vore tråkigt att inte kunna dela ut en länk... ;) Grattis till dig tjejen!

AIN'T NO WIFEY

 
Om det är en beanie (min allra första) som jag har använt flitigt i vintras, så är det helt klart denna som ni kan se ovan i två olika outfits. Definitivt favoriten bland mina mössor! Älskar verkligen budskapet "är ingen fru". För det är jag inte, och så kommer det att att förbli ett långt tag framöver!

En riktigt lyckad Halloweenfest!





I lördags ägde andra Halloweenfesten rum, hemma hos mina två vänner Emma och Jasse. Vi var ett riktigt gött gäng! En del av folket som var med på festen syns i bild. Nåväl, under denna fest körde vi lekar, dansade, skrattade en hel del och såg på film! Kul att så många klädde ut sig, DESSUTOM!! Det är ju vad Halloween handlar om. Det var en riktigt lyckad Halloweenfest! :D Kom inte hem förrän nästa dag.

Har ni varit på någon Halloweenfest det senaste? :)

Btw, tydligare bilder på min Halloweenoutfit kommer att dyka upp så småningom! Stay tuned... ;)

Förälskad i hans musik.



Det här är just nu den vackraste och finaste text samt låt. Hur underbar? Jag ÄLSKAR verkligen Ed Sheerans musik. Fast man hittar ju i stort sett nästan alltid ett par favoriter som man håller extra kärt. :) Detta är alltså en av dem. "Thinking Out Loud". Bästa Sheeran! ♥

Förbannat snyggt, fräscht och sexigt.

weheartit / Kollage gjort av mig

Om det är någonting jag tycker är förbannat snyggt, fräscht och sexigt i klädväg. Så är det banne mej lackleggins. Kan inte riktigt sätta fingret på varför. Tror dock att det har att göra med att det sitter tight och man får snygg rumpa, haha! ;) Jag har ett par i min garderob som är från Myrorna. Dessa har jag redan använt tre gånger! Första gången under min och Cecilias fotografering och de andra gångerna då jag klädde ut mig till 80-tals brud på Halloweenfester. Ett genomtänkt köp med andra ord.

Förresten, på tal om Halloweenfester... I går ägde den andra festen rum och har några bilder från kvällen som jag gärna vill visa er senare. Hoppas att det finns tid bara! Just nu är jag mitt uppe i tentaplugg och sedan blir det matlagning - käka och därefter ska jag fixa i ordning mig för att lyssna på min gamla kör Living Gospel. Det blir riktigt nice! :) Hur ser er söndag ut goingar?

Ingenting hade gått utan min kämparglöd!


Eftersom ni ändå är ett par stycken som besöker min blogg VARJE dag. Just MIN blogg! Trots min usla uppdatering. Finns tusen andra bloggar ni skulle kunna titta er in på med strålande uppdatering och rent utsagt fullständigt skita i min. Men ni väljer trots min usla uppdatering att kika in här. Det är en väldigt HÄFTIG och HÄRLIG känsla!! Blir såå glad ska ni veta. Någonstans tror jag att ni har överseeende med att det är mycket omkring mig som högskolestudent, inte alltid en dans på rosor. Dessutom har jag halkat efter. Många människor hade nog i mitt läge dragit täcket över huvudet och aldrig visa sig igen. Jag har dock fått lära mig att kämpa!

Minns särskilt under min skoltid på lågstadiet (säkert tidigare också) hur svårt jag tyckte det var att läsa. Jag trodde ALDRIG att jag skulle kunna lära mig att kunna se vad ord betydde. Fick säkert ett x antal utbrott i arghet, besvikelse och ren frustration. Fast till slut efter mycket "tragglande" kunde jag nu tyda ord och började tycka att läsning var riktigt roligt. Jag blev som det brukar kallas en typisk bokmal. Läste under dagarna och varje kväll innan jag skulle sova. Det som förut varit ett hinder för mig blev nu min glädje och styrka.

Ända sedan dess har jag fått kämpa mig igenom skolor... Fick IG i matematik från grundskolan på grund av dåligt engagemang av special pedagog. Som många förmodligen vet var man tvungen att ha behörighet i alla kärnämnen. Vilket jag inte hade. Så klart att det kändes som ett slag under bältet, ett misslyckande till en början. Men sedan insåg jag att det inte berodde på mig utan special pedagogen. Fanns dock inte särskilt många gymnasieprogram jag kunde välja mellan. Det stod från att gå IV för att kunna komma in på Estet eller att gå PRIV på Barn-och Fritidsprogrammet. Kan tillägga att det var många runt omkring mig som tvivlade på om jag skulle kunna söka ett program över huvud taget. Fast jag visste att det skulle gå! Frågan var bara vilken väg jag skulle gå. Jag resonerade med mig själv ett flertal antal gånger och ställde mig frågor. "Vad var det egentligen jag ville? Ville jag göra det lättare för mig och välja Barn- och Fritidsprogrammet och kunna komma in direkt? Eller skulle jag läsa upp mitt betyg i matte och sedan ges möjlghet till att söka Estet?" Det fanns många tankar på högvarv när jag slutligen kom fram till att söka Barn- och Fritidsprogrammet, här utgick jag från arbetsmarknaden och att jag älskar barn. Det är dessutom sjukt svårt att synas i musikbranschen och kunna livnära sig på musik. Du måste ha något alldeles extra eller ha viktiga kontakter.

Här började min resa... jag började på en skola i Göteborg. Jag själv bodde en bit utanför. Hade kunnat välja en närliggande skola, men ville inte gå där typ alla redan visste vem jag var och hade skapat sig egna uppfattningar om vem jag var. Ville i stället börja på en ny start! Första dagen kände verkligen ingen i klassen, men kom rätt fort in i klassen. Har lätt för att lära känna nytt folk. Fast sedan vände allting till ett rent helvete. Det är ett under att jag lyckades ta mig igenom min sista gymasietid - ta studenten. Ingenting hade gått utan min kämparglöd!

Med dessa ord vill jag säga att ingenting är omöjligt. "Nothing is impossible the word itself says "I'm possible". Bara man tror på sig själv och ALDRIG ger upp! Jag har en kämparglöd utan ens like och kommer ALLTID att fortsätta kämpa oavsett vilka motgångar jag möter. Vi kan göra det tillsammans. DU och JAG. ♥

Jag är sjukt stolt över mig själv!



I går kväll körde jag hemmaträning i 30 minuter. Det var andra passet på cirkus tvår veckor, på grund av sjukdom. Hade abstinens innan dess vill jag lova... Men nu är jag frisk och igång igen! Känns riktigt bra. Dock får jag ta det lite lugnare än vanligt... eftersom kroppen måste hinna återhämta sig! Fast tillbaka på banan är jag i alla fall. Jag är sjukt stolt över mig själv att jag NÅR resultat och ALDRIG ger upp! "What doesn't kill you makes you stronger!" Trala trala :D I am a fighter. ✊

I dag blir det ett gympass direkt efter att jag och Pamela har suttit med projektarbetet. Då blir det fokus på armar och rygg! Har ingen lust att köra ben om jag ändå ska rida med Cecilia senare. Fast 10 minuter i lagom tempo som uppvärmning på crosstrainern får det även bli. Ååh, längtar verkligen!!!

Vad ska ni hitta på denna torsdag? :) Ha en fin dag bästa ni!

Skolarbete tittade fram under dagen.

Hej på er!

Hur mår ni nuförtiden? Jag mår bra. Har dock inte känt för att blogga på sistone. Men är nog tillbaka så sakteliga, förhoppningsvis. Har ni saknat mig? :)

I onsdags efter skolan åkte jag hem till mamsen för att göra en undersökningsdag dagen därpå med min klasskompis Pamela inom projektarbetet. Det gick riktigt bra och var väldigt intressant att besöka en Reggio Emilia förskola! Skulle absolut kunna tänka mig att jobba på en sådan förskola. Jag älskar estetiska ämnen. Nåväl, efter att vi fått vad vi sökt om hur delaktiga barnen får vara i pedagogisk dokumentation. Drog vi oss in till stan och käkade lunchbuffe på...



... Göteborg Wok. Första gången någonsin jag har ätit där. Ett bra ställe med mycket olika alternativ. Fanns både sushi och thairätter med mera. Ni borde verkligen gå dit om ni bor i Göteborgstrakter!

Så här såg min andra portion ut:

Innan dess åt jag vårullar och friterade grejer.


Väl mätta högg vi in på efterrätten - glass och frukt. Det var inte helt fel vill jag lova!!

Så småningom gick vi därifrån och tog bussen till Göteborgs Universitet. För att sitta där och diskutera våra observationer vi hade från förskolan.

Jag hade en riktigt bra dag! Trots att det var skolarbete som tittade fram under dagen. Det blir vad man gör det till. Alltid.