Pink Blinking Music Note

När håret inte vill ligga som du vill.



Inser själv hur roligt knasig rubriken blev. Men ni förstår säkert vad jag menar ;D
Haha, truuue story! Händer typ hela tiden att håret inte ligger som jag vill.

I dag är det ingen vanlig dag... nej, för det är Veronicas födelsedag!



Hejsan mina underbart fina läsare!

I dag är det ingen vanlig dag... nej, för det är Veronicas födelsedag! Hurra hurra :D Haha, jag fyller hela 21 år. Blir stor flicka ju! Ni får gärna slänga iväg ett grattis om ni känner fört! Vore hemskt kul. Men jag tvingar ingen.

I går tittade min och brorsans extra mormor samt gubbe förbi. Mycket trevligt och roligt! Vi träffas alltmer sällan. Brorsan och jag firades i förskott av både dem och mamma och Mats. Kan visa någon dag vad jag fick i present. :) Nu är det snart time att slänga sig i bingen och sova för att orka med morgondagen. Drar till pappsen senare i dag. Brorsan kommer dit i natt. Där väntas det ytterligare frukost (för jag lär ju äta hemma hos mamma innan jag åker) och därefter senare framåt kvällen ska vi gå på Jul på Liseberg. Kommer bli himla mysigt! Kameran får givetvis följa med på detta äventyr. ;)

Btw, klickade hem en present till mig själv... "Bingos fotoskola : proffsfotografens bästa tips". Jag kikade i den på Akademibokhandeln i går och den verkade riktigt bra för att kunna utveckla mitt fotograferande!Väntar nu förväntansfullt. Längtar verkligen tills jag kan hämta den!

Naturfärgade kappor, harmoniska platser och bomberjackor!


we♡it / Kollage gjort av mig

Vad som inspirerar mig just denna fredagkväll. Naturfärgade kappor, harmoniska platser och bomberjackor!

Finns det någonting som inspirerar er denna kväll?

Ett par bilder från året 2014.


Min och Cecilias första fotografering vid Kransmossen. Blev riktigt nöjd med många av bilderna!


Hur fint var det inte på väggen till damernas toalett inne i Göteborg?


Sommaren vid Almenäs badplats. Då fokus var plugg. Fast det blev även en hel del fotograferande! ;)


Jag ÄLSKAR verkligen Göteborg!


Jag och min fina bästa vän Sanna. Flummiga, busiga och framför allt glada!


Underbara London! Det gäller att finna de små detaljerna också. Tyckte att denna lampa var så otroligt fin - var tvungen att klicka på utlösningsknappen!

Tänker lite extra kring hur bra man har det. Är så tacksam över att jag får ha det så fantastiskt bra! ♥


Här är vårt fina och mumsiga julbord. Skinka och grönkål är ett måste på Julafton. Hur gott?

Så här såg min tallrik ut. Jag älskar mat! Mat kan helt klart vara godare än godis. 
Här kör jag en selfie med vår fina julgran och paketen är inte helt fula dem heller. ;) Lycklig tjej!

Visar upp ett av mina paket... en liten söt snögubbe-tomte som man kan hänga upp. Hur söt?

Skumtomtar är gott!

Likaså Aladdins choklad. Fanns dessutom några nya smaker... spännande värre! Det blev en hel del godsaker under gårdagen. Hör faktiskt Julafton till tycker jag! :)

Tack för en riktigt härlig och mysig Julafton! En lugn sådan, men ack så underbar. Det är nu man verkligen tänker lite extra kring hur bra man har det. Är så tacksam över att jag får ha det så fantastiskt bra! ♥

So this is Christmas.


And what have we done... Another year over...

God Jul till er allesammans mina finisar!

Hoppas att ni har/har haft en mysig Julafton tillsammans med era nära och kära och fått härliga julklappar. Min har varit riktigt bra. Har umgåtts med familjen (mamma och Mats). Har trevligt och mysigt sällskap och har fått roliga samt användbara paket. Tacksam över att jag har det så fantastiskt bra! Det kan vara lätt att glömma bort. I dag tänker jag på det lite extra. ♡

Fler bilder från dagen kommer upp tids nog! Ta hand om er tills dess. :)

Musik funkar i alla lägen!

Om det är någonting jag ÄLSKAR så är det musik!! All sorts musik i stort sett. Finns ingenting bättre än att njuta av musik vart man än befinner sig, när man är i sin hemmiljö, borta eller på språng. Det funkar i alla lägen! #musicismyboyfriend

Bjussar på mitt Musikår:

Haha ja, det är ju inte särskilt svårt att se vilken genre jag håller extra kärt.

Magnus Uggla är barndomsminnen. Så klart att jag inte bara kan släppa taget om honom. Min spellista "Good songs" har även en go blandning!

Jag tycker om att lyssna på utländskt. United States och Sweden delar typ första plats.
Demi, Ed, Melissa och ABBA har fått en extra stor plats i mitt hjärta under året.

Inte heller klurigt att förstå att Spotify är en del av mitt liv.

Jaha, där ser man. Söndag är den extra musik-lyssnar-dagen.

Det var väldigt spännande att få veta vad man har lyssnat på under året. Finns ju alltid ett par guldkorn som man håller extra kärt.

Vi gjorde en banankaka!


Det här inlägget kommer till mesta dels handla om bakning. Det är ytterst sällan som jag bakar, men i kväll fick både jag och mamsen ett ryck. Vi gjorde en banankaka! Den blev sjukt fin i färgen. Blir mumsigt attt sätta tänderna i denna. ;)

Här är receptet:
1 ägg
1,5 dl socker
2-3 bananer
4 msk grädde eller mjölk
½ dl smält smör
2 1/4 dl vetemjöl
½ tsk vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker

- Vispa ägg och socker pösigt
- Mosa bananerna
- Blanda de mosade bananerna med smöret och mjölken i äggen och sockret du har vispat poröst
- Blanda mjöl och de torra ingredienserna (bakpulver, bikarbonat och vaniljsocker) i en separat skål
- Rör i de torra ingredienserna i smeten
- Häll sedan smeten i en smord och bröad form

Nu är det time att umgås med familjen och spela BingoLotto - uppesittarkväll. Det blir mysigt och roligt! Ni får ha en superfin tisdagkväll finisar! Så hörs vi snart igen! ♥ Puss och kram

Christmas is soon here

weheartit / Kollage gjort av mig

Julen är min favorithögtid. Det är så mysigt att ha en pyntad gran och omges av adventsljusstakar samt ett par söta tomtar. Fast det bästa av allt är helt klart att umgås med familjen och äta gott - bara njuter av varandras sällskap. Ingenting slår det! Paket är bara en bonus... ;) Snart är Julafton här. ♡ LÄNGTAR!

Vad ser ni mest fram emot denna Julafton?

Bankkortet blev något tommare än innan.


Jag och min fina Cecilia for till Ullared i går. Hon hämtade upp mig strax efter klockan sex. Väl i bilen pratade vi en stund och sedan satte vi på en skiva med Disney som vi sjöng till för fulla muggar!! Helt underbart verkligen! Ååh, musik alltså. ♥

Det här ovan är bland annat vad som fick följa med Veronica hem. Köpte även mat och sådant, dock skittrist att visa. Nåväl, hennes favoriter från gårdagens shopping är... 
 
1. Hennes nya och snygga headset (love pink, som om ni inte redan visste det?!)
2. Träningsbyxor
3. Hårvax - d:fi. (hoppas att det är bra)
4. Flytande eyliner (hon har länge velat köpa en sådan)

Hennes bankkort blev något tommare än innan, nu får hon prioritera sådant hon behöver. :)

Btw, glöm inte min frågestund. Klicka HÄR för att ställa en eller flera frågor!

På väg till Ullared!



Uppe med tuppen. Nu är jag på väg till Ullared med min fina Cecilia! Kommer hitta massa roligt. Det gör man alltid där. ;D

Ta hand om er goingar! ♡ Pussis

Kärlek kan ske mellan alla människor.


we♡it / Kollage gjort av mig

Kärlek är någonting väldigt fint och vackert. Kärlek kan ske mellan alla människor. Kvinna och man. Kvinna och kvinna. Man och man. Oavsett hur kärleken ser ut är den lika värdefull och fin!

Vi fungerar som fantastiskt bra träningskompisar!

A way of life
- image #2277773 by miss_dior on Favim.com
weheartit 
Bjussar på go träningsinspiration!

Jag älskar att träna. Det är så sjukt gött att känna musklerna jobba och känslan som kommer efteråt. I onsdags körde jag ett svingött gympass med min fina vapendragare Cecilia! Tror nog att det kan vara det bästa passet någonsin vi har gjort tillsammans. Vi fokuserade till mesta dels på vader och lår (vilket kändes i går och känns i dag). Vi körde även en del squats med vikt och armövningar. Jag minns hur svaga mina armar var när jag och Cecilia började gymma ihop, orkade knappt köra 10x3 repitioner med skivstång (Cecilia fick hjälpa mig) men nu har det gått en tid sedan dess och nu klarar jag av det mycket bättre själv! En riktigt härlig känsla att det går framåt. Minns då jag var nybörjare hur opepp jag egentligen var på att hänga på gymmet. Det var Cecilia som tyckte att det var roligt, inte jag! Det har skett en förändring. Nu tycker vi båda att det är roligt och peppar varandra!! Vi fungerar som fantastiskt bra träningskompisar! 


Efter gymmet drog vi till Coop och köpte varsin 1,5 liters glassbytta och satte oss hemma hos mig. Käkade och tjötade om allt mellan himmel och jord. Hur härligt?

Psst... ni glömmer väl inte min frågestund? Klicka HÄR för att ställa en eller flera frågor. :))

Förståelse är en viktig del hos människan.


Ett otroligt fint citat taget ur boken "Kirre" - Gunilla O. Wahlström

Min tolkning: Det är först när du erkänner att du inte förstår och låter andra människor kunna påverka ditt tankesätt, som du kan förstå en annan människa.

Välkommen till livet som högskolestudent!


Tänkvärt citat! Dock har jag noll inspiration...

... Jag känner att jag har så mycket plugg att göra och har dessutom fastnat i ett av mina skolarbeten, att jag bara känner för att skjuta upp det. Ingen bra idé. Får väl ta mig i kragen and just do it! I guess. Peppa mig gärna! För livet är verkligen likt en berg och dalbana just nu. Livet som högskolestudent är inte alltid en dans på rosor, men jag kämpar på. Mitt huvud vill dock ta jullov. Något sådant existerar inte på högskolan. Jävla glädjedödare!
Däremot får man själv avsätta lediga dagar (på egen risk - kan resultera till att man får plugga häcken av sig senare). Åker tack och lov i alla fall hem till familjen nästa vecka! Kommer dra på den stora resväskan för att kunna få plats med massa saker (delvis kurslitteratur och annat roligt - uppgifter). Haha! Välkommen till livet som högskolestudent! Hoppas att jag inte skrämmer er som ska börja utbilda er. Tycker att det är bättre att vara ärlig i stället för att låtsas att allting är frid och fröjd. :) För allting har trots allt en baksida.

Lämnade mig inte oberörd. Många tårar lämnade mina kinder denna dag. Både av sorg och glädje.

 
Det finns faktiskt hjältar i Sverige! Vilket får mig att fortfarande ha kvar hoppet för mänskligheten. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Vilket får mig att komma in på mitt inläggs fokus... Svenska Hjältar-galan som jag kollade på tidigare i dag. Denna galan lämnade mig inte oberörd. Många tårar lämnade mina kinder denna dag. Både av sorg och glädje. Anser att man saknar empati om man inte lyckades bli berörd av dessa fantastiska initativ till hjältemod... Jag är helt mållös... Woow, vilka fantastiska berättelser som slutligen fått ett lyckligt slut! Detta program borde få ett pris!! Underbart att se sådan här medmänsklighet i Sverige. ♥
 
Det är sådant här som behövs uppmärksammas när man vissa gånger helt tappar hoppet för mänskligheten. Då är det viktigt att bli påmind om att det trots allt finns människor som bryr sig om sina medmänniskor. Kan vara svårt att tro när en dörr stängs rakt framför näsan bara för att man själv har kommit ut eller skyndar sig att vara först ut från bussen. Eller hur vi behandlar varandra när avundsjukan tar överhand. Varför kan vi inte bara visa varandra kärlek och omtanke? Varför är det så svårt att glädjas åt någon annans lycka? Jag har fått lära mig att delad glädje är dubbelglädje. Är jag helt ute och cyklar då? Känns som det med tanke på hur samhället ser ut i dag.
 
Mycket tankar cirkulerar i kväll... Ville dela med mig av några. Ta hand om er!

Guld värda är ni! ♥



Då är det ännu en gång dags att dra igång Veckans blogg! Kul va? Jag tycker i alla fall att det ska bli riktigt spännande och kul!
Har märkt att det är nya människor som hittat hit. Välkomna allesammans! :) Ni ska veta att ni är helt fantastiska och att ni upskattas av mig. Fortsätt gärna visa er kärlek i kommentarsfältet trots min ofta dåliga uppdatering. Guld värda är ni! ♥ Nåväl, för att återgå till tävlingen...

Tävlingsreglerna lyder följande:
* Kommentera "jag vill vara med" eller liknande, så att jag forstår att du vill delta.
* Du har större chans om du följer mig på Bloglovin (skriv vilket nummer du blev). Men det är absolut inget krav! Fast det ökar ju dina vinstchanser, höhö. ;)

Feel free to participate in this contest / Känn dig fri att vara med i denna tävling!

LYCKA TILL GUYS!
 
Ps. Övriga kommentarer vill jag gärna hålla utanför detta inlägg. Vore gulligt om ni respekterar det.

Almost all black



Kofta - Finns HÄRSkor - Finns HÄRHatt - Finns HÄRLäppstift - Finns HÄRSkinnbrallor - Finns HÄR

Jag är en färgglad person, men även jag kan uppskatta svart klädsel. Denna outfit ovan skulle jag gärna bära! Har på senare tid snöat in mig på läder och hatt. ;) Någon gång ska jag äga ett par skinnbrallor och en elegant hatt! Det är sååå snyggt! Väljer dessutom att matcha denna outfit till ett rött läppstift. Elegant och ballt!

Vad tycker ni om detta kollage? Var det något som ni föll för?

Btw, ni glömmer väl inte min frågestund? Kika in HÄÄR och ställ en eller flera frågor vettja!

En händelserik tisdag!


Hej på er finisar!

Hur står det till med er? Hoppas att allt är fint. Jag mår bra, dock rätt segt att jag fick strömavbrott i går och det har ännu inte kommit tillbaka. Så knackade på hos en vän här i huset och fick ladda min mobil för att kunna nås och även ringa till hyresvärden i morgon ifall elen fortfarande "lyser med sin frånvaro".

Förutom som nämnts ovan har jag pluggat, skrivit på ett fördjupningsarbete. Skolan har satt in skrivdagar denna vecka. Har även hunnit tvätta och tidigare i kväll har jag varit på kören, därefter blev det spontant Julmys med några körkompisar och studenter. Då fick jag även sjunga och spela gitarr, jag frågade om jag fick göra det och det gick bra. Det var riktigt roligt att få framföra "In the jungle" eftersom jag har kört den ett x antal gånger innan, fast då endast på VFU, efterfest och hemma.
 
Min tisdag har varit händelserik! Sådana dagar gillar jag! :)
 
Nu är det dags att kila in till min mörka lägenhet (troligen) för att nana och ta tag i plugget om ett par timmar. God natt och sov så gott mina vänner. <3

Städer dekorerar fint i staden, man får en större julkänsla och längtan...


... Åååh, det är så himla mysigt kring Juletid. Städer dekorerar fint i staden, man får en större julkänsla och längtan efter att umgås med familj och öppna paket... Just här var det fina staden Göteborg som fick stå i fokus för sin julighet. Jag ÄLSKAR verkligen Göteborg! ♥

Har ett flertal andra bilder från min fotorunda i Götet. Fast jag känner att bilderna får dyka upp lite då och då. Håll utkik vettja! ;)

Btw, började dessutom redan i slutet av november att lyssna på Julmusik och även byta till ett par röda gardiner samt ställa fram en liten adventsljusstake (fast det gjorde jag lite senare). Hur gör ni för att komma in i Julstämning? :)

"Agda på 80 bast ska gå ner så sakteliga... samhället är stressigt nog som det är."

Denna torsdag hade vi hemstudier, vilket betyder att man ska studera hemma. Om jag ska vara helt ärlig så blev det inte särskilt mycket med det. Har bara läst ett par sidor ur "Kirre" som vi ska skriva ett arbete om. Visst kan jag ha ångest över att jag inte uttnyttjade tiden som jag borde. Fast å andra sidan... Gjort är gjort! The show must go on, haha! Kände verkligen ingen inspiration till att göra en större ansträngning än att läsa ur boken. Bättre än ingenting i alla fall.


weheartit
Träningsinspiration på hög nivå. Dock kände jag i går att jag var tvungen att vila ibland. Det är inte bra att bara köra på när kroppen säger ifrån.

På tal om något helt annat... bortsett från hemstudier. Vaknade upp i morse med "go träningsvärk" från CrossCage passet som jag körde i går. Herre jävlar vad jobbigt det var. Instruktören är stenhård och hade dessutom ökat svårighetsgrad till skillnad från förra gången jag var där. Kul på Jul! Jag fick nästan mjölksyra... Riktigt tungt var det, men ack så gött efteråt! Kunde dock knappt gå ner för trappan till omklädningsrummet (eller rättare sagt såg ut som en gammal tant i min gångstil). "Jomen, ni där bakom får lugna er... för nu ska Agda på 80 bast gå ner så sakteliga... samhället är stressigt nog som det är." Precis så kändes det. No joke. I dag har jag därför haft svårt att använda kroppens olika funktioner, till exempel att böja och sätta mig ner. Har känts extra mycket i magen och benen men även rumpan har fått en släng av sleven. ;) Det är inte lätt när det är svårt!

Don't dream your life. Live your dreams.

Live your dreams♕
we♥it

Kör igång en frågestund!


Foto: Cecilia Hellqvist

Jag kör igång en frågestund här på bloggen! Nu har ni alltså chansen att ställa massa frågor om det är någonting ni undrar över och är nyfikna på att få svar på. Shoot vettja! ;) Tror att ni själva känner vad som är relevant och inte. Ser fram emot att läsa era frågor och att svara på dessa när jag anser det är tillräckligt. Bomba med frågor tills dess! Haha, okaaj... nu har jag tjatat om att ni ska ställa frågor man kan ju nästan tro att jag tvivlar på om ni är trögfattade. Btw, orden i bilden ovan är bara förslag till er ifall ni skulle vara fantasilösa och inte veta vad ni ska ställa för frågor... ^.^

Jag är så sjukt stolt, tacksam och oerhört glad.



Jag är så sjukt stolt, tacksam och oerhört glad över att jag tog beslutet över att börja gymma. Det är det bästa jag har gjort hitills för mig själv! Känner mig betydligt piggare och orkar mera i min vardag. Haha, enda nackdelen är att jag har desto svårare att sitta still när man borde göra det. ;) Fast det kan jag dock leva med. Hur håller jag uppe träningsmotivationen? Försöker tänka varje gång att jag mår bättre av träning och att jag vill uppnå mina mål och resultat. I kväll kommer jag till exempel redan uppnå ett av mina mål. Har nämligen bokat ett CrossCage pass. O.M.G... jag kommer typ dö. Haha! Fast jag ser dock fram emot det. Inte dö, men ni förstår nog vad jag menar. :D

Btw, sitter här nydushad, men ska snart käka frukost och fixa i ordning mig för att dra på föreläsning och sedan blir det studiegruppsträff. Inte sysslolös idag heller. :) Skönt!

Hoppas att ni får en fin onsdag! Pussis

Inspiration denna tisdagkväll.

weheartit / Kollage gjort av mig

Det här är vad som inspirerar mig denna tisdagkväll. Svarta och vita kläder med en gnutta grått, samt en elegant hatt eller en stilfull beanie på hövet - pricken över i:et. Åååh, ge mig!! Så snyggt!

Vad tycker ni om sådana här outfits? :)

Kvällsfika bestående av lussebullar och te.


En bild på mig och Michaela från i somras då vi var och kollade på Ken Ring live här i Borås. Det var fett grymt!

Hej goingar!

Hur är läget med er? Med mig är det bara fint. Har dock inte känt att jag haft tid att sitta särskilt mycket framför bloggen. Därav inte alltför god uppdatering.

Nåväl, träffade min fina vän Michaela i dag på en kvällsfika. Stack in till affären och köpte med mig fyra lussebullar. :) Te stod även på menyn. Vi myste och åt gott till att det har blivit den första december. Vi hade det riktigt mysigt och trevligt i varandras sällskap! Ett tag sedan vi sågs så det var på tiden. Hade en hel del att ta ikapp. ;)


weheartit / Kollage gjort av mig

Decembermånad är så sjukt mysig och härlig. För det betyder att min favorithögtid - Julafton är på ingång! Fyller år i december också. Myspys ♡ Finns dock en hel del med skolan innan jag kan ta jullov. Sedan ska jag åka hem och umgås med familjen!! Längtar!