Pink Blinking Music Note

På väg till min VFU


God morgon på er finisar!

Hur är läget med er? Med mig är det i alla fall finfint. Dock lite trött bara. Är på väg till min VFU. Har min sista fältdag i dag och börjar redan 07:00-14:30. Fast jag trivs så bra. Barnen och personalen är supertrevliga!! Det här kommer bli ytterligare bra dagar då jag har VFU i 3 veckor snart. :)

Sugen på att skaffa en hatt!


we♥it

Fy bubblan vad sugen jag är på att skaffa en hatt när jag ser dessa bilder. Eller jag har egentligen varit det ett tag men aldrig hittat någon passande. Sjukt snyggt med hatt i alla fall! Some day. Bär jag en tjusig hatt på hövet! ★

Tycker ni om hattar precis som jag? ^.^ Lämna gärna en kommentar innan ni kilar vidare!

Kvällens middag


Kvällens middag: Soppa med potatis, lök, palsternacka, morötter och broccoli. Mums! :D Saknar dock kött eller korv. Men hade inte tagit fram något sådant. Så det blev "vegetariskt stuk" på det hela. Två knäckemackor med ost (tre eftersom den inte syntes på bild) fick även slinka ner i magen.

Brukar ni laga soppa? :)

This is awsome!!


weheartit

En hyffsat händelserik tisdag


An old picture. But I like this picture! ;)

Dagen har innehållit följande: Skola, suttit ute på balkongen i solen, tvättat och sökt sommarjobb. En hyffsat händelserik tisdag. Fast i morgon ska jag slå på stort! Först VFU från 08:30-15:00 och sedan hem och dela ut CV till den dagliga verksamheten som finns här jag bor. Tänkte därefter att jag antingen ska dra till ICA eller Coop och handla (lutar emot Coop för det är närmast) Senare framåt kvällen ska jag iväg och gymma med Cecilia. Då kommer jag skaffa ett gymkort! Yeah. :D

Nu ska jag nani nana. Sussa gott och dröm sött. ♥ PUSS

TRUE WORD


we♥it

Hänger ute på balkongen


Hänger ute på balkongen med go musik medan jag väntar på att min tvätttid ska vara framme. Underbart med sol och musik!!! Alltid lika skönt att sluta tidigt. Slutade klockan 12, cyklade hem och åt lunch hemma. Efter två föreläsningar om Ljus och ljud samt Kemi. Det var intressant men mycket att ta in. Har dock en del grundkunskaper sedan grundskolan och gymnasiet fast det spelar ingen roll direkt. Inte på det sättet i alla fall.

Njuter ni också av solen denna tisdag? Eller vad händer hos er? :)

My monday

I morse började jag min VFU (praktik) klockan 09:00-16:00. Tiden gick sjukt fort! Händer saker hela tiden när man är på en förskola.




Just nu:sitter jag i skolan med köpt sallad från ICA. Äter innan Studentkårens kör drar igång! Ska bli riktigt spännande och se hur upplägget är. :)

Kvällens söndagsinspiration


we♥it

Ett riktigt gött träningspass!

Det blev ett riktigt gött träningspass i dag med Cecilia! Vi sprang på löpbandet, gymmade och boxades. Jag var helt slut efteråt. Särskilt i benen och känner redan på mig att jag knappt kommer kunna gå i morgon, haha! Fast det löser sig alltid. :)Btw, har bestämt mig för att jag ska skaffa ett gymkort. Känner att jag verkligen behöver det! Då kan jag och Cecilia peppa varandra. :D Yeeah.
Nu sitter jag i soffan och kollar på "No strings attached" samtidigt som jag äter hallongrottor. Livet är underbart!

Önskar er en ljuvlig söndag, goingar! ♥

Träningsväskan packad!


Nu sitter jag på första bussen på väg till gymmet. Haha, mina ben är typ som gele. Fast jag fixar det här! :D Brukar ni träna? I så fall vad tränar ni?

Oh, baby I love the way.


we♡it

God morgon på er!

Bjuder på fräck inspiration ovan! Allt bra med er denn söndagsmorgon? Själv är det fint, dock lite småttrött bara. I dag ska jag gymma med min fina Cecilia. Kommer typ vara helt död efteråt eftersom jag känner av "go träningsvärk" från gårdagen, haha! Men vi köööör! Ligger dock fortfarande kvar i sängen. Men snart MÅSTE jag kliva upp! Ett två och tre... jag är uppe! Wohoo! :D

Hur ser era söndagsplaner ut? ★

Jag har världens bästa mamma!


Den här bilden ovan skickade min kära mor via sms i går. Jag har verkligen världens bästa mamma! Hon är guld värd. ♥


Cardioträning

Som sagt. Har tränat Cardio här hemma i 30 minuter och man inte räknar med stretchingen.
Cardio=cardiovascular, det villl säga det står för hjärtat och blodomloppet. Cardioträning är konditionsträning. Kondition förstod jag sannerligem att det var. Kände mig verkligen helt slutkörd efter passet. Med andra ord har jag kämpat! Det är sjukt jobbigt att träna när man är otränad. Blev helt genomsvettig och framför allt benen tog stryk. ;) En härlig känsla! Såhär svettig och go var jag efter passet...
Följ mig hemskt gärna på Instagram @verreperre

Snart kommer Ida hit. Då ska vi göra hemmagjord pizza och sedan bänka oss framför Melodifestivalen. För den är ju såå bra! *Host* Godsaker kommer självklart sällskapa oss senare i kväll. Det hör liksom till.
Ska ni också kolla på Melodifestivalen sötnosar? ;D

Han är en naturbegåvning!

 
Just den här killen, "Jotta A" Joseph Antonio Viano har fått uppmärksamhet på min blogg tidigare (alltså jag har lagt upp hans musik). Och jag MÅSTE bara visa er två av hans musikvideos. Han är en naturbegåvning! Älskar hans sätt att sjunga, hur han tolkar andras låtar och framför allt hans röst berör otroligt mycket. I love him! ♥ Dessutom har jag nu ett tag haft förmågan att fastna för artister som sjunger på andra språk. I det här fallet spanska. Det är fantastiskt vackert! Trots att jag inte har en aning om vad han/dem sjunger om.
 
Tycker ni också om artister som sjunger på andra språk?

Let's go. Nu kör vi!


Kör hemmaträning i dag. Ska bara hitta en lämplig träningsvideo på Youtube! Let's go. Nu kör vi! Här ska det svettas. :D

Instagram @olgaotur


Ni hittar fler bilder på Instagram @olgaotur

Yeah. En underbar lördagsmorgon.

Hejsan hoppsan på er allesammans!



Nu sitter jag här i soffan och har mina mysbyxor och ett mysigt linne på. Kollar dessutom på Så ska det låta samtidigt som jag äter frukost. Yeah. En underbar lördagsmorgon med andra ord. I love music! ♥

Vad har ni för er i dag? :)

Ett gott skratt förlänger livet!


weheartit

En välförtjänt promenad





Ute på vift. Går en välförtjänt promenad med go musik i lurarna efter intensivt pluggande! Har lämnat in mitt matematikpaper som är från andra terminen. Känns riktigt gött!! Jag är mer och mer ikapp nu. :)

Let's kick this Thursday!


we♡it

God morgon på er goingar! Hoppas allt står bra till med er?

Själv har jag nästan alldeles precis vaknat och ska snart sortera min tvätt. Har bokat tvättstugan från 9-14. Dags att masa sig upp och kicka igång denna torsdag! Medan tvättmaskinen gör sitt jobb så ska jag sätta näsan i plugg. Tjohoo! Har hemstudier och måste hitta självdeciplinen innan jag åker till London!

Bjussar på härlig klädinspiration som ni antingen kan njuta av eller ogilla starkt. Your choose.

Vi hörs senare! Ha en fin torsdag! ♥ Pussis och kramis

Skola och tacosmys

God kväll på er my friends!
 
I morse hade jag ju gruppredovisning som ni vet vid det här laget, om ni har hunnit kika in på bloggen. Den gick bra, dock svamlade jag lite fast det gick bra ändå och kände även att jag kunde en hel del text utantill. Vilket alltid är en fördel! Nåväl, slutade 12 i dag vilket kändes riktigt gött!
 
Då jag kom hem från skolan slängde jag mig i stort sett direkt på sängen och låg där en stund och "blippade" på mobilen. Haha! Inte förrän framåt kvällen satte jag igång att fixa tacos. Det tar ju sin lilla tid när man är allätare...
Den enda grönsaken jag glömde... var gurka! Fast det här räckte och blev över, såklart. ;) Och yees, jag har gett upp för lääänge sedan att få ihop mitt pitabröd. För det är helt omöjligt. Finns alldeles för mycket gott!

Jag pajar trenden att det brukar vara fredag då man står i köket och lagar tacos.
Haha, kan berätta ett roligt exempel för er. I fredags förra veckan (Alla Hjärtans Dag) då jag var och handlade med mamma så fanns det mycket folk vid tacoshörnan (inklusive jag, men jag skulle strejka och ha tacos på torsdag). Tycker att bryta normer är viktigt! Fast det är klart att även jag kan bli påkommen med att ha tacos på fredagar. Höhö!
 
Btw, mitt underbart fantastiskt god doftande vaniljeljus, gör stämningen betydligt mer mysigare en sådan här torsdagskväll.
 
Vad har ni haft för er i dag?

En ryss, en amerikan och en arab satt och pratade...

Ryssen:
- Vi var först i rymden
Amerikanen:
- Ja, men vi var först på månen!
Araben:
- Vi ska bli dom första på solen!
Ryssen och Amerikanen:
- Ni kommer brinna upp innan ni är framme!
Araben:
- Bror, vi ska dit på kvällen..

Haha, denna tycker jag är störtskön! Så himla klockren. Love it.

Föll denna er i smaken? ;D


Baby, when they look up at the sky.



weheartit /Kollage av mig

In tha school


Dagens Veronica.
♦ Kavaj och halsband - Second Hand ♦ Tröja och byxor - H&M ♦ Beanie - JFR.SE

Snart har jag gruppredovisning om Teknik. Ska redovisa om flygplan och så har min grupp ett experiment om flytkraft samt en liten saga.

En sjukt bra tisdag!

Denna tisdag var jag på min VFU. Hade en av mina fem fältdagar. Barnen var helt underbara! De bjöd på "tårta", "kaffe", födelsedagssång för tydligen fyllde jag år. Haha, så himla söööta!! Jag tog även fram gitarren och spelade och sjöng för dem vilket uppskattades väldigt mycket. Till och med barnen som satt vid Ipaden riktade sin uppmärksamhet mot mig. :) Riktigt kul och ett gott betyg! Eftersom barn ofta är som insyltade i den tekniskaprylen. Kurragömma lekte vi dessutom tillsammans. Jag älskar att vara lekfull, precis som barnen!

Det har varit en lärorik och rolig tisdag i dag! Fast det blir ju ALLTID vad man gör det till. :D


Efter VFU:n köpte jag mig en sjukt fin ny tavla inne på Presentknallen (suktade efter den i går) här i Borås. Som tråkigt nog kommer stänga den 28 mars! *Sad face*



Nu har jag kommit till sängs och ska snart sluta ögonen för att få min skönhetssömn. Natti natti goingar! SWEET DREAMS. ♥

Underbar humor!







Gymmat och boxat

Gammal bild, men jag orkar inte leta fram någon annan. ;) Så ni får stå ut!
 
Som ni säkert redan vet var jag och Cecilia på gymmet i går. Det var sjukt roligt! Talar väl mest om att boxningen var kul, haha! Det andra är jag inte lika förtjust i, men jag känner mig faktiskt rätt sugen på att komma igång med träningen! Mer än att gå på vattengympa/simma. Inte lika stor träning i det. Fast visste ni att en halvtimmes vattengympa är en timmes träning om man skulle göra det på land? Det är sjukt grymt i alla fall. Nåväl, körde rätt hårt på gymmet. Blev alldeles svettig!! En sådan himla go känsla, och framför allt mina ben kändes som gele och armarna ska vi inte prata om hur de kändes i dag när jag vaknade. :o "Go träningsvärk" brukar det kallas, har jag hört!

Dagens middag

Som rubriken lyder... Dagens middag:


Stuvade makaroner och sallad. Yammi!

Inspiration och söndag





we♥it

God kväll på er!

I går var det en fantastiskt rolig och lyckad lördagskväll. Först käkade jag och tjejerna + Idas man på Max. Tjötade och hade det allmänt trevligt. Därefter drog vi in på Willys och handlade gottigheter för att sedan ta bussen hem till my crib, haha! Berättar mer så småningom.

I dag vaknade jag i alla fall 11 (skönt med sovmorgon ibland) och en timme efter det var jag, Cecilia och Lumos ute på en go promenad. Riktigt häärligt! Alldeles strax ska jag dessutom med henne och gymma. :) Det är obemannat så jag ska vara lite busig och följa med. ;) Gratis är ju alltid gott! Hehe

Vi hörs snart igen! Hoppas att ni har haft en bra helg. :D Min har verkligen varit superduperbra!

On the bus...




Städtant


Tanter gör dock nog inte "fjortisposes". Höhö.

Haha, jag känner mig som en riktig städtant i dag. Strosar runt här hemma i bh och slappa mjukisbyxor (inte tantvarning!) och städar samtidigt som jag dunkar musik! Tjejerna och Idas pojkvän kommer nämligen i kväll för Melodifestivalshäng. Vill inte visa upp mitt hem som en svinstia (been there, done that). Fast innan det ska vi käka på Max! :D

Önskar er en fantastisk lördag! Hur ser era planer ut? :)

Glad Alla Hjärtans Dag

Glad Alla Hjärtans Dag hörruni!

Hoppas att ni har haft det riktigt bra och umgåtts med eran pojkvän/flickvän. Eller vad ni nu har haft för er. Själv är jag forever alone (nä, det finns ju en för alla, fast min har nog blivit påkörd av en buss or something). Haha! Men trots detta har jag gjort det bästa av situationen. :)

Denna fredag har spenderats med en cykletur ner till stan för att fixa Spotify Premium! Då är man så här glad...
Tummen upp liksom! :D

Därefter flöt dagen på vääldigt bra!
Mor min sköna hämtade mig här hemma och sedan åkte vi iväg och handlade på ICA Maxi tillsammans. Riktigt trevligt! Fjäskade även till mig ett par godsaker... ;) Använde mina valpögon (vet inte om jag har några?) I vilket fall så funkade det ju! Awsome.

Väl hemkommen från affären...

... Lyxade jag till det med en riktig brakmåltid. Kotlett, ris och gräddsås + toppade det med sallad. Nyttig som jag är så drack jag vatten! Har hört att det ska vara bra. Och för att tillvaron skulle kännas extra mysig tände jag ett doftljus som luktar vanilj. Jajjemen! Synd att klaga. Både mysigt och luktar gott! Kan det bli bättre?!
 
Fick ett supergulligt Alla Hjärtans Dag kort av mamma och Mats. Så himla söta vovvar! Dock började det klia i näsan.

Glad, mätt och belåten hittade jag tillslut soffläget...

... "Step brothers" haha, den var minst sagt sjuk. Men rolig! Ni borde se den folks.


Filmtime brukar betyda godsaker att mumsa på...
... Det kan jag inte förneka, att jag mumsade. Hallongrottor och en vaniljbulle fick slinka ner i kistan min. Yammi! Det kittlade döds skönt i kistan som Baloo hade sagt.

Nu är jag riktigt nyfiken. Hur har er Alla Hjärtans Dag varit?

We are sometimes small, but we grow stronger.


we♥it

You are my treasure, babe. ♥




Lekfullhet i sin fulla styrka!

Förra veckan (I think?) var jag ute på en promenix och på hemvägen svep jag in i Annelunsparken och utmanade mitt barnasinne... Det gick riktigt bra om jag får säga det själv, ni får själva avgöra nedan!

Denna fick jag plats med röven i...

Jag kommer ALDRIG bli för stor för att sitta i en gunga (möjligtvis på bredden) men inte i sinnet.


Skymtade en stor gunga och ville genast känna hur det kändes att ligga i en sådan, precis som man gjorde då man var liten *host* stor också... Haha, here I am!


Det var sjukt härligt vill jag lova! Ni måste bara testa. :D Langar en "fjortispose" såklart.

Hemtenta



Steg upp strax innan 09:00. Slängde in en maskintvätt. Tog fram allting som behövs inför hemtentan. Nu har jag hunnit stryka under i inlämningsuppgiften med glada färger och även ätit en bit frukost (åt inte upp allt) men har lagt in det i kylen. Ska snart iväg med bussen - åka och fixa ett nytt passerkort hos Weland Fastigheter. Det börjar nämligen ge sig! Efter att jag varit där ska det vara full fokus på pluggandet. Wish me good luck!

Hoppas att er torsdag ser roligare ut. Min är som den är helt enkelt. Får göra det bästa av situationen helt enkelt. :) Kram på er!

Vårdcentralen + onsdagsplaner

Hallojsan på er!

Hade tid hos Vårdcentralen 08:00. Vi kom fram till att jag borde vara allergisk mot hundar (något annat vet varken jag eller hon). Eftersom jag umgås mest med hundar och tar jag tablett så hjälper det och då kan det inte vara någonting annat. Tyvärr! Har fått receptbelagd medicin mot det. Därför står jag och väntar utanför Apoteket. :) Tjohoo! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Eller?

onsdagsplaner: Cykla hem efter Apoteket, packa träningsväskan för att spela badminton med Cecilia och försöka hinna plugga innan jag drar!

Önskar er en förträffligt grym onsdag! Ha det bäst. :D

Humor: The Annoying Orange

 
HAHA! Ibland har jag extremt dålig humor alltså (okeej då, nästan alltid) men den är så dålig att den blir bra liksom! Tycker ni också att den här var rolig? :D

Feb. 10, 2014

weheartit / Kollage gjort av mig

Heeej svejs i lingonskogen!! Ingen vidare bra uppdatering. Eller har i och för sig "missat" att blogga en dag. I går gjorde jag i stort sett ingenting mer än hade sjukt ont i magen på grund av att jag är tjej (extrem mensvärk) att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen... Helt ärligt! Inga tabletter hjälpte heller.

I dag har det inte hänt allt för mycket. Bara tagit det lugnt här hemma hos familjen. Tänt en brasa i kaminen. Något jag även borde göra är att sätta näsan i plugget men jag är så sinnessjukt opepp. Får se om jag kan hitta ork under dagen. Peppa mig gärna ifall ni känner fört! :D ♥

Bjussar på underbar inspiration ovan i alla fall!

Önskar er en fantastiskt fin måndag! :) Trots att min är en aning omotiverad. Puss och kram

Floda Second Hand

Vem tycker inte om att fynda på loppis? Känslan då man går därifrån och tänker "Woow, vad billigt jag kom undan". Det är en fantastiskt härlig känsla!




I dag var jag och mamma nämligen på loppisen Floda Second Hand och strosade runt. Hittade lite smått och gott minsann.

... Bland annat den här boken...

20 spänn har jag för mig.

Nu sitter jag och familjen bänkade i TV-soffan. Melodifestivalen har ju dragit igång! Ska ni också kolla på det? ★

Ha en go lördagskväll allesammans. :) ♥

fredagsmys och plugg

Hejsan svejsan på er sötnosar!
 
Hur står det till med er i fredagsmyset? Själv har min börjat riktigt bra. Vaknade av att höra min bästa vän berätta om vart vi skulle volontärarbeta i framtiden (planer måste man ju ha!) I alla fall hon tyckte Malayisa vore ett bra resemål. Jag håller verkligen med henne! Förutom flummande och en underbart härlig känsla att veta att Sanna fanns i min tillvaro. Har vi varit produktiva i dag. Jag pluggade och hon jobbade hemifrån.
 
Innan hon åkte visste jag att hon hade en överraskning till mig. Så himla spännande!!
 
Det var den här fina presenten... Sötaste presentpappret ever! Eller vad säger ni?
 
Ni kan inte gissa vad det var... I promise!
Jag fick hennes bibel som betyder mest av allt för henne. En finare bästa vän får man ju leta efter alltså. Jag är inte kristen, men en sådan fantastiskt fin tanke att ge bort det hon har som allra kärast till just mig! Fick dessutom ett sjukt sött brev också. Aaaw, man blir ju bara sååå glad!
 
Tack, min finaste och älskade Sanna. Jag älskar dig också såååå mycket! Glöm aldrig det!! Jag kommer aldrig släppa taget om dig. 
 
Sådant här kan man ju som sagt också roa sig med en fredagskväll. Lösgodis var länge sedan jag åt så det handlade jag och Mats när vi hade lämnat av Sanna vid tåget. Bra pluggsnacks!
 
Nu ska jag plugga vidare innan jag får sällskapa min familj framför TV:n. Myspys! En bra början på fredagsmyset och kommer bli ett bra slut också. :)
 
Ha en superfin fredagskväll! Puss på er.

God natt på er goingar!


Jag ville bara kika in och önska er god natt. Är hemma hos min familj med min bästa vän. Vi har kommit till sängs nu och ska alldeles snart sova. Har fixat en nattbrasa åt oss båda. Såååå himla mysigt! ♥

Snart på väg till Götelaborg!


På bilden står jag väntar på att få sätta mig på ett varmt och mysigt tåg. Länge sedan jag åkte tåg nu.

Hemligt om vart jag ska vidare sedan då jag har landat i Götelaborg... Tar det osäkra för det säkra! Hihi. Blir i alla fall roliga saker som händer!

Uppdaterar er så småningom. ;)


Stor packning har jag i alla fall med mig. Är ni nyfikna på vad jag ska hitta på?

Nåväl, önskar er en fantastiskt fin torsdag! ♥

En produktiv onsdag

God morgon på er! (har dock varit vaken ett tag).

Allt bra med er denna torsdag? Jag mår i varje fall väldigt fint. Jag tänkte berätta för er om gårdagen vänner. I går var det full rulle när man heter Veronica. Först hade jag en Workshop om Matematik. Vi fick lyssna på läraren när hon babblade matematiska begrepp men även säga vilka tidigare erfarenheter vi har till matematik och No-teknik. Efter det fick vi gå runt till olika bord och testa experiment. Skojigt värre!! Gjorde fler experiment än dessa men valde att endast fotografera dessa.
Här har jag pysslat... trätt på blöta ärtor på tandpetare. Helt klart favoriten bland experimenten. Haha, satt till och med en stund under rasten och pillade med det här. :) Ni borde testa!
Nu tror ni säkert att "Wow, vad lätt det ser ut!". Men tro mig, det är ögonen spelar er ett spratt. Det tog ett tag att knäcka koden men till slut gick det.
Ni kan själva läsa på bilden (I think) hur instruktionerna lyder. Jag glömde dock att läsa så jag arbetade med 7 färger, haha!

Väl hemkommen sökte jag några sommarjobb. Därefter åt jag lunch och strax efter det ringde jag min VFU (praktikplats). Sedan gick jag till Coop och handlade. Framåt kvällen var det dags för spinning på Nordic Wellness. Fygalet vad jobbigt det var alltså. Vet inte om jag kommer sätta min fot där igen. Herrejösses!! Var länge sedan jag var sååå trött i benen. Benen ville knappt ta sig nerför trappan till omklädningsrummet. Tror att de hellre velat vänta på mig uppe vid trappan tills jag var färdig, höhö! (8 Gärna för mig.Förtjänade helt klart en choklad/banan proteinshake efter ett sådant träningspass! Jojjemen. Så fruktansvärt god!

Spinning på Nordic Wellness


Glömde dock mina träningsskor hemma men hoppas att det funkar ändå! Nu blir det snart spinning på Nordic Wellness i stan med Johanna! :D Tagga!!

Animals making funny sounds

 
Jadu, vad säger man? Jag låter videon tala för sig själv helt enkelt. Kan dock säga attt favoriten är den svartvita katten som låter som att han eller hon pratar. Säger kanske "John Long"? HAHA 
 
Fastnade ni för något av djuren lite extra? ;)
 

Ice Coffee fick göra mig sällskap

Slutade skolan klockan 12 idag. Hade endast en workshop som handlade om kroppen. Vi fick göra experiment samt egna illustrationer om hur kroppens organ ser ut. Det var roligt och spännande! Särskilt att genomföra experimenten.
 
Vad passar sig inte bättre än att slänga sig i soffan och krypa ner under en filt då man kommer hem? Jag tyckte det inte kunde bli ett bättre tillfälle. Ett glas med Ice Coffee fick då göra mig sällskap. MUMS!
Tycker ni också om Ice Coffee? :)
 
Btw, nu ska jag ta och fortsätta på mitt matematikpaper (började med det i går). Ska dock svara på era kommentarer först. Nåväl, ha en underbar tisdagskväll sötnosar. ♥

Everything is possible, it is only you that prevent yourself.






weheartit


En bra start på dagen

Hejsan svejsan på dejsan!

Bild från min Instagram @verreperre. Följ mig gärna!

Hur står det till med er i dag? Med mig är det bara finfint! Har myst hela morgonen framför Så ska det låta. En bra start på dagen med andra ord. Städar även här hemma. Produktiv måste man vara också. Tänk vad fint det ska bli! :) Borde ta tag i pluggandet dock. ;)

Vad hittar ni på denna måndag? ^.^

He can be a country star

 
Precis som juryn tyckte att det här var väldigt oväntat med tanke på hans stil. Kan jag ingenting annat än att hålla med dem. Men fygalet vad grym han är!!!

Kvällens film: Imogene





I dag har jag dammsugit och golvmoppat. Så nu lyser min lägenhet! Går nästan att spegla sig i golvet och då är det banne mig rent!

Nu när jag har varit så duktig förtjänar jag att glo på en film i soffan. Kollar på "Imogene". Den verkar riktigt bra! Bonus att käka glass också. ;D

Ha en fantastiskt go söndagskväll. ♡

Go remix!!

Blir sjukt partysugen då jag hör denna remixen av Bonnie Tylers välkända "I need a hero". Det här kommer bli en stor favorit i min Spotify playlist "DANSA PAUSA".
 
Föll denna remixen också er i smaken? :D

Låter som en kraxande kråka!

 
Haha, jag kände att det var roligare att lägga upp ett videoinlägg. Så att ni verkligen kan få höra hur min röst låter nu när jag är hes. Som sagt. Låter som en kraxande kråka! KRA KRA (försökte härma hur kråkor låter). Nåväl, mitt första videoinlägg (i alla fall där jag babblar) var det här: "Veronicas spännande torsdag". Jag borde nog faktiskt fixa videoinlägg lite då och då. Det är roligt ju! Eller vad tycker ni, borde jag göra det? Haha, oavsett om ni säger nej så lär jag nog göra tvärtemot... ;) Just so you know bro.

Massa skojigheter i går


Bilden är bara natthumor!! Har ingenting att göra med texten...

Hade en riktigt rolig kväll i går hemma hos min vän Josephine (födelsedagskalas/tjejkväll) med ett gött gäng! Avslöjar mer i morgon. ;) STAY TUNED!

Nu tänker jag välkomna John Blund... är trött och behöver sova. Natti natti, sov så gott sötnosar. :*

Update: Födelsedagskalas/tjejkväll




Min kropp är knepig



Min kropp är knepig just nu. Den vet inte om jag ska vara sjuk eller frisk. Just nu känner jag mig förkyld (gjorde det för någon vecka sedan också). Förkylningen försvann då med den har svårt att bestämma sig för om den ska låta mig vara eller jävlas med mig! Just nu jävlas den. True story bro.

Skulle ju kört vattengympa men fick dessvärre skita i det på grund av min förkylning. Aldrig bra att träna om man inte är fit for fight! Så i stället gick jag ner till stan och fixade en födelsedagspresent (ska på födelsedagskalas i dag) till en vän samt köpte lite annat när jag ändå hade vägarna förbi. :)

Hur har er lördag sett ut hittills? och hur kommer den att fortsätta? ♥

Mode är något man följer, stil är något man har.


weheartit

Med det här stilfulla kollaget önskar jag er en god natt! ♥

Upp tidigt om ett par timmar trots att det är helg. Ska nämligen köra vattengympa klockan 11. Dessutom vill jag ta tillvara på dagen innan dess. :)