Pink Blinking Music Note

Here we go. It's my birthday!


Resultatet av toningen. Vad tycks? :)

Wiiiie. I dag är det en alldeles speciell lördag för jag fyller faktiskt år! Hela 20 år. Stor flicka ju! Första gången jag handlade på Systemet dessutom och hon frågade inte ens om leg. ;)

Här är presenterna jag fick av mamma och Mats imorse... YEAH.




Btw, nu sitter jag på på tåget som snart kommer förena mig med min bästa vän och hennes fina syster i stan. Vi ska kika på mellandagsrean även i dag. Sedan drar vi hem till min mamma och äter tacos - myser och festar! Både förfest och sedan blir det utgång i Göteborg! Party all the night. All the single ladies! Gaaah, denna födelsedagen kommer bli sååå grymt bra!! :D

Hoppas att ni får en grym lördag. för det tror fasiken att jag kommer ha! ♥ Pussis och kramis på er goingar!

Tonat håret och Göteborg



Här sitter jag på en svart pall och ser dum ut medan jag väntar på att kunna skölja av färgen. I väntan pluggade jag. Toningen blev riktigt bra. Är så nöjd! Senare får ni se resultatet.

Nu är jag på väg till Göteborg för att kika på mellandagsrean med min bästa vän, Sanna! ♥ Längtar så att jag nästan spricker. Vill bara att tåget ska gasa så att jag ÄNTLIGEN får krama om min älskling!

Tidigt födelsedagsfirande



Kofta: Mammas ♥ Tunika: Kappahl ♥ Ring: Guldfynd ♥ Halsband: Second Hand ♥ Leggins: Ullared

Denna torsdag har jag haft häcken full. Har haft tidigt födelsedagsfirande. Smörgåstårtan gjorde mamma dock, men gräddtårtorna var min uppgift. Haha, jag som verkligen avskyr grädde! Fast vad gör man inte för sina gäster så säg? ;)

Btw, efter allt grejande såg min outfit ut som bilderna ovan.

Smörgåstårtan. Visst är den superfin!? Mamma hon kan.


Gräddtårtorna. Stolt tjej! Titta, bara vad fint jag har dekorerat. :)


Jag dammsög i köket och gjorde det vackert på borden.



Mamma hade bakat min favoritkaka... ingen mindre än Silviakaka... Mums!


Har haft en riktigt trevlig och rolig "födelsedag" i dag, höhö. På lördag smäller det för då fyller jag sannerligen år!! Då blir det tacos, vänner, en jävla massa tjöt, flummande och partaj of course. ;D Längtar sjuuukt mycket alltså!!

Säger ett par viktiga saker





Tänkte bara kika in och säga ett par viktiga saker. I morgon blir det nämligen tidigt födelsedagsfirande för mig som fyller år på lördag. En del av Laholmgänget (alltså från Mats sida) kommer ner och gästar oss. Vi blir som jag sagt till er tidigare, runt 20 personer. Så det blir fullt hus! Tycker det ska bli riktigt roligt. Innan festen drar igång här hemma ska jag och mor fortsätta med smörgåstårtan och även göra en födelsedagstårta. Säkert massa annat som ska göras. Blir mycket att stå i då som ni förstår. Hoppas dock att jag hinner plugga en sväng och även att bloggen inte ekar helt tomt. ;) *Håller både mina tummar och tår*

Nu ska jag i alla fall fall nana. För det blir ju ALLTID en morgondag. Sussa sött goingar! ★

Tidiga paket hos pappsen




Jag fick bland annat en digital fotoram och...

... En fantastiskt snygg bok om King of Pop!



På ett sätt är det bra med skilda föräldrar. Du får julklappar och födelsedagspresenter två gånger. Jag har faktiskt inte haft särskilt ont av min pappas och mammas skilsmässa.

Well well. I måndags var jag och hälsade på min far. Då var jag och hans vänner ute på promenad i mina gamla hemtrakter och sedan när vi kom hem bytte jag och pappa lite julklappar, åt middag och sjöng ett par julsånger i soffan! Trevligt värre.

Fick även ett kuvert med pengar som födelsedagspresent innan jag begav mig mot tåget. Det är alltid lika uppskattat!

En helt fantastiskt bra julafton!






Varför ha en röd tomteluva på huvudet? som säkert alla andra har När man kan ha en grön som brorsan har sytt. ^.^

Tjosan svejsan på er mina fina bloggläsare!

Hoppas innerligt att ni har fått uppleva en otroligt fin julafton tillsammans med era nära och kära. ♥ Min har varit helt fantastiskt bra. Så himla mysigt att umgås med familjen. Känna kärlek, glädje, äta gott och ha det allmänt trevligt i varandras närvaro. Julklappar är bara en bonus! ;) Synd, bara att brorsan inte kunde fira den med oss - öppna julklappar som alltid. Men sådant är livet. Lika tacksam att fått dela dagen med familjen.

På tal om inget annat. Det kommer uppdatering senare i dag om min tidiga julklappsöppning hemma hos pappsen. :) Stay tuned!

God natt och kram på er! :D

God Jul på er finisar!





God Jul på er finisar!

Hoppas ni får en fantastiskt fin julafton med era nära och kära. ♥ Det ska definitivt jag ha trots detta snöfria landskapet. Hur är vädret hos er förresten?

CRAZY EVENING

Woooow, vilken fantastiskt rolig kväll jag hade i går med gänget (två nykomlingar dock) alltid lika trevligt med nya ansikten! :) Var ju på julbord. Vi åt julmat, skrattade (så att julmusten i alla fall på mig sprutade ur näsan) och spelade bästa sällskapsspelet ever!! Ryktet går heter det. Har ni inte spelat det så har ni sannerligen missat något. Nu undrar ni säkert hur det går till? Du ritar och skriver i ett block som finns med i spelet. Alla deltagare ska ha varsitt block och sedan skickas det runt till alla - man ritar det som sin bordsgranne har skrivit och gissar även vissa gånger vad den andra har ritat. Det är sjukt kul!! Kan bli huur knasigt som helst...

Här kommer bilder från min fantastiskt roliga kväll:







Hihi, kramgoa tjejer!

JULBORD MED VÄNNER



Yeaaaah. Nu sitter jag på tåget mot Nol. Där vankas det julmat och trevligt sällskap. Har sett fram emot detta flera månader och nu ÄNTLIGEN är datumet här. I'm happy! En killkompis möter även upp mig vid stationen. Vilken lyx. Hihi

Önskar er en fantastiskt fin söndag! :D För min kommer kunna beskrivas i just dem orden.

Från goda nyheter till dåliga. Vad det är för någonting får ni veta i morgon!
PUSS och KRAM



God natt goingar


weheartit

Storhandlat med mamsen


Denna lördag har jag och mamsen varit iväg på ICA-Maxi i Lerum och storhandlat både till julafton och en tidig födelsedagsfest (jag fyller nämligen snart år) och kommer vara hemma hos mig när det är min födelsedag så det är en del från Mats sida i Laholm som vill fira mig innan dess! Kommer bli riktigt roligt. Vi blir antagligen runt 20 personer. :)

Fotopromenad: Gottskär 2012

En tanke slog mig då jag bläddrade igenom bland mina bilder i mobilen att jag ville visa er några från då jag och pappsen var på fotopromenad ute i Gottskär förra sommaren!


Jag älskar verkligen bilderna! Minns att det var sjukt härligt att gå längs Gottskär med kameran i högsta hugg (jag och min far bråkade till och med) var nämligen den som var snabbast av oss att vara framme och fotografera humlorna. Haha nåväl. Samtidigt känna solens varma strålar mot ens hud. Får så galet många sommarkänslor när jag blickar tillbaka till dessa. Gaaah, inser nu hur mycket jag verkligen vill ha sommar!!

Julkänsla här i huset

Snön lyser vit på fur och gran, snön lyser vit på taken. Endast tomten är vaken. Vi måste skotta här hemma för att det är såå mycket snö på marken. Eller? Njaa, inte direkt. Det blir nog ingen vit jul iår är jag rädd för. Jag menar det är BARA tre dagar kvar tills julafton. Inte så stor risk då att några snöflingor kommer. Men man ska aldrig säga aldrig!
 
Här i huset har mamma i varje fall försökt göra sitt bästa för att ge oss julkänsla. Titta och njut! :)



Brukar ni också julpynta? Jag tycker det hör till i denna månaden. Det behöver inte vara något stort utan det räcker gott och väl med en adventsljusstake/stjärna i fönstret eller varför inte ett par söta små tomtar.
 

I fredagens ära

Såhär såg jag ut tidigare i dag då jag och mamma skulle simma i Hagabadet. Haha, fast självfallet simmade jag inte i badrocken. ;) Men det förstår nog vilken människa som helst! Det är min förhoppning i alla fall. Well well. Det var riktigt avkopplande och roligt på samma gång. Eller ja, vi beslutade oss för att vara med på ett ballerinapass i vattnet och då var det fart och fläkt. Sjukt roligt!! Kände mig sååå himla graciös, haha not.
 
Sedan efter det passet slog vi oss ned i varsin fåtölj samt tog oss en frukt och te som man fick lov att ta (gratis är ju alltid gott). Inget som går att förneka. Så småningom var vi på benen igen och gick in till den varmare poolen som fanns där. Somnade nästan då jag la mig ner och bara slappnade av vid ett räcke. Hur underbart som helst!! Därefter skulle vi utmana värmen i bastun. Gött å leva!
 
Väl färdiga med avkopplandet och simmandet. Traskade vi mot bilen väldigt möra i kroppen (men jag var tydligen mest mör). Uttalade mig om att jag gärna ville flyga över marken för en sekund (eller jag hade väl inte direkt klagat om jag hade fått fick flyga en längre stund). Att simma och köra ett ballerinapass gjorde mig trött. Inte otränad. Nej nej, verkligen inte. Höh.
 
Då vi var hemkomna drog jag och Mats ut och matade de fyra fårskallarna. Gamar är dem alla vad det gäller mat, det är svårt att missa om man har ögon att se med.
 
Alltså har min fredag till mesta dels bestått av simning/ballerinapass/avkoppling och fårbesök. En härlig dag med andra ord! Hur har er fredag sett ut? :D

På väg till Hagabadet


Bär min bästa beanie på hövet och favoritbyxorna till fredagens ära! Heh.
Hali hallå på er goingar!

Gick upp strax efter 9 i morse och åt frukost med mamma och Mats. Nu är vi allesammans på väg in till Göteborg för att simma i Hagabadet (eller ja, mor min och jag ska simma). Mats har andra planer. Jisses, vad avkopplande vi kommer få alltså! Har besökt Hagabadet förut och vilken otroligt härlig miljö det är där inne. It's gonna be fab! Skönt att "bara vara" efter all stress som har uppstått. Önskar er en underbar fredag!

Btw, glömde berätta i går att jag hade min sista skoldag för detta året - projektredovisning. Vi fick godkänt! En helt fantastisk känsla!! Nu har jag jullov samtidigt som jag ska göra färdigt skolarbeten från förra kursen. Men det fixar jag bara jag ger mig fan på det! Ursäkta mitt grova språk. ^.^

Awsome night qoutes!


weheartit

Tandläkarbesök



Hej svejs i lingonskogen!

Nu har jag varit hemma hos mamsen ett tag. Kom någon gång i eftermiddags. Tjötade av mig här och åt innan jag blev skjutsad till tandläkaren i Lerum. Hatar verkligen att fotografera tänderna. Säger alltid att tandläkaren får springa dit där de tar kort så att jag slipper ha den äckliga stora grejen i munnen alltför länge (som jag dessutom får kvällningar av). Usch. Skönt att det dröjer ett år till nästa undersökning. Som ni säkert har förstått vid det här laget ogillar jag starkt tandläkarbesök... Undrar om det finns någon människa som njuter av att tandläkaren undersöker ens tänder?!

Can't wait for Christmas

Soon!🎄❄️https://www.facebook.com/BestofweheartitpicsUntitled
Untitledcozy
we♥it

Varför är kaniner så många?

- Varför är kaniner så många?

- För att de har så roligt.

- Varför har de så roligt?

                                                                 - För att de är så många.
Källa
 

Jag älskar verkligen denna dikten. Den är såå klockren! Jag håller med om att man oftast har roligare om man är många.

En grymt fin låt!


My awsome Christmas Playlist

 
Bjussar en dag som denna, på min awsome Christmas Playlist som jag har fixat på Spotify. I dessa tider tycker jag helt klart att det är ett MÅSTE att göra en sådan. Nästintill varje gång då jag går upp är det just denna playlist jag väljer att lyssna till. Julmusik ger personligen mig en extra julkänsla and I just love it! Synd bara att snön inte finns på marken... Men man får göra det bästa av situationen! :)
 
Snart ska jag äta en bit frukost, sedan röja vidare här hemma (började ju för någon dag sedan) och därefter förbereda min redovisning eftersom jag och min studiegrupp ska träffas i morgon och öva på vår projektredovisning. Efter det får vi se vad jag hittar på! Middag blir det i alla fall innan dagen är slut.
 
Ha en underbar tisdag gott folk! :D
 
PS. Släng gärna in en kommentar om vad ni tyckte om min Chrismas Playlist!

En tjuvtitt från helgen


Bild från min Instagram @verreperre. Jag och Lenny som Emma och Jasse passade hade det otroligt mysigt i soffan. Sötnosen!

Minns ni att jag och tjejerna skulle spendera lördagen med att ha spakväll/Julkalenderafton? Ovan får ni en tjuvtitt från hur den kvällen kunde se ut. Mer bilder och ord kommer troligtvis upp senare i dag!

Nu ska jag nana. God natt och sov så gott. Dröm även söta drömmar alla goingar! ♡

CHRISTMAS OUTFIT

 

Santa Claus, this is all I want for Christmas. Hur underbart vore det inte att klä sig precis såhär en dag på stan eller varför inte under ett tidigt julbord?!
Är särskilt förtjust i jackan. Gaaah... älskar vekligen detaljerna, lädret som smyger sig fram på ärmarna, längs kragen och nedåt. Det är så fruktansvärt snyggt!! Klackskorna är inte helt fel heller. Dock hade jag nog mer eller mindre snubblat fram i dem om jag hade satt mina fötter i ett par sådana. ;) Fast man brukar ju säga att övning ger färdighet. Halsbandet däremot skulle jag slippa snubbla i, förmodligen, om jag inte trasslar in mig i kedjan, haha. Har länge suktat efter ett sådant guldhalsband! Gillar verkligen detta kollaget som jag själv har knåpat ihop på Polyvore. En riktigt suverän sida!
 
Har ni hittat någon favorit/favoriter av dessa?

Chillar med banandricka och musik

Hej på er i blåsten och regnet!

Här blåser och regnar det i alla fall. Ett tristare väder får man änna ta och leta efter. Kom nyss hem från skolan så nu ligger jag i sängen och chillar med banandricka och musik! Ken Rings låt "Barn" spelas just nu. ♥




Vad har ni för er denna måndag? :)

Söndagsmys: Albert & Herberts Julkalender!

Jag har som ni redan vet kollat ett par avsnitt av Albert & Herberts Julkalender. Fast det ni inte har den blekaste aning om är att jag har gottat till mig med både Lillebrorskolor och en bit av Almondytårtan som jag fick som gåva från ICA Maxi. Mums. Det är inte helt fel att vara student ibland. ;)
 
Moraeus tar över ”Så ska det låta”
Visste ni att det är säsongsstart för "Så ska det låta"? Har suttit bänkad i snart en timme framför detta härliga, underhållande och givetvis sjungit för fulla muggar!! UNDERBART. ♥ Tyckte att Kalle Moraeus gjorde det bra som efterträdare efter den svårslagna Peter Settman. Så himla mysig är mannen!
 
Ser ni också på "Så ska det låta" i kväll?

My Sunday

Denna söndag har endast tillbringats hemma. Har duschat, diskat, tvättat, lagat mat, pluggat, lyssnat på musik och pratat i telefon. Förresten påtal om att ha pluggat. Kommer ni ihåg kompletteringen "Lekteorier" som Ida hjälpte mig med för ett tag sedan? Nåväl, fick i alla fall veta i dag att den är godkänd. Jag skojar inte när jag säger att jag skuttade glatt fram till min anslagstavla och strök på den lilla lappen "Lekteorier". Så himla sköööönt! Jag kan om jag vill. :D
 
Dagens middag: Zucchini i ugn, makaroner - ketchup och sallad. Yammi!
 
Nu tänker jag ligga i soffan och glo på ett par avsnitt av min favorit julkalender. Ingen mindre än ALBERT och HERBERT. Underbart goa göteborgare!!
 

This is me!

 
Min favoritfärg är rosa. Innan var det gult (mitt rum då jag bodde hemma var gult).
Jag ÄLSKAR sallad. Skulle nog bara kunna äta det om jag varierade vilka ingredienser jag skulle ha.
Ibland vill jag bara ge upp. Men då säger jag i stället till mig själv: "fortsätt kämpa Veronica! Du har varit med om värre saker."
Jag har en "fobi", ryser i hela kroppen då någon kliar sig med långa naglar eller när någon "gnisslar" i tallrikar. Usch.
Finns nog ingen människa som får så lätt blåmärken som jag. Räcker att jag går in i en byrå... vips så är det där som ett envist plåster som inte vill släppa taget!
Jag har haft en sångpedagog från då jag var 14-17 cirkus. Har sjungit i stort sett hela mina 19 år.
Tycker oftast att mat är godare än godis. True story. Fast jag gillar inte att handla (bara med vänner).
Ironi ligger mig varmt om hjärtat.
 
Nu utmanar jag er att berätta några saker om er själva. Släng in en kommentar här vettja! Vore kul att veta lite mer om mina bloggläsare. :)
 

Spakväll/Julkalenderafton med tjejerna!

Kofta: Cubus / Byxor: Kappahl / Örhängen: Accerozises / Halsband och skjorta: Second Hand / Ringar: Fått av mormor och Glitter
 
Denna outfit har jag klätt upp mig för detta tillfälle. Nu måste jag kila iväg till bussen. Ska möta upp tjejerna vid simhallen och sedan beger vi oss hem till Emma och Jasse. Där handlande - spakväll/Julkalenderafton väntar. Mysigt värre!
 
Hoppas ni får en ljuvlig lördag! :) Pussis och kramis

Tears are words that the heart can't express...

 
Denna låten Concreate Angel som Martina Mcbride sjunger är otroligt vackert, får mig alltid till tårar... Den är så fruktansvärt sorglig! Barnmisshandel borde inte få förekomma, vi har faktiskt Barnkonventionen som är till för att skydda ALLA barn i Sverige. Men trots det inträffar detta dagligen. Fyfan vad ledsen jag blir rent ut sagt av att bara tänka den hemska tanken att det jJUST nu finns ett barn som faktiskt blir slagen. Barn är helt oskyldiga. Samhället kan ta sig någonstans när det gäller detta!!! Blir även upprörd över läraren i videon som ser flickans blåmärken på armarna men blundar för det... Hon kan göra sällskap med samhället!! Om jag ska säga något positivt om denna videon. Flickan får nu vara ifred, ingen mamma som slår henne.
 

Ain't no mountain high enough


weheartit
Kollaget är gjort av mig.

Pluggar i Språkverkstaden

Bild från i går med min supercoola beanie på!
 
Tjenixen på dixen eller hali hallå!!
 
Allt väl med er denna fredagsförmiddag? Helt okej med mig. Tackar som frågar! Sitter i Språkverkstaden. Dock känns det som att jag mest står och stampar på ett och samma ställe i min observatinonsrapport. Kommer liksom inte vidare. Fast tänker att jag läser kurslitteratur och skriver ned sådant som jag kan ta med. Ingen idé att kriga då jag ändå inte når till högre skyar.
 
Från plugg till något roligt. Lite senare i dag blir det lussefika med mamma och Mats at my place. Myspys! Därefter ska jag iväg och simma "fortsätt simma" som Marvin skulle sagt i Hitta Nemo. Klockan 17 åker jag och Cecilia till affären och handlar dagens middag, då blir det trevligt middagssällskap och efter det klär vi tillsammans hennes julgran! :) Yeah. Det här kommer bli en riktigt grym fredag! Hoppas att ni också har något att se fram emot.

SHE'S SO LUCKY!

Tjohooo. Min beanie "AIN'T NO WIFEY" från JFR har landat hemma hos mig. Ooooh, yeah. Känner mig både upprymd och lycklig at the same time. Den är så jävla snygg, på ren svenska! Välkommen till min fina mössamling. Du har nu blivit nummer 6 av mina goingar.
 
 Diggar ni också min beanie? :D

Give me food for god's sake

 Mitt i allt rensande både utanför garderoben och inuti, med förjävla go musik alltså! Blir man otroligt hungrig. Magen bara skriker: "Mat mat mat mat... Give me food for god sake!" Bäst att lyssna till sin magkänsla. Höhö. Kände mig väldigt påhittig nu.

Resultatet för min skrikande mage blev...
Dagens middag: Bacon med makaroner och sallad + ketchup för att makaronerna inte skulle känna sig ensamma.
 
Like you know. Så gick jag till Coop Forum och handlade. Då jag kommit innanför porten kikade jag i mitt postfack och såg till min "förvånad" ett litet paket ligga där gemensamt med några tidningar. Väl instigen i min lägenhet... försökte jag stilla min glädje och tanke till att fotografera vad det fanns för något i paketet för att i stället ta mig själv i kragen och plugga i två timmar. Jag kan om jag vill.
Kvällens pluggsnacks: Kiwi och "Peach  Mango" te. Mums! Jag klagar inte.
 
Snart visar jag er vad som fanns i mitt paket. Ni kan ju gissa under tiden. Om ni känner fört! :D

Behöver komma utanför dessa väggar

Bjuder på en superfin låt som Rasmus Seebach sjunger. Njut mina vänner!
 
Som sagt, behöver komma utanför dessa väggar. Har inte ens visat mig i korridoren i dag. Här hemma hos Veronica har det varit full rulle serrni. ;) Rensat i lägenheten och börjat med garderoben (dock mycket kvar i garderoben). Men jag vill ju inte gärna erkänna att jag har mycket kläder. För det har jag verkligen inte.
 
Nåväl, nu ska jag återgå till vad jag egentligen ska göra. Gå och handla på Coop Forum. Vi hörs senare! Då har jag även pluggat.

#2 Dåliga raggningsrepliker

http://www.partyprylar.com/images/produkter/funny/141094.jpg
 
Tafsade du på mig nyss? Inte? Du får om du vill.

Här är min mobil om du skulle behöva ringa någon och säga att du inte kommer hem ikväll.

Vill du se ett trolleritrick? Jag följer med dig hem ikväll och imorgon kommer jag sedan att vara spårlöst försvunnen.

Fryser du? För du är väldigt lättklädd i mitt huvud.

Mina byxor kommer att ha fest på mitt golv senare ikväll och dina byxor är också inbjudna.

Brukar du gå till sängs med främlingar? Inte? Okej, låt mig presentera mig själv.

EYE OF THE TIGER

we♥it
Har gjort kollaget själv.

Robert Gustafsson levererar!

 
Vi alla människor gillar väl att skratta?! Jag tror och hoppas i alla fall att ingen strävar efter att gråta sig igenom livet. Skratt leder till glädje och glädje leder till lyckliga stunder. Då vill vi inget annat än att skratta! Tror säkerligen inte jag pratar utifrån mig själv här, utan många delar säkert samma åsikt. Någon som ALLTID får mig att skratta är vår alldeles egen komiker Robert Gustafsson. Han är bara FÖR störtskön! Favoriten är då han delar med sig av "Tips från coachen" i Parlamentet och spelar handikappad. Alltså vart får han allt ifrån egentligen??
 
Ligger Robert er också varmt om hjärtat? :)

Kylskåpet är nästan fullt

MORSNING KORSNING! (8

Kom nästan precis hem från ICA Maxi. Har varit och handlat både mat och ett par julklappar. För på lördag ska nämligen jag och tjejerna ha spakväll/julkalenderafton. Då vi kommer rå om oss själva i största möjliga mån och även kika på Julkalenderavsnitt och i samband med det byta tidiga julklappar. Mysigt värre! Längtar. ♥

Nåväl, tillbaka till att kylskåpet nästan är fullt.
Före och efter bilder:


Så här kommer det icke vara så länge till... ;) Jag älskar mat!

Känslan då man somnat tidigt...

... Och vaknar. Inge roligt att vakna från sin skönhetssömn bara för att man har somnat tidigt. Tror jag somnade cirkus vid 10 tiden.
Bilden säger allt! Lagom trött och det känns allmänt segt att slå upp ögonen...GOD NATT

Hett tips: Canvastavlor

tavlor med citat i svartvitt. Text tavla med, Life is short, break the rules, love, smile. Canvastavlor till köket, sovrummet eller hallen.Vi har snygga canvastavlor med modern digital konst.Vacker tavla med kvinna, blommor och text
Jag hoppas att ingen av er har missat canvastavlor. De är ju extremt snygga och sprider härliga budskap vart än de må vara placerade. Dessutom sätter de en personlig prägel i sitt hem. I love it! Jag är verkligen förälskad i sådana här tavlor. Hade jag inte varit en fattig student (skämt åsido) så hade jag helt klart köpt två av dessa. För att direkt komma till tavlorna kan du klicka på bilderna. :)

Är ni lika förälskade i canvastavlor som jag?

Butterfly fly away


Chillmode; fötterna i en stor gristoffel

Hej på er!

Hur står det till med er i dag? Med mig är det finfint i alla fall. Ida har sovit över här. Vi åt frukost för en stund sedan. Nu lyssnar vi på Tomas Ledin!
Chillmode; fryser man om fötterna så är det bäst att stoppa dem i en stor gristoffel.

BEANIE - AIN'T NO WIFEY


Beanie - Ain´t no wifey (svart) i gruppen KEPSAR/BEANIES hos JFR Smycken AB (BBB62)http://www.jfr.se/bilder/artiklar/D9-40.jpg

http://www.jfr.se/bilder/artiklar/BBB334.jpghttp://www.jfr.se/bilder/artiklar/BBB333.jpg
Jag har varit sugen på att beställa en sådan här snygg beanie med texten "Ain't no wifey" i svart och i går slog jag faktiskt till då den kostade endast 149 kr, såg på JFRs Instagram att de hade fri frakt. Ville därför verkligen passa på. Känns riktigt bra!! Längtar verkligen tills den kommer i postfacket eller att jag kan hämta ut paketet. Yeah. Jag är lycklig.
 
Är ni ägare av en beanie? :)

Haha lool!!





weheartit

Update: Projektarbete



Jag och min studiegrupp sitter och skriver på vårt paper om projektarbetet.


Jag är lagom taggad.

Hoppas ni får en fantastisk måndag och har haft en riktigt bra helg! Kram på er.

Love you my bonehead






Kärlek vid första ögonkastet. Svartabää och jag blev bästa vänner på bumsen! Delar samma värderingar om allt. Heh. Visst ser hon gosig ut? :)

Inredningsinspiration


we♡it

Shopping med mamsen

Shopping är riktigt roligt. Det är något son nästan alla tjejer gillar. Jag är inget undantag.

Denna lördag var jag och mamsen i Allum och shoppade. Jag hittade ett par grymt snygga vinterkängor (det tog sin lilla tid vill jag lova). Enligt mig ska skor både vara snygga, bekväma och varma. Vilket inte är några enkla krav. Om alla kraven ska uppfyllas. Men till slut fann jag dessa godingar!




Vad tycker ni om dessa vinterkängor?


Kunde dessutom inte låta bli denna söta, fina och vackra ljuslykta. Sååå himla fin. Jag älskar verkligen änglar!




Som ni säkert vet så blir man otroligt hungrig av shopping. Det blev även vi. Då pröjsade mamma för tacobuffe. Mums filibaba!!

Vilken supermysig och rolig shoppingrunda jag har haft i dag. Sjukt underbart att umgås med sin mamma. Allt för länge sedan. Det var verkligen på tiden! ♥

White, black and stripes


Byxor - Monki ★ Tröja - Ullared ★ Örhängen - Accesories ★ Halsband - Vann i en bokjury ★ Ringar - Glitter och fått av mormor

Ren jävla lycka...


... då man vet att man snart kommer kunna krama sin älskade mamma! ♥ Sitter just nu på tåget mot Alingsås och lyssnar på underbart fin julmusik. Myspys! Längtar otroligt mycket tills jag är framme.Buss är sedan sista stoppet innan jag är framme hos mamsen. :) Hihi!

I dag har jag varit på skolan och pluggat. Dagens lunch blev...

Kortlett, stekt potatis, varma grönsaker och sallad samt apelsin.

Hoppas ni får en vacker fredag! Hur ser helgens planer ut? ^.^

I know that in the morning now, I'll see us in the light upon a hill.


You know my name, not my story.


weheartit


Mysigt julpynt i lägenheten




Rätt inbjudande va? Tycker om min aventsljusstake som jag har fått av min vän Ulrika och tomtarna av min "mormor". :) ♥

Unnar mig bokläsning i soffan


Som sagt. Unnar mig bokläsning här i soffan. Har Bläckhjärta som trevligt sällskap. Well well. Får se om jag lyckas somna i all hast, för jag är nämligen väldigt trött ^.^ Det återstår att se helt enkelt!

Plugg i vanlig ordning

Bilderna förmedlar hur det kan se ut hemma hos mig då jag är igång med plugget (okaaj, kanske inte alla bilder för då posade jag). Nåväl, ni ser ju att jag sitter rakt och slätt på golvet, eller ja, en kudde har jag gett mig själv möjlighet att sitta på. Det är i vilket fall en av mina bästa pluggställen. För där är det inte det minsta skönt att sitta, därför på något höger och vänster pluggar jag bäst on the floor. Kanske inte så värst konsigt trots allt.

Ville bara kika in och säga hej till er så att ni vet att jag lever. Haha, hej hej hemskt mycket hej! Nu kilar jag mot nya äventyr, back to the study. Tjingeling! :)

Young, Wild and Free


we♥it

Det här är helt i min smak! Tror mest att det är ekonomin och vädret som hindrar mig från att klä mig såhär. Vad tycker ni om dessa tjejers look?

God morgon fina bloggläsare!


Eftersom Julafton snart är kommen får en bild från förra året på mig och tomten pryda inlägget.

God morgon fina bloggläsare!

Ställde alarmet på 08:30 i natt. Och vaknade för ett par timmar sedan. Vad hände där? Jaja, nu är det lika bra att gå upp och äta frukost och därefter göra nytta - diska osv.

Ha en finfiiin tisdag! ♥

Böcker åt alla dess håll och kanter



"Jag erkänner att den kan vara ett bitskt litet djur, men man kan tämja den."

Nu har jag kommit till sängs och tänker innan jag sluter mina ögon läsa ett par sidor ur Bläckhjärta. Då kan Cecilia vara nöjd. ;) Hon vill nämligen att jag ska läsa varje dag! Vilket jag i stort sett gör, läser ju kurslitteratur fast det är förstås inte samma sak.



Från läsning till projektarbete. Som jag nämt här sedan tidigare har vi skickat in vår barnbok och i dag kom vår upplaga. Stolt studiegrupp! Hur söt är den inte? :)

Inte långt kvar till Julafton


we♥it (collaget har jag dock gjort själv) med appen Photo Grid.

Nu vänner, är det inte långt kvar till Julafton. Det är redan den 2 december. Känner dock ingen julkänsla överhuvudtaget här hemma... Har inte börjat julpynta ännu. Får se till att göra det snart. I alla fall sätta upp stjärnan i fönstret samt ta fram ljusstaken. Längtar verkligen till Julafton eftersom det enligt mig är den absolut mysigaste stunden på året. Familjen är samlad (dock blir det bara jag, Mats och mamma detta året) men ändå. Stämningen är så underbart härlig och god mat bjuds det på! Julklapparna under granen är bara en bonus... ;)

Har ni några speciella jultraditioner? Min familj brukar äta julbord, kolla på Kalle Anka och efter det blir det julklappsöppning. ♥ En rätt "klassisk julfamilj" så att säga.

Jag lever och frodas


Jag bjussar på en bild på mig och Sanna. Inte alls flummiga eller så, nejnej.

Hejsan på er allesammans! Både gubbar och gummor, haha.

Jag ville bara visa ett livstecken... Jag lever och frodas som rubriken lyder. Jag har två stycken händelser att dela med mig utav. Både i bilder och ord. Men det hinner jag inte berätta eller lägga upp just i kväll. Snart kommer nämligen Solsidan på Tv och ska hunnit diska lite innan dess. Så nu blir det snabba ryck *snabb som blixten springer jag ut till köket*.

Vi hörs i morgon! Hoppas ni har haft en superhärlig helg. Det har i alla fall jag haft.

STOR KRAM