Pink Blinking Music Note

Ett bra avslut on this Monday

Woow, Borås levererade faktiskt den här kvällen. Satt och väntade på buseen hem och vilken himmel jag fick skåda! Helt underbar verkligen.

Hejsan hoppsan på er!

Kommit hem från träningen (CXWORX) med en vän vid namn Johanna. Det var inte ett så roligt pass, men vet att det är för att jag tyckte att det både var svårt och jobbigt, på ett sådant där tråkigt plan, ni vet?... Fast får ge det en chans till! För träning ska ju kännas - då ger det resultat och gör nytta!

Efter träningen blev det en spontanfika på Espresso House med Johanna. Mycket trevligt. Känner inte denna tjejen så bra, eftersom vi bara har tränat tillsammans (förutom en gång då vi träffades på en tjejkväll/födelsedagsfirande.) Så det var himla trevligt och roligt att få lära känna Johanna lite bättre! :) Fick en härlig pratstund. Ett bra avslut on this Monday! Förmodligen kommer jag ha "go träningsvärk" i morgon. Jippi!

Hoppas att även ni har haft en bra dag! Stor kram till er allesammans, på andra sidan skärmen.

Snart är det dags för den här tösa att hoppa i säng. För hon är nämligen väldigt trött och vill orka gå upp någorlunda tidigt. Det kommer ju en morgondag, min mor tjötade om det i stort sett varje kväll/natt när jag bodde hemma, haha. Och visst har hon rätt. Min morsa är allt bra klok! Sådan mor, sådan dotter. ;)

"Dryga jävla as, kom och sitt i fikarummet och var dryg och skratta lite åt kollegorna, liksom."



Det här är så jävla sant! Mobbare är i själva verket osäkra människor. Sådana som klankar ner på andra för att "själva må bra." Det är ju helt klart dessa människor arbetsgivare vill ha på sina arbetsplatser. "Dryga jävla as, kom och sitt i fikarummet och var dryg och skratta lite åt kollegorna, liksom." Det skriker ironi i Nours röst. Precis som hon säger i videon, är ordet "mobbning" ett väldigt utjatat ord. Men ack fortfarande så viktigt. Synd bara att många blundar för det. Både vuxna, barn och ungdomar. Det är minst lika fel att bara se på utan att ingripa. Kommentaren som nog många har slängt ur sig "men jag har inte gjort någonting. Nej exakt. Du gjorde ingenting." Oftast krävs det att en person börjar säga ifrån att det som pågår är fel. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något! Vi har ett ansvar. STOPPA MOBBNING. ♥

Träning: att lyssna på tempomusik. Hur awsome?



Om det finns någonting jag MÅSTE göra när jag tränar, så är det att lyssna på tempomusik. Då blir man mera peppad! Hur awsome? Nu är dock läget: att jag har tröttnat på alla dessa låtar förutom "Knock You Out". Vilket är väldigt illa och hoppas att ni kan tipsa mig om nya låtar! Ni har ju faktiskt fått ta del av min playlist, fair enough. ;)

Nu är det dags att sätta näsan i tentaplugg, wohoo! Tänker hinna med det innan jag ska handla (om jag inte har något ätbart i kylen eller frysen) och köra CXWORX med en vän i kväll. Kommer blir riktigt spännanade eftersom det då blir första gången. Får se hur det känns, mina armar och ben lär särskilt känna av det eftersom jag har en del träningsvärk sedan i lördags.

Önskar er en fin måndag, goingar.

Bilder från en vacker sommardag

 
Jag minns inte riktigt om ni har sett dessa bilder... Har ett svagt minne av att ni har gjort det. Fast jag ville ändå visa er en gång till. Är så sjukt nöjd med dessa, dessutom! :D Bilderna är tagna i min familjs trädgård. Har ni skaffat er någon favorit? Själv är min den allra första bilden. Dock kommer den andra hack i häl... ;)

Paradiset

weheartit / Kollage gjort av mig

En suverän kombo


Små detaljer har också en stor betydelse. ♡

Kommer ni ihåg när jag var i London? Det här är i alla fall en av alla bilder jag tog. Min mobil var som en riktig paparazzi, haha! Men det finns ju ALLTID så fina saker att föreviga när man är i en helt annan stad. En annorlunda miljö med olika detaljer. Hur fantastiskt? Jag ÄLSKAR ju att fotografera och att upptäcka NYA platser! En suverän kombo.

THE SHOW MUST GO ON!

nothing to lose expect regret.WorkoutWork outPain is temporary, pride is forever
weheartit

I torsdags kom jag hem från min familj. Hade spenderat 12 dagar där (jag som bara skulle stanna i 8.) Känns riktigt konstigt att vara tillbaka i Borås. Väl hemkommen tog jag tag i vardagsbestyr och sedan blev det en powernap på 28 minuter. Hur gött? Svar: jättegött. Haha, sedan packade jag träningsväskan för att dra till gymmet.

Började passet med Crosstrainer i 10 minuter med ett varierat program (intervall). Måste tillägga att jag kände mig allmänt trött men när jag väl körde igång, blev jag aspeppad - det slutade med att svetten rann. Med andra ord ett härligt men svettigt tempo! Hur underbart? http://publishme.se/musicismyboyfriend.blogg.se/entry/

Därefter återgick jag till min suveräna bicepsövning. Du kan läsa om den här, om du är nyfiken! Det gick helt okej. Segt bara att vikten som jag ville ha inte fanns. Fick trappa ner till 1 kg mindre, alltså 4. Fast det var tillräckligt jobbigt i sista vändan, haha... så tackar väl personen som inte lagt tillbaka "min vikt". Nej då, jag hade faktiskt velat ha mitt gamla hederliga. Men men, THE SHOW MUST GO ON!
I sin helhet landade passet på 50 minuter. Inte illa pinkat! :D

Btw, har insett att jag tränar väääldigt mycket ben, biceps och bröst. Borde även lägga mera fokus på ryggen (eftersom den är svagast i mitt fall.) Det får bli nästa projekt, leta upp ett par goa övningar. Ajjemen.

I dag har jag också kört ett pass, himla gött och det går bättre för varje gång. Beror såklart på sinnestämningen. Har märkt att sämre sömn påverkar träningen. Det är otroligt viktigt för kroppen att sova!

Vi låg ner, höll varandra i handen och sjöng "Valborg" med Håkan Hellström.

Nu tänker jag bjussa på ett par bilder från min och Sannas kvalitetstid i Goa glada Götet. ENJOY! Vi började dagen med att strosa runt i affärer... Därefter märkte vi att våra magar behövde mat. Då beslutade vi oss för att luncha på Paprikan. Både gott och billigt, till skillnad från många andra ställen.


Lycklig över att bli fotograferad (haha, jag är en riktig linslus.) Men sällskapet var helt klart det allra bästa. När jag kan förgylla mitt liv med min bästa vän. Då mår man, minsann. :) ♡
Efter en stund ville vi "glassa" till det, höhö! Glassigt värre. Gissa smakerna?
I njutning av vår glass till den här fantastiska utsikten vid Lejontrappan. Jag skojar inte... Vi sa "mmmm" ett x antal gånger. Folk måste ha trott att det var första gången vi åt glass. Så som vi mmmm:ade. Behöver jag säga att det var gott? Efter glassen kom vi i sådan underbar stämning. Vi låg ner, höll varandra i handen och sjöng "Valborg" med Håkan Hellström. Det var helt magiskt och riktigt jävla mysigt! ♡ Våga bryta normer.
Sanna njuter till fullo. Min livsnjutare!
Jag var inte heller helt dålig på att vara Sannas livsnjutare! Wannabe fjortisar in tha cityyyy. Eller?
"Don't worry, be happy" Lalalala...

Hur fräckt det VORE att åka till rymden. Träffa massvis med rymdvarelser. Hur coolt?


we♡it / Kollage gjort av mig

1. Jag har ALLTID fascinerats av den här bilden. Liknar rymden, änna då va. Det får mig genast att tänka på hur fräckt det VORE att åka till rymden. Träffa massvis med rymdvarelser. Hur coolt? Har även hört att i rymden finns inga känslor. Ska nog pysa iväg på bumsen! Varför vänta... YOLO.

2. "Vi tar sista minuten, vart du vill" Tralala... *Nynnar på "Sista minuten" - Medina. Jag skulle mer än gärna velat blicka ut över palmerna och solnedgången. JUST nu. Drömma får man göra. I alla fall senast jag kollade. Kan ha ändrats. Haha!

3. Stockholm är en fin stad. Har besökt den två gånger. Kungsträdgården har länge lockat mig. Om jag drar till Stockholm så kommer det vara första prion. Hur vackert? Någonstans jag dock redan har varit...
Yes, det stämmer. Senast jag var i Stockholm fotograferades "dagens outfit" vid Slussen. Superfint där ju! Båtar, hamn, avgaser och rosa fluffiga moln. Vem vill inte befinna sig där liksom? ;) Rena paradiset. Come on!

Blir lite skraj. Då åker kudden fram!



Jag brukar inte vara rädd för åska. Men när det mullrar riktigt ordentligt, blir jag lite skraj. 🙈 Då åker kudden fram!

Hans sångröst är helt magisk. Låtarna är magiska. Behöver jag verkligen säga mera?



Ingen har väl kunnat missa Ed Sheerans senaste album "X"? I så fall vill jag tala om hur vackert detta album är och få er att lyssna. Hans sångröst och är helt magisk. Låtarna är magiska. Behöver jag verkligen säga mera? Nej, tänkte väl det. LYSSNA och NJUT! Favoritlåtarna är dessa ovan: "One" och "Thinking Out Loud".

Vilka är era favoritlåtar? :) Yes, nu tar jag för givet att ni har lyssnat. Och hoppas att ni vill svara på min fråga!

Skärp till dig, höhö.

Snapback: Monki ☆ Kavaj: Second Hand ☆ Byxor: Mamma har sytt ☆Skärp och skor: Fått av mamma ☆ Linne: Fått av Jasse ☆Halsband: H&M ☆ Örhängen: Fått av brorsan (de guldiga)

Det här var outfiten jag strosade runt i Göteborg med, då Sanna och jag hade kvalitetstid. ♡ Love it! Vad tycker ni om denna outfiten? :)

Fyller på med protein, efter ett gött men svettigt gympass!



Kan ni gissa vad det här är för någonting, folks?! Ledtråd - en av dessa ingredienser äter många gymmare. Jamen, visst är det kvarg! Blandat med kakao, sötningsmedel och kanel. Det är gott 👌👊 #gymmotivation

"Solen går upp, så oskuldsfull, lyser på oss, för kärlekens skull."


weheartit / Kollage gjort av mig


"Fly on the wings of love,fly baby fly,reaching the stars above,touching the sky."


Bjussar på en bild från i söndags, då jag och Sanna hade kvalitetstid i Göteborg. Strosade runt i affärer, lunchade, njöt av fin utsikt och sång! ♡ Ett inlägg om denna fantastiska dag kommer upp så småningom.

Trodde att kjolen skulle hålla sig på plats, och hade inga andra skor hemma hos min familj.


Jacka - Cassels / Leggins - Ullared / Skjorta - Second Hand (London) / Skor - Fått av mamma / Kjol och halsband - H&M / Blus - Vila / Örhängen - Fått av brorsan och mamma

Den här utstyrseln körde jag på Midsommarafton. En blandning med party men ändå bekvämt (förutom att kjolen åkte upp hela tiden och skorna passade ju hellre än bra till resten av utstyrseln.) Trodde att kjolen skulle hålla sig på plats, och hade dessvärre inga andra skor hemma hos min familj. Så det fick bli så här. xD Ångrar dock att jag behöll jackan på eftersom ni missar min riktigt snygga skjorta i guld och svart! Fast ni har sett en liten skymt av den, tidigare.

Hur såg er outfit ut på Midsommarafton? :)

En Midsommarafton jag sällan kommer att glömma. Det blir vad man gör det till. Alltid.

Hej svejs i lingonskogen!

Hur är läget med er allesammans? Nu tänker jag bjussa på ett par ord och bilder som beskriver hur min Midsommarafton har varit. Den blev inte som jag hade tänkt mig. Jag och min bästa vän Sanna, skulle ha festat i Göteborg. Men det gick inte för att hon hade ont i sin fot. Somliga vänner hade nog bestämt med någon/några andra. Men jag är inte sådan. :) Vi gjorde det bästa av situationen, helt enkelt. Och den blev helt makalöst bra! En Midsommarafton jag sällan kommer att glömma. Det blir vad man gör det till. Alltid.


Först tog vi en promenad längs ödsliga Haga, i Göteborg. Sedan...

... satte vi oss på en uteservering och chilldrack var sin cider. Gottit värre! Efter en stund träffade vi även ett par sköna grabbar som vi tjötade med under kvällen.
Den här människan går egentligen inte att beskriva med ord. Hon måste upplevas. En fantastiskt ödmjuk, kärleksfull, omtänksam, humoristisk, snäll, tålmodig, gullig och underbar person. Skulle kunna babbla i all evighet. Men väljer att sluta här. Sanna betyder OTROLIGT mycket för mig!! She is my star. ♡
Kan inte vara annat än glad, när jag har en sådan fin bästa vän. Jag är verkligen lyckligt lottad! Hur har ni spenderat er Midsommarafton? :D

Swag i får- och lammhagen 👌



Många goa skratt (sådana då man får så där ont i magen, ni vet?)

I måndags var jag, mamma och brorsan på våra vänners land. Vilket ni som följer mig här på bloggen redan vet vid detta laget. Det var en helt fantastiskt underbar vistelse. Många goa skratt (sådana då man får så där ont i magen, ni vet?). Mycket sportande blev det också, oss tvillingar emellan. Båda våra vänner är nämligen tvillingar! Precis som mig och brorsan. :) Fab!
 
Här kommer ett par bilder:


Gofikat är framdukat och redo att smakas på.

Vår ena vän Marcus, ser väldigt nöjd ut! Är han det, tro? Hmmm...

Jag känner mig helt fantastiskt glad, nöjd och allmänt rofylld.

Brorsan ser glad ut. Kanske han är också. Eller så är det en fasad? ;)


Mor min sköna ser allmänt rolig och knasig ut! Världens bästa mamma. :D


Våra vänners vovve Nellie, ser inte ut att ha det allt för tråkigt. Busigt glad över att bli fotograferad.

Mammas väninna Britt. En skön kvinna!
"Nämen, tjenare! Mitt namn är Veronica och jag är 20 år gammal. *Vink vink*"

Haha, det här var bara ett utplock av bilderna som jag tog under den här dagen/kvällen/natten. Flera dyker upp när ni minst anar det. Håll ett öga öppet i fall du är nyfiken och vill se mer av min underbart fantastiska måndag!!

Hare gött, vi ses snart igen! Pussis och kramis

Tänk vad lite tygbitar kan göra


Källa


Hur snygga är inte sådana här shorts?! Jag ÄLSKAR ju verkligen färg. Svårt att missa. Eller hur? ;) Haha! Dessa är såå galet fräcka, alltså. Tycker att ljust jeans är extra snyggt. Tygbitarna som har satts fast gör inte saken sämre direkt! LOVE IT. Tänk vad lite tygbitar kan göra. ♡ Personen bakom dessa shorts heter Ellen. Hon bjuder på mycket egna stuff inne på sin blogg. Kika in vettja!

Mina favorit göteborgare



Nu är det "Albert och Herbert" med brorsan! Mina favorit göteborgare. Jag älskar verkligen dessa människor!! Har ni sett det här? :)



Blir sugen på att skaffa en bebis

Jag har alltid älskat barn! Har det efter min mamma. Tycker om att vara så där löjligt barnslig tillsammans med barn. Blir sugen på att skaffa en bebis.

I dag blev det massor av bebismys hemma hos några bekanta. Finns nog ingenting mysigare än sådant mys. Deras son Hugo kom till världen för ett tag sedan. Han fick veeerkligen vara i centrum, den här torsdagen. Sjukt söt och go!! Ett riktigt litet charmtroll. :)


"Hugo, titta in i kameran" *pekar ivrigt* "Va? Vart är kameran Veronica?!"

"Vad mysigt det är med bebismys. Jag är såå glad."
"Jag är lite förvånad, vem är det som håller i mig... Hmm... har jag alla tår kvar, tro? Jodå, det verkar jag ha. Skönt. Blev orolig där ett tag"

"Jag är riktigt glad och pekar åt kamerans håll för att försöka få Hugos uppmärksamhet. "
"Ööh? Vad är det för tokpelle jag har hamnat hos."

"Mysigt att ha sin son i famnen."
"Att sova hos mamma är allra bäst. Nu har jag hållit låda med gästerna alldeles för länge."

"Vi är väldigt glada allesammans. Vi känner oss dock som kändisar. Många som ska fotografera oss. Ibland kan kändislivet vara jobbigt..."

Life qoutes


we♡it

Kvalitetstid med mor min sköna


En fin guldelefant utanför restaurangen där jag och mor min sköna käkade Thai-buffe tidigare i dag. När vi ändå var en sväng förbi Bäckebol. Gottit värre! Innan vi slog oss till ro i ätandets stund, kikade vi i lite affärer men ingen av oss var särskilt shoppingsugna. Så det gick rätt fort.


Så här såg min tallrik ut på restaurangen... Det var inte helt fy skam vill jag lova! Smarrigt vill jag lova! ;) Vad har ni haft för er denna onsdag? Hittat på någonting kul? Tell me! Jag är superdupermega nyfiken. ^.^Btw, jag har redan varit hos my familia i fem dagar. Tiden går sååå ruskigt fort. I och för sig har det hänt saker i stort sett hela tiden. Flera händelser kommer att ske! Får se när jag drar hem till Borås. Jag har ingen längtan direkt.

"Hunden är människans bästa vän"

Det är nog väldigt få människor som inte gillar djur. I guess. Jag tycker att djur ger ett lugn, trygghet, och avslappning. Finns väl nästan ingen som har missat uttrycket "Hunden är människans bästa vän."Förra helgen firade jag och mina vänner Emma i förskott. Och i det ögonblicket fick vi träffa deras vovve, Mellker. En riktig goseponke! Gick helt okej med allergin. Hade tagit en tablett innan jag kom.

Här är Goseponken:
Det här inlägget skulle egentligen kommit upp i går. Men mitt mobila nätverk strulade eller så var det att mobilen behövde startas om. Well well. Bättre sent än aldrig! ;D

Vad har Veronica i görningen?

Bomberjacka - London / Snapback - Borås marknad / Skärp - Fått låna av mamma / Linne - Ingen aning / Halsband - H&M

Bjussar på en swaggig outfit! Jag tycker i alla fall att den är det. Vet inte riktigt varför men snapbacks känns swag likaså bomberjackor. Håller ni med?

Vad har Veronica i görningen? Jadu, jag sitter i bilen med mamma, brorsan och en vän som vi hämtade upp vid tåget. Han ska med till till våra vänners land (där hans syster och mamma är). Där väntas gofika, grillning sedan får vi se vad som sker. Trevligt kommer det bli i alla fall! Önskar er en fantastiskt fin måndag! :D

Ta hand om er, goingar! Btw, innan turen till landet ska vi svänga förbi min lägenhet för att skydda blommorna från solen. Glömde att göra det innan jag åkte. Bättre sent än aldrig!

Flera siffror på samma gång. Kan ni er matematik?

weheartit / Kollage gjort av mig

Number 1. En jävulskt snygg outfit! Shortsen är helt klart to die for. Gaah! (Jaja, gapa lagom... vadå? Jag sa ju inte "aah".)

Number 2. En fräck katt går på fest. Haha, nä jag bara driver med er. Sanningen är: jag har ett linne med den här fräcka katten på! Köpte det i London.

Number 3. Vilket charmtroll! Det där leendet och inställningen till livet - två tummar upp! Yammi.

Number 4. Tycker det är riktigt snyggt med instoppat linne/tröja till byxor och shorts. Behöver inte vara helt och hållet instoppat. Ser lika stilfullt ut vilket som!

Nu "langar" jag en fråga till er. Som jag vill att ni svarar på, såklart. Here we gooooo! Är det här något inlägg som ni gillar att ta del av? :) Vad jag har sett i kommentarsfältet innan så verkar detta vara uppskattat.

En liten "blick" av vem jag är

Namn: Veronica Pettersson
Piercingar: Yes, både i näsan och i öronen.
Tatueringar: Nopp.
Längd: 169 cm
Skostorlek: 39-40 allt som oftast. Men det beror självklart på skorna.
Hårfärg: Blond
Fräknar: Nix
Motton: Behandla andra som DU själv vill bli behandlad, tar det som det kommer!

Kär? Nix, men skulle vilja vara. Jag har faktiskt aldrig varit kär!
Önskar du att du bodde någon annan stans? Nej, inte för tillfället eftersom jag har nära till skolan.
Tänker du på självmord? Nej, absolut inte!
Tycker du att du är attraktiv? Jodå.
Dricker du? Yes, på fester. Fast kan ha lika roligt utan alkohol så dricker inte alltid bara för att det är fest.
Använder du droger? Nej, droger bara förstör människor... (fast jag vet att alkohol klassas som en drog.)
Röker du? Nej, det finns ingen anledning.
Vilket schampo använder du? Olika varje gång.
Vilken parfym använder du? Fantasy - Britney Spears. Den luktar riktigt gott!
Vad är du rädd för? Elefanter om de är på nära håll.
Gillar du att tvätta? Haha, nej.
Gillar du berg och dalbanor? Ah, vissa går bra! Lisebergsbanan gillar jag, men inte BALDER! Får typ svindel.

Senaste...
Filmen du hyrde? Minns ej.. hyr aldrig film.
Filmen du köpte? "Sweet Home Alabama". Favoritfilmen, helt klart!
Låten du hörde: "Battlefield" - Lea Michele
Låten du laddade ner? Jag laddar inte ner.
Personen du ringde? Sanna
Personen som ringde dig? Brorsan
TV-program du såg? "Kärlekskoden"
Person du tänkte på? Sanna framför allt.

För eller emot...
Långdistansförhållanden? Vet inte har aldrig testat.
Utnyttja någon? Definitivt emot.. det är inte rätt att leka med någons känslor!  
Självmord? Emot! Men alla kan ju inte må bra. Dock tycker jag det är hemskt när man skadar sig själv och utsätter sina nära och kära i sorg. 
Ungdomar som röker? Emot. Rökning släcker många liv. Fast det är ändå upp till en själv, men jag tycker att det är hemskt.
Använda droger? EMOT! Det skadar bara en själv....
Sex före äktenskapet? För. Tycker man gör det när man är redo.
Köra onyktert? Emot! Du skadar dels dig själv i fall det skulle hända något.. men även omgivningen kan ta skada på grund av ditt dumma misstag.........
Förhållanden? För. Fast jag har ännu inte haft något. Men tycker att det verkar väldigt mysigt!

Favorit...
Låt: "Här kommer vi" - Fritjof och Pikanen
Sak att göra: Men lägg av... så sjuukt svårt! Har många intressen. Pass.
Sport: Fotboll eller basket.
Dryck: Fanta Exotic
Kläder: Mina slappa blommiga byxor i svart, vitt och rosa.
Film: "Sweet Home Alabama"
Bil: Volvo (har dock ingen bil)
Serie: "Hart of Dixie"

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke? Nej, men pojken skulle ändå inte vara värd mina tårar.
Gråtit över en flicka? Nej.
Ljugit för någon? Vem har inte?
Varit i slagsmål? Nej, och det är jag oerhört glad över.
Blivit arresterad? Nej.
Träffat någon från internet IRL? Yees.

Antal...
Gånger du var
t kär? Nada.
Gånger ditt hjärta brustit? Ingen gång.
Hjärtan brustet på grund av dig? Nada.
Tjejer du kysst? Ingen aning, har skett på fester ibland.
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Faktiskt ingen.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Två gånger skulle jag gissa.

Pålägg som gäller: Skinka, Prickikorv, ananas och kaviar.
Dagens dryck: Vatten

Senaste...
Boken du läste? "Avig Maria"
Personen du fick e-mail av? Haha, det var förmodligen ett nyhetsbrev. Intressant va?
Personen du fick brev av? Haha, min kära mor.
Personen du fick sms av? Mats
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Det var länge sedan.
Saken du köpte? Jag minns inte.
Vad har du gjort idag? Tränat, solat, läst, bloggat, skärt korv och lök.
Var det kul? Jorå, det allra mesta!
Brukar du svära mycket? Hehe, yes en del.
När stiger du upp på morgonen? Olika, men oftast vid 09:00. Det beror på vad jag ska göra om dagarna.
Gillar du att slåss? Nej. Varför? Bara onödigt ju, för inget gott med sig. Boxning är dock rätt roligt! Men då utövar jag ju inte det på någon människa.
Vad har du på dig? Sport-bh, slappa och sköna byxor.
Vad ska du göra ikväll? Nu är det inte kväll, utan natt så ska alldeles strax dejta kudden!
Vad är du allergisk mot? Pälsdjur
Var har du ont? Känner mig lite stel i ryggen.
Använder du hårspray?Händer, men det är väldigt sällan.
Kan du stå på händer? Ne, jag är född att stå på marken. HÖHÖ
Håkan Hellström eller The Ark? The Ark och Håkan Helsström (tycker om vissa låtar.)
Salt eller socker? Haha, beror väl på till vad...?
Gillar du ketchup? Jodå, fast äter det sällan. Bara till korv!
Är du glad nu? Nä, jag är mest trött faktiskt.
Var du glad igår? Yees, I was!
Vad dansar du till? Musik såklart!Gör inte du det?
Stockholm är... ? Sveriges fina huvudstad.
Göteborg är... ? En för jävla skön stad! "Äru go eller?
Kan du sjunga? Yes, det kan jag. Har sjungit i flera år. Har även haft en sångpedagog från när jag var 14-17.
Spaghetti eller makaroner? Jga tycker om båda. Fast har ändrat min kost.
Land du vill besöka? Thailand, New Zeeland, Australien, New York.

"Hej, jag är desperat."


Jag personligen älskar att läsa dåliga raggningsrepliker. Vissa "skriker" verkligen "Hej, jag är desperat." Medan andra är rätt gulliga, faktiskt, men de känns ändå överdrivna - det ska låta så himla bra. Jag vet inte riktigt hur jag hade reagerat om jag hade fått höra någon av dessa nedan. En replik har jag i alla fall fått höra: "Veronica, du är så söt att man får hål i tänderna." Den uppskattade jag helt klart. Riktigt gulligt!

Här kommer ett par dåliga raggningsrepliker:

Din pappa måste vara trädgårdsmästare, för du har så schyssta lökar.

(Vinkar till sig tjejen med fingret) Jag listade ut att om jag fingrade dig länge nog så skulle du komma.

Det är party i mina byxor och du är bjuden!

Du är den perfekta inredningsdetaljen.. Du skulle passa perfekt i min säng, i min soffa, på mitt golv, eller lutad mot min vägg...

Källa

Har ni råkat ut för någon av dessa dåliga raggningsrepliker?

Sola och läsa = gött liv att leva








Blev sugen på att röra på fläsket

Jag är SÅÅ jäkla nöjd med min sport-bh som är köpt i Ullared. Den är sjukt bra och bekväm. Hur awsome? En riktigt grym kombo!
Skor: Fått låna av mamma / Träningsshorts: Röda Korset / Sport-bh: Ullared

Under gårdagens kväll blev jag sugen på att röra på fläsket. Så då hoppade jag i en lämplig träningsoutfit och sedan körde jag Crosstrainern här hemma hos min familj i 20 minuter, inställd på "Beginner 3" vilket resulterade till ett varierande program som både var lätt och tungt. Haha, var verkligen helt genomsvettig efteråt (det rann särskilt längs glasögonen). ;D En underbar och suddig känsla!! Höhö

Senare i dag blir det ett gympass med brorsan och sedan beger vi oss vidare till några bekanta. :) Kommer bli trevligt!

Nu är det dags att borsta tänderna och därefter krypa till sängs så att man orkar kötta på gymmet. God natt på er, finisar! :)

lördagsinspiration

weheartit

En trevlig bloggoas



Sitter ute i en trevlig bloggoas, i den härliga friska luften. Underbart! 
Jag har en extra stor kärlek till mitt mobilfodral, som jag köpte i Ullared när jag och mamsen var där. ♥

Hej allesammans!

På återseende får man lova att säga. Nu har jag hunnit landa. Känner mig inte lika stressad längre. I går kom jag hem till min familj och som ni säkert redan har sett här på bloggen så blev det lammys under kvällen. Jag tycker om landet och att omges av djur (trots att jag är pälsallergiker.) Myspys! Riktigt kul att vara tillbaka igen med bloggandet, förresten. Have miss you, guys!

Den här lördagen har inte bjudit på särskilt mycket. Fast jag är helt klart nöjd med dagen hittills ändå. Sol har den i alla fall bjudit (och bjuder på.) Vaknade vid 09:00 tiden, drog mig i sängen till 10:00 cirkus. Därefter åt jag frukost och sedan gick jag ut och satte mig i solstolen, med en bra bok "Dyngkåt och hur helig som helst" - Mia Skäringer. Har ni inte läst den och gillar Mia, så BORDE ni gå/cykla/åka bil eller göra vad fan ni vill. Ta er till närmsta bibliotek är min enda önskan! Haha, för den är RIKTIGT bra! ;) Jag bjussar på mitt favoritcitat ur boken: "Ta inte i mig för helvete, jag har precis stoppat in brösten för idag. De har hängt utanför i tjugofyra timmar, du kunde väl ha kommit tidigare. Nu är butiken stängd och varenda jävla vara är slut. Hejdå och godnatt." Den kommentaren ska jag också lägga om det behövs någon gång. Hur bra liksom?! Svar: jättebra.

Vad hittat ni på denna lördag?

Lammys hos familjen






Det finns nog nästan ingenting mysigare än att vara hos familjen och mysa med lammen. Myspys på hög nivå!! 💖 Men jisses vad de har vuxit. Kunde ju bära dem för ett tag sedan... Tiden går sannerligen fort.

Blogglusten är borta. Kom tillbaka!


Bjussar på en fin tiger. En vit. Så himla vackra är dem!

Hallå på er!

Hoppas att allting står fint med er. Med mig är det sådär. Det varit väldigt mycket med skolan på sistone. Håller fortfarande på att kämpa mig igenom arbeten som ännu inte är gjorda eller väntar på att rättas. Omtentor hit och dit. Jag har lust att spy på skiten! Men jag har ingen annan än mig själv att skylla på. Det är så här det ser ut, och utifrån detta får jag göra det bästa jag kan. En del har jag gjort redan. Fast det är en rätt lång väg fram till målet. Men jag ska banne mej fixa det här!! Tyvärr har blogglusten blivit attackerad av stressen (det vill säga, ingen lust att blogga).

Nåväl, på torsdag är det sista omtentan för denna månaden. Sedan får vi se om jag behöver gå på omtentan i Matematik, som är i augusti. Håller både mina tummar och tår för att jag slipper det! På torsdag ska jag och mina vänner i alla fall fira Emma. Då får vi även träffa en liten vovve, vid namn Melker! *Prosit* För tyvärr har jag blivit allergisk mot pälsdjur på senare dar. Hej hopp, får både svälja en tablett innan och ta med mig dem! Livet leker, verkligen.
 
Sedan dagen efter ska jag åka hem till min familj. Där även brorsan är på besök (fast inte hemma just då). Kommer blir riktigt kul när han väl återanländer! Höhö :D Syskonkärlek.
 
Har valt att svara på era kommentarer innan vi skiljs åt (nä, fy vad sorgligt det lät). Så det ska jag ta och göra. Därefter får vi se när vi ses! På återseende... Det lät bättre! Ta hand om er tills dess och ha det bäst! ♥

Söndagsmys




I kväll är det riktigt söndagsmys här i soffan. Kollar på min favoritfilm "Sweet Home Alabama" medan jag käkar jordgubbar och vaniljglass. Inte helt fel om ni frågar mig! :)

Hur tillbringar ni er söndagskväll?


En tjuvtitt från den spontana utflykten


Här sitter jag i bilen på väg mot äventyr!


Stoppet med familj och husvagn blev i Mårdaklev. Bilden längst ner är en sjö som låg precis intill där vi övernattade. Vi tog oss en sväng förbi Ullared morgonen därpå. ;D Jag och mamsen shoppade lite! Fick med mig två kassar hem. Underbart.

Flera bilder och uppdatering kommer senare. Hade med mig min systemkamera. Den slår ju hästlängder i jämfört med mobilen! Så som sagt. Bättre bilder är på G! ;) Relax, haha!

Hur har ni det den här söndagen? :)

Spontan utflykt med husvagnen


Jag och brorsan var ute på en kvällspromenad. Fick skåda en sjukt vacker solnedgång! ♥

Ser väldigt rofyllt och harmoniskt ut...

Vilken utsikt!!
Bilderna är från min familjs husvagnssemester 2010. Vi kom ända upp till Jokkmokk. Fantastiskt!

Så småningom blir det en spontan utflykt med husvagnen. Jag, mamsen och Mats tar och åker iväg - spenderar en natt ute med husvagnen. Vi vet inte var ännu, men det ger sig! Och sådant ÄR ju bara spännande och roligt!! Får se vart vi hamnar någonstans. Jag är riktigt taggad i alla fall! Men tentaplugg måste även göras mitt i det här roliga. That's life! Fast ser ändå sjukt mycket fram emot detta. :) Miljöombyte behövs helt klart ibland. Wiiiiie! I'm happy! Självklart kommer jag inte plugga hela tiden. Tänker umgås med min familj, teckna, fotografera och läsa.

Ska försöka uppdatera er så gott det går. Vet att vi kommer befinna oss i bushen (haha, skogen) och om jag går på mina tidigare erfarenheter brukar det vara riktigt dålig täckning där ute. Ofta får man gå på äventyr och leta efter den, haha! Hårt liv att leva, vettni.

Middag och fredag

Den här fredagen har sett ut så här: vaknat, duschat, ätit frukost/lunch, pratat med mamma i telefon, lyssnat på musik, tentapluggat, hängt in kläder i torkskåpet, lagat mat, tentapluggat, lyssnat på musik, varit en sväng nere i källaren, diskat, bloggat, kollat på film och varit på äventyr under min kvällspromenad. Vad har ni gjort för någonting? :)

Jag prövade någonting nytt... Det blev en LCHF-omelett. Mycket mumsigt! Visst har jag gjort omelett innan (mååånga gånger) men aldrig en sådan här. Den smakade väldigt bra! 

Receptet - here it comes:
200 gram bacon
1 burk svamp (liten burk)
1 rödlök
svartpeppar efter önskemål

Äggsmet:
4 ägg
4 msk grädde (jag tog matlagningsgrädde)
salt och peppar efter önskemål

Topping:
1 stor skivad tomat
1  msk hackad persilja (jag tog oregano)

GÖR SÅ HÄR:
1. Stek bacon tills det får färg, tillsätt svamp och lök och låt fräsa med.
2. Vispa upp grädde, ägg och kryddor. Häll äggsmeten över baconröran.
3. När omeletten nästan är klar lägger du på tunt skivad tomat. Lägg på ett lock och låt stå i 5 min så tomaterna värms. Avsluta med att strö över 1 msk fryst persilja före servering.

Checka in receptet här.

Som ni kan se ovan på bilderna så slängde jag även i några ananasbitar, såklart! Jag ÄLSKAR ju verkligen denna frukt! :D Haha! När jag lagar mat, brukar jag oftast improvisera, det är mycket roligare och det blir dessutom mera personligt!! Lovely. ♥

Nya sommarplågan 2014?



Det kan mycket väl tänkas att "Success" med Viktor & Samir, blir den nya sommarplågan 2014. Eller vad tror ni? Antagligen kommer den höras på klubbar och radion - så mycket att man vill spy för att man är såå jävla trött på låten. Känner på mig att låten kommer få en hel del uppmärksamhet i sommar. Jag tycker att den är fett skön! Blir dans- och festsugen!! Haha, den går redan på repeat hemma hos mig. ;) Stackars mina grannar! Nåväl, det enda jag saknar är en till vers, tycker att den tar slut alldeles för fort! Men men, annars är den bra. Gillar ni också dessa grabbars låt?

I can be your hero baby, I can kiss away the pain.


we♡it

Träningsväskan packad!




Let's do this! 👌

Behöver jag en powernap?...



... Känslan som uppstår när man inte vet om man behöver en powernap... 💤🙊🙌👐 Gjorde färdigt min kompettering och skrev Artkunskapstentan i morse. Det kändes som att det gick helt okej. Svarade på de allra flesta frågor. Nu håller vi bara våra tummar och tår för att det går vägen!

Kvällens planer: Ska köra ett SH BAM pass i 45 minuter, på gymmet. Har ingen aning om vad det är för någonting. Vet bara att det handlar om dans. Älskar att testa på nya saker! Såå, det här blir riktigt spännande! YOLO :D

Hur ser era torsdagsplaner ut?

Gårdagens träning

God kväll på er allesammans!

Som utlovat tänker jag nu tala om för er hur gårdagens träning gick. Here we go! (Och ja, jag älskar att säga så.) HERE WE GO!

Först och främst. Har man kört ett hårt pass om ens muskler skakar efteråt?! ;) Så var i alla fall fallet i går. Och då inbillar jag mig att man har gjort ett bra jobb. Jag tror dock även det kan bero på att det var ett par dagar sedan jag tränade, men också att jag har lagt till en övning. En jobbig sådan. Ni vet den som Cecilia visade för mig? I vilket fall. Övningen finns att läsa om här: "Träningen går framåt, wohoo!". Men ack, jag tror att det var det bästa passet jag har kört hittills! Hur tungt och jobbigt jag än tyckte att det var. Gav jag ALDRIG upp förrän jag var färdig med mina repitioner. Som uppvärmning började jag med Crosstrainern i 10 minuter, därefter körde jag en övning med 5 kg:s hantlar - körde 10x3 repetioner. Sedan drog jag mig bortåt maskinerna och köttade på rejält där... Särskilt på ryggmaskinen (haha, har ju ingen aning om vad den heter). Där har jag tidigare haft vikten 13 kg (jag har för mig att det heter så, haha... fan vad kass jag är!"). Nåväl, ökade till 22 kg. Vilket var väldigt tungt... Det som gjorde att jag fortsatte då var faktiskt Kelly Clarksons låt "What doesn't kill you makes you stronger" som spelades i mina lurar. Med andra ord kommer jag bli helt trött på den låten. För eftersom det peppade mig, så är det klart att den ska spelas just när jag tränar ryggen. Definitivt, utan minsta tvekan. Passet slutade på 55 minuter. Helt klart nöjd över min insats!

Hur går det med er träning? :)

Chillar lite i skogen bara!


En mystisk skog... Jag gillar mystiska upplevelser!

Gul som en kyckling. GLAD PÅSK!

Passar väl en aning bättre med camouflage när man chillar i skogen? Rosa skor vet jag dock inte... Haha!

En proteindrink efter kvällens träning

Min favorit proteindrink: Kvarg, hallon, mjölk

Håll ett öga öppet här på bloggen. För senare i dag dyker ett inlägg upp om hur kvällens träning gick. Det får ni bara inte missa! Samma tid samma kanal. Nä då, vi får se när det kommer. :D

Fokus på tentaplugg



Hejsan på er finisar!

Precis som rubriken lyder: "Fokus på tentaplugg". Sitter ute på balkongen. Det är kallt i dag... Fick slänga på mig både en t-shirt, fleecetröja, vinterjacka och min halsduk. Efter pluggandet här ute tänker jag göra i ordning middag, sedan "unna" mig att dra till gymmet! Längtar. Var ett tag sedan nu.

Önskar er en fortsatt härlig tisdag! ♡ Ta hand om er! Pussis och kramis

Vi låtsas att det är semester

weheartit / Kollage gjort av mig

Det blomstrar här hemma



Hur fint?! I dag fick jag ÄNTLIGEN tummen ur och for iväg till Blomsterlandet, köpte fina blommor. Dessa fyra pelargoner fick följa med mig hem för endast 99 spänn. Visste redan då att en blomma skulle bli utan en kruka (alldeles övergiven) men det var ett lättlöst problem - köpte en liten kruka. :)

Jag är riktigt nöjd över resultatet. Tänk vilken stor skillnad blommor kan göra i hem. Det blir en större hemtrevnad, färgglatt och glädjande! I love it! ♡Nu är mitt nästa projekt att hålla dem vid liv. Tror ni att jag klarar av det?

Våga vara dig själv, oavsett vad andra tycker!


En härlig bild från London. Med mina homies ;) Haha!

Det är nämligen vad som kommer att bjussas på just nu. Har haft en kort pluggpaus. Dags att sätta näsan i tentaplugget igen, en stund. Innan det blir lunch, sedan drar jag iväg till Blomsterlandet för att se om det finns något fint som kan göra mitt hem mera färgglatt och glädjande! :)

Ha en fortsatt fin måndag, goingar!


Drinkar, musik, dans, flum, sång, middag och filmkväll

I lördags var en bra dag. Ida kom hem till mig. Vi blandade drinkar, en med vattenmelon och citron. Sedan även en med vattenmelon, citron, hallon och pyttelite cider. Tyckte bäst om den första!

Visar stolt upp våra drinkar med melon:

Glada tjejer!

Därefter dansade vi och bara flummade till massa godbitar!! Förslagsvis "Take me home country roads" och Markoolio. Skön snubbe det där! Barndomsminnen till tusen, dessutom. Jag var verkligen i extas. Så himla lycklig! Tänk att gott sällskap och musik kan ge den känslan. Vi sjöng, dansade och flummade för fulla muggar! Sång, dans och flum kan inte bli annat än bra. Då mår man sannerligen.

Slutligen var det dags att fixa i ordning middag. På menyn stod det... Thai-wok. Mums filibaba! Jag ÄLSKAR helt klart sådan mat. Dock mesig med starka maträtter. Men sååå gott om man håller på kryddorna. :)

Här har ni vår goda middag:


Just det ja! Dagens stolpskott. Mätta och belåtna. Jag och Ida förbannade oss en aning över att diskmaskinen inte funkade... Stod där ett bra tag och bara: "bläääää... Då får JAG ringa till hyresvärden, som vanligt. Jippi!" Tills jag plötsligt ser en liten vit knapp som skimrar lite svagt, där det står "on/off". Trycker på knappen och diskmaskinen startar. Sååå, dagens stolpskott tog vi hem! Grattis till oss!

Posar med tvättmaskinen. Det är så jag rullar.

Kvällen slutade efter ett par jäkligt goda skratt med två filmer "Kärlek deluxe" - just för att vi ville se hur Martin Stenmark gjorde sig som skådis. Han skötte sig riktigt bra. En rolig och bra film! :D Därefter satte vi på "Johan Tucker must die". Kan ju säga som så här... att det var en High school film som handlade om att hämden är ljuv. Rätt rolig den också samt helt okej.

Hoppas att ni hade en fin lördag! ♡

Sötaste låten ever!



Det här är sjuka dagar
känner mig ju inte så frisk.
Det är dig som alla jagar
och vi tar en liten risk.

Men nu så har du fastnat
långt här inom mig.
Och jag behöver bränsle
som kyssar ifrån dig.