Pink Blinking Music Note

Gårdagens partybrud


Så här såg jag ut i går när jag skulle partaja! #love #my #party #dress
♦ Klänning - Nelly ♦ Leggins - Ullared ♦ Klackisar - Skopunkten ♦

Mer information om hur min kväll/natt var kommer antingen upp senare i kväll eller någon annan dag. I vilket fall hörs vi!

Tillsammans är vi oslagbara!


I går spenderade jag och Sanna dagen med att kolla på skor till mig. vi var både inne på Myrorna och Emmaus och Din Sko, där jag tillslut hittade ett par skitfräna! Me löööve. :D →
Efter vår lilla shoppingrunda drog vi hem till mig och åt lite mat. Därefter tog vi en go powernap och slutligen då vi vaknat fixade vi i ordning oss för en kväll/natt på Harrys. Så här snygga blev vi då! Partybrudarna är redo att ha jävligt kul!
Just nu sitter vi på bussen på väg till Götet (dunkar musik på två olika håll). Vi ska först möta upp Sannas syrra sedan bär det av hem till mamma och min bonuspappa för att förfesta. Därefter drar vi in till stan och gör Sticky Fingers osäkert. ;) Ha en grym lördag! För det kommer jag definitivt ha! Sköt om er goingar. ♥

Premiär på Nelly


I går var jag och Sanna för första gången inne på Nelly (jag fick veta att det finns här i Borås). Så nu kan man prova kläderna vilket inte går på deras hemsida. Det var riktigt roligt att strosa runt där, helt galet stooort! Fyndade en partyklänning. Den får ni se på lördag!

Då vi var på väg hem till mig träffade vi på en liten söt kissekatt. Han var väldigt tillgiven av sig så det är klart att vi var tvungna att kela en stund med honom. Hihi ^.- Funderade även på att ta med mig honom hem faktiskt! :)
 

En omvälvande onsdag...

Dagen började bra, gick upp tidigare än vanligt. Var på benen redan vid halv 7. Kändes riktigt gött! Har hunnit kolla Idas post, röja i garderoben, blogga, byta ut mitt headset (blir så trött på att det blir glapp varje gång). Men nu slipper jag det i alla fall! Får se hur länge det varar.

Drog in till Göteborg för att möta upp Sanna. Innan jag träffade henne lyckades jag vända min dag från något riktigt bra till att det gjorde riktigt ont. Ramlade i en trappa och slog i högra skinkan vilket kändes vill jag lova... Aj aj aj säger jag bara! Så småningom kom illamående och yrsel då blev jag tvungen att sätta mig någonstans, och det fick bli rakt på marken eftersom det enda jag behövde göra var att sätta mig. Tänkte inte så mycket på vad jag gjorde om jag ska  vara helt ärlig, utan tankarna kretsade mest kring hur fruktansvärt dåligt jag mådde... En gravid kvinna stannade upp och frågade hur det var, svarade såklart som det var. Då bad hon mig att i stället sätta mig inne i en busskur och talade även om för mig att ringa någon om det skulle bli värre. Så himla gulligt! Det finns trots allt hopp för mänskligheten. :)


Så här känner jag mig idag... Kul på jul! Eller?!
 

Jag och bästa vän, här vill jag vara förevigt. Låt tiden stanna upp för en stund. Trivs som allra bäst när jag är i hennes tillvaro. Åååh, vad jag älskar dig babe! ♥ ♥

Goes wild and leopard




♥ Snapback - finns här, ♥ Halsband - finns här, ♥ Solbrillor - finns här, ♥ Väska - finns här, ♥ Skor - finns här, ♥ Klänning

The small can do wonders

Ibland krävs det inte mycket för att ett leende ska sprida sig på läpparna. Kollade min post tidigare i dag och fick se till min stora glädje ett litet vykort liggandes i mitt brevinkast. Det var från min fina vän Emma som just nu är borta vid världens ände - Thailand.

Like I said, det lilla kan göra underverk. ♥

Och med det sagt, tänker jag göra mina kvällsrutiner (tvätta ansiktet, smörja in det med Energigivande rengöring och Fuktgivande cremé dag/natt och sedan hoppa i säng faktiskt! Så att jag orkar gå upp 08:30 i morgon då det underbara alarmet kommer ringa och låta så otroligt vackert. Haha, eller inte. Nåväl, i vilket fall... God natt med er och sov så jättegott. :) Pussis och kramis ♥

Tog en tripp till Coop Forum





Kappa
- Ullared,Klänning - Vila, ♣ Väska - Fått av mamma Blus - Second HandLeggins - Lindex, Klackskor - Skopunkten  Halsband, örhängen - GuldfyndArmband - Glitter (de silvriga) Jockmock (det rosa handgjorda) 

Denna outfit bar jag i dag när jag tog en tripp till Coop Forum, för att handla lite mat och frukt samt toalettpapper. Intresseklubben antecknar I knoow. Gå i klackskor är ett big NO om man ska gå långa sträckor (korta också för den delen). Men vill man vara fin får man lida pin. Fötterna överlevde i alla fall och det är ju ändå huvudsaken. Kan ju troligtvis behöva dem framöver... ;)

Alldeles snart ska jag göra i ordning middag, därefter är det inte långt kvar tills det bär av till jobbet. Har ett kvällspass från 18:30-21:30 därefter är jag ledig hela veckan ut! Wohooo :D Det kommer bli en toppen vecka, ska umgås med min bästa vän Sanna troligtvis alla dagar. Me löööve that chick. ♥

Tjingeling, vi hörs senare!

Ett superbra boktips: Egoboost

Foto: Pressbild

Jag läste denna boken förra sommaren. Då visste jag ännu inte vilken peppande läsning jag hade framför mig, hade bara hört av mamma hur bra den skulle vara. Många drar slutsatser om att Isabella "Blondinbella" Löwengrip är blond och dylikt. Men jag håller verkligen inte med. Denna kvinnan är riktigt smart och framgångsrik. Det är säkerligen anledningen till att folk har så mycket förutfattade meningar om henne. För att de är avundsjuka!

Blondinbella är en av Sveriges mest framgångsrika bloggare någonsin, och nu tar dess skapare Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att "boosta sitt ego" är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv.

Utifrån egna erfarenheter och många exempel tar Isabella upp teman som vänskap, kärlek, svartsjuka och komplex. För första gången beskriver hon hur hon skapade sitt blogg-alter ego för att ta revansch på dem som mobbade henne på högstadiet.

Hon skriver självutlämnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen och alla andra krav som ställs på en tonåring. Sexuella övergrepp, ångest och ätstörningar är andra teman. Men Isabella skriver även om festerna, första förälskelsen och det stora problemet med ful rumpa i nya jeans.

Källa

Wookgryta: kött och massa grönsaker



Denna måndag lagade jag i ordning en wookgryta med kött och massa grönsaker och till det äggnudlar. Det blev verkligen supergott! ♥

Nu ska jag kolla runt och se vad jag och Sanna kan hitta på för skoj från onsdag till veckan ut troligtvis. Kom gärna med förslag! :)

Ha en fin måndagskväll sötisar!

Zara Larsson - Sveriges nästa världsstjärna?

Minns ni Zara Larsson som ställde upp i Talang 2008 när hon endast var 10 år? Det gör i alla fall jag. Svårt att inte komma ihåg henne med tanke på vilken röst hon besatt redan då, helt sjukt... Ingen lätt låt hon valde på sin audition heller, "Greatest Love Of All" - Whitney Houston. Får alltid gåshud när jag hör henne sjunga den låten just för att det är så fruktansvärt vackert. Att den lilla tjejen kunde låta så mycket det trodde man inte när hon kom in på scenen och inte nog med det, nu har hon dessutom gjort en grymt bra låt "Uncover". Vart kommer det här sluta någonstans? Känns som att hon kommer kunna gå hur långt som helst, för hon är VERKLIGEN musikalisk. Har därför alla chanser i världen att kunna bli Sveriges nästa världsstjärna i framtiden! Eller vad tror ni??



Kolla även in dessa grymma videos!


Hon är helt fantastisk och förtjänar det bästa! ♥

Choklad och Pretty Little Liars



Är ledig senare i dag så unnar mig att sitta uppe extra länge. Har söndagsmys för mig själv slöliggandes i soffan medan jag äter choklad och tittar på Pretty Little Liars. En awsome tillvaro helt enkelt! :D

Smile to the world, and the world will smile right back at you.

Tänkte bjuda på en av mina favorit outfits genom åren. Bilderna är tagna sommaren 2012. Här kommer dem!

 
Tröja - H&M
ShortsLindex
Halsband - Fått av mormor
Armband - Glitter
Örhängen - Ur&Pen

Tidig söndagsmorgon

God morgon på er!
Nu sitter jag och väntar på bussen. Har jobbpass från 08:00-16:00 i dag. Dunkar Greenday i lurarna, heelt underbart trots denna tidiga söndagsmorgon! Efter jobbet ska jag kika lite på olika alternativ som jag och Sanna kan hitta på nästa vecka på onsdag då jag är ledig hela veckan ut. I'm so excited, and I can't hide it. Wohoo!

Önskar er en underbar söndag! ♥

On the way to work

Yeah. That's right. Jag är på väg till jobbet. Blir ett kvällspass från 18:30-21:30. Wish me good luck! Kommer slagga direkt när jag har kommit hem och gjort mina kvällsrutiner för att ladda till morgondagens jobbpass.
I dag bär jag min fantastiskt snygga och otroligt bekväma hoodietröja och till det ett par nästan matchande byxor + för att få en extra känsla av sportnördighet så har jag valt träningskor. ;) Ha en fin lördagskväll allesammans. ♥

You can't stop the beat


Röjer i lägenheten

Hallojsan på er goingar! :)

Hoppas allt står bra till med er och att ni inte har en allt för hemsk baksmälla. I så fall får ni skylla er själva. ;) Själv mår jag riktigt bra! Gick upp strax efter 10, då slängde jag in lite tvätt i tvättmaskinen. Många studenter här i huset verkar vara bortresta i vilket fall så tvättar dem inte, haha. Bra att passa på då ju!

Dagens frukost: Macka med keso och ananas + till det banansmoothie. Yammi!

Har diskat och tvättat handfatet - nu blir det röjning i garderoben för den ser verkligen ut som "hej kom och hjälp mig!"

Vi kanske hörs senare! Om inte, ha en superfin lördag. PUSSIS och KRAMIS

Glad Midsommar



I dag är det midsommarafton som det så vackert kallas här i sverige, men jag kan ju även passa på att önska er Glad Påsk, Gott Nytt År och sist men inte minst God Jul. Höhö, bara för att liksom. Inte vara som alla andra. ;)

Denna midsommar kommer vara första gången jag firar utan familjen. Eller firar och firar. Blir ännu ett jobbpass från 15:45-21:30. Känns ju lite si sådär men gött när lönen kommer såklart. Tjänar ju extra under dessa dagar. Det är ju inte helt fel!!

Hur ser er midsommarafton ut? :)

Full rulle all the day

I går var jag på en kurs som handlade om förflyttningsteknik. Hade sjukt svårt att hitta dit. Tog hjälp av min mobil (är inte världens bästa kartläsare) frågade även mig fram genom folk. Till slut kom jag rätt! Efter allt svettandes, haha! Det var en väldigt lärorik kurs. Man fick ta del av både teori och praktik. Sådant gillar jag! :) Känns ofta trist att bara lyssna på någon som tjötar.

Efter kursen var det raka vägen och laga lite mat. Därefter ta en powernap för att orka med ett jobbpass från 15:45-21:30. Sömn var därför extra välbehövligt. Var en minst sagt intensiv torsdag!

Väl hemkommen påbörjade jag att läsa ur en ny bok "Rensa i röran" med feng shui. Satt ute på balkongen, riktigt gött! Nå väl, är inte särskilt förtjust i att städa om man uttrycker det så... men kommer helt klart ta tag i det när jag får tid över. Boken har faktiskt gett mig inspiration till att vilja ha det fint i min lägenhet.

Hoppas ni också hade en fin torsdag!

Just det ja! Glöm inte att ställa frågor i frågestunden, om ni vill förstås. ;)

Give me power


Visst är det jättelåååångt efter att min vän toppade mitt hår? Höh. Det längsta ni har sett så säg? ;)

Denna onsdag har jag jobbat från 07 : 00-13:15. I väntan på bussen pratade jag med Ida i telefon. Vi båda var inte direkt i det piggaste skedet... gäspade i stort sett konstant.

När jag väl kom hem åt jag en mumsig apelsin, därefter la jag mig bums på sängen för att ta en välbehövlig powernap! Älskar verkligen att sova en stund på dagen om jag känner mig allt för trött. Det är huuur gött som helst. Har dessutom inga problem att somna på kvällen sedan.

Brukar ni också ta goa powernaps? :)

Time to work


Som rubriken lyder... det är dags att snart jobba natt. Går från 18:30-13:15. Har laddat med risotto fast glömde dock riset men det slank ner ändå.

Förresten i går var Ulrika här på besök. Vi pratade, fikade och bara hade det allmänt trevligt helt enkelt. Hon toppade även mitt hår så nu är det inte direkt världens längsta (haha, vilket man inte kan påstå att det var innan heller). ;)

I vilket fall visar er i morgon hur lååångt det blev när jag kommit hem från jobbet. Nu vill jag önska er en underbar tisdag! :) Pussisar och kramisar goingar. ♥

Rain is falling down




I går åkte jag iväg och kollade min väns post eftersom hon är bortrest. Det regnade en del vilket resulterade till blöta skor.




Ingenting passar sig bättre än att byta om till myskläder och krypa ner i soffan samt kolla på en bra film och därefter sin favorit serie när man har varit ute i regnet. Jag är helt besatt i "Pretty Little Liars". Den serien är såå galet bra!!

Vad som har skett det senaste...


Strax några dagar innan jag tog min bloggpaus var jag på Marcus studentmottagning. Det var mycket trevligt, härligt folk och gott dessutom eftersom buffé stod på menyn. Mums filibaba!


Jag och tjejerna hade Disneymaraton hemma hos mig och då bestämde vi oss för att efterlikna våra karaktärer som vi själva hade valt. Min karaktär är inte allt för lätt att lista ut så jag ger er en liten hint... Hon kan simma. :) Vågar ni er på en gissning nu då? Btw, vi gjorde till och med en Harlem Shake video. Den dyker upp här så småningom!


Har myst med min älsklingsSanna i Göteborg. Poseidon (stoltheten själv) studerar oss bakifrån. Haha, eller? ;)


Nu har jag en alldeles egen personlig almanacka, är såå lycklig! Kommer ha med mig ord dagligen som är värda att tänka på samt min bästa vän finns på baksidan om jag skulle sakna henne allt för mycket. Vilket jag gör hela tiden. Hihi, that's awsome! ^.^

Min familj har skaffat sig ett får och ett lamm. Var där och besökte dem för ett tag sedan... Gullepluttar! Särskilt det lilla bedårande lammet. Det var svårt att släppa ögonkontakten kan jag säga. Inte det minsta konstigt. Titta bara vilken charm hon har!

Tog en tripp till Skåne för att vara med på vår vän Satars student. På första bilden ser ni en vacker svan (haha, vääldigt svårt att se). Den andra är tagen från en park i Malmö, och sist men inte minst jag och Sanna i bilen med Satars vänner på väg till hans student. På kvällen blev det dessutom ett riktigt studentfirande då vi drog ut på Klubb F krogen i Malmö och festade i stort sett hela natten. Sjukt roligt!


Denna snyggingen köpte jag på marknaden här i Borås. Underbara collagetröja! Gift dig med mig, snälla!?

Just det ja! Jag har haft bredvidgång och börjat jobba som personlig assistent. Livet leker. Bilden ska föreställa min hemstad Borås, vilket den också gör lustigt nog. Höh

Förutom allt detta har jag såklart saknat bloggen och er. ♥ Känns kul att vara tillbaka, nu måste jag bara kunna planera min tid bättre. Har börjat med skolarbeten men tentor ska även göras i augusti. Men det här fixar jag! Bara jag ger mig fan på det. YOLO. Till hösten börjar jag sjunga i Gospel kör. LÄNGTAR :D

Hur står det till med er nuförtiden mina underbara bloggläsare? :)