Pink Blinking Music Note

En kreativ lördagskväll.Nu blir det att få denna lördagskväll styrd till någonting kreativt och lyssna på musik i mina fantastiskt snygga lurar! Då mår jag som bäst.

Dagen för övrigt har bjudit på val av tyg (mamma ska sy byxor till mig), ett trevligt möte med en vän, shopping och kollat på Lalehs film med familjen. En fantastisk lördag! ♡

Vad har ni för er?

Har sett era kommentarer och ska svara på dem så fort det finns tid. Jag ville bara tala om att jag inte har glömt er. Stor kram goingar!

En framtida roadtrip till USA.Nämen, hali hallå mina goingar!

Körde ett gött morgonpass på gymmet i dag. Svängde förbi biblioteket - hämtade böcker. Har haft besök av min vän Ida. De flesta av våra samtal handlade om den framtida roadtrip till USA som vi tänker göra så småningom! It's gonna be fab!


Nu ligger jag på sängen och ska fortsätta med disken, sedan packa inför att åka till mamsen! Ovan ser ni min otroligt snygga grimas jag-vill-inte-diska. Fast bara till att bita i det sura äpplet! Wohoo.

Vi hörs troligen senare! Pussar

Work in progress: Cool brud med katt


Work in progress... Ååh, jag är lite nervös. Vågar knappt färgglägga... farar för att det förstör hela teckningen. Tänker kopiera den så att jag är på säkra sidan. Vill inte riskera något! :)

Vad tycker ni hitills om detta porträtt?

Varje dag är en ständig kamp om att överleva.

HÄR kan du beställa armbandet "Zero Cancer", fast det kan inte bli exakt likadant. Eftersom varje armband är unikt.

Jag förmodar att alla någon gång har stött på cancer, kanske har du en närstående som har drabbats av cancer eller som är i ständig kamp med sjukdomen? Som varje dag kämpar för att ta sig upp på morgonen och visa dig det där leendet. Varje dag är en ständig kamp om att överleva. Finns ett flertal som jag känner som inte har klarat den kampen. Därför var det för mig helt självklart att tacka ja till detta samarbete med ForLife som stödjer cancerforskning.

Ett armband skickades hem till mig för att visa sin tacksamhet, men även för att kunna sprida vidare deras sida och vad de står för. Tack för det fina armbandet! Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Sjunga med kören på STARK-dagen.Morsning korsning!

Hur är läget med er finisar? Hoppas bra! Det står i alla fall bra till här. Dock har jag lite huvudvärk, men förhoppningsvis går det över snart. Får dricka rikligt med vatten! #staypositive

Snart ska jag släcka ner datorn för att fixa mig i ordning - sjunga med kören på STARK-dagen klockan 09:45. Så ni studenter och lärare som känner för att lyssna kan absolut göra det. Vi vill gärna ha publik! :) Välkomna!

"Barn bryr sig inte om vad som är rätt eller fel"


Bild 1: Ett överflöd av material fanns att tillgå.  
Bild 2: Här använde jag mig av akvarellkritor, där man först målar och sedan lägger på vatten. Jag limmade även nedtill och slängde på salt (dock finns inte det med på bild). Resultatet var i alla fall att saltet såg ut som små stenar. En fin kombination! 
Bild 3: Valde ett rosa papper, som jag limmade och därefter satte på silkespapper som jag formade till bollar  i olika färger. 
Bild 4: Nu kände jag för att bara måla och inte tänka på vad det skulle föreställa. Alltså använda mig av ett abstrakt tankesätt.

Jag vill göra sådant här oftare. Testa fritt olika material för att undersöka och testa vad som händer. Kan tänka mig att många reagerade på bland annat saltet och curryn som fanns att tillgå på bordet. Det är ingenting vi är vana vid att använda i ett bild sammanhang. Vår bildlärare uttryckte sig något liknande med att ”barn inte bryr sig om vad som är rätt eller fel, de vill undersöka. Därför är det bra att även ni får pröva på detta”.  Trots att vi utgick ifrån instruktioner, tyckte jag inte det kändes som att vi blev styrda i vårt lärande.  Bildläraren var tydlig med att vi skulle skapa fritt men ändå ha hans planering i bakhuvudet. Fast de olika momenten kunde göras i vilken ordning som helst. Det var upp till varje enskild individ. Det handlar om relationen till lärandet. I detta fall läraren. Tillåter läraren dig att använda ditt intresse för material, som gör att du själv tycker lärandet är meningsfullt?

Innan vi undersökte och testade olika material, fick vi en genomgång om olika sätt man kan se på bild. Några begrepp som används inom konst är abstrakt, konkret, statisk och dynamisk. Abstrakt är någonting som inte går att föreställa sig. Konkret är tvärtom, någonting som går att föreställa sig. Statisk handlar om att en bild delas in och har lika mycket på båda sidor, tänk dig en våg som väger jämnt. Dynamisk menas hur du väljer att stå med kroppen i till exempel en debatt på TV,  det är viktigt att vara vriden mot mitten. Eftersom det är där vi som tittare först riktar vårt fokus. Vilket de inom TV-branschen vet och drar nytta av. Det kallas optisk medvetenhet.

Det här ovan är ett inlägg från min nystartade blogg! Minns ni att jag berättade för er att vi kommer examineras genom att göra en portfolio och mitt val var då att blogga? Det vore jättekul om ni ville följa min resa inför min kommande yrkesroll som förskollärare! http://colorbruden.skolbloggen.se. Hoppas att vi ses där. :) Självklart kommer denna blogg finnas kvar. Kan dock bli färre inlägg eftersom det blir dubbelt så mycket jobb. Men jag ska göra mitt allra bästa för att hålla båda mina bloggar aktiva.

Puss och kram goingar! ♡

WORDS.


weheartit / Redigering gjort av mig

Pysseldag with my girl gang.

Sådant här borde man sannerligen styra upp oftare. Minst en gång i veckan! Vi hade i alla fall vår första pysseldag i lördags. Det var riktigt mysigt, trevligt och roligt. Jag älskar att vara kreativ!! Känner dock att jag är det alldeles för sällan. Får banne mig bli ändring på det!

Här ett par bilder som sammanfattar vår dag:


Allesammans bidrog till detta kreativa material. Haha, dock är det mesta mitt. Har varit en tecknings-nörd i yngre dagar. Syns det eller?


Fina Emma och Erika smilar framför kameran.


Även jag... och tyckte att en tumme upp var ett ypperligt tillfälle!


Så småningom bjöds det på goda cupcakes... Jag har sagt det här ett x antal gånger. Men säger det igen. Emma är verkligen helt fantastisk på att baka cupcakes!! Avokado var smaken, varken mina eller Idas smaklökar kunde hålla med om det.


Självklart fick goseponken Mellker vara med på ett hörn. Som en sann hundälskare. Hur gosig och fin är han inte? Vill äta upp honom!

När man pysslar kan magen behöva mat. Då beställde vi pizza! Det var sjukt länge sedan jag käkade det. Trodde jag skulle få en kolhydratchock, men det gick rätt bra. Jag lever ju. Hawaii-pizza med kebabsås det är inte helt fel.

Mätta och belåtna... satte vi på filmen The Lucky One. Det blev en del heta diskussioner om Zac Efron vill jag lova, haha! ;)

More is less.

weheartit / Kollage gjort av mig

Någonting som har inspirerat mig på senare tid. Sportiga kläder och fake tatueringar i guld! Så fruktansvärt snyggt!! Massvis med accessoarer sitter inte heller fel. More is less. ☆

Skapa kreativitet tillsammans!

Foto: Cecilia Hellqvist

God morgon vänner!


Det är söndag och tvättid, slängt in tvätt och väntar på att köra ännu en. Därefter blir det att bege sig till gymmet! Blir fokus på kondition, ben och rumpa, eftersom jag ännu inte riktigt kan kötta på som vanligt med tanke på min nacke som inte är helt hundra. Fast det ska bli riktigt gött att träna oavsett! Haha, känner mig lite trött... men det brukar släppa när man väl är där.

Sedan framåt förmiddagen blir det pyssel med ett gäng vänner. Ser jag verkligen fram emot! Då ska vi skapa kreativitet tillsammans! Tar med mig kameran så var beredd på bilder. ;) Här ska det fotograferas och pysslas förstås!

Hoppas att ni också får en grym söndag! Kom ihåg: "det blir vad man gör det till". Ha det bäst. :D

Tycker om att staden är full av liv, folk är ständigt på resande fot.

 
Jag säger det igen. Som många gånger förut. Jag ÄLSKAR Göteborg! Tycker om att staden är full av liv, folk är ständigt på resande fot. I bland fastnar mina tankar kring vart folk är på väg någonstans. Det är min nyfikna sida som väcks. Under decembermånad var jag i denna underbart fina stad och fotograferade. Första gången jag använde spårvagnar som motiv. Himla kul! Fast svårt, men såg det som en utmaning.

Vad tycker ni om bilderna? Själv vet jag att jag kan bli bättre! Övning ger färdighet. Alltid.

Vi kommer dra på en fotorunda!TIDSINSTÄLLT INLÄGG.

Om allting har gått som det ska, är jag framme i Göteborg för att träffa en vän. Vi kommer dra på en fotorunda! Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda! Ovan har ni en av mina favoritlåtar just nu, "La gloria es tuya" med Tito "El bambino". Jag älskar utländsk musik! Förstår oftast inte ett skvatt av vad de sjunger (om det är spanska eller liknande) men det spelar ingen roll för det är lika bra ändå!

Hoppas att ni får en fantastiskt fin lördag! Det ska i alla fall jag ha! Puss och kram

Fyllda av minnen och glädje!Det är dagar som dessa som jag längtar efter sommaren 2015. När jag går igenom mitt arkiv och hittar massa bilder från just denna årstid, sommaren. Fyllda av minnen och glädje! Tar med er på en kort resa i mitt liv.

Bild 1: Min älskade brorsa tog studenten och jag var självklart närvarande! #twinsforlife

Bild 2: En av barndomsvännerna, Andreas hade studentfest, en lyckad sådan. Kolla bara hur glada vi är!

Bild 3: Jag och pappsen var i Borås Djurpark och fotograferade allting man kan tänka sig. Jag "hamnade" även på bild (det var nämligen så att jag frågade pappa om han kunde ta en bild, eller ah... det blev flera). Så kan det gå när haspen inte är på!

Bild 4: Åååååh, alltså min fantastiska körresa i Sydafrika!!! Tillsammans med barn trivs jag som bäst. Här besökte vi en byskola. Längtar tillbaka till tusen! Vilka minnen man har från den resan. Bästa. ♥

Psst... kika gärna in på min frågestund och släng in en fråga eller flera. Do it vettja!

Dagens outfit: Bomberjacka med guldiga detaljer

God kväll mina fina och underbara läsare! :)

Hur står det till med er? Hoppas att det är fint i alla fall. Själv är det bra, börjar dock bli en aning trött. Så snart är det sängtime. Men... som utlovat... här har ni dagens outfit:

Bomberjacka - VILA ◊ T-shirt - JunkyardBeanie - NellySkinnbrallor - MyrornaHalsband - H&MArmband - Ur&Pen och Nelly ◊ Örhängen - AccesoriesRingar - Glitter och Nelly

Well. Denna fredag kände jag för att fixa till mig lite extra. Min eyeliner användes för andra gången, tack och lov för tops och sminkborttagning! Haha... Drog ihop en ball outfit som bestod till mesta dels av min senaste nätshopping, detta övergick allra mest till guldiga detaljer! Jag älskar en sådan här kombination. Svart tillsammans med guld och mönster. Yammi!

Vad tycker ni om denna outfit? Hiss/Diss? Lämna gärna en kommentar!

En produktiv fredag.

Tjenixen allesammans!

En produktiv fredag. Har hemstudier i dag, ska ta tag i plugget efter att jag har käkat min omelett med grönsaker till. Förutom detta har jag hunnit fota dagens outfit, varit en sväng på skolan för utförsäljning av kurslitteratur. Dock fanns det ingenting intressant. Så drog nästan lika fort som jag kom. I stället drog jag in på ICA och handlade lite smått och gott. Hämtade dessutom ut ett paket när jag sedan klev av bussen i närheten av där jag bor.


Paket från Nelly.com
#nellyholic

Btw, dagens outfit kommer upp senare! Paketets innehåll dyker upp någon annan dag. När ni minst anar det vettni! Tycker om att överraska!

Önskar er en fortsatt fin fredag mina vänner! :D Stor kram från mig. ♡

I want this right now...


weheartit / Kollage gjort av mig


Chill-mode on a Thursday ✊Går runt och chillar här i lägenheten med mjukisbrallor och sport-bh medan Markoolio spelas i högtalarna samtidigt som jag gör det fint i köket! Yeeah!

Vad har ni för er denna torsdagskväll?

Tio fakta om mig.

♣ Jag klär mig kvinnligt, men även en sväng av manligt.

 
Jag älskar att redigera bilder.Under gymnasiet hängde jag mycket på Donken.


Tycker det är riktigt roligt att testa på nya frisyrer!! Här är en av mina mest vågade under tiden då jag bodde hemma.

Före                                                                            Efter

Jag har aldrig varit rädd för att experimentera med färger.Åldern har ingen avgörande roll för hur roligt man kan ha. ♣ Musikalen Grease gjordes i 9:an och jag var en av huvudrollerna - Sandy. Det var sjukt roligt!Jag har haft en kanin vid namn Puffi. Han blev nästan 8 år och han var min allra bästa vän.

 
Haha, jag gillarr Snow Slush och då ska det blandas. Jomen, visst!Hundar kommer jag alltid att älska. Trots att jag numera är pälsallergiker.Vad tycker ni om detta inlägg? Är det någonting som ni skulle vilja se mer framöver? Let me know!

Allting hamnar under kategorin nätshopping.

God kväll mina goingar!

Det blev ett gött gympass med Cecilia tidigare i dag. Enda nackdelen var att jag lyckades förvärra min stela nacke till att i stället känna smärta, ville styrketräna som vanligt men det ville inte min nacke. I bland är man allt "bra" korkad. Så det blev mest fokus på ben. Det lär bli benpass resten av veckan, för att låta nacken vila. Den mår inge vidare...

Nåväl, efter gymmet drog vi hem till Cecilia och bara tog det lugnt. Snodde hennes säng, hehe. ;) Därefter lagade hon omelett till oss båda. Vilken lyx! Det är så fantastiskt roligt att jag och Cecilia har fått sådan bra kontakt. Vi har ju trots allt känt varandra sedan gymnasiet. :)

Väl hemkommen fanns det paket i brevlådan, väldans vad jag blir bortskämd. Thihi! Dock är det jag själv som har fått pröjsa mina paket.


T-shirt - Junkyard ◊ Smycken och beanie - Nelly

Allting hamnar under kategorin nätshopping. Jag älskar verkligen dessa saker! Desutom fanns alla på REA. Hur awsome? Tänker sätta ihop en outfit med detta i morgon, det kommer blir grymt! Haha, längtar redan!!

Paket från Junkyard.WOHOO! Denna onsdag hämtade jag ut mitt paket från Junkyard. Första gången jag beställde från den sidan. Kul!

Visar förmodligen senare vad paketet innehöll, efter att jag har kört ett gympass med min underbara Cecilia! Känner mig stel i nacken... fast träning slår aldrig fel! :D Tänker dock att jag får ta det lite lugnare än vanligt för att förebygga onödiga skador.

Take care!

Ny kurs och ett besök på Café Tant grön.

I dag var det kursintroduktion för den nya kursen. Tänk att jag redan går min 6:e termin, känns konstigt... tyckte inte det var länge sedan jag började läsa på högskola - snart tar jag examen! Helt galet. Vad hände?! Haha. I vilket fall. Denna kurs känns väldigt spännande, vi kommer bland annat examineras genom att göra en VFU-portfolio, där man får driva en blogg om man vill. Svårt att gissa vilket jag kommer göra... ;) Eller hur?

Efter skolan (den sista föreläsningen) blev det fika med goa vänner på Café Tant grön. Ni som har vägarna förbi Borås, eller rent utav bor här borde verkligen göra ett besök. Trevlig personal och bra utbud. Har endast fikat här två gånger, men tycker redan om stället. Eftersom jag inte hade ätit sedan lunch (förutom en liten banan), så var mat ett elternativ för mig och till efterätt blev det Chai Latte. Mums filibaba! Vad passar sig inte bättre med gott sällskap tillsammans med mat och Chai Latte. Då mår man vill jag lova. :) #livsnjutareDet blev en kyckling, bacon och fetaost sallad med vitlöksdressing. Såå gott och blev riktigt mätt!


Så småningom var det som sagt efterättsdags, fick avnjuta min efterlängtade Chai Latte. Lägg märke till det fina och mysiga hjärtat på toppen. Hur fint? ♥

Vad har ni haft för er denna tisdag? (: Tell me!

Har helt förälskat mig i läder och svart.


weheartit / Kollage gjort av mig

God morgon mina sötnosar!

Hur är läget med er denna tisdagsmorgon? Hoppas bra! Här är det bara fint. Ligger dock fortfarande kvar i sängen, men måste snart slita mig ifrån min varma och goa säng. *Buhu* Plikten kallar.

Fast innan dess tänkte jag bjussa på lite inspiration. Har knåpat ihop ett kollage som ni kunde se ovan. Har helt förälskat mig i läder och svart, allra helst med snygga gulddetaljer! 🌟 👑 Grr!

Springa kan vara bland det härligaste som finns. Känna svetten rinna längs hela kroppen - vara helt slutkörd.


Vi kör en spegel-selfie och tipsar om mitt nya proteinpulver från MMSPORTS med vaniljsmak.
Jag har allt byggt en hel del muskler under min period som träningsmänniska. That's fab!

Jag trivs som bäst när det händer saker. I dag har sannerligen varit en sådan dag. Landade på gymmet klockan 08:00 för att köra ett gött pass med kondition och styrka. Har under det senaste gått från crosstrainer till löpband. Då brukar jag gå två minuter i rask takt, för att sedan springa ett par minuter. Dessa minuter kan bli väldigt många beroende på hur pepp jag är! Springa kan vara bland det härligaste som finns. Känna svetten rinna längs hela kroppen - vara helt slutkörd. Då har man fan tränat bra!

Jag har märkt en enorm förändring med min kondition. Nu är jag inte alldeles andfådd om jag skulle behöva springa till bussen. Utan jag orkar springa och det känns inte särskilt ansträngande när jag väl är framme. Någonting annat som har ökat är min armstyrka. Jag är mycket starkare om man jämför från start, då jag skaffade gymkort! Vilken känsla och jag kommer fortsätta kämpa! :D

Inte nog med att jag har tränat i dag, har även storhandlat och lånat kurslitteratur. I kväll får jag dessutom besök av min fina Cecilia. :) Snacka om en händelserik måndag!

🌟 Every time you are able to find some humor in a difficult situation, you win 🌟
Sover med katter.Känslan att sova i en nybäddad säng och vara nyduschad är... OBESKRIVLIG. Längtar tills jag får uppleva denna känsla! ^.^ Visst har jag ett fint täcke och söta kuddar? Visserligen är jag hundmänniska. men katter är också gosiga... om man inte gör som jag gjorde i yngre dagar. Lyfte upp dem - tolkade inte deras kroppsspråk och blev riven. Hände nästan varje gång. I bland är det inte lätt att vara liten och djurmänniska. Har dock lärt mig av mina misstag och är numera pälsallergiker. Undrar varför. Allting har en naturlig förklaring. Eller?

Why is there a light in the fridge?True story! 👊 Why? Om man nu inte ska käka på natten. Varför finns det en lampa i kylskåpet? Jag förstår inte poängen.

Bartendern hade rätt när han trodde att det skulle bli riktigt ös.

Har inga bilder från gårdagen/i dag. Bjussar därför på en bild från när jag var på Excet i Göteborg.

Oboy! Vilken grym utgång det blev i går/i dag på X&Y. Jag och min goa granne Malin drog ut och hade det sjukt roligt! Vi var där redan 21:30 för att slippa stå i kö, haha... det var ingen kö alls, så ofta är jag ute ;) Så vi styrde våra steg mot Wiser's Pub och beställde en dricka. Första gången jag satt min fot där och intrycket var att det kändes himla mysigt med den härliga inredningen och personalen. Det gick även att önska låt. Då körde jag på "I need a hero" och sjung för fulla muggar. Mycket trevligt!

Efter en stund gick vi tillbaka till X&Y för att fortsätta festandet. Så småningom dansade vi helt själva på dansgolvet (varken jag eller Malin skäms över sådant). Vi rycks med till musiken och har svårt att bara sitta. Kan tillägga att det var första gången jag festade med min granne. Fy galet vad lyckat! Strax därefter var dansgolvet smockfullt. Bartendern hade rätt när han trodde att det skulle bli riktigt ös. För det blev det sannerligen! Jag dansade så att jag blev alldeles svettig och fick ont i fötterna. Kom hem halv tre, då var man en aning seg i både kropp och höve vill jag lova. Hade dessutom tränat innan också. I bland förstår jag inte vart energin kommer ifrån... ;D

I dag är tanken att jag ska komma iväg till affären, får se hur det går med det. Inte min högsta önskan just nu. Förutom det blir det att förbereda sig inför kommande kurs "Didaktik, estetiska läroprocesser och barns meningsskapande i språk, kommunikation och matematik".

Hur har er helg varit?

Psst... kika gärna in på min frågestund och släng in en fråga eller flera. Do it vettja!

En planerad lördag.

 
För en gångs skull tillät jag mig att vakna av mig själv. Det är ytterst sällan jag gör det, är rädd för att sova bort dagen. Fast det gjorde jag dock inte, utan slog upp ögonen vid halv nio - låg och drog mig i sängen en sväng. Det finns ingenting skönare än att veta att man inte behöver gå upp.

Lördagsplaner: Göra det fint i min lägenhet (eftersom jag inte gjorde det i går), träna, handla och slutligen men inte minst... hoppas på att det blir utgång! Har nämligen startat ett Facebook evangemang och bjudit in 20 personer! Så någon borde väl kunna. :D *håller både mina tummar och tår*

Vad ska mina goingar hitta på i dag?

Katt i fokus.Alltså denna katt, det var länge sedan jag mötte en sådan här extremt kelig varelse. Han/hon ville inte slita sig ifrån oss. Fast vi blev tvungna att bege oss mot nya äventyr! Katten var säkert nära på att gråta. Tvärsäker på det. I vilket fall. Det är första gången jag fick chans att fotografera dessa ögonblick. Helt fantastiskt och är riktigt nöjd med bilderna! Övning ger färdighet. :) Vad tycker ni om dessa bilder?

Art inspiration


weheartit / Kollage gjort av mig


It's Friday, it's Friday!


It's Friday, it's Friday! Denna dag har jag hitills hunnit skriva tenta, nätshoppa och lyssna på massa musik! Kändes som att det gick bra på tentan. Det var trots allt bara att kryssa i "Rätt, fel eller vet ej". Visste redan innan att det skulle vara en krysstenta. Fast har man varken varit på föreläsningar eller pluggat så kan till och med en sådan tenta vara svår att genomföra. Angående nätshoppingen så får jag återkomma. Det blir roligare om jag väntar med att berätta för att så såningom bara "TADAAA SURPRISE!" Visst blir det sköj? :D

Fredagsplaner? Tanken är att jag ska göra det fint här hemma. Fast det får nog bli att glo på en film först. Kommer i alla fall inte röra mig många meter ifrån lägenheten. Känner att jag behöver en lugn dag efter denna vecka. Har ni något roligt inbokat?

Btw, filmtips mottages gärna! Shoot!

Jag skojar eller överdriver inte.


This is so true. Försöker tänka på dessa ord varje dag.
 
Nämen, tjenare mina finisar!

Ni kanske undrar om jag lever nu för tiden? Jorå, jag lever. Har varit mycket med skolan. Fast nu är jag tillbaka på hemmaplan (bloggen), vet dock inte hur länge det håller i sig. Det är först nu som jag känner att jag har tid och lust att skriva här. Jag skojar eller överdriver inte när jag säger att skolan verkligen har tagit över mitt liv. Har haft studiegruppsträffar, seminarium och plugg. Jag har kommit hem - lagat mat och käkat, sedan ägnat mig åt plugg. I bland har jag tillåtit mig att kolla på film för att sedan ta tag i plugget. Fick dessutom bokat in klipptid i tisdags direkt efter skolan. Älskar att komma till min favorit frisörsalong Cut & Style, fjärde gången jag besökte den. Sådana fina människor, tillsammans med mysig inredning kan bara bli bra. Tittade förbi där eftersom jag kände att jag blivit långhårig! Hade typ värsta headbanger-lugg. ;) Det var ovant att klippa sig kort ännu en gång, men fy galet vad skönt!

I dag körde jag även ett gött gympass, efter att jag tentapluggat med Ulrika från 09:00-14:30 (med lunchpaus). En klasskompis hoppade även in i vår diskussion. Det var nyttigt och intressant. Har inte funnits tid innan dess. Att träna alltså. Så ni kan nog inte riktigt förstå hur gött det var att få känna musklerna jobba. Vilken befrielse trots att det var tungt under vissa repitioner. Främst när jag körde ben. Fast man ska kämpa med träning!

Sinnesstämning just nu: Stel i kroppen, först nu jag kopplar av från allt stressande under veckan. Lyssnar på go musik och bara tar det lugnt och känner att jag gjort mitt bästa för att kunna klara tentan i morgon. Woop woop! :D

Hur står det till med er denna tordagkväll?

Mycket kretsar i mitt liv.Hejsan svejsan mina små goingar!

Som ni säkert redan har märkt, har jag lyst med min frånvaro den senaste tiden. Inte skrivit något här på bloggen under hela sex dagar. Det är rätt sjukt! Med tanke på att jag tidigare har uppdaterat i alla fall ett inlägg per dag, alltsom oftast. Känner nu dock att mycket kretsar i mitt liv och har ingen blogglust för den delen heller. Så följ mig gärna på Instagram "verreperre" där får ni ta del av min vardag. :) Hoppas att vi ses där! Stor kram till er allesammans! Gillar verkligen er! :D