Pink Blinking Music Note

Jag gick helt på magkänsla.

  Fotograf: Vjollca Haradinaj

Hej på er!

Då har man fixat en ny blogg. Jag gick helt på magkänsla. Som jag nämnt tidigare i ett inlägg känner jag att Blogg.se är ett avslutat kapitel. Det är dags för mig att gå utanför min "comfort zone" och se vart det kan ta mig någonstans. Det är en väldigt pirrig och härlig känsla jag känner inför detta äventyr! För visst är varje ny sak man gör ett äventyr. Ska bli sjukt roligt och spännande att se vad det här kan leda till! Jag är verkligen supertaggad!! Känns rätt skönt ändå att jag har någorlunda koll på hur WordPress funkar, eftersom jag har haft en skolblogg där. Fast långt ifrån van, minns att det krånglade för mig. Tar det som en utmaning! Aja, nu får det faktiskt vara färdigbabblat. Hoppas verkligen att ni vill följa mig på min nya blogg! ♥ Här är min blogg: http://musicismyboyfriend.spotlife.se

Kram till er!

En grym låt.


Lazy Sunday


Tjenixen mina goingar!

Denna söndag låter jag mig ledas in i mysighetens tecken, en så kallad "Lazy Sunday" i sängen tillsammans med VeckoRevyn och musik. Inte helt fel if you ask me! Vi kör en repris från förra helgen. Jag älskar söndagar! Här har vi ingen söndagsångest. Nästa vecka har jag nya mål att uppnå. Vet att jag har en kämparglöd om jag bara lägger manken till! Let's do this! Vad sägs som att göra det tillsammans?

Btw, annars planer för dagen? Tackar som frågar! Det blir nog förmodligen att träffa min fina vän Pernilla... hon skulle höra av sig när hon har vaknat. Då hänger vi hemma os mig och bara har det allmänt gött. :)

Önskar er en fantastiskt fin söndag!

Ps. Haulvideon kommer upp senare, den ska redigeras lite först. ;) Stay tuned!

En dröm jag har.


I dag har jag samlat på mig massa nytt till mitt inspirationsförråd. Bibliotek är helt fantastiskt! Haha, man kan ju säga att jag gick all in. ;) Shit, vilket stort utbud det finns om man har planer på att starta eget företag. Det ska bli intressant att läsa dessa. Det är väldigt troligt att jag kommer skumläsa om jag inte fastnar för någon. Tänker att det är lite grejen med sådana här böcker som introducerar dig i ett visst område.

Det är ju faktiskt en dröm jag har. Att starta eget företag och kunna leva som yrkesbloggare. Det vore riktigt coolt och awsome! Här kan ni läsa mitt tidigare inlägg. 

Dela gärna med er av era drömmar! Vore intressant att läsa.

Mitt jobb är fyllt av utmaningar, vilket jag håller varmt om hjärtat.

  En bild från en höstpromenad 2013. 

God morgon på er sötnosar!

Nu äre helg! Så himla skönt! Tänker inte ens titta åt mitt plugg. Vi tar nya tag nästa vecka!

Btw, har jag sagt att jag älskar mitt jobb? Mitt jobb är fyllt av utmaningar, vilket jag håller varmt om hjärtat. I går jobbade jag från 17-21 och vi hade disco med ungdomarna, det var riktigt kul!! Haha, jag får verkligen extra mycket energi av dessa människor! Vi planerar att göra fler aktiviteter på vår fritidsgård för det är trots det som gör att man håller ihop gemenskapen. 

Denna lördag vaknade jag upp med "go träningsvärk", ni vet sådan som gör att man knappt kan ta sig upp ur sängen? Det var just en sådan träningsvärk. Fick kämpa för att ta mig upp. Jag lyckades! Wohoo, go me!

Lördagsplaner: Dra till biblioteket och se om jag kan hitta något kul. Siktet är först och främst på tidningar med inspiration! Blir dessutom att spela in min haulvideo som jag har planerat. Framåt kvällen blir det kanske bio med Vjollca. Om vi hittar en film som passar oss båda. Det var verkligen evigheter sedan jag var på bio! Vore kul!

Hur ser era planer ut?

Han levererar varje gång.Hur beskriver man Kygos musik? Det är svårt att sätta ord på hans musik. Men jag tycker att det han producerar är genialiskt och helt grymt bra! Han levererar varje gång. Har ni inte lyssnat på denna killes låtar, så får ni faktiskt ta och göra det på bumsen!

Vill gå utanför min "comfort zone" och vidga mina vyer.

God morgon på er!

Vaknade strax efter 07:00, nyduschad sitter jag framför bloggen med en kopp te, doftljus och musik. En riktigt mysig fredagsmorgon! Jag mår bäst av att komma igång på morgonen. Det blir vad man gör det till. Fram till klockan 13:00 är det mitt sista tentaplugg som gäller (i alla fall för denna gång). I dag ska jag skriva tentan. Jag har börjat få in begreppen mer och mer. Så det ska gå bra! :)

Btw, jag vill byta bloggportal. Känner att jag är färdig med Blogg.se. Har haft två bloggar här, men nu vill jag gå utanför min "comfort zone" och vidga mina vyer. Vill utvecklas hela tiden!

Bloggportaler jag är sugen på:

 
Vione
Finest
Spotlife
Devote

Hos Vione har jag redan skickat en bloggansökan efter mailkontakt, men inte fått svar ännu. Finest har jag också haft mailkontakt med och det ser lovande ut. Kan dra det kort... jag har helt enkelt mailat frågor till dessa bloggportaler. Just för att jag vill att det ska kännas rätt och att deras bloggportal är någonting för mig. Tänker att jag avvaktar tills nästa vecka och väljer sedan på magkänsla.

Ni får gärna kommentera vad ni tycker om dessa bloggportaler. I fall ni själva har erfarenhet av dem. Vore kul att veta! 

Jag pluggar oftast bäst i skolan.


God kväll goingar!!

Hemkommen för en stund sedan. Körde ju denna torsdag ett ben/mage pass tillsammans med ett nytt träningsschema! Haha, två av övningarna var extra krångliga till en början. Men framför allt jobbiga, fast det är precis så jag vill ha det. I och med krångel betyder det att jag inte har gjort det förut och angånde jobbigt så ger det resultat. Alltså är det suveränt. Det är alltid krångligt när man kör ett nytt träningschema. Ska dock bli riktigt roligt att utvecklas med dessa nya övningar. Let's do this!

Förutom ett besök på gymmet drog jag direkt till skolan och käkade lunch, sedan satte jag mig med mitt tentaplugg. Jag pluggar oftast bäst i skolan, jag behöver byta miljö och se annat än min lägenhet. Har börjat med att sätta alarm på 45 minuter och sedan när det ringer är det dags för en liten paus och så håller jag på tills jag är färdig. Varierar tiden dock, för att jag ska sitta fokuserad hela tiden.

Från någonting helt annat... jag har hämtat ut paket så i helgen kommer det dyka upp en ny video! Kul va?

Just nu: Finns mat i magen - chillar bara framför datorn med musik. Rätt chill om ni frågar mig! Det blir inte många knop nu... är trött efter denna produktiva torsdag. Blir nog att glo på en film i sängen senare.

Vad har ni hittat på i dag? Tell me! 

Bilder från en underbar sommarpromenad.


Nu när hösten är här, kör vi en tillbakablick då det var sommar och varmt. Det gick att gå barbent utan att frysa och självklart tog jag med mig kameran ut på en underbar sommarpromenad. Testade mitt fisheye objektiv för första gången utomhus. Trots att jag har ägt det i månader. Haha, bättre sent än aldrig! :D

Btw, nu blire att käka frukost och sedan fixa ett nytt träningsshema och packa träningsväskan - köra ett ben/mage pass! Ser verkligen fram emot det! Därefter är det fokus på tentaplugg.

Önskar er en fin torsdag! Vi hörs senare! Kramis