Pink Blinking Music Note

Häng med mig i tentapluggandet

Jag och Ida har bokat ett grupprum i skolans bibliotek. Vi håller på och tentapluggar innan vi ska bege oss hem till våra vänner Emma och Jasse på Thanksgiving! Det ser jag oerhört mycket fram emot. God mat, vänner och framför allt hörruni inget jävla pluggande.

Så här kan vår pluggmiljö se ut.




Var bara tvungen att visa min fina väska från Sydafrika. Dock är kvaliteten sämst men har för mig att jag endast gav 50 spänn. Då får man nog räkna med sådant. ;)

Nu ska jag läsa de sista minuterna innan biblioteket stänger. Ha det gött och simma lugnt! :D

En händelserik fredag!


I denna byggnaden befinner jag mig i då jag är på skolans bibliotek. Om ni mot förmodan undrade menar jag... ;)
 
Som ni vet har jag varit på skolans bibliotek och tentapluggat i dag. Efter det gick jag runt och strosade i affärer samtidigt som jag hade brorsan på tråden (alltså i telefon). Riktigt häärligt!

Innan jag tog bussen hem fotograferade jag en vacker belysning här i Borås.

Väl då jag kom innanför dörren var det dags att tillaga kyckling i ugn. Hittade ett recept för någon dag sedan i tidningen Mer Smak och fick inspiration att göra det själv.

Kyckling i ugn med inlindade bacon. "Såsen" är gjord av mjölk och chillisås. Hade ingen grädde hemma eller den andra ingridensen heller för den delen. Så det fick bli så här. Gottit var det i alla fall!!


Makaroner fick dessutom hänga på kvällens middag.

Receptet som jag i stort sett utgick ifrån. :)

Om en stund ska jag möta Sabina (en student som bor här i huset). Vi ska iväg och simma! Det kommer bli underbaart! :D

Hur ser era fredagsplaner ut?

Frukosttime och tentaplugg

God morgon på er!

Bjuder på en ouppladdad bild från i går.



Yoghurt av två olika sorter, två knäckemackor med smör och kaviar på + för nyttighetensskull en kiwi... MUMS!

Jag har typ nyss vaknat. Nu är det fukosttime och sedan blir det att fixa i ordning sig för att dra till skolans bibliotek och tentaplugga. Tjohoooo!
Ha en fin fredag vänner! :) ♥

Have faith in your dreams and someday, your rainbow will come smiling through.

qoutecara delevingne | Fashionjpgcuzsomebodylovesya  | via TumblrUntitled☮✿★ BubbleGuumm ✝☯★☮
weheartit

Pluggmode i skolans bibliotek

God kväll på er finisar!

Allt fint med er denna torsdagskväll? Mitt liv flyter på i alla fall. Känner att jag har sparkat mig själv i röven och tar tag i skolarbetet.




Nu sitter nämligen jag och Ida i skolans bibliotek och tentapluggar. Feeling good. Trots att jag känner trötthet... Men dags att sätta näsan i boken igen och skriva så att pennan glöder. ;)

Vad har ni för er i kväll?

Löjligt rolig - Baddaren

 

Gött mos

Visste ni att gött mos=bra, härligt? Detta var bara lite random från min sida. Anser att man behöver random stuff i sin vardag.
Kålle: "köpte du bärs te maj när du va på systemet?"
Ada: "Hamen"
Kålle: "Gött mos" 

Well well. Gårdagen spenderades i skolan från 9:00-12.00. Då jag var på en workshop/seminarum om Estetik och barns kultur i förskolan. Därefter åt jag även lunch med en klasskompis innan jag begav mig hemåt. Strax efter det kom Ida och hjälpte mig med min komplettering - Lektorier. Den lämnades in i går. Hoppas verkligen jag får godkänt nu! Är trött på det papret nu...

Nåväl, efter att vi hade suttit i flera timmar och knåpat ihop mitt skolarbete (får lägga till att vi flummade en del under tiden, läste bland annat papret på skånska, haha) skrek våra magar: "Ge mig maaaat!" Vi beslutade oss då för att dra och käka pizza där jag bor, alltså Valentino. MUMS! Jag beställde en Kyckling pizza...

Väl mätta och belåtna styrde vi våra steg mot affären för att handla laktosfrimjölk och chokladpudding. Sedan då vi var hemkomna gjorde jag chokladpuddingen och efter det tog vi tag i vårt tentapluggande. Jippi!
Ida gjorde dock allt annat för att slippa plugga. Hon låg hellre i soffan och översatte en spansk tavla... Sådant kan ju också prioriteras... ;)
Jag kan med gott samvete säga att jag var något duktigare på att plugga än min vän, men hur mycket duktigare får bli min egen lilla hemlis.

I slutet av kvällen fick jag ett samtal från Sanna. De orden jag minns som starkast under det samtalet är: "Jag är så glad och tacksam för att just DU är min bästa vän Veronica". Att jag blev rörd av dessa ord kan nog vilken människa som helst förstå.. kom nästan ett par tårar på köpet. Min finaste Sannaälskling! Hon skulle kunna vara min tvilllingsyster. ♥ Jag älskar henne av hela mitt hjärta!

Waiting for Christmas


weheartit

Fotopromenad i kylan


Byxor: Monki ★ Tröja: Cubus ★ Mössa: Borås marknad ★ Halsband: Second Hand ★ Armband: Fått av mormor och handlat på Glitter ★ Halsduk: Fått av mamma ★ Kappa: Ullared ★
 
Så här var Veronica klädd då hon skulle ut på en fotopromenad i kylan. Det blev längre än vad hon hade tänkt sig. Brukar bli det när hon väl har kommit ut. Bilderna från fotopromenaden dyker troligtvis upp i morgon! Jag har pluggat färdigt för i dag. Tar nya tag i morgon efter skolan. Nu tänker jag slänga mig i soffan och käka banankaka samt kolla på film. ;)
 
Btw, denna måndag har jag känt mig som en gammal tant. Har knappt kunnat gå på grund av min "goa träningsvärk" (överdriv gärna lite till Veronica). Tja, något som jag i alla fall inte kan överdriva är att jag har haft svårt att böja mig och resa mig. Segt but true story. Fast egentligen ska man inte gnälla över träningsvärk. Då har träningen gjort nytta, right?! Men ändå.
 
Ha en fortsatt fin måndagskväll sötisar! :)

Boys, boys, boyyys

Hallojsan på er!Hur är läget med er? Hoppas bra! Själv känner jag mig lite si så där lagom slö. Alarmet ringde 08:00 i morse, vaknade upp med "go träningsvärk" från gårdagens träning trots det var jag strax därefter på benen och ringde till Tandläkaren - bokade om min tid som jag fick i förra veckan.

Nu blir det till att plugga. Wohoo! Tänkte bara kika in en snabbis och bjuda på lite inspirationsbilder.
Ha det bäst. :D
 
we♥it

Träning, solnedgång, banankaka och middag

Goder afton, goder afton, både herre och fru,
vi önskar Eder alla en fröjdefull jul!
Nä, skämt åsido det är väl lite tidigt att säga sådant? Förlåt mig så mycket, ber så hemskt mycket om ursäkt ifall jag retade upp någon.

Under denna söndagen har jag trots min slöhet ändå fått gjort rätt mycket... Jag har tränat.
. Började först med Jillians workout video men tröttnade snabbt. Det är just sådana övningar som jag tycker är såå otroligt tråkiga! Därför "blippade" jag vidare på Youtube och hittade tillslut Denise Austins video som var i ett helt annat stuk. Betydligt mer roligt och svettig blev jag må ni tro. Kände bara att jag inte riktigt hängde med i hela koregrafin, eftersom min kordination inte är den absolut bästa i världshistorien. Fast jag gjorde så gott jag kunde i alla fall! :)

Ett par timmar efter träningen fick jag syn på en vacker solnedgång utanför mitt fönster, och som den fotograf/bloggare jag är så var jag ju bara tvungen att forografera detta fantastiska ögonblick...


Så småningom framåt kvällen kände jag för att baka en banankaka och för att den inte skulle brännas vid (vilket inte har hänt någon annan gång, nej nej) gick det upp ett ljus för mig, en snilleblixt så att säga. Jag MÅSTE vara banankakavakt. Därför slog jag mig ner i soffan med boken Bläckhjärta.


Det dröjde inte länge förrän banankakan var färdig gräddad. Kände en oerhörd stolthet över att den inte blev svart som natten utan att den fick sin fina gyllenebruna färg precis som en "normal" banankaka ska få...


Jag som människa blir jämt och ständigt hungrig... Då slog jag på stort... Nää, inte direkt... Tyckte att rester var ett bra alternativ. Då blev kvällens middag alltså: Kycklingfile, köttfärs, gurka och ananas + salladssås som en extra knorr på slutet. Pssst... lägg märke till min superfiiiina ljusstake som jag shoppade i går i Knalleland.


Vad har ni sysslat med och ätit till middag i dag? ;)

#Nevergiveup



"Every day is a new day. Every moment is a new moment. Now you're got to go out and show them that you're a creature."

Kämpar gör vi alla människor på ett eller annat sätt. För att slutligen nå våra mål som vi själva bygger upp och strävar efter att klara. Stora som små. Allt har en betydelse och känslan då man har klarat ett av dem är o-b-e-s-k-r-i-v-l-i-g. Vi ska aldrig ge upp, hur svårt det än må vara, vad det än krävs av oss att nå dit vi vill! #Nevergiveup

Ken Ring slutar aldrig beröra


Småkollade lite på Så mycket bättre i går och fick mig genast en favorit (eller jag brydde mig inte om att lyssna på de andras bidrag). Nåväl, Ken Ring tog hem priset hos mig med Ulf Dagebys låt Barn. Jag vet inte vilket år jag började lyssna på Kens musik men jag vet att jag blev förbaskat berörd av texterna... De går verkligen rakt in i själen, så djupa, sanna och sorgliga.  En annan favorit som han har gjort är: Låten för barnen.
 
Tycker ni också om Ken Rings musik? I så fall hur skulle ni beskriva hans musik?

Shine bright like a diamond

weheartit

Ett glädjerus och blev så där löjligt glad ♥

Har varit och shoppat i Knalleland i dag. Riktigt kul!! Trots att jag endast hade mig själv som sällskap. Men det kan vara skönt ibland. ;) Behöver inte ta hänsyn till någon annan. Kunde gå precis vart jag ville, bara utgå efter mina behov liksom. Var inne i typ alla affärer som finns där... Allra längst var jag inne på Nelly då jag kikade efter en nyårsklänning men allting som jag provade var för litet *suck*. Tröttnade då snabbt och styrde i stället mina steg vidare mot nya möjligheter att hitta något annat. De roligaste sakerna som fick lov att följa med mig hem var en fin diskhandduk i jultema med söta små röda hjärtan. Man skulle kunna tro att jag blev träffad av en sådan där kärlekspil, för jag blev verkligen kär i den på bumsen. Kanske visar den i veckan!

Har även köpt ett par julklappar när jag ändå var igång.

Nä hörruni, jag har sparat det bästa till sist *fanfar*... Håll i hatten folk!

...Ååååh, jag är sååå lycklig över denna ljusstaken alltså. Ingen känsla i världen kan helt och hållet beskriva min känsla just nu... Då jag tände alla fyra ljus fick jag verkligen ett glädjerus och blev så där löjligt glad. ♥ Hihi. Denna underbaring hittade jag på Chilli för endast 129 spänn!

Strax ska jag sätta mig i soffan med en bok (innan Så mycket bättre börjar på Tv:n) och bara njuta av tillvaron av min superfiiiina ljusstake! Wiiie. Vad ska ni hitta på denna lördagskväll? :)

YOLO

God morgon på er!

Hur står det till med er? Med mig är det bara finfint. Lyckan som uppstår då man inser det här...

Visst är det underbart?!

Lördagens planer: Plugga, avboka tandläkartid (eftersom jag inte längre bor i Lerums kommun),
åka till Knalleland och någon stund i dag slå mig till ro och läsa bok.

En fantastiskt bra fredag

Hej på er allesammans!

Någon överraskning blir det inte om jag berättar för er att jag umgicks med Cecilia i går eftersom ni som läser min blogg förmodligen redan vet det vid det här laget. Nåväl, kan berätta något som ingen av er har den blekaste aning om. Då jag var hemkommen slog jag mig ner i soffan och kollade på Ella den förtrollade. Sjukt bra!

Back to the focus of this day!
Då jag och Cecilia var inne på City Gross och handlade i går fann vi detta till vår förskräckelse...
Tycker att man borde lära sig meningen med särskrivning, särskilt om det kommer att visas för ett x antal människor. Seriöst... Det borde väl förgudsskull finnas stavningsprogram?!


Passade på att äta en tacorulle som var gratis i affären och även dricka Cola eftersom jag blev törstig. Gratis är ju ALLTID gott!


     I Cecilias kök var jag ju bara tvungen att stolt visa upp mina potatisar. För det är ju såå svårt att koka potatis liksom... ;) Haha


Nu stod middagen äntligen på bordet. Dags att käka vår lyxiga fredagsmiddag! (8

Underbara Cecilia och hennes going Lumos. Det perfekta paret! Hunden är människans bästa vän.

Tack, ännu en gång för en otroligt mysig och trevlig fredagskväll min sockertopp! Så himla roligt. Detta måste verkligen göras om snarast! :D

Till minne av Edvin Berg



Cancer kan drabba oss alla. Det är en sjukdom som är svår att besegra. Det dör människor varje dag på grund av denna brutala sjukdom. #Fuckcancer. Var det någon som missade att kolla på "Tillsammans mot cancer" då det sändes på Tv3 den 28 oktober? Om du möjligtvis var en av dem... Ovan får du en video som ger dig en inblick i Edvin Bergs liv. Han hade ett brinnande intresse för musik. Det här är hans låt "I will be here" som idolerna skrev färdigt och spelade in åt honom. Hur fint är det inte? Vila i frid Edvin Berg. ♥

Nyduschad + dagens planer


Trist väder har vi framför oss denna novemberförmiddag. Eller ni kanske har talat väl med vädret hos er? Vädret hindrar mig dock inte från att ha roliga planer i görningen i dag.

Sitter just nu i soffan nyduschad...

Känner mig fräsch och fin.

Om ca 3 timmar och 47 minuter ska jag hem till min fina Cecilia. Vi ska iväg och handla, därefter laga mat tillsammans. Kommer bli riktigt mysigt! Vilket innebär att innan dess måste jag fortsätta plugga. Wihoo! It's my lucky day.

Hur ser er fredag ut goingar? ^.^ ♡

Stylish guys are my melody


we♥it

Beger mig in i fantasins värld




Tänker bege mig in i fantasins värld for a moment. Minns att jag började läsa denna för flera år sedan. Året var 2006. Boken var en julklapp av mamma och Mats. Kan komma ihåg att jag bara läste ett par sidor (eller halva boken) jag minns inte helt och hållet. Tröttnade på den efter ett tag i alla fall. Har för mig att det berodde på att det kändes too much fantasy för min smak. Men nu ger jag den ytterligare en chans!

Har ni läst denna bok? :) I så fall vad tyckte just du?

Vill ha ett slut som i en romantisk film. Fast då ska det vara en början i stället för ett slut.


Whats your number? Denna filmen var helt underbar. Galet rolig och bra! Jag vill ha ett sådant slut som i en romantisk film någon gång i mitt liv. Fast då ska det vara en början i stället för ett slut. Då kan vad som helst kan hända.

Gillar ni också romantiska filmer? Trots att det får er som är singlar att känna en hopplös ensamhet och saknad efter att någon bara ska hålla om er... Den känslan dyker upp hos mig. Inte bara en gång. Utan varje gång.

Tänk bortom det ytliga

http://thenighthawk88.files.wordpress.com/2011/12/dikt1.jpg

The Hunger Games: Catching Fire

Oboy oboyyy! Vilken sjukt intensiv onsdag. Har varit igång sedan 07:00 i morse (förberett det sista av min redovisning som var i dag). Det är verkligen studenters specialitet att vara ute i sista stund. Ingen bra egenskap dock. Efter redovisningen hade jag studigruppsträff ett par timmar, då vi pratade om vårt projektarbete och vi har även skickat in vår barnbok. Spännande!

Väl hemkommen började jag dammsuga och därefter våttorka golvet (det heter ju tydligen inte golvmoppa enligt mamma). Men ack sååå mycket roligare det låter!! Eller huur?!

Kvällens middag: Tacos (saknar min ananas och tacosås) bortsett från det var det smarrigt värre! Ljus gör dessutom tillvaron mysigare. ♥


Nåväl, för att övergå till rubriken... I kväll kl: 20:45-00:00 kommer jag sitta som fastklistrad i biosalongen med mina vänner. Då blir det nämligen att se premiären av The Hunger Games: Catching Fire. I'm so excited. Kollade nämligen nyss på trailern och den verkar riktigt braaa! Vet dessutom bloggare som har gett den bra respons. Hoppas att även filmen håller mina förväntningar. :)

Näää, dags att hoppeli hoppa i duschen nu. Blev en aning svettig efter städandet här i lägenheten! Vill inte lukta skunk eller se sunkig ut när jag ska iväg snart.

Vi hörs någon gång! Kan inte säga när. Finns plugg och andra saker på shemat. Ni märker när jag är tillbaka helt enkelt... ;) Puss och kram skumbanan!

NEVER GIVE UP





Bilderna kan du hitta i appen Best of Motivational Qoutes. Tycker det är ett bra sätt om man behöver peppa sig själv!! Just nu för min del är pluggandet ett evigt kämpande. Men jag tänker ALDRIG ge upp, hur jobbigt jag än må känna att det är fram och tillbaka. Speciellt ankan som försöker ta sig upp på muren tilltalar mig. Ankan är mindre än mig och jag vet att oavsett vilka förutsättningar man har kan man klara allt bara man har rätt inställning!

Hur gör du får att peppa dig själv? (8

Ladies Night!

God kväll på er allesammans!

Hoppas ni har haft en fin helg och att ni hittade på något extra roligt igår innan veckan tar sin start i morgon. Min gårdag var verkligen toppenbra. Den spenerades med Ida, Emma och Sandra.

Jag mötte upp tjejerna vid tåget först och sedan gick vi och handlade. Därefter åkte vi hem till min familj, där vi började med att hälsa på familjens lamm. Svårt att låta bli. Så underbar som hon är! Efter att vi hade gjort det drog vi oss inåt och började med middagen...



The dinner is served...

Kyckling med morötter, palsternacka och creme fraiche. Mums filibaba!!


Då vi var på väg till Ladies Night i Scandinavium, Göteborg. Såg vi denna härliga skylt och vi var ju BARA tvugna att fotografera med våra mobiler... I alla fall jag och Sandra. Ida och Emma var fullt upptagna med annat. ;)


Tokglada, galna och taggade tjejer innan den efterlängtade Ladies Night showen! Woow, alltså.


Denna mannen och Kenny från Bredbandsbolaget (som är utklädd till en superhjälte) pratade innan showen. Hur sköna som helst!


Vi kunde inte låta bli att ta kort med honom. Han är både frän och het! ;) Vem kan motstå en sådan snygging?!


Helt fantastiskt att komma in här... sjukt fint ljus och tillställningen var magisk!


Varmrätten: Smörstekt majskyckling serveras med paprikasås, krämig potatiskaka och zucchini fylld med morotsjulienne.


Dessert: Klassisk cheesecake smaksatt med citron på en spegel av fruktig sås baserad på skogshallon. Mycket smaskigt! Den var uppäten i ett nafs...


Visst är denna Amarulaflaskan så himla sööt? Jag fick min ljusa bebisröst då jag möttes av denna goingen vid bordet. "Nämen, gud vad sööööt".
 
Här har vi ingen mindre än Patrik Isacsson. Fräckt!


David Lindgren ville också synas i rampljuset, följt av sina snygga dansare!


Sandra och Ida verkar vara glada!!...

 
Likaså jag och Emma. Glada tjejer är vi allihopa!

Vet inte riktigt hur man ska samanfatta denna kvällen... Kan inleda med att säga att den var helt oförglömlig och fantastiskt bra. Galet bra artister - underhållning. Jag ångrade dock att jag tog klackskor när jag insåg hur mycket man skulle behöva hoppa. Haha, men vill man vara fin så får man lida pin! Är nämligen en sådan person som bara måste hoppa och svänga loss när musik spelas. Tja, alkoholen kan väl ha haft sin inverkan också... ;) Men det talar vi tyst om.
 

Darling, you was my true love.


Min lilla älskade kanin Puffi blev hela 8 år. Vi skapade sjukt många minnen tillsammans. Han var min bästa vän. Jag pratade med honom om allt. Ingen kunde någonsin ersätta denna underbaring. Kommer alltid att älska honom. Nu är han min ängel som vakar där uppe över mig. ♥ True love!

FREDAGSMYS

☆ Nu är det slut på veckan. Det är dags för fredagsmys. ☆


Jag och mamma var iväg och handlade på ICA förut. Då hittade vi lite smått och gott. Nu kollar jag och familjen på Idol, myspys! Är det fredagsmys så är det. Hejar på Erik! Vem är er favorit? ^.^

Let's be weird together






weheartit

Morgonpigg?



Good morning people!

Ny dag, nya möjligheter. Sitter på bussen mot min VFU. Kan lägga till att jag inte är morgonpigg, ville bara krypa ner i sängen och sova direkt då jag hade stigit upp. Men det kunde jag ju dessvärre inte göra. Nä, nu får vi göra denna fredagen minnesvärd. Sedan tar jag helg (dock en del pluggande). Men även roliga planer! För ett tag sedan vann Ida VIP-biljetter till Ladies Night på lördag och då får jag, Emma och Idas vän glädjen att följa med. Hur underbart?

Har ni några roliga helgplaner sötisar? :) ♥

Marilyn Monroe speaks out

 

Slömumriken nummer ett


Rosett: Fått av pappa ♥ Halsband och kofta: Second Hand ♥ T-shirt och väska: Ullared ♥ Linne: Gina Tricot ♥ Jeans leggins: Kappahl ♥ Örhängen: Accesories (troligtvis?)

En outfit från då jag skulle gå på min gamla körs Gospelkonsert i Adolfs kyrkan. Det var flera månader sedan dess. Tänk vad tiden verkligen rinner iväg... ^.^

Vad har hänt i dag undrar kanske ni nu? Jag var på min VFU tidigare i dag. Det var mycket trevligt och roligt. Barn är helt underbara (haha, inte all the time men väldigt ofta i alla fall). Vinkade hej då till några barn som stod vid grinden då jag var på väg ut genom dörren. Slängde även slängkyssar till dem och då gjorde en flicka likadant. Hihi, sött!

Slö som jag är... ligger jag nu nere i källaren på soffan och bara softar... med mobilen i högsta högg! Vad vore världen i all sin glans om inte mobiler fanns? ;)

Hoppas att ni också har haft en fin torsdag. :) Pussis och kramis!

Learn to appreciate what you have, before time makes you appreciate what you had.


Dessa bilderna kommer från appen Best of Motivational Qoutes.

Stor lycka

I dag har jag varit på en otroligt intressant, givande och lärorik workshop om hur man kan leka med matematik i förskolan. Haha, vi var bara två stycken eftersom den inte var obligatorisk (vi har dessutom avslutat sådant som behandlar matematik) - då tänker många studenter... varför ska jag gå på det då? Jag avviker från det sättet att tänka och tänker i stället att allting kan man ha nytta av och få inspiration till att använda då jag är en färdigutbildad förskollärare!




Sitter på bussen med härlig musik i lurarna (Justin) samtidigt som det bär av till Götet. Ska nämligen hem till mamsen och Mats för att slippa åka hemifrån Borås tidigt i morgon bitti bara för att komma till min VFU, har ingen vidare lust med det. Blir skönt att träffa familjen!

Vad händer för er denna onsdag? ;D

25 sätt att bära en scarf

Skulle du vilja veta hur man kan bära sin scarf? Tro mig det finns ett par varianter. På sistone har jag tänkt hur extremt tråkigt det är att lägga scarfen som man ALLTID brukar göra. Kul då att jag hittade JUST denna på en blogg. Detta är alltså en video på hur man kan bära en scarf på 25 olika sätt. Hur awsome är den inte!? I think it's brilliant.




Trött och seg i hövet



Mina supermysiga tofflor på och min fina kudde får dessutom vara med på ett litet hörn.

Jag tror tanken på att väder påverkar oss människor sjukt mycket. Men jag vet även att med rätt inställning kan man komma väldigt långt. En regnig dag kan bli riktigt bra och rolig. Det beror helt och hållet på vad du väljer att göra under dagen.

Många som känner mig beskriver mig alltid som glad och positiv. Självklart kan jag också vara negativ. Fast försöker ändå oftast hitta något positivt i allting. Livet blir betydligt lättare att leva då, än om man skulle lägga sin energi på att vara butter och tvär jämt och ständigt. Så mitt tips till er. Trots att verkligen allting har gått åt skogen. Testa att le och låtsas i alla fall som att du har haft en riktigt härlig dag! Kan faktiskt funka vissa gånger. :)

Vilket tankesätt har du i livet. Är du positiv eller negativ?

I dag är jag trött och seg i hövet som rubriken lyder så vackert. Det har varit en lång dag i skolan, men jag har gjort något bra utav det. Väl hemkommen hoppade jag i mina supermysiga tofflor och slängde mig i soffan (kommer antagligen somna vilken sekund som helst). Positiva tankar mår du bättre av och det har jag i det här fallet skapat så ruskigt enkelt genom endast ett par tofflor som blir en mysfaktor för just mig! ♥

Har ni någon mysfaktor som får er att må extra bra?

Lekfullhet is our style!

Klev nästan precis innanför dörren. Har varit och simmat med Ida, Jasse och Emma. Hur skönt och kul som helst! Vi var även med en stund på vattenzumba. Därefter flummade vi bara hej vilt runt i rutschkanan och vågorna samt i bubbelpoolen. Då var livet som bäst!



Innan vi simmade var jag, Ida och Jasse bara tvungna att testa Borås lekplats. Kolla bara hur enorm den är! Erkänn att ni också skulle vilja leka där?!

Nåväl, just nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Haha, är helt slut efter allt simmande och flummande. Det tar på krafterna att ha roligt. ;)

Hur står det till med er denna måndagskväll? Har ni gjort något kul av denna dagen? ^.^

Life is lika a camera. Focus on what's important & you'll capture it perfectly.


weheartit

Nick Vujicic - En vardagshjälte



Det är sådant här som VERKLIGEN påminner mig om att man ska ta tillvara på det man REDAN har. Vi människor fokuserar ofta på det vi INTE har och vill ha, vilket gör att vi glömmer bort det vi REDAN har. Vi borde uppskatta livet mer, för trots de motgångar vi möter på vägen är livet en fantastisk gåva! Hur roligt vore det egentligen om du ALDRIG mötte utmaningar i livet, att det gick precis åt den riktning du ville? Jag anser att det inte skulle vara något liv att leva. Att få allt serverat på ett silverfat. Nej tack. Kämpa och veta att man har vunnit kampen. Yes mam!





Den här killen är en fantastisk, inspirerande, stark och modig människa - ler åt livet trots att han varken några ben eller armar har. Men det han vet att han har... är en kärleksfull fru att komma hem till och göra roliga saker med och samtidigt ett liv att le åt. Det här om något är tänkvärt!!
All kärlek och respekt till Nick Vujicic. ♥

Tre flugor i en smäll

Just nu sitter jag med musik i bakgrunden samtidigt som jag äter frukost och biter i mackan - skriver - tar en sked youghurt - skriver - biter i mackan - skriver. Haha, jag tror att ni har fattat vinken nu. ;) Nu tänker jag i stället gå rakt på sak och dela med mig av gårdagens kväll. Den började med att jag var iväg och handlade efter en otroligt mumsig middag! 

Mamma och Mats lämnade både sallad, räkor, mimosasallad och romsås kvar hos mig då de var här på spontant besök. Underbart. Taack, snälla ni. ♥
 
Sedan då jag väl var hemkommen från affären, satte jag på Tv:n och glodde på L.A. Gigolo (Spread) med STORA godsaker i soffan. Yammi! 

Haha yees, latmasken bet mig i rumpan... palla göra små söta chokladbollar. Bättre med stora, dessutom var jag då nöjd med endast en (dregglar inte alls över ALLA som är kvar då jag öppnar kylen!)
 
Är ni lika lata som jag då det kommer till att göra chokladbollar. Vad röstar ni för: Stora eller små? :)

Inredningsinspiration


weheartit

#2 Bloggtips/länkbyte - Beaugateau

Nu kommer ett länkbyte/tips på min fina vän Cecilias blogg. Hon har nästan precis dragit igång och bloggar nu på denna: http://beaugateau.blogg.se/. Där bjuder hon på sin vardag, bakning & pyssel, böcker, foto & film, djur, funderingar, drömmar och planer. Vissa kategorier har hon dock inte hunnit blogga om ännu. Men det blir ju mer spännnande då... att hålla ett öga öppet (eller två) menar jag och se själv när det kommer att ske. ;) Så goingar, kolla in bloggen vettja. Klicka på bilden eller länken så kommer du direkt till hennes blogg!

Stockholms look

Klänning - SydafrikaBomberjacka - VilaÖrhängen - Accesories (I think?) ★ Snapback - MonkiVäska - UllaredHalsband - GuldfyndArmband - Ur & PennCowboy boots - Fått av mamma

Ville visa er en outfit från i somras då jag var i Stockholm med tjejerna! Bilderna togs både vid Slussen och Gamla stan. Så himla mysigt. Jag ska knåpa ihop ett inlägg någon dag om hur vi hade det i Stockholms stad bland alla 08:or, haha. ;)

Btw, ska hoppa i duschen nu... mitt hår skulle kunna vara doppat i ett Bregott - extra saltat smörpaket. Då förstår ni nog hur det ser ut just nu. Fräsh och go med andra ord. Efter duschen ska jag äta en sen frukost och därefter dra igång med pluggandet! Underbart. Tjohoo!

Hur ser era lördagsplaner ut?

Spontant besök


I går fick jag spontant besök av mamma och Mats. De hade med sig bullar så att vi kunde ordna gofika. Vi kollade på "Idol" tillsammans och fick en mysig och härlig stämning hemma hos mig.

Kollade ni också på "Idol"? :)

Herrejösses i Jerusalem


Herrejösses i Jerusalem. Den här killen är extremt begåvad, han tolkar andras låtar till sina egna och skriver även sina egna texter och sjunger dessutom som en gud! Ooh my god. Han är dessutom bara 14 år. Det är svårt att tro med tanke på vilken bra röst han besitter och hans kontroll över rösten är inte att leka med alltså. Shiit...

Vad tycker ni om denna 14-åriga kille??

Just nu: Pluggmiljö

Efter ett möte angående en metod som kan vara bra för mig under min skrivprocess satte jag mig i biblioteket och renskrev en tidigare föreläsning. Ambitiös tjej!


Såhär kan min pluggmiljö se ut då. :)

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one.


You, you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will be as one.
weheartit

En intensiv och händelserik torsdag!

 
Hej på er sötnosar!

Jag är nyss hemkommen från både skolan och frisören. Är helt jävla slut i hövet. Det har varit en sådan intensiv och händelserik dag. Började morgonen med biblioteketsbesök och sedan var det studiegruppsträff och efter det en timmes lunch - därefter en föreläsning om Språk och Stil som jag själv hade anmält mig till flera veckor innan. Extremt bra var den, dock mycket repetition men det kan man aldrig få nog av. Det sägs ju faktiskt att repetition ökar vårt lärande. Så varför inte dra nytta av det liksom?! :)

Efter föreläsningen gick jag till cafét i skolan och köpte mig en macka - satte mig ner vid ett bord och bara tog det lugnt. För att sedan bege mig till frisören. Frisörsalongen hade dessutom studentrabatt på 140 spänn. Underbart! Trevligt bemötande fick jag också. Vilket ALLTID är uppskattat.

Bilden jag visade frisören...


 
... och så här blev resultatet, riktigt nöjd! Wiiie :D Vad tycker ni?

Btw, denna mysiga stämning välkomnades man av då man klev in hos frisören. Underbara värmeljus och på brädan stod det "Tro, hopp, kärlek". Hur fint är det inte?

Önskar er en go torsdagskväll! Jag kommer säkerligen däcka tidigt i kväll. Som sagt, är helt jävla slut i hövet efter denna dagen. Men jag kan ingenting annat än att älska denna torsdag! Känns superbra att jag har hunnit med allt detta. Hur har er torsdag varit? ♥

Simtur och lunch

 
Hur skönt är det inte att ta en simtur på skala 1-10? Jag tycker i varje fall det är extremt gött att simma runt - flaxa med armar och ben. Det är en sådan avkoppling från all stress man får stå ut med både i skolan och samhället. Jag och Cecila hade hemskt kul i vattnet, vågorna och rutchkanan. Så himla underbart! Man blir som en helt ny människa och får ytterligare livsglädje på kuppen. Vi har vårt barnasinne kvar vill jag lova. ;)

Välja ut bilder till min nya bloggheader fokuserade jag på i dag (den kommer dyka upp inom kort!). Passade även på att äta lunch samtidigt. Yammi.
 

Laxsallad i sin underbara godhet, slickar inte alls mig runt munnen...

Hoppas ni har haft en fantastiskt fin och bra onsdag! Som ni säkert förstår så har jag haft det. :) Pussar och kramar i mängder! ♥

Uppe med tuppen

God morgon på er goingar!

I dag var jag uppe med tuppen. Bestämde i går på Skype att jag och Cecilia skulle simma. Har nämligen hemstudier denna onsdag. Och känner verkligen att jag behöver komma igång med träningen! Vad passar sig inte bättre då än att ta en simtur. Lovely!

Halloweenfest i sin härlighet!

Vilken fantastiskt fin och rolig Halloweenfest det blev i lördags! Underbart helt enkelt, kan inte bli annat med ett sådant gött gäng förstås. :D

Till en början var det jag, Henrik (Idas man), Jasse, Ida och Emma som åt middag ihop. Mysigt och smaskigt värre!

Lammkött och stekt potatis samt grönsaker och en god sås till hela härligheten. Jo, man tackar.

Efter middagen var det dags att ta itu med lite festförberedelser och även fotografera alla läskiga saker i huset...

Det blandades drinkar under kvällen med hjälp av Idas kunskaper som före detta bartender.

En läskig gubbe välkomnade gästerna... detta får mig att tänka på "Jag vet vad du gjorde förra sommaren". Ni vet mördaren i fiskestället som går runt med en krok i sin hand? Mmm, gosigt...


Mitt i allt det här läskiga bjöds det på Halloween cupcakes som såklart Emma hade bakat och dekorerat. Hon är superduktig på att baka! Visst blev dem fina? (8


Henrik, Emma, Therese, jag, Jasse och Edvin.

Tack, allesammans för en grymt härlig och rolig Halloweenfest. Vi gjorde den till något speciellt.
Ett par stycken från festen saknas dock på bilden. En gömmer sig däremot bakom kameran och några andra valde att stanna inne medan vi utmanade kylan. ;)

Cha cha bloggen


Jag skulle egentligen träffat min studiegrupp i morse var det tänkt men det var en i gruppen som inte kunde komma så då bestämde vi oss för att träffas på torsdag i stället. Kommer dock bara kunna vara med en stund då, men det är ju bättre än ingenting.

Så nu kanske ni undrar vad jag har gjort denna morgon/förmiddag? Ställde alarmet på 10:00 och sedan kokade jag havregrynsgröt - åt frukost...

... en bild säger mer än tusen ord, haha nä men! Det blev som sagt havregrynsgröt och en macka med kaviar + gurka på toppen.


Efter frukosten roade jag mig med att läsa ur denna boken: "Klara dina studier - handbok för studenter på universitetet och högskola". Den är extremt bra, intressant och lärorik! Tummar upp. Finns denna också hemma hos er och att ni faktiskt har öppnat den samt tagit fram den, så att den slipper att samla damm i bokhyllan? ;)

Så Småningom ska jag masa mig iväg till skolan för att ha mentorsgruppträff! Jag är så pepp. Eller inte... men det kommer bli bra ändå. :)

Vi hörs senare! Pussis

I'm a princess, this is a fairy tale.

 


Klänning: Nelly ♥ Ring: Guldfynd ♥ Armband och halsband: Fått av mormor Tiara: Fick låna av min vän

Först och främst vill jag tala om att jag verkligen ÄLSKAR min partyklänning. Den sitter dessutom som smäcken! Kärlek vid första ögonkastet. Den är tyvärr slutsåld, men det finns en liknande här om ni är sugna! Nåväl, det här var alltså min Halloweenfest utstyrsel i lördags. Innan det blev detta alternativet så hade jag verkligen väärldens beslutångest om vad jag skulle vara. Det gick från alla möjliga... Sailor Moon-pumpa-luffare och massa fler tankar kring vad jag skulle klä ut mig till. Plötsligt var jag träffad av blixten från en klar himmel och kom på att jag hade en sjukt passande klänning till att vara prinsessa i min garderob. Behövde inte heller köpa en tiara för det hade min vän Jasse som jag fick låna. Då kände jag mig faktiskt som en riktig prinsessa trots att jag hade ett grovt språk och alkohol var inblandat. ;D

Vad var ni utklädda till på Halloween/Alla helgons dagen? :)

Btw, bilder från Halloweenfesten dyker förmodligen upp i morgon! Stay tuned. ;)

Sneak peak


Here comes a sneak peak på min Halloweenfest utstyrsel. Håll ett öga öppet (eller två om du känner fört). Ni kommer nämligen få se hela utstyrseln senare! ;)

*Klappar händerna*

 
Looking out on the morning rain
I used to feel so uninspired
and when i knew i had to face another day
lord it made me feel so tired.

Vilken jäkla pipa hon har! Jag blev helt blown away...


Chokladpudding och soffläge


Under processen av chokladpuddingen.


Efter hårt slitande (vi kan ju i alla fall låtsas som det). Har jag nu hittat soffläge med min chokladpudding. Kollar dessutom ikapp "Idol" på Swefilmer.se. Underbart!

Hur spenderar ni er fredagskväll goingar? ♥

Be my super man


weheartit