Pink Blinking Music Note

Lördagsinspiration


we♡it / Kollage gjort av mig

1. Jag tycker att det är fett ballt att ta egopics då man har håret täckande för ena ögat. Det ser så läckert ut. Lättare om man har långt hår, men har ändå gjort ett försök. 

 
2. Sådant här kallar jag myspys! Tänker tillbaka på tiden när man var liten och byggde kojor inomhus. Jadu, livet lekte då.

3. HÄR har vi en utsikt utan ens like! HUR underbart? Svar: jätteunderbart. Skulle gärna varit där NU.

4. Tycker att Demi Lavoto är cool. Särskilt i sina hårfärger. Älskar dessutom hennes musik och hon verkar även vara en godhjärtad person. Stora ☆i kanten. She's a ☆!

Singellivet kan gå överstyr...




En bra fredagskväll



För omväxlings skull sitter jag ute på balkongen, och hör och häpna! Med en cider på bordet och snart i min hand. Jag dricker aldrig hemma i vanliga fall, men nu tyckte jag att det var på tiden. Har haft den här goingen i kylen sedan förra året då jag fyllde år, vilket är i december ;)Har även Mia Skäringers biografi "Dyngkåt och hur helig som helst" som sällskap och musik i lurarna! En bra fredagskväll med andra ord.

Hur spenderas eran fredagskväll? :)

Ett snabbt frukosttips!

För första gången på länge tog jag sovmorgon. Tillät mig att vakna då jag själv vaknade. Vilket blev halv 11. Himla skönt, men samtidigt spred sig lite ångest över att klockan redan var så mycket. Men men, i morgon ska jag gå upp tidigt, då kompenserar jag det hela. Haha! :) Känner ni precis som jag? Det roliga är att i tidigare år hade jag aldrig känt på detta sätt. Lustigt värre... Fast man förändras ju med åren.

På tal om något helt annat. Nu återgår jag till rubriken. Tänker den här fredagsförmiddagen tipsa om ett snabbt frukosttips! So here we go!


Något som jag tycker är uppskattat till frukost. Stekt ägg och macka med skinka samt ananas. Mums! Ananasen gör att det blir extra sött och gott på mackan. Ananas och skinka är en riktigt bra kombo! Ni måste bara testa i fall ni gillar den här frukten. ;)

Kvällspromenad


Kändes väldigt mystiskt när jag gick här...


Små saker kan också göra skillnad i vardagen. Fick se en solnedgång. Så himla vacker! ♡



Jag älskar verkligen att gå nya vägar, sådana som mina skor aldrig har passerat. Det är så spännande på något sätt. Svårt att beskriva känslan. Men det fylls en spänning hos mig...

Brukar ni ta nya vägar när ni är ute och promenerar? :)

Jag önskar jag kunde flyga, bland fluffiga små, lätta, rosa moln.

 
Tänk om man kunde flyga. Jag önskar jag kunde flyga. Högt och lågt. Diagonalt och rakt. Kors och tvärs. Att få känna luften mellan mina vingar. Andas in doften och känna känslan att kunna sväva helt obekymrad bland molnen. Fluffiga små, lätta, rosa moln. Då det känns helt förjävligt på marken, lyfter jag bara från marken. Svårare än så behöver det inte vara. Där finner jag friheten som jag aldrig tidigare har känt. Ingen känsla i världen kan beskriva den. Känslan, att sväva bland molnen. Fluffiga små, lätta, rosa moln. Det vore någonting...

Whatever you are, be a good one.


weheartit

Träningen går framåt, wohoo!

Hejsan hoppsan allesammans!
 
Hur mår ni i kväll? Hoppas att allt är finfint med er! Här rullar det på i varje fall. Är rätt trött dock. Har både hunnit plugga och ta en kvällspromenad - leka på lekplatsen, gunga. Gör nu inte särskilt mycket, utan softar i soffan till go musik! Inte helt fel, if you ask me. Vilket du självfallet gjorde. Kan inte tro någoonting annat vettu. ;)
 

Egopics i omklädningsrummet på gymmet, kanske inte så värst svårt att lista ut. Men det kanske är någon som hade grubblat på den "karamellen" i fall jag inte skulle berätta. Vem vet? Ingen som vet, ingen som vet.

Ey! Nu tänkte jag gå igenom en del av min onsdag. I morse var jag sannerligen uppe med tuppen vill jag lova.
Vill ni gissa? Inte? Okaaj, min lite lagom trötta kropp tog sig upp 04:45 (läs:ledig). Haha, om jag tyckte att det var tidigt senast då jag och Cecilia skulle träna klockan 08:00. Så var det rena drömmen om man jämför med denna gången. Jag cyklade hemifrån redan 05:40. Är inte det helt jävla gaalet?! Jodå. Typ inte en enda kotte, dessutom kallt och ruggigt (förstår varför ingen ville vistas ute). Fast väl framme så var jag taggad. Vi skulle köra ett grymt pass! Då måste man tagga till. Vi började med att köra baklänges crosstrainer (som förra gången) i 5 minuter. Därefter la vi mest fokus på armar och rygg, men tränade även benen. Passet slutade på en timme. Då avslutade vi det hela med att göra gimme five (det gör vi faktiskt varje gång) samtidigt som vi säger hur grymma vi är! För det är vi ju helt klart. :D
 
Btw, det här är en rolig övning! Men jobbig, fast det ska det ju vara. Det är bara att DU och kroppen tycker att det är skitsegt när det tar emot. Helt mänskligt! Det häftiga är dock att jag körde denna övningen med 4 kg i söndags, men sedan gav Cecilia mig tydligen (visste inte det) en vikt på 5 kg och det gick väldigt bra. Känner att träningen går framåt för varje dag som jag kämpar på gymmet. Alltså två gånger i veckan.

Här är övningen:
hantelflyes
 
Bildkälla

Förberedande: Fäll bänken så den ligger plant, parallellt med golvet. Välj två hantlar av passande vikt och lägg dig på rygg.


Utförande:
Lyft upp hantlar så du har dem rätt ovanför axlarna med handflatorna invända mot varandra. Sänk sedan hantlarna i en kontrollerad rörelse mot sidorna så långt som möjligt. Lyft sedan upp hantlarna till utgångspositionen och upprepa övningen.


Kom ihåg:
Låt armbågarna vara något böjda under övningsutförandet.

Pssst.. jag har dock bara gjort den här övningen på golvet. Men detta borde ju trots allt funka lika strålande! Ni får pröva er fram helt enkelt. Svårare än så är det icke.


Hur går det för er? Har ni tagit in träning i vardagen? Precis som jag.
 

Tentaplugg för hela slanten


Yes, det stämmer. Nu blir det fokus till Artkunskapstentan ett par timmar. Fast jag tänker ta mitt pick och pack - sätta mig ute på balkongen. I need some air! Dock i skuggan, vill inte bränna mig mera än nödvändigt. Får palta på mig i stället. Hellre det.

Energin inför tentaplugget...
Stekt falukorv, kokta majskolvar och ketchup. Gottit!

Vi hörs förmodligen senare! Pöss

Du håller i pennan


weheartit / Redigering gjort av mig

Det här qoutet är verkligen såå sant. Du är den enda som kan pusha dig själv, i ditt liv. Du håller i pennan och skriver din egen berättelse. Låt ingen ta varken pennan eller berättelsen ifrån dig. Försök att endast påverkas av sådant som är bra för dig! Jag vet att det är lättare sagt än gjort... men försök i alla fall. "If you ever try, you will never know".

Over and out.

Some "boring" fact about me

Varför jag gjorde situationstecken på just ordet boring? För att jag menar att faktan kan vara rolig för vissa, men tråka ut andra. Det är upp till betraktaren. Alltså du som läser det här!



Here we go!

Första ut... Jag tycker alltid det är bättre att se allting ifrån den ljusa sidan (även om jag kan ha mina mörka sidor). Men då står man bara och stampar på ett och samma ställe. Inte så jävla kul att stampa där du alltid har stampat. Eller hur? Därför försöker jag se det ifrån den ljusa sidan.

Andra ut... Jag tycker väldigt mycket om folk som har självironi och ironi över huvud taget.

Tredje ut... Tar i stort sett jämt och ständigt hjälp av min omgivning om jag är helt lost någonstans. Senaste gången var i söndags då jag skulle hitta till min vallokal, tog hjälp av ett par farbröder, tanter och ännu en gubbe. Därefter kom jag rätt. Medmänniskor är bra att ha, allt som oftast. :)

Fjärde ut... Jag vantrivs i sällskap med energitjuvar. Ett annat namn för sådana: pessimister. Usch. Det är klart att man FÅR vara negativ ibland. Men snälla rara, det behöver väl inte vara hela tiden? I så fall kan du ju redan nu börja gräva din grav om du nu är så otillfreds med livet. Gör någonting åt att du mår dåligt i stället. Vi runt omkring dig orkar inte höra skiten.

Kommentera gärna om du tycker jag var tråkig eller liknande. För jag är ju SÅ intresserad. Säger precis som ovan bild och min tröja förmedlar: "Take me as I am or watch me as I go".

We're gonna beat again, like a drum.


Bilder från weheartit / Kollage gjort av mig


Röda Korset är bra grejer!

I dag efter att jag hade tentapluggat i skolans bibliotek, drog jag mig in till stan i förhoppning om att hitta ett par billiga träningsshorts! Och kan ni tänka er? Röda Korset sålde några för ynka 30 spänn. Lycklig tjej! Som sparade hela 70 kronor för att hon inte köpte på H&M. :) Så den här måndagen var det premiär på gymmet med mina underbaringar!

Nu ligger jag på golvet...



... med ett flumhumör, i mina träningsshorts och sport-bh. Lovely!

Nästa anhalt: Duschen och sedan nattinana! Ska skriva omtenta i matematik imorgon. Gaah! Men det känns som att det kommer gå bra, dock. :D God natt goingar, vi hörs! ♡

Bilder från gårdagen

Gårdagen skulle egentligen bjudit på tentaplugg i skolans bibliotek, men eftersom valdagen ägde rum här i Sverige så var det tydligen stängt. Vilket jag märkte då jag hade kommit fram med cykeln. Fick i alla fall lämnat ett par böcker. Sedan hade jag inte någon minsta lust att dra hem... Därför tog jag mig bort till Centrumet. Satte mig på stentrappan, la ut min jacka och tog fram mina pluggsaker där i stället. Jag kan säga att det gör ingenting att biblioteket var stängt för det här var ju mycket bättre! Få produktiv tid gjord, samtidigt som man kunde sola. Himla ljuvligt - underbart! Dock brände jag mig. Aj! Inte lika härligt. Som ni kan se ovan på bilderna hittade jag även en pluggkompis! Herr duva! I går var dessutom första gången jag fick rösta. Spännande värre! Tog mig till min vallokal och gjorde min röst hörd. :D Har ni också röstat?

I am free like a butterfly...


we♡it

Djur i roliga scener

 
Alltså, jag kan typ kolla på sådana här klipp med djur i evigheter. Det kan vara så fantastiskt roligt! Djur är verkligen unika. Mina favoriter är helt klart katten som kör boxningsmatch med hunden och hamstern som skulle passa bra i en actionfilm - spelar död. Men även hunden som tror att han/hon pruttar. Fastnade ni för någon extra mycket? :D

Korar vinnarna av Veckans blogg!

Nu har dagen kommit då jag ska kora vinnarna av Veckans blogg! Jag har valt ut två bloggar. Here we go!

1.
http://matildays.forme.se

Jag valde den här tjejens blogg (Matilda), just för att hon har fina bilder och texter. Gillar särskilt hennes personliga texter. Något annat som man får ta del av i hennes blogg extra mycket är inspirerande frukostar (vet dock inte om hon tar bilderna själv). Hon bjussar även på en del träningstips, vilket jag gillar eftersom jag tänker ta träningen på allvar! Hon känns även som en himla go tjej, man får alltid ett fint bemötande när man kommenterar. :) Vilket jag tycker är en egenskap som är väldigt viktig att besitta som bloggare! Självfallet inte om någon skriver något elakt, men annars.
 
2.
 
Hennes namn är Cecilia och vi har känt varandra sedan gymnasiet, då vi gick i skolkören tillsammans. Tycker att hennes blogg skulle få synas i rampljuset... Hon har fina bilder och texter, lägger i stort sett alltid in en gnutta humor i sina inlägg. Blir inspirerad av hennes träning och den glädjen jag har förstått att hon har när hon känner sina muskler joba. Har ju sett henne irl you know, haha! ;) Ni får inte bara följa hennes träning, utan djur, Disnéy, bakning och böcker är en stor del i hennes liv. Slänger man in en kommentar så visar hon alltid fint bemötande. :) Om det inte är elakt det vill säga. 
 
ETT STORT GRATTIS TILL ER, GIRLS!
Men häng nu inte läpp, för att DU inte vann. Nej, det kommer ju komma fler tävlingar!

Flower power dress

Klänning - H&M, Leggins - Ullared, Snapback - Monki, Armband - Second Hand och fått av mormor, Halsband - Fått av mormor
 
Bjuder på dagens outfit, hur jag ser ut den här söndagen. I dag blir det fokus på tentaplugg, inför omtentan i matematik som sker nästa vecka. Tänker dra mig in till skolans bibliotek och sitta där och lura. Brukar få mer gjort då. Men först ska jag äta upp min frukost. För ni vet väl att frukost är det viktigaste målet under dagen? ÄT FRUKOST! Kroppen kommer att tacka dig en vacker dag. :)
 
Vad ska ni ha för er i dag? Önskar er i alla fall en fortsatt härlig söndag! Vi hörs när vi hörs. Kram till er. ♥

Workout qoutes

AlicekeltieWorkout.👌Work hard ♡Almost There !
weheartit

Om det är något som kan peppa mig extra mycket till att hålla igång träningen, så är det just sådana här qoutes. Jag vill träna redan i morgon! Helt seriöst. Hoppas att jag känner likadant då som jag gör nu. Fast jag betvivlar dock det en aning, kanske har den där "goa träningsvärken" ni vet. Men han/hon som lever får ju se. ;)

Köttat på gymmet med Cecilia!

You can do it!
weheartit

Yes, mina vänner. Som ni redan vet så var jag och Cecilia på gymmet klockan 08:00 i morse. Just då kändes det lite segt, ägnade ett par tankar kring om min kropp skulle palla trycket så tidigt.
Men vet ni vad? Det gick riktigt jävla bra!! Bättre än förväntat. Jag och min kompanjon köttade på i hela 1 timme och 15 minuter (med pauser, givetvis). Uppvärmningen blev Crosstrainer baklänges i 10 minuter för att sedan för första gången köra bänkpress. Det var helt sjukt jävla jobbigt! Fast vi klarade det båda två. *High five Cecilia*.  Och ja, jag vet att jag svär en hel del. Ingen nyhet direkt. Det här gympasset var det roligaste på länge, indeed! Alltid lika roligt att träna i sällskap. :D
 
Haha, efteråt kändes det sannerligen att musklerna hade fått sig en omgång! Särskilt armarna, de var rejält möra. En sådan himla go känsla trots att man inte hade full kapacitet att röra dem. Jag får nog räkna med "härlig träningsvärk" i morgon. Annars skulle jag bli förvånad. ;) Hej hopp träningsvärk! Du är välkommen *host host*.
 
Vi drog hem till mig efter gymmet. Då åt vi, tjötade och så småningom lyssnade vi på musik. En fantastiskt bra lördag! Hoppas att er dag har varit lika bra och att den fortsätter så.
 
Dagens visdom: "DU klarar mer än vad DU tror". Det märkte jag och Cecilia mer än väl i dag.
 
Ne, nu ska jag dra ut på balkongen och läsa en bok i solen. :) Ha det fint!
 
Pssst... Nu är det inte långt kvar tills jag korar x antal vinnare av Veckans blogg. Ni anmäler er lättast här.

Nordic Wellness: here I am



God morgon på er sötnosar!

Hoppas allting är väl med er? Med mig är det i alla fall bara finfint. Den här lördagsmorgonen ska jag och Cecilia vara hurtiga och träna på gymmet (Nordic Wellness). Det är galet tidigt att träna, men detta bestämdes i går. Fast det lär ju absolut kicka igång denna lördagen! Så nu taggar vi! Sitter just nu och väntar på henne - passar då på att kika in här och önska er en fin lördag! ♡

Inredning sätter en personlig prägel


Jag tycker att inredning är himla kul! Inredning sätter en personlig prägel i hemmet. Olika inredningsdetaljer som budskap kan man se mycket hemma hos mig, uppe på väggen. Vilka är följande: "Live - every day Laugh - every moment Love - beyond words" och "Lycka" samt en liten tavla där det står "Nothing is impossible, the word itself says" "Im possible"! - Audrey Hepburn. Köpte den när jag var i London.      
Sådan här inredning ovan tycker jag är riktigt snyggt. Jag kan lova att jag och denna inredning hade kommit bra överens, mer än väl. ;) Kollaget har jag knåpat ihop på Polovore. Just so you know!
 
Vad tycker ni om den här inrednings inspirationen? Skulle ni vilja se mer av detta? :)

We find a reflection of our soul

 
 
 
 

Prom dresses


weheartit

Vill DU höra en rolig sak?


weheartit

Vill DU verkligen höra en rolig sak? Jamen, kom igen... nu får du faktiskt sluta bete dig som en barnrumpa, Veronica. Oki.

När jag var i London den 8 maj till 12. Kom jag på en rolig sak, att jag och tjejerna inte skulle prata om skolan under hela vår vistelse i London. För om någon ens nämnde något som kunde kopplas till skolan. Skulle vem som helst kunna byta samtalsämne. Emma satte då "pineapple" som ett ord som ALLTID skulle sägas i fall någon misstog sig. Därför har jag valt att ha en ananas som symbol i det här inlägget. :) Dessutom ÄLSKAR JAG ANANAS!! Btw, den här strategin funkade faktiskt riktigt bra! I bland får jag snilleblixtar.

Ta chansen vettja!

 
 

Sommarkänslor sprider sig enda ut i knoppen



Hur hääärlig och gooo är inte den här låten?! Sommarkänslor sprider sig enda ut i knoppen när jag hör den. Ååh, jag tänker göra sommaren 2014 till den bästa någonsin.
Trots att jag har en hel del plugg som måste göras. Vilket ska tas hänsyn till, såklart. Är ni med mig, om att göra sommaren 2014 till den bästa någonsin?

Aquarium - Treasure Chest and Caviar Nail Art

Nämen, hallojsan på er!

Den här onsdagen har jag pluggat riktigt bra ute på balkongen. Känns som att matematiska begrepp, principer och allt sådant börjar fastna i min hjärna. Himla härligt, och att dessutom sitta i sällskap med solen.
Och vet ni vad? När man har varit såpass produktiv, får man ge sig själv en belöning! Vilket var i mitt fall... *Stor fanfar*
 

... Just precis, belöningen var alltså att måla naglarna samt sätta på små, kluriga och envisa Caviar pearls som bara ville jävlas med mig, hela tiden. Ingen överdrift. Det tog sin lilla stund innan jag och Caviars bildade ett vänskapsband, dock lossnar de allt efter vart. Kul! Vi var nog inte så bra vänner trots allt. Men aja, det var rätt roande i alla fall.

Är du intresserad av det fina, gudglittriga nagellacket "Aquarium - Treasure Chest"? Då kan du haffa det här. Själv köpte jag mitt när jag var i London. :) Fick med mig en hel del smink hem från resan!

Nu jävlar ska här pluggas!!



Som rubriken lyder. "Nu jävlar ska här pluggas!!". Tillsammans med underbara Joshua Radin i lurarna! ♡

Önskar er alla en fortsatt fantastiskt fin onsdag! :)

Det är okej, att inte vara okej. Okej?

 
Då det känns som allra segast att kicka igång dagen. Man är så opepp att det visslar om det. Den känslan har troligen vi ALLA känt någon gång. På ett eller annat sätt. Eller hur? Då ingen lust finns till någonting. Orken är helt borta, du känner dig maktlös, hjälplös och slö. Det enda du förmodligen ägnar en tanke åt är "wake me up, when it's all over". Du vill bara dra täcket över huvudet. I stort sett exakt såhär har jag känt enda sedan jag vaknade i morse, vilket var redan vid 06:00. Då kan ni nog förstå själva att den här dagen inte har varit den bästa i Veronicas liv. Nej, verkligen inte. Däremot insåg jag att jag inte kunde deppa ihop totalt - vilket ledde till en stunds pluggande. Inte för att det gjorde mig gladare, eftersom jag inte riktigt visste hur jag skulle formulera min inlämning. Har dock fått skrivit ett par meningar i alla fall (lycka till att bli klar, när den ska vara inne redan på torsdag). Men jag väljer att se det på det här sättet: Ingen kan ALLTID vara på topp. Har faktiskt bestämt mig för att få klart det till nästa examination. För jag känner mig själv. Skulle jag lägga fokus på den i morgon så vet jag att det kommer stressa upp mig extremt mycket! Därför får det bli JUST såhär. Tar nya tag i morgon med pluggande inför en omtenta i matematik. Tjohoo!
 
Det jag mest vill förmedla igenom detta inlägget... Är att det är okej, att inte vara okej. Precis som Jessie J sjunger "It's okay to not be okay" i sin låt Who You Are. Dagar du känner att det verkligen inte finns någon motivation. Du vill bara dra täcket över huvudet Det är okej. Det är även okej att ta DIG själv i första hand om du känner att DU till exempel inte orkar träffa dina vänner på grund av att du helt enkelt inte mår bra. Utan att det ska ifrågasättas. Det är okej!
 
På tal om annat, fast ändå inom samma forum. Jag kände att cykelturen ner till stan (för att se Nordea stängt, haha) förut var väldigt behövlig. Fick tillräckligt med energi för att laga mat då jag kom hem. Det blev kortlett, sallad och en kantarellsås - tyvärr, en köpt sådan, alltså såsen (är nämligen för lat).

"Lsimhbiwfefmtalol"


Hittade den från Facebook.


En lördag ute vid Almenäs Badplats

Här syns det att min solbränna börjar komma fram. Underbart!
 
Undrar vad den vita byggnaden kan vara för någonting?! Nyfiken som alltid!
 
Det är så vackert när sjön glittrar... ♥ Love it!
 
Klappade en söt häst som inte finns... det är egentligen en banan! :D Just so you know.
 

Åååh, jag har verkligen haft en helt underbar lördag ute vid Almenäs Badplats. Pluggade dock inte så mycket som jag borde gjort. Får ta igen det i morgon. Vilken fin plats det är. Blir hänförd av utsikten! :) WOW. Och tänk att lilla Borås kan erbjuda detta. Inte illa pinkat! Vi har en del smultronställen, trots allt.
 
Efter att jag hade njutit av tillvaron, åkte jag tillbaka till stan med bussen - satte mig sedan på en annan buss mot ICA för att handla. Ni må tro att jag la mig på sängen typ helt död när jag kom hem. Det har varit en väldigt händelserik dag men fantastiskt härlig! Finns ingenting att klaga över.
 
Nu tänker jag sätta på en film. Några tips på vilken? Hör av er i så fall.

Mot Almenäs Badplats



Jag gick ner till stan i den härliga vårsolen! I endast klänning - barbent. Svängde förbi skolans bibliotek för att hämta reserverade böcker. Nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till Almenäs Badplats. Där väntar plugg! Känner att jag MÅSTE plugga i olika miljöer. Blir mera motiverad då.Tänker njuta av solen i dag men ändå vara produktiv! :)

Ha en fortsatt fin lördag! ♡

Kvällen är räddad




Nu blir det filmmys och choklad!




Körde ett svettigt, men gött pass!

 
Morsning korsning mina fina bloggläsare!

Ni kanske är nyfikna på vad jag har haft för mig i dag? Tidigare vid lunchtid var jag i väg på gymmet och tränade.
Hatar verkligen att det har blivit ett rätt långt uppehåll, både innan London och då jag var där i fyra dagar. Så nu ska jag banne mig ta tag i träningen igen! Tänker träna två gånger i veckan om inte till och med tre (inräknat med ett bokningspass). Jag vill och kan! Det vet jag. Får bara inte vara så bekväm. JUST DO IT!
 
Körde ett svettigt, men gött pass! Först gick jag på Crosstrainern... därefter lunkade jag mot maskinerna och gymmade i ca 40 minuter. Bra jobbat, Veronica! För jag var inte helt taggad, men det gick! Wohoo.
 
Resten av fredagen kommer spenderas med fotograferande, titta på film, käka choklad och bara ha det allmänt soft i soffan. ♥ Hur ser er fredagskväll ut?

Black and white

weheartit / Kollage gjort av mig

Sjukt snygga outfits. Jag dör lite. Solbrillor - svart och vitt samt nerstoppad skjorta är helt galet läckert! Min favorit av dessa är definitivt bilden längst ner åt höger. WOW WOW. Snyggt så in i bomben! 👌

Vad tycker ni om den här inspirationen?

7 saker ni kanske inte visste om mig



1. Jag har ALDRIG tyckt om grädde. Och kommer nog ALDRIG att göra det heller. Petar därför ALLTID bort grädden på tårta eller liknande. Det kan ses som oförskämt för många. Men visst hade varit värre om jag hade ätit och istället "langat" en avskyvärd blick? Just på grund av att jag tycker det smakar så äckligt.

2. Har oftast lättare att umgås med killar än vad jag har med tjejer. Det blir gärna drama med tjejer! Big no for me. Skulle därför vilja ha en mera blandad kompott.

3. Flyttade hemifrån då jag var 18, i och med utbildningen här i Borås. Annars hade jag nog inte bosatt mig i denna lilla stad. Det känns inte som att det är någonting för mig. Vill bo där det händer saker!

4. Tycker om att fotografera. Har fått lite av en fotoskada (är man dessutom bloggare så är man) vilket en del av mina vänner inte förstår sig på. Alltså att jag fotar min mat osv. Fast det tror jag att man först inser när man bloggar själv! Förhoppningsvis.

5. Jag älskar att träffa nytt folk och festa. Helt fantastiskt att alla människor har så olika eller lika personligheter. Det fascinerar mig verkligen!

6. Något som jag VERKLIGEN har fastnat för... är snapbacks! Tycker att det är sjukt coolt att bära som tjej! Funkar även riktigt bra om man har bad hair day eller bara vill flasha till sin outfit. It's awsome!

7. Jag har kämpat mig igenom hela min tid som en levande varelse. Hade sjukt svårt att lära mig läsa i förskolan, tyckte verkligen att det VAR pest och pina så fort en bok sattes rakt framför näsan. Men skammen som ger sig! Nu tycker jag om att läsa böcker. Dock blir det mest kurslitteratur (inte lika kul, haha). Ni som är studenter förstår mig säkert mer än väl. ;) Under hela livet har jag fått kämpa med att lyckas med betygen. Särskilt i gymnasiet där mycket annnat distraherade mig på ett negativt sätt... Ni må tro att jag har en extrem kämparglöd när jag väl sätter manken till!! "What doesn't kill you makes you stronger". ♡

Färdig teckning - Michael Jackson

Hej på er!

Minns ni att jag la upp en teckning av Michael Jackson för ett tag sedan? Fast då var den under process. I alla fall. Den här legat på lur... Men nu får ni se resultatet! :D Here we go!


Btw, jag upptäckte Michael Jacksons musik när han hade dött. Det känns rätt tragiskt. Men that's the truth! I bland kan sanningen vara tragisk. Så, nu tycker jag om hans musik riktigt mycket! Mina favoritlåtar är "The way you make me feel" och "Black or white". Totally awsome! Vilka är era favoriter? :)

Morgoninspiration

weheartit / Kollage gjort av mig

Bokläsning: I form för livet - 14 veckor till bättre hälsa




Snodde den här boken "I form för livet - 14 veckor till bättre hälsa" av mamma senast när jag var hemma. Haha, nä jag var faktiskt så väluppfostrad att jag frågade innan. För det har jag fått lära mig att man ska göra. Nu ska motivation till att träna växa fram igen, genom den här boken! Jag har valt att leva ett hälsosammare liv - ta in träning i vardagen. Vet att jag mår mycket bättre då! Vore kanske någonting för er också? Om ni inte redan tränar det vill säga. :)

Nåväl, nu ska jag läsa en sväng innan jag välkomnar John Blund... ♡God natt på er, goingar små!



Känslan som uppstår...




Utomhuspedagogik i Kransmossen

 
Gårdagen bjöd på Utomhuspedagogik i Kransmossen. I sådant där underbart härligt väder. Haha, ett stort jävla lol! Efter en stund öste regnet ner. Tur att man var förutseende och packade med sig regnbyxor. Regnjackan däremot fick hänga kvar så vackert på kroken hemma... Eftersom jag visste att jag skulle frysa annars. Därför blev det vinterjackan!
 
 Vi fick lära oss olika knopar (kände igen alla) har nämligen varit scout. Men kunde dock inte utföra någon utan hjälp. Förutom detta gick jag på linbana (sjukt läskigt) och byggde redskapsbana som skulle anpassas till barn.
 
 Det var en givande, rolig och lärorik dag trots att det pissregnade större delen av tiden! ;)

Drömmer mig bort, för en stund...





weheartit

Big Ben - den kända slagklockan

ÄNTLIIIGEN har jag fotograferat ståtliga Big Ben. Har sett massa bilder och velat göra det enda sedan dess, i söndags gick min dröm i uppfyllelse!

Big Ben är namnet på den kända slagklockan i Westminsterpalatsets norraklocktorn i London, Storbritannien. Klockan göts 1856 och blev färdig 1859. Big Ben befinner sig i mitten av centrum - brevid den Engelska Kanalen, Themsen. En av Londons kändaste sevärdhet. Den är nästan 100 meter hög. Big Ben är upp till 96,3 meter upp i luften. De första 61 m är själva klocktornet, ovanför reser sig en mäktig spira. Big Ben består av fyra klockor då tornet är fyrkantigt.

Jag personligen tycker VERKLIGEN att den här sevärdheten ska prioriteras när man är i London. Big Ben är nämligen lika vacker i verkligheten som han är på bild. Så sjukt oemotståndlig! Skulle kunna gifta mig med karln. Haha, nä skämt åsido. Inte kan man stå vid altaret för en klockas skull. Det skulle sett en aning knasigt ut.

Blir en soft måndag

Hej svejs i Lingonskogen! :D

Kom hem från London ca vid 13:00 i dag, var då minst sagt slö - klev innanför dörren, tog av mig ytterkläderna och slängde mig sedan direkt på sängen för att vila. Sedan käkade jag pizza och nu sitter jag ute på balkongen och softar på livet med go musik i lurarna! Inte helt fel om ni frågar mig. ;) Dock är det något knasigt med mitt ena ben, det skakar nämligen. Jaja. Där ser man.

Btw, jag har länge varit ute efter ett par snygga militärbyxor och fann ÄNTLIGEN ett par... My dream came true...

Dessa gav jag endast 165 kr för. Snacka om ett fantastiskt bra kap! Jag är verkligen supernöjd. :)

En liten del av resan kommer kanske upp senare. Det återstår att se. Jag tänker inte lova någonting.

Annars... hur är läget med er denna måndag?

Pub: Lord Young Russel


Gårdagens look från en heldag med shopping, i London!





Fish and chips, en klassiker i London.


LONDON HERE I COME


Alltid lika bra med en checklista...
... Min superläckra guldglittriga plånbok som jag hittade på en loppis här i Borås för ynka 50 spänn, får självklart följa med mig på äventyr! ;) Och även ett par snygga - otroligt bekväma skor för långa promenader. Dessutom min fräscha och coola beanie "AIN'T NO WIFEY" blir en favorit i resväskan som hoppar ner den också.

Woop woop! Nu kommer dagen med stort D. Kan inte riktigt förstå att det ska ske, kommer vara svårt att ta in. Fast det känns solklart nu när resväskan och handbaget är färdig packat.
Som jag har längtat efter det här, faktiskt sedan den 10 januari. Det var nämligen redan då jag och ett gäng vänner bokade biljetter. Jag är lite smått nervös som jag nämnt här tidigare men superexcited, ofcourse! :D Jag har ju ALDRIG varit i London. Vi kommer tillbringa fyra dagar där. Får se hur de engelskatalande förstår min något snevridna engelska... ;) Hmmm... finns det något särkilt man borde uppleva i London? :) Ni som har besökt denna stad. Alla tips är mer än gärna välkomna! Shoot.
 
Nu är det dags att dra till bussen, måste fixa ett nytt batteri till min gamla digitalkamera innan jag beger mig vidare. Vet, helt fantastiskt genomtänkt att vara ute i sista stund.

En bra start på dagen



God morgon på er finisar!

Har varit uppe sedan halv 8, diskat och nu har jag slagit mig ner med röva i soffan och äter nu en mättande portion med havregrynsgröt - kickar igång denna dagen på det viset. Gottit värre! Just den här torsdagen är jag dock lite smått nervös... För i dag är nämligen THE BIG DAY! Nu undrar ni säkert. Vadå vad ska Veronica göra som är så stort!? Jo, om ni lugnar er så ska jag berätta det för er. LONDON HERE I COME!! :D Det är vad som händer.

Vi kanske hörs senare. Håll utkik i så fall för då kommer ett inlägg om min resväska inför London! Det vill ni bara inte missa. Har världens coolaste resväska ;D ♡

LIFE QOUTES


we♡it

Åååh, ett härligt sommarminne!

 
Det finns väl ingenting härligare än att tänka tillbaka till sommaren?! Jag har för mig att det här var sommaren 2011. Andra gången jag och Sanna träffades (I think?). Den söta lilla pojken i barnvagnen är Linus, Sannas lillebror. Det var efter detta som vi började lära känna varandra på riktigt, umgicks, reste (Skåne och Smögen) - skapade massvis med minnen tillsammans. Som ingen någonsin kommer kunna ta ifrån oss. Jag minns det som i går! En sak som är extra rolig med oss två är att vi varje Nyår firar vår vänskap. Förra året var det tre år. (Haha, I knoow. Det låter som att vi är ett par, vilket vi inte är). Vi kunde dock tyvärr inte fira den då. Eftersom båda var på två olika håll. Fast ändå så nära. I bland är livet komplicerat. Fast båda vi hade i alla fall ett bra Nyår och det är ändå det viktigaste.
 
Har ni något härligt sommarminne?

I'm a busy woman



Yeah. That's right. I'm a busy woman. Gör ett kompendium med 25 arter som vi ska ha i studiegruppen (som en hjälp inför Artkunskapstentan i juni på 152 arter.) Alltså hela min studiegrupp har ett antal arter. Vi har delat upp de så att vi slipper leta upp alla själva. Tycker att det är jättefiffigt! Önskar att det var min idé, men det är lärarens. Tyvärr!

Nåväl, nu vet ni vart ni har mig en stund framöver. Så småningom ska jag teckna! Kom gärna med förslag på vad mitt projekt kan bli. :)

Btw, fy gaalet vilken träningsvärk jag har sedan Bodypumpen som jag körde i söndags.
Jag skämtar inte när jag säger att det knappt går att böja sig ner - har till och med svårt att sätta mig på toan (tantvarning!!) Både benen och låren är typ helt döda. Sjukt men sant.

Hoppas att ni får en fortsatt fin tisdagskväll om vi inte hörs innan dess.

Motion och en snabb lunch

Jag tycker om att röra på mig. Leka lekar. Då passade det mig alldeles utmärkt när vi i dag hade Utomhuspedagogik ute på Kransmossen. Vi fick en del idéer om vilka aktiviteter man kan lära ut utomhus till barnen som förskollärare. Himla bra tips! :)

En snabb lunch:


Som ni kan se så finns det inga kolhydrater här. Och det beror på att jag har bestämt mig för att inte äta alltför mycket av det, som t.ex. pasta, potatis, ris och så vidare utan tänker äta mer fett i stället. Anledningen är att jag alltid har känt mig så sjukt trött efter middagarna! Får se om det kan ge mig en piggare känsla! Tänker dock inte helt bojkotta kolhydrater utan min tanke är att minska dessa, sedan får jag se längre fram hur jag vill göra.

Tips är gärna välkommet! Vad kan man laga för mat utifrån denna kost? Vilka erfarenheter har ni?

Pluggar i biblioteket

 
 Just nu sitter jag i biblioteket och pluggar - läser kurslitteratur. Snart är det dags att äta mat och sedan blir det kör! :D

Måndagsinspiration

weheartit / Kollage gjort av mig

1. Jag skulle mer än gärna vilja klä mig såhär. Älskar verkligen animal print. Stilfullt även med knästrumporna. Riktigt snyggt!

2. Jag citerar min körledare: "Man är inte äldre än vad man känner sig". Kommer tänka så hela livet! Hur awsome?!

3. I framtiden vill jag ha barn. Gärna tvillingar, en pojke och en flicka. Eftersom jag vet själv hur fantastiskt härligt det kan vara!

4. Ååh, skinnjacka och hatt är helt sjukligt fräscht och snyggt!! Långkjol kan också se riktigt bra ut.

Beautiful flowers



Hur vackra är inte blommor? Dessa tulpaner alltså, i underbara färger. Helt seriöst. Älskar när man går förbi blommor kan stå och kolla i en hel evighet just för att det ger en sådan lycka och livsglädje. Känslan är svår att beskriva... Borde verkligen köpa blommor till min lägenhet! Snart så.

Havregrynsgröt, kanel, äpplen - ny energi


Nu laddar jag upp med ny energi i form av havregrynsgröt, kanel och äpple. Efter Bodypumpen. Fy gaaaalet vad jobbigt det var! Snacka om att man ännu är svag i sina muskler. Puuuh... men jag tog mig igenom passet! Och det känns minst sagt i musklerna vilket är positivt.

Btw, får ett spontant besök av mamma och Mats snart. Mysigt värre! Så just för tillfället kollar jag inom en powerpoint som min studiegrupp har. I morgon blir det redovisning! Tagga, eller?! Haha

Bodypump på G!


Kom till gymmet för en stund sedan. Taggar till att köra Bodypump! Har kört det en gång tidigare men det var aslängesen, under gymnasietiden. Så ah, det är minst sagt ett tag därifrån. Då minns jag att jag inte alls tyckte om det. Men mycket kan förändras med åren. Har bestämt mig för att leva ett hälsosammare liv - ta in träning i vardagen. Vilket jag har gjort! :D Tränar ni något?

It's all about fashion

weheartit / Kollage gjort av mig

Rös i hela kroppen...


... Den här otäcka och stora spindeln möttes jag av då jag öppnade dörren till källaren. Usch. Jag rös i hela kroppen... särskilt när jag skulle fotografera - var rädd att den skulle hoppa på mig...!

YOU LOOK AMAZING



Det här budskapet pryder superfint väggen i ett damernas väntrum (ingen aning hur det ser ut inne på herrarnas) till toan i Göteborg. Jag var bara tvungen att föreviga detta. Man vet ju aldrig när det försvinner...

Gårdagens outfit


Väska, leggins och jacka: Ullared ☆ Snapback : Monki ☆ Skor: ICA Maxi ☆ Sjal: Kappahl Gårdagens outfit såg ut såhär. En snapback i bling - guldiga detaljer och en marinblå kappa, ett par äckligt limegröna snören i stuket converse (but I love it) + ringar som jag glömde att ta på mig och hade definitivt inte tid att ta om bilderna. Så det här får duga.

Info om min lördag kommer komma upp när ni minst anar det! ;)

Ååh, vilken underbar låt!


But I know, if I go now, if I leave
Then I'm on my own tonight
I'll never know the answer.

Jag tycker om många av One Directions låtar. Killarna har en sådan känsla när de sjunger. Det här är en av favoriterna just nu. ♥ Har ni någon favorit?

Vinnarna av Veckans blogg är...

1.
http://calleengstrom.colin.se/
2.
http://olesenstjej.blogg.se/
3.
http://finest.se/mathiashjorth
 
Nu har äntligen dagen kommit då jag meddelar er vilka vinnarna av Veckans blogg är. Det har dröjt ett tag, men bättre sent än aldrig! :D Så... eftersom jag skulle kora fem vinnare och endast tre deltog. Blir det alltså tre vinnare! Hade jag haft mer tävlande hade jag även motiverat varför jag tyckte att just dessa bloggar skulle vinna. Det kan ni allesammans tänka på till nästa gång. ;) Nåväl, ett stort GRATTIS till er som vann!
 
Pssst... klicka på bilderna för att komma till bloggarna. 

Fredagsnöje: Work in progress



I dag satt jag ute på balkongen och fortsatte på min teckning av Michael Jackson. Så den är snart färdig! Det var mitt roligaste fredagsnöje. Vad har ni haft för er? :)

Lammen är faktiskt tvillingar



Dessa små söta lamm finns hos mamma och Mats, en liten bit utanför Göteborg. Brukar gosa extra mycket med lammen (vissa är mer framåt än andra) när jag är där. Alla lammen är faktiskt tvillingar. Två vita - tvillingar och två svarta - tvillingar. Hur gulligt och mysigt som helst!! ♡Jag själv är ju också tvilling och vet hur fantastiskt bra det känns!

Färdig teckning: Tarzan


För ett tag sedan blev jag färdig med min teckning av Tarzan. Blev väldigt nöjd! Men vad tycker ni? Kommentera gärna!

Reseinspiration

weheartit/Kollage gjort av mig

I will always love you







Med min bästa vän Sanna kan jag ALLTID vara mig själv. Till hundra procent. Litar på henne till tusen. Hon finns för mig i vått och torrt! ♡ Då vi träffas har vi så förbannat roligt ihop! Den här människan förgyller verkligen my days. Hon är guldvärd! Kommer aldrig släppa taget om henne.

Valborgs bravader i Götet

Morsning korsning, halli hallå, tjena mittbena! Måste ju visa er att jag kan en massa coola hälsningsfraser. Höhö.

Haha, kom till saken nu Veronica. Jo, ni förstår. Jag tänkte berätta för er om min sjukt roliga Valborg! Dagen spenderades i Götet med Cortègen, party, Beer Pong, (dock drack jag bara cider och vodka/Exotic Fanta) fyllebrändboll samt lek på lekplatsen. Jag slaggade hos vännen som hade festen, med några andra. Vi gick inte och la oss förrän 4 men var ändå uppe redan vid 10. Hur awsome!


Vi träffade på en gullig liten kissekatt då vi hade solhäng på trappan. Han/hon var väldigt tillgiven av sig. En gosig katt med andra ord! :)


Kan man sitta bättre på en buss?! Känns sjukt jävla gött!

Hur var er Valborg sweethearts? Blev den lyckad eller helt åt skogen?