Pink Blinking Music Note

PARTY- AND EVERYDAY LOOK

Wow, denna makeupen diggar jag starkt alltså. Älskar speciellt mitt val av att ta ut svängarna med eyelinern. Heh. Tycker detta funkar alldeles ypperligt till fest och vardags. Får dock lite sad feelings då jag ser dessa bilder. Eftersom mitt favoritläppstift som jag bär här kom bort för ca ett år sedan. Buhuu. Jaja, THE SHOW MUST GO ON som Queen skulle sjungit i sin refräng!

Vad tycker ni om makeupen? Dela gärna med er av konstruktiv kritik men även positiva åsikter (om ni tycker så det vill säga).

Hugs and Kisses

Hej å hå vilken torsdag

Hali hallå töser/gossar!

Hur står det till med er? Finfint är det här i alla fall. This Thursday har jag fått gjort mycket... vaknade cirkus strax efter 09:00. Åt frukost och därefter skrev jag lite på min komplettering, innan jag tog bussen till Welandskontor (de som jag betalar hyran till) för att visa mitt nya Mecenatkort. Felanmälde även en del saker då jag ändå var där. ;) Why not?

Efter äventyret till Welandskontor styrde min kosa mig mot Smarteyes för att lämna information om mina tidigare linser. Var nämligen på linsundersökning förra veckan eftersom mina linser was to weak. Hoppas få se nya linser i brevlådan nästa vecka!

Ibland har jag ett minne som en guldfisk (det vill säga inget minne alls). Hade inte Jasse smsat i dag och frågat angående föreläsningen/workshopen: Barnböcker ur ett kulturellt perspektiv så skulle jag missat den. Lucky for me. Därför blev det hem - bre mackor och slänga ner en banan och ett äpple i väskan därefter utmana regnet med mitt superduper fina leopardparaply som inte håller på att ge sig. Nej nej. Hur kan du tro något sådant?!

Väl hemkommen började jag med maten. Detta blev resultatet:


Slängde ihop en gryta med fläskkarre och massa grönsaker i samt ris till det. Yammi! :) Psst... lägg märke till mysstämningen vid matbordet. Det händer inte varje dag.

Till efterrätt... tadaaa!

Mammas hembakade kanelbullar.

Statusen stämmer inte... Eller? ^.^

Just det ja! Har skickat in min komplettering. Känns riktigt bra. Nu håller jag både mina tummar och tår för att den blir godkänd. Du får gärna också göra det, för då blir det ju dubbelt så många tummar och tår som hålls. (8 I am crazy bananas, I knoow.

Våga visa att du inte alltid klarar av allting själv



Våga visa att du inte alltid klarar av allting själv utan behöver hjälp. Många tror att det är en svaghet att visa och be om hjälp men tvärtom är det en styrka. Det krävs mycket att visa sina svagheter.

Med de orden tar jag hjälp av de resurser som finns. Hade därför en bokad tid hos dyslexipedagogen på skolan i dag (jag har inte dyslexi) men känner att jag behöver stöd, råd och pepping. Under mötet tipsade hon om talsyntes, vilket betyder att en datorröst läser igenom ditt skolarbete. Så nästa vecka ska jag testa hur det funkar! Alla sätt är bra förutom dem dåliga brukar man ju änna säga. Vem vet kanske det här är en bra grej?!

Förutom detta har jag gjort massa roliga vardagssysslor... Diskat, tvättat och sist men inte minst handlat och det är något av det tråkigaste som existerar på denna jord. Helt seriöst?! Jag skulle väldigt gärna vilja ha en personlig assistent som kunde sköta det åt mig!

Nåväl, har även pluggat denna onsdag. I morgon ska min komplettering bli klar.

Nähä duuu! På tiden att sova nu... ligger nerbäddad under min fina hjärtfilt och rostäcke. Vi allesammans säger god natt och hoppas ni får sov så superhejdundergott! ★

It's a cool world, in many colors.


weheartit

Albert och Herbert in my heart!


http://bluewhite.se/wp-content/uploads/2012/11/Albert-Herberts-Julkalender-3.jpg
http://perlbal.hi-pi.com/blog-images/300443/gd/130211266156/Minns-ni-Albert-Herbert.jpg

Här kommer några repliker som är värda att lägga på minnet! Jag är nämligen ett stort fan av Albert och Herbert. Thihi (A)


"Vad är detta? Väcka folk innan en ens har fått tofflorna på, ska man behöva ha det på det här sättet?"
 
"Du är inte så dum som du ser ut. Det där med hövet det har du fått utav mig."
 
"Titta efter så det inte kommer några bilar.. Hebbe, nu kommer jaaag.. jag kan inte stanna!!"
 
"Du har ju mig, pappsen. Kalla mig inte pappsen jag ligger och väntar på rödluvan. Är det rödluvan som har kommit på besök?"
 
"Sen när städade du här senast? Igår.. vad är detta? *visar damm* Det är bara lite damma? Damma? Ah. Ska tala om att det behövs en hel plog för att städa det här huset..."
 
"Låt mönstret vara utgånget nu har jag sagt vad jag vill i den här tapet frågan!"
 
"Nej, och jag vill inte se dig på min vägg.. gå ner därifrån du ser ut som en uppstoppad julegris."
 
"Sen orkar jag inte höra på när du går omkring och muttrar. Jag muttrar inte, jag skruvar.. haha.."

Tillsammans mot cancer

Cancer är är en hemsk och brutal sjukdom som kan drabba vem som helst. Både du och jag. Unga som små och gamla. Hade världen varit rättvis skulle cancern få lida lika mycket som de som drabbas av den gör. Varje dag är en kamp för dem, att orka stiga upp på morgonen och ta dagen som den kommer. Oavsett om de överlever eller deras hjärta slutar slå är cancern en kamp och hopp om livet.

http://img0.tv4cdn.se/?resize=180x101&retina=true&shape=cut&source=http%3A%2F%2Fwebapi.tv4play.se%2Fplay%2Fgrid%2F524ab85fc45948d5b5000012%2Ffb1024_Mot_cancer.jpg%3F2

Jag och familjen har kollat på "Tillsammans mot cancer". Det kom en del tårar under programmets gång. Jag är nog inte ensam om att ha känt sådana personer som inte har överlevt cancern. Därför var det extra gripande men även att lyssna på alla andra som medverkade med sina berättelser lämnade inte ett öga torrt...Sådana program älskar jag verkligen. Något som kan visa hur mycket vi människor faktiskt kan göra tillsammans. Bara vi bryr oss och visar att vi vill göra en skillnad. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Och vet ni vad? Cancerfonden fick in hela 63.500.00 under kvällen. Hur fantastiskt är inte det?!

It's fashion baby!


weheartit

Jag tröttnar aldrig på militär-trenden. Det är helt galet läckert!! Därför tycker jag om att dela med mig av sådana här inspirationsbilder. Love it.

Plugg och musik under resan

Shit. Min morgon har varit en aning stressig. Då jag la mig i går ställde jag alarmet på 06:45, men tydligen hade jag råkat stänga av det på något konstigt höger och vänster. Gaaah. Vaknade därför först upp 09:30 - fort ta fram frukost (vilket resulterade till en enda jävla knäckemacka). men jag tog med mig frukt!




Eftersom jag i dag har hemstudier och passar i stället på att träffa brorsan som nu är hos vår pappa så får man ju vara lite duktig på sin resa. Sitter och läser ur kurslitteraturen: "Musik och språk - ett vidgat perspektiv på barns språkutveckling och lärande" samtidigt som Enda För Mig spelas i lurarna. Jag ÄLSKAR ju verkligen musik så denna boken tycker jag om! Är dock bara trött... Ska snart ta och välkomna John Blund. Längtar! Hihi

Hoppas ni får en superduper go måndag! Ha det bäst. ♥

Wow, vilken grym Gospelkonsert!

Musik skall byggas utav glädje
av glädje bygger man musik. - Lill Lindfors
 

Woow, som sagt. Vilken grym Gospelkonsert jag både har fått se och lyssna på. Min gamla kör hade Jubileumskonsert (de firade sina 15 år som kör) i Gustav Adolfs kyrka i Borås denna söndagskväll. Helt fantastiskt!! Kunde inte känna mig mer stolt då jag satt i publiken och svängde loss med både huvud, ben och fötter. Jisses! Känns såklart jättetråkigt att lämna detta härliga gäng... Men musik för mig är precis som Lill Lindfors sjunger: "Musik skall byggas utav glädje av glädje bygger man musik". Låtarna fick mig inte att känna så till sist och då fick det bli såhär. Jag följer bara mitt hjärta!

Jag bjuder på ett par härliga bilder från Gospelkvällen till ära!


Om någon av er i kören läser detta. Ni var helt fantastiska ikväll. Det var såå roligt att komma och lyssna på er! Tack för all den värme och omtanke ni gav mig som nykomling. Det är något som ALDRIG kommer kunna suddas ut. Körhelgen är också ett sådant fint minne jag ALLTID kommer bära med mig vart jag än går, vilka skor jag än må vandra i. Ett STORT lycka till allesammans!! Ni är BÄST.


Not everything can go your way


Bilden är från min Instagram @verreperre

Today was a happy day. Men nu har den ändrats från att vara en bra dag till en mindre lyckad dag. Skulle simmat med Ida men insåg snart att jag bara hade en lins hemma (eller hade två av samma) men det funkar ju inte. Bläää... *sad face*

Ändrade planer: Kommer äta lunch med Ida och några vänner (vet ännu inte vilka vi blir) men jag har mina aningar...


Bilden är tagen då jag och Sanna var i Skåne för 3:e gången (I think?)

Trots oturen i dag får jag även se fram emot kvällen då jag ska på min gamla körs konsert (yes ni läste rätt: min gamla körs konsert). Jag slutade nämligen där för några dagar sedan. Kände inte att det var mitt forum. Tyckte inte om att sjunga låtarna tillslut. Ibland får man ställa sig frågor här i livet och sedan svara på dem samt ta beslut kring svaren, vilket jag gjorde. Nåväl, ska försöka hitta en ny kör! :D

Hur är läget med er denna söndag? Några roliga planer inför dagen/kvällen?

Stay with me. Don't fall asleep too soon. The angels can wait for a moment.



Ett enda ord: VACKERT.

Stay with me (Lifes crazy man)

Don't fall asleep too soon (People come and go)
The angels can wait (But when the closet one goes its the hardest thing ever)
For a moment

Don't cry for me when I'm gone
No point of wasted tears, our
Time will come one day and I'm
Just confronting my fears
Though it's not really a fear
It's more like a destiny

Fuck normality


weheartit

NLY Trend - Woburn Jacket

NLY Trend- Woburn Jacket (om du hostar upp 599 spänn, är den din)
Jacka i imitationspäls från NLY TREND. Imitationsläder på ärmar och krage. Två fickor med dragkedja framtill. Dragkedja i ärmslut samt knapp på krage. Fodrad.

Den här jackan är to die for. Seriöst?! Hur snygg är den inte?? Hade inte blivit det minsta ledsen om denna snyggingen ville flytta in i min hall. Jösses Amelia. Nu kanske ni undrar vad som gör den såå otroligt läcker? Jo, leopardpälsen och att designerna har valt att blanda det med imitationsläder, då blir den äkta Veronica material serru. ;)

Ni rå, diggar ni också denna jackan för ert liv? Hoho hoho. Vad dramatisk jag lät nu. Jag skulle nästan kunna spela teater. Eller, det gör jag väl redan "spelar apa så att säga". Men jaja, ni fattar vad jag menar i alla fall. Eller? ;D

Btw, don't forget to sign up for my Instagramtävling. Du gör det lättast här.

OBEY IS FOR COOL GIRLS


Hoddtröja: Torget ♦ Byxor: H&M ♦ Armband: Ur & Penn och fått av mormor samt Glitter ♦ Ringar: Av eget bruk, Glitter och Guldfynd ♦ Obey snapback: Borås marknad ♦ Halsband: Av eget bruk ♦ Adidas skor: Lånar av mamma (fast det känns som att jag har fått dem)

Det här var outfiten som tidigare denna söndagseftermiddag fick ta mig och mina ben och bege oss till Coop Forum, för att först och främst handla ingredienser till en soppa som jag skulle tillaga i dag. Men ni vet ju hur det kan vara då man är och handlar - hoppsan det MÅSTE vi änna ha! Plötsligt hittar man massa andra varor som är bra att ha. Fast trots en del av dessa behov blev endast en av mina tygkassar fyllda. Awsome! Annars blir det såå tungt.... I'm weak. Buhuu.

Nu vet ni vad jag har haft för mig. Sitter nu i soffan och bara softar med en mumsig fruktsallad och choklad på intill mig. Inte så pjåkigt om jag får säga det heelt själv!

Hoppas ni allesammans mår riktigt bra. Jag mår i alla fall finfint, har bara lite ont i ryggen. Får knata mig bort till simhallen och även gymmet nästa vecka! :)

Late breakfast



Som rubriken lyder... sen frukost i dag. Men en god sådan. Frukt hörde jag ska vara nyttigt, det var en liten fågel som viskade det i mitt öra!

Ska ta mig kraften att plugga till matematik tentan nu som jag ska göra i morgon. Tjohoo! Sedan blir det att fixa i ordning fruktsallad med smält choklad på. Har nämligen inte ätit sötsaker på hela helgen så det får banne mig bli mitt söndagsgodis! ★

Vi hörs senare. Då dyker bland annat dagens outfit upp och kanske ett annat inlägg också! Det beror helt på klockan. Nåväl, stay tuned. ;)

Hur fördriver ni denna söndagskväll? :) ♥

This is my girl thoughts


Du kan hitta dessa bilder på Instagram @girlthoughtsss_ och även ett par andra om du känner för att se fler!

I know you probably hear this everyday, but I'm your biggest fan.



I know you probably hear this everyday, but I'm your biggest fan
I even got the underground shit that you did with Skam
I got a room full of your posters and your pictures man
I like the shit you did with Rawkus too, that shit was fat
Anyways, I hope you get this man, hit me back,
Just to chat, truly yours, your biggest fan
This is Stan

Favoritbilder från Instagram

Tänkte bjussa på några av mina favoritbilder från min Instagram (ingen är i kronologisk ordning).

Först ut är...
En fantastiskt fin bild tagen då jag och tjejerna var i Stockholms stad. Det här kallas så vackert som Slussen (ryktet går om att det är en populär turistsevärhet, vi var ju där. Höhö).

Andra ut är...
Jag och min underbara bästa vän i Skåne på äventyr - flummar oss i bilen innan vår killkompis Satar skulle ta studenten. Gamla goa tider! Saknar något enormt.

Tredje ut är...
Idas möhippa var helt makalöst rolig!! Där fick hon minsann stå ut med ett och annat... förslagsvis ögonbindel på spårvagn i Götelaborg... ;)

Fjärde ut är... Körhelgen erbjöd inte bara sång, musik, glädje och värme utan även en otroligt vacker utsikt från min och mina rumskompisars balkong - en solnedgång syntes framåt kvällen.
Femte ut är...
 
Nallen Kalles underbara resa slog mina förväntningar med dunder och brak, tillsammans med vänner. Vi visade Kalle runt i Göteborg och fotograferade honom och oss i alla möjliga miljöer. Det var riktigt skojigt!! Här är jag en extra ordinär fotograf. Vad gör man inte för Kalle? Kommer bära med mig detta härliga minne.

Sjätte ut är...
 
Ett grymt qoute av Rihanna. TRUE STORY.

Åttionde ut är...
Jag och mamsen. Älskar henne flera varv runt jordklotet och tillbaka. Hon är min ögonsten. ♥

Nionde ut är...
Jag och Svartabää. Vi fann varandra vid första mötet. Det dröjde inte länge förrän hon var i min närhet och vi kunde gosa tillsammans. Myspys!

Tionde ut är...Världens bästa kanin ever. Han finns dessvärre inte i dag och brydde mig inte om att skaffa mig en ny kanin efter min lilla älskling Puffi. Ingen kunde någonsin ersätta honom...

Boots Bettan

Hur awsome är inte dessa skorna från Bubbleroom?! Älskar verkligen glittret (särskilt det guldiga). Helt makalöst snygga!! Favoriten är alltså de i guld. Jag har nämligen alltid varit extra förtjust i guld... Hade inte tackat nej till dem. Skulle känts läckert att gå runt i ett par sådana här, hade piffat upp vardagen liksom.

Vad tycker ni själva, föll någon av dessa skor er i smak?

Planen sprack i tusen bitar

Hellu på er finisar!

Har ni någon gång varit med om att det ni har planerat inte har blivit som ni tänkt er? Det är jag säkerligen inte ensam om. Tror det har inträffat varenda människa på denna planet.

I går var en sådan dag för mig. Jag skulle gymmat med Cecilia. Båda var verkligen sjukt taggade! Så får vi svaret att man måste köpa ett gymkort innan man kan träna. Om man inte har Ica-student vilket jag själv har tagit reda på. Då får man nämligen första tillfället en gyminstruktör och därefter har du kvar 4-5 gånger att träna.

Vilket jävla kapitalistland vi lever i. Jag har inte råd att slänga ut massa pengar på ett gymkort och att det sedan visar sig att jag inte tänker fortsätta. Jag är inte gjord av pengar och mig vetiligt växer inte dem heller på träd. Planen sprack i tusen bitar. Har dock tagit chansen att skicka iväg en intresseanmälan. Undrar bara när de hör av sig! Nåväl, den som lever får se.




Laddade upp inför gymmet... Först åt jag omelett och sallad. Därefter drack jag banan med mjölk som pricken över iet. Mumma!!


Träningsväskan packad och klar.

Synd bara att det inte blev någon träning...

Hjärta och smärta


Detta kan nog vara det mest hjärtskärande jag har hört. Man hör tydligt sorgen i hennes röst, det är mycket känslor hos henne. Jag börjar alltid böla då hon både sjunger och berättar sin historia... Mobbning borde inte få finnas!! Precis som att Hitler tillslut tog sitt liv borde mobbare tystas... De har inget vettigt att säga ändå. Nu menar jag inte i grovspråk: "De borde inte få leva", nej nej utan jag önskar bara att mobbare kan inse hur tragiskt det kan gå i slutändan och sluta upp med att slänga ur säg elaka kommentarer till höger och vänster... Det sårar mer än du tror. Eller, är det din plan?

Believe


weheartit

Året var 2010


Tröja och Linne: Gina Tricot ♡ Halsduk: Ullared ♡ Jeansleggins: Kappahl ♡ Klocka: Ur&Penn ♡ Kofta - Second Hand

Kan inte fatta att dessa bilder togs 2010. Det är redan tre år sedan... Riktigt roligt att blicka tillbaka i tiden! Tänk vad sjukt många minnen man har alltså. Både bra och dåliga, givetvis.

Till något helt annat. Jag ligger helt utslagen i sängen. Har varit en väldigt intensiv men rolig, lärorik och givande tisdag! Så nu är jag trötter i Snövit och de sju dvärgarna. Morgondagen följer ungefär samma tempo, den bjuder på planering med en klasskompis inför fältdagarna som äger rum denna veckan och därefter finns det en del andra saker som står på schemat.

God natt sötisar! :D ♥

Humor gör vardagen roligare!!






weheartit

Pluggmys

Plugga är inte alltid något som lockar (jag menar man gör inte direkt glädjeskutt och tänker TJOHO). Många av er håller säkert med mig. Men då får man i stället göra det bästa av situationen. Här ovan har jag som ni kan se, skapat en mysig pluggmiljö. Doft- och värmeljus gör att det ger extra värme och det är samtidigt väldigt mysigt! Jag älskar sådant här, det kändes dessutom mer behagligt och roligt att plugga. ♥


~~Äta bör man, annars dör man, men ändå dör man. ~~
Denna nya start på veckan fick bjuda på Coop Forums Gästgivarpytt med sallad (Vitlöksdressing fick även pryda salladen) och saltgurka till. Det var mumsigt! I bland orkar man bara inte göra något avancerat. I dag var en sådan dag.

Nu spelas lugn och härlig musik här i lägenheten. Just nu: Oh Lauras Release Me. Den har jag hört ett antal gånger om man säger så. Helt galet fantastiskt fin!! Hittade knappt några ord...Tycker ni också om den låten med bandet?

Btw, ni har väl inte missat min Instagramtävling? Anmäler dig gör du här.

Måndagsinspiration


weheartit

En bok om Ted Gärdestad

           
Nu har jag placerat mig i sängen med en bok om Ted Gärdestad. Ska bli riktigt mysigt och spännande att läsa denna! Har alltid tyckt om honom och hans musik. Då jag gick i femman gjorde jag mitt första soloframträdande, vems låt tror ni att jag valde då? Yes, det stämmer. Ingen mindre än Ted Gärdestads "För kärlekens skull". Jag minns hur sjukt nervös jag var... mådde illa och det pirrade i magen som jag aldrig tidigare känt... då visste jag sannerligen att jag hade en mage. Oh shit. Kommer ihåg den känslan ännu, men minns hur otroligt lättad, glad och stolt jag kände mig efter framträdandet. En helt sagolik känsla!

Nåväl, nu vet ni lite om mitt förflutna... Det är inte bara Ted Gärdestad som gör mig sällskap denna söndagskväll, nej har även min lilla gossevovve Bruno bredvid mig i sängen, som ALLTID finns där om han inte har rymt. :)

Efter läsningen tänker jag välkomna John Blund. Därför önskar jag er redan nu god natt och sov så jättegott. ♥ Pussis och kramis

Alla snubbar vill ju vara katt

En finare katt får man leta efter och gosigare för den delen också. Den h Nhär bor i mitt område och då Sanna var hemma hos mig senast i somras (tror jag att det var?) Så tyckte hon att katten skulle heta Gunnar. Det komiska är att även en student där jag bor tog förgivet att detta är en hane och döpte "honom" till Bruno. Vi tror dock båda två nu att det är en hona. Ser ut som att hon till och med bär på kattbebisar eller så är hon bara allmänt fet, haha! :D Vad tror ni?

Att Vara Stark

Att vara stark är inte
Att aldrig falla
Att alltid veta
Att alltid kunna

Att vara stark är inte
Att alltid orka skratta
Att hoppa högst eller vilja mest

Att vara stark är inte
Att lyfta tyngst
Att komma längst eller att alltid lyckas

Att vara stark är
Att leva livet som det är
Att acceptera dess kraft och ta del av den
Att falla till botten
Slå sig hårt
Och alltid komma igen

Att vara stark är
Att våga hoppas när ens tro är som svagast

Att vara stark är
Att se ljus i mörkret
Och alltid kämpa för att nå dit.

http://www.hem.passagen.se/margitaa/dikter.htm

I'm back on the track!

Under en lång tid har jag känt att plugga på högskola har varit riktigt jobbigt och bara velat ge upp ett flertal gånger... Särskilt då jag bodde hemma hos mamma och Mats. Eftersom pendlandet gjorde att jag knappt orkade med mig själv längre eller min familj. Det tog i stort sett nästan varje dag 2 timmar för mig att komma till skolan vilket sög ur mig all kraft jag hade. Ingen ork till att plugga, ingenting. Jag hade tappat min livsglädje. Beslutet var tungt att fatta men slutligen insåg vi alla att det bästa vore om jag flyttade hemifrån.

Så nu bor jag i en egen studentlägenhet i Borås, där jag pluggar till förskollärare. Jag har många gånger ställt mig själv frågan om jag verkligen är mogen för det här och har varje gång kommit fram till att det är jag! Akademiskt Skrivande känns lättare och lättare ju mer jag ger mig tiden att skriva... Jag har halkat efter en hel del (något jag ångrar såklart) men i dag gjorde jag färdigt ett av mina skolarbeten och det känns så jävla bra rent utsagt. I'm back on the track. What doesn't kill you makes you stronger! Nu är det bara att forsätta kämpa tills jag når dit jag vill.

På sistone har det sett rent förjävligt ut hemma hos mig (har bara inte själv sett det)
. Jag har varit en flykting från mitt eget hem, det känns väldigt skrämmande att säga så men det är faktiskt helt sant, utan att jag själv har tänkt på det. Har varit mycket borta hos vänner och även rest för att mentalt slippa vara i kaoset. Vet hur kaoset har uppstått. Har känt mig sönderstressad och därför blev det samma i min lägenhet. Först för någon dag sedan känns det att jag har hittat tillbaka till balansen i mitt liv, mår mycket bättre och känner mig inte sönderstressad längre. Det är en fantastisk känsla!!

Känslan går nästan att mätas med då jag tog studenten 2012! Då var man helt sanslöst överlycklig, haha!!


Jag tror aldrig jag hade klarat gymnasietiden utan min älskade mamma. Hon peppade och trodde på mig hela vägen men framför allt hade jag inte varit där jag är i dag om jag själv INTE hade kämpat!! Jag har mött många motgångar i mitt liv men trots det har jag ALDRIG någonsin gett upp hur mörkt det än har sett ut. Jag har en vilja utan ens like och är sannerligen en riktig kämpe!!!

Kanelbullensdag


En mumsig kanelbulle på min fiina notasiett.

I går var det en omvälvande fredag minst sagt. Men kanelbullensdag firades i alla fall. En vän hade nämligen skickat över en gratis kanelbulle via Wrapp som jag kunde hämta på Statoil. Tog mig därför en promenad dit. Underbart. Där väntade en mumsig kanelbulle på mig!


Sedan på kvällen blev det film:Flickan. Den var riktigt bra men hemsk... tål inte att se barn som far illa...

Nåväl, Fick ni någon kanelbulle i går? :)

Life is short, live it.

Fashion ObsessionUurrhh! Cute.Life is Short!☮✿★ BubbleGuumm ✝☯★☮
weheartit

Mitt första videoinlägg!



Wohooo, mitt första videoinlägg (där jag tjötar i alla fall).
Skulle egentligen tagit lite bilder med webbcamen, var det tänkt... men hade tråkigt så kände att det var roligare att tjöta här på bloggen. För jag menar att jag hade så otroligt mycket intressanta saker att tala om. Vem vet kanske kommer komma upp fler videoinlägg om intressanta saker? Den som lever får se! Haha, det var roligt att tjöta så här faktiskt. Ni som är trogna/otrogna bloggläsare tyckte förhoppningsvis också det var roligt att höra min röst! ;)
 
(Segt att det brusar i bakgrunden, kanske någon vänlig själ kan hjälpa mig?)

Lämna gärna ett spår innan du drar iväg på nya äventyr!


Ciao

En helt vanlig onsdag

 

Borås denna onsdag levererade strålande sol från klarblå himmel. Underbart! Jag fick lämnat en hel kasse med både saker och kläder till Röda Korset. Tog bussen dit men valde att gå hem. Det var rätt ruggigt ute, men fick mig i alla fall en härlig promenad i höstsolen! D-vitaminer har jag dessutom hört ska vara bra.

Alla andra saker som har stått på shemat har jag också hunnit med. Förutom röjningen här hemma men kanske hinnar göra det i morgon i stället, innan jag ska träffa min studiegrupp. Den som lever får se!

Så här blev dagens lunch...
 
Är nästan alldeles precis hemkommen från kören. Har satt upp massa affischer här i Studenthuset för att sprida vår kommande konsert till max (alltså inte pojknamnet Max utan ah, ni fattar). Hur grymt som helst! I vilket fall. Det var lika ljuvligt som alltid att komma till kören och träffa alla fina människor - sjunga tillsammans. Vilken glädje alltså...

http://img1.homeenter.com/picHE/JPG340/Hor/HornMelissaOmDuVillVaraMedMig-CD-0650305.jpg
Vad händer i Veronicas lägenhet just nu?
Jag lyssnar på Melissa Horns nya album "Om du vill vara med mig". Hon är helt fantastisk. Hennes låtar och röst. Finner knappt några ord, det enda jag kan få fram är: MAGISKT. Favoritlåten är "Natten på hotellet" så galet fiiin! Med all rättighet finns hon nu i min Spotifylista. Lovely. ♥ Vilken är er favoritlåt? :)

As long as you love me


weheartit

God morgon sötisar!

Har legat vaken i sängen sedan 10 och bara dragit mig. Det är något bland det bästa jag vet. Men nu ska jag masa mig upp! Finns möe som ska göras även i dag. Äta frukost, plugga, lämna saker till Röda Korset, diska, sätta in i diskmaskinen och göra lunch samt mat + fortsätta röjandet här hemma. Jag går inte rastlös som ni säkert förstår. ;)

Senare i kväll ska jag dessutom på kören! Kommer bli hur roligt som helst. Längtar!! :D Hihi

Önskar er en lovely onsdag! Ta hand om er. ♥

Btw, glöm inte att anmäla er till min Instagramtävling. Klicka här.

Haft mycket i görningen


Dagens lunch: köttfärs med ost, vitlök, ananas, äpplen och gurka. I samband med det ett stekt ägg. Mums!

Denna tisdag har jag haft mycket i görningen. Jag har tvättat, diskat, tömt diskmaskinen, röjt, pluggat, städat och handlat.



Nu har jag hittat soffläget. Ljus får även denna kväll avsluta dagen.

Vad har ni för er goingar? ♥

Körhelgen - 15 års jubileum

Haha, jag vet att det har dröjt för mig att uppdatera er om hur körhelgen var på Ekhagen. Kören firade då 15 års jubileum. Kändes hur roligt som helst att få vara med och dela den dagen/kvällen med trevligt sällskap.

Körhelgen var verkligen helt fantastisk. Den är svår att beskriva med ord, just för att den är så mycket mer än bokstäver. Musik en hel helg kunde inte bli annat än bra. Eller ah, det blev helt enkelt BÄST. Värmen och omtanken människorna i kören gav. Jag känner mig definitivt välkommen som nykomling i detta goa gäng. Ser fram emot att spendera tid med denna kör!

Till kvällens stora ära såg jag ut såhär... En
enkel brun makeup smyckat med mitt favorit halsband från Lindex och en leopardklänning från Gina Tricot + slutligen min shockrosa egenfärgade jeansjacka från Lindex. Löve it. 
 
Under kvällen serverades det riktigt god mat...

Förrätt: Toast med en salig röra på rökt lax, äpplen, creme fraiche, majonäs och gräslök.
"Rätten har fått sin inspiration från rökig whisky under en resa i Skottland och äppleodlingar under en resa på österlen".

Jag tyckte mycket om denna rätten. Älskar lax. Väldigt mumsig!


Huvudrätt: Lättrimmad, ugnsbakad Långarygg på en bädd av bladspenat och ljuvliga Ljungarpskantareller som gifter sig med potatis och jord ärtskockor och till det vitvinssås, rårivna rödbetor och ett skinksegel.
"Rätten inspireras av Västkusten, segling och givetvis Ljungsarp".

Gillade denna rätten, har aldrig ätit Långarygg tidagare så det var spännande att få veta hur det smakar. Gott, men inte en av favoriterna.


Efterrätt: En söt, syrlig och klassisk efterrätt som serveras utan grädde (haha, i alla fall min). Pratade med Gospelkocken. ;)
"Rätten är helt och hållet stulen från en resa till Key West i Södra Florida".

Det här var favoriten. Mums, vilken god konsistens... smälte riktigt i munnen! Hade gärna tagit en portion extra, hehe. Supergod verkligen!

Senare framåt kvällen bjöds det på spex och underhållning. Ett allsångshäfte låg även till hands hela kvällen vid bordet. Mycket sång och glädje spreds titt som tätt. Helt underbart!
Jag fick även chansen att sjunga Let it be, Tusen bitar och sist men inte minst För kärlekens skull. Går inte riktigt att förklara känslan man känner efteråt... Den är obeskrivlig.

Sådan här underbar usikt med solnedgång hade jag och mina rumskompisar!
Visst är det vackert?!
 
Ps: valde att sitta ner och lyssna när vi körde de två sista låtarna vid ett övningstillfälle (eftersom jag var en aning trött i kolan, haha) och då märkte jag ännu tydligare vilken mäktig kör Living Gospel är! Hörde alla stämmor. Det kommer bli grymt att sjunga med dem framöver!! Hallelujah!

Det är sådana här stunder man kan leva länge på! Musik är livet, det kan ge så mycket mer än bara melodier och toner... Det skapar också gemenskap och kärlek. Vad vore världen i all sin glans om inte musik fanns?

The world is a book, and those who don't travel read only a page.


weheartit