Pink Blinking Music Note

Knasigaste drömmen på länge. Drömmar kan verkligen kännas verkliga. Det tog en stund innan jag förstod att det bara var en dröm och behövde inte tänka på att boka biljett. Hur knasigt?

 
I morse jag drömde något som jag aldrig drömt förut... Vaknade av att jag tydligen sökt till Idol 2014, fast enligt drömmen var inte tanken att jag skulle göra det. Men på något höger och vänster lyckades jag ändå hamna hos juryn. Trots att jag inte hade sjungit för "fejk" juryn innan. Som det kan gå. Jag gled in på ett bananskal med andra ord. Ingenting var inövat - körde bara olika toner, låga som höga. Haha! Tydligen imponerades Laila för hon gav mig en guldbiljett. Alexander har jag ingen aning om vart han var någonstans. Inte särskilt ledsen för det. Han är alldeles för utseendefixerad och kan vara väldigt dryg. Däremot kom Anders senare, för jag ville så gärna krama honom! Han känns ju som en "liten" nallebjörn. Rund, kramgo och gosig. Minns att min första tanke då Laila räckte fram guldbiljetten var hur jag skulle ha råd att åka till Stockholm. Fast självklart skulle jag dra dit. På ett eller annat sätt. Vilken chans liksom! Andra tanken var oron över att gå upp så sjukt tidigt eftersom man skulle vara på plats redan klockan sju. Vilket jag visste skulle kunna påverka min röst och prestation. Knasigaste drömmen på länge alltså. Drömmar kan verkligen kännas verkliga. Det tog en stund innan jag förstod att det bara var en dröm och behövde inte tänka på att boka biljett. Hur knasigt? Fast det var en rätt rolig dröm ändå.

Har ni någon knasig dröm ni kan berätta om? Vore väldigt kul och intressant att veta. :)

Berättar om en knasig dröm.





Hali hallå goa folks!

Jag är mitt uppe i tentaplugg. Har nämligen omtenta i Lek i morgon. Därav sitter jag med näsan i boken "Leka för att lära". Nu har jag dock en liten pluggpaus, så näsan är riktad åt mobilen. Ville bara kika in en liten snabbis och önska er en fin söndag samt tala om för er att jag senare kommer berätta om en knasig dröm. Stay tuned! Ta hand om er. ;) PÖSS

En riktigt bra lördag tillsammans med en fin vän!


Bild från min Instagram @verreperre. Kände att det var dags för två morgonselfies!

God kväll finisar!

Hur är läget med er i kväll? Hoppas allt är fint! Med mig står det bra till. Bara trött... gick upp klockan nio i morse. Kickade igång min lördag med frukost och vardagsbestyr! Innan Ida skulle komma hit. :) Så det har varit full rulle hela dagen, minsann.

Klockan två dök Ida upp som avtalat. Då började vi med maten som skulle ta sex timmar att göra, haha! Efter förberedelserna satte vi oss och spelade kort "Finns i sjön". Kändes väldigt nostalgiskt! Därefter kollade vi på "Grease" och "Draktränaren". Den sist nämnda hade jag inga höga förhoppningar kring, men det visade sig att det skulle motbevisas. Den var faktiskt riktigt bra! Bra handling och budskap.

Så småningom... mätta och belåtna efter maten... blev det ännu mera filmtittande... Filmen "Whatever Works". En annorlunda film, men helt klart på ett positivt sätt. Ett par goa skratt fick man titt som tätt! Underbart :D

Tog inga bilder. Kände inte för det. Så ni får helt enkelt leva utan bilderna som inte blev tagna. I think you'll survive! ;)

Jag har i alla fall haft en riktigt bra lördag tillsammans med en fin vän! Behövdes sannerligen, eftersom morgondagen i stort sett bara bjuder på tentaplugg *hoppar utav glädje*. Tänker därför tänka på refrängen nu och komma upp hyffsat tidigt i morgon. God natt goingar och sov så sött. ♡

Jag dör faktiskt lite. SNYGGHETSDÖDEN.




Linnet: Finns här / Sport-bh: Finns här / Träningsbyxor: Finns här / Skor: Slutsålda / Bag: Finns här

Det är sjukt hur roligt det kan vara att kolla på träningssaker och göra kollage inne hos Polovore!! Dock är inte min ekonomi den bästa just nu. När studiebidraget och mitt lån kommer är första prion att köpa ett par träningshandskar (eller ah, näst efter lunch på Raw Food nästa vecka). Har helt galet lätt att få blåsor på händerna när jag använder hantlar och går armgång. Jag måste tänka på mina stackars små händer. :o Btw, den här Nike-bag är sååå fruktansvärt snygg! Jag dör faktiskt lite. SNYGGHETSDÖDEN.

Vad tycker ni om detta träningskollage? Hiss eller Diss? Tell me!

Bilder som förmodligen många bloggare skulle spara i sitt arkiv. Publicerar hon offentligt.

The day has come... Medan jag sitter in the sofa och mölar i mig Tortilla Chips (nä, inte mölar... för då skulle det bli jäkligt smuligt på tangentbordet). Äter lite smått? Njaaa... det är inte heller något passande ord. Jaja, WHAT EVER. Spotify ligger även på i bakgrunden. Måste få härlig matro. Viktig information, fram med ert anteckningsblock. Nu... ska jag ju kora den lyckliga vinnaren av Veckans blogg! Spännande värre! Det blev ingen mindre (hehe, hon är ju faktiskt bara 1,61 cm) än VILMA. Och vet att hon inte kommer ta i alla upp för min lilla parantes, för bruden har humor! ;D Hon är verkligen störtskön!

Min motivering till varför just denna brud blev vinnaren... Kommer här:

 
Först och främst, nämnde i tävlingsreglerna att om man följer min blogg ökar vinstchansen. It was no joke, folks! Det är den första anledningen. Förutom det så sticker hennes blogg ut ifrån mängden, hon bjuder väldigt mycket på sig själv! Sådana bilder som förmodligen många bloggare endast skulle spara i sitt arkiv. Publicerar hon offentligt. I think she's awsome! :D Riktigt bra kvalite på sina bilder har hon dessutom. Tänkvärda texter "ploppar" även upp titt som tätt. Som ni nog redan har förstått gillar jag hennes blogg starkt! Ni borde själva bilda er en uppfattning. Besök hennes blogg HÄR eller klicka på bilden OVAN.

Ni som inte vann this time, häng inte läpp för det. Kommer dyka upp flera chanser! :)

KÄRLEK.

Jag är såå taggad. Har faktiskt saknat skolan.

Haha, så här roligt hade jag det under min hemtenta i Ekologi. Kreativitet och Paintkunskaper är bra att ha!
 
Kom nyss hem från en härlig morgonpromenad. Har avnjutit en god frukost (eller rättare sagt slängt i mig den, haha). Skulle egentligen blivit ett Crosscage pass på gymmet klockan tolv. Vaknade dessvärre upp med lite halsont - ringde och rådfrågade mamma om jag ändå kunde köra. Hon svarade direkt något liknande: "Jag hör att din hals inte är bra". "Nej, du ska inte köra". Klokt av henne och inser ju själv att det inte är smart att träna om man håller på att bli sjuk. Särskilt inte när skolan - ny kurs drar igång! Jag är såå taggad. Har faktiskt saknat skolan. Dock har jag inte varit helt sysslolös med skolarbeten under sommarlovet. Men ändå, det är något speciellt med skolstarten! :D
 
Just det ja! Under min promenad slog det mig att jag helt har glömt bort att kora vinnaren/vinnarna av Veckans blogg. Det får ni veta senare! Håll ett öga öppet vettja... ;)

"Vill gärna hålla Karius och Baktus långt borta"

Bjussar på en bild från huvudstaden, alltså inget mindre än fina Stockholm.
 
Nämen, god kväll finisar!

Hoppas att allt står bra till med er! Jag är trött, men annars är det fint. Tackar som frågar!

Den här torsdagen har verkligen varit fullspäckad. Började morgonen klockan 08:30 med att tvätta och sedan frukost på balkongen (nej, för en getingjävel skulle komma... vad annars?). Så det fick bli att äta inomhus. Kul på Jul!
 
Därefter borstade jag tänderna, såklart. Vill gärna hålla Karius och Baktus långt borta. Känner att det här är väääldigt viktig information för er att veta. Höh! Efter tandborstningen var det dags för tentapugg, tjohoo. Så småningom hade klockan tickat iväg till 10:00 och från den tiden har jag tentapluggat från och till. Under mina pauser har jag kollat mobilen och bläddrat i Femina. Har tagit tillvara på solen en hel del. Tycker om att plugga utomhus, det ger mig oftast bättre koncentration och energi! Frisk luft är bra har jag hört. Tentaplugget avslutade jag vid 17:09. Inte illa. Har fått pluggat i ett par timmar i dag. Känns riktigt bra!

För en stund sedan slängde jag mig på soffan. Hur underbart? Det som återstår av den här kvällen: kommer käka choklad och kolla på film. Ett riktigt bra avslut må jag säga!

Hoppas att ni har haft en bra torsdag! Ni får ha överseende med min kassa uppdatering. Jag är ju trots allt student. ;D Kramar i mängder!

Tills jag insåg att jag inte kommer kunna somna om det ska sjungas hela kvällen. Stängde därför igen käften.

God morgon allesammans!

Gårdagen spenderades ett par extra timmar liggandes i sängen, en stund på morgonen. Det var segare än segast att få upp kroppen ur min goa och härliga säng. Kroppen kändes alltför tung... Men slutligen vann jag över sängen. Bohjaaa! "Bohjaaa" betyder typ "yeeah" eller "wohoo" och det är mitt påhittade ord. Stolt. Haha, alltid!

Eftersom jag tog mig upp ur sängen... Åt jag frukost och därefter tog jag cykeln bort till skolan för att hämta en bok som hade kommit in på min reservation. Därefter tog jag cykeln till Borås Centrum och satte mig och ägnade mig åt tentaplugg i några timmar.

En selfie var ju bara tvungen att tas, för att visa att jag varit där. Höh. Utsikten är ändå rätt vacker här. Finns fördelar med Borås också.

Väl hemkommen... Efter mat i magen fick jag så småningom tummen ur och drog till gymmet! Blev ett riktigt gött pass. Ökade vikt på en del maskiner. Kände att jag hade blivit alldeles på tok för bekväm! Not okey.
Haha, i gårkväll la jag mig redan vid 10... hade extrem mensvärk och var trött. Somnade säkerligen inte dock efter flera minuter. Beslutade mig för att försöka "skrämma bort" värken genom att sjunga. Sanningen är: att då skulle jag bli mera avslappnad och kunde i alla fall några sekunder och kanske en minut tänka bort smärtan. Det funkade till en viss del, som sagt. Tills jag insåg att jag inte kommer kunna somna om det ska sjungas hela kvällen. Stängde därför igen käften och somnade efter många om och men.

Den här torsdagen står tvätta och tentaplugg på shemat! Min tvättkorg är snart överfull och har Lektenta nästa vecka. Just do it! Vi får se när vi höres igen. Då ska jag svara på era kommentarer. Puss och kram. ♡

Vi får nog suga på den karamellen.



Haha, känner ni också att det här citatet stämmer? Jag kan i alla fall relatera till detta - när jag bodde hemma hände det här jämt. Letade efter en sak, men tröttnade på att leta... Frågade mamma och hon började leta och hittade det jag sökte efter på bumsen! Varför är det så, tro?! Är mammor bättre på att leta..? Hmmm... Vi får nog suga på den karamellen.

Fast nu ska jag nana, så får spara karamellen till i morgon. ;) Natti natti, dröm sött! ♡

Tabata träning - "go träningsvärk"

Jag tror bannemej att jag har ett inbyggt alarm. Tänkte i går innan jag skulle sova och kom på mig med att ställa alarmet. "Nej, jag sover tills jag vaknar." "Det är inte ofta jag tillåter mig att göra det." Varför vaknar man halv 8 då? Det är rätt skevt faktiskt. Fast det kan vara för att jag brukar gå upp ungefär den tiden i vanliga fall. Probably.

http://3.bp.blogspot.com/-5OkQ0lpxYhQ/UPu19aSHOCI/AAAAAAAAGmo/57z2j2jOK7o/s1600/byggare-bob-barn-650.png
Bild lånad från Google.

Haha, nu har jag suttit och kollat på Byggare Bob som gick på TV, såg massa pedagogiska saker som jag aldrig har sett tidigare.
Där ser man. Ett bra budskap: "Var inte ledsen, vissa ideér funkar inte, medan andra gör det och det är så man kommer fram till en lösning."

                                                                                                                                                               

http://make-that-change.com/jpegz/tabata02.png
Bilder lånade från Google.

Det jag egentligen skulle ta upp i det här inlägget var hur Tabata träningen gick i lördags. So here we go! Om jag skulle säga att det var roligt vore det en lögn. Fy helvete vad jobbigt det var! Vi höll på i 45 minuter. Men det gick riktigt bra för att vara första gången! Det tyckte även instruktören. Jag kämpade verkligen. Nu har jag sådan "go träningsvärk" att jag inte kan böja mig eller sätta mig på röva utan att det känns så in i norden. #YOLO

Här kommer ett par ord från Nordic Wellnes hemsida:

Jag tror personligen på att göra träningen effektiv och specialiserad. Hellre att man tränar under kortare tid, men lägger desto större fokus på att utföra rörelserna med god kvalitet, träna på det man vill bli bra på samt att våga ta ut sig rejält! Kvalitet före kvantitet, helt enkelt.

Ett bra träningsprotokoll som är tidseffektivt, intensivt och kan varieras efter individens mål är tabataintervaller. Upplägget går ut på att man utför en övning med hög intensitet (men med god teknik) under 20 sekunder. Sedan vilar man 10 sekunder och upprepar detta. Metoden har visat sig vara väldigt effektiv för att förbättra konditionen, blodsockerkontrollen och en rad andra metabola faktorer.

Detta var i stort sett uppvärmningen:

20 sekunder Armhävningar

10 sekunder vila

20 sekunder Höga knän

10 sekunder vila
Källa


Ett kärt återseende så att säga.


Jacka och halsband - Second Hand / Leggins - Ullared / Kofta - Ingen aning

Idag är jag en riktig färgklick! Tycker om att blanda olika färger. Vilket jag kände för extra mycket just den här söndagen!

Just nu: Sitter och lyssnar på musik i väntan på Ida. Jag är väldigt förväntansfull och glad. Vi har inte setts under hela sommaren eftersom hon har varit i Stockholm hos sin fästman. Så det ska bli riktigt kul att se henne igen! Ett kärt återseende så att säga. :D

Vi hörs senare! Pussis ♡

Del 2: Fotopromenad en solig och vacker sommardag


Vacker omgivning med massor av grönska. Hur fint?

Jag tycker att det är sjukt roligt att fotografera blommor.

Det här kallar jag konst! Graffiti är coolt om man gör något utav det. Målningen liknar Frankenstein. Kan nog vara han, förmodligen ;)

"Don't worry be happy" Tra lala la... *nynnar melodin*

Rosa skor, håriga ben och näckroser är grejer det! Haha

Vilken otroligt vacker himmel mina ögon fick skåda... Makalöst.

Vatten har jag hört att man särskilt ska dricka varma sommardagar. Bäst att lyssna!

Här softade jag på livet, låg på en gräsplätt med fötterna i vädret och bara njöt till fullo. Hur underbart? Och ja, mina glasögon kan sätta extra knäck som solbrillor. Rätt coolt va? Dock vill jag säga att det kostar. Coolt men dyrt.
Helt seriöst... nu kommer ni troligen trilla av stolen eller vad ni än befinner er någonstans. Det här var min första glass ute. Hur galet? Den var fantastiskt god!! Livets goda stunder - glass. Jomen, visst! :)

Gillade ni dessa bilder? I så fall borde ni kika på min första del av denna fotopromenaden. Klicka HÄR.

Repris: Fattigdom, svält, sjukdomar och hemlösa - välkommen till Sydafrika


Tycker vi ska tänka oss för innan vi klagar på att vi inte kan köpa den där tröjan eller vad det nu skulle kunna vara.
Eller att vi kanske bor för litet. Det må väl så hända. Men det finns faktiskt de som inte har pengar och inte ens tak över huvudet. Det har i alla fall vi! De flesta i Sverige har även mat för dagen - sluta klaga på bambamaten när det finns de som inte ens får känna mättnadskänsla. Var glad för att du får lunch i skolan över huvud taget! Vi vill ha så mycket hela tiden och glömmer därför ofta bort det lilla vi har, som verkligen betyder någonting för oss. Vi i Sverige är så jävla bortskämda rent utsagt. Det är där det största problemet ligger, då uppstår även det själviska tänkandet. Antagligen för att vi har det så bra och då är det lättare att tänka på sig själv istället för att se till någon annans behov. (Påstår inte att jag är värsta ängeln, men jag har sett saker som har fått mig att tänka efter mer än jag gjort tidigare). Till exempel när jag var i Sydafrika med Burgårdens kör och åkte buss, såg vi ungdomar vid vägkanterna stå och sälja saker till billisterna de ville att vi skulle slänga ner mynt till dem. Har även sett med egna ögon barn med Hiv/Aids när vi besökte ett barnhem. Vill därför få er att tänka i andra banor. Många tänker säkert: "Jomen, så här kan man ju inte tänka, det finns ju alltid någon som har det sämre". Jo, självklart. Fast vad är det för tankesätt egentligen? Det tror klart som fan att man kan tänka så. Det gynnar både dig själv och samhället vi lever i. Vi borde bli bättre på att bry oss om våra medmänniskor. Varken du eller jag kan göra allt, men alla kan göra något. "When the world must come together as one".

En av Sydafrikas vanligaste sjukdomar är Hiv/Aids som ni alla kanske redan vet. Man beräknar att ca 20 % (enligt UNICEF) av Sydafrikas invånare mellan 0 och 49 år är HIV-smittade. Totalt finns det ca 5 miljoner HIV-smittade, vilka utgör ca 11% av Sydafrikas 43 miljoner invånare. Som ett resultat av apartheidpolitiken är majoriteten av svarta och färgade fattiga samt lågutbildade. De är också de som drabbats hårdast av HIV/Aids.

Många människor saknar kunskap om HIV/Aids. Man vet inte hur man skyddar sig. Kvinnorna har inte heller rätt att säga nej till sex, ännu mindre kräva kondom. Då är det svårt att undvika Hiv-smitta. Många gånger är det svårt att berätta om sin Hiv-smitta eftersom det är skamligt, det anses som ett brott - du kan förlora ditt arbete. En kvinna kan bli utslängd från hemmet av sin make.
Ett annat stort problem är alla barn som blir föräldralösa. Ibland talar man om att en hel generation människor har försvunnit. Barn får – om de har tur – bo hos sina mor- eller farföräldrar eller snälla släktingar. Har de otur får de bo på gatan. Många barn är själva HIV-smittade, antingen sedan tiden i mammas mage eller genom sexuellt umgänge.
VAD HÄNDER NU? – Hur arbetar man i Sydafrika för att hindra spridningen av HIV/AIDS?
I Sydafrika finns många olika organisationer och stiftelser som arbetar för att bromsa spridningen av HIV och för att hjälpa redan smittade. För att stoppa spridningen försöker man utbilda. Man berättar hur HIV smittar och hur man kan skydda sig. Utdelning av kondomer är också vanligt men skulle behövas i större utsträckning.

Sjukvården i Sydafrika är i liten utsträckning statligt finansierad. Det är människor som själva kan betala som får vård och mediciner. Visst vill man förhindra spridning av HIV och ingen borde behöva drabbas av en så grym och definitiv sjukdom. Ändå är det främst fattiga människor i Sydafrika som behöver hjälp, de utgör de värst drabbade och har också sämst möjligheter att själva göra något åt sin situation.
Källa

Förstår ni nu vad jag pratar om? Tänk er för, det finns människor som har det mycket sämre!

Tabata för hela slanten!

Min frukost: Mild youghurt naturell, blåbär och lite sötningsmedel. Till det en kesomacka! Mums filibaba!

Hejsan svejsan på er allesammans!

Jag lyckades somna om i natt, vilket var himla skönt och vaknade sedan när alarmet ringde vid sju. Nu sitter jag och bloggar lite i stress eftersom jag ska iväg på Tabata som börjar 09:30 och ska hinna med en buss. Har aldrig kört passet tidigare så det ska bli riktigt spännande och roligt, förhoppningsvis! Träningsväskan är i alla fall packad, nu är det dags att kila!

Önskar er en fortsatt fin lördag! Vi hörs snart igen fina ni. :)

Jag är ju som ni säkert har förstått en färgglad person.


we♡it / Kollage gjort av mig

Jag har börjat lägga mig tidigt om kvällarna... Eller i alla fall innan tolvslaget. Vilket inte var något undantag i går. Dock är det här andra gången jag vaknar nu. Vad händer? Jag brukar ju oftast få sova tills det är morgon. Men aja, haha... passade på att leta inspiration till er. Jag är helt besatt av att använda Weheartit.

Första bilden: Sjukt snyggt och stilfullt i svart, samt pricken över ie:t att en tjusig hatt och läppstift bärs upp!

Andra bilden: Fränt och fint med instoppat linne till ett par ljusa jeansshorts. Associarerna (stavning?) gör verkligen hela outfiten. Enkelt men ändå väldigt fräscht och snyggt! Stickad tröja funkar dessutom till allt. Like this a lot!

Tredje bilden: Jag är ju som ni säkert har förstått en färgglad person. Älskar att klä mig i färg! Förvånar er nog därför inte om varför just den här outfiten föll mig i smak lite extra. Först och främst... kjolen är såå snygg och likaså tröjan. Gaah! Kavaj har jag även alltid gillat och hatt tycker jag om (har dock ingen egen). Däremot handskarna skulle nog jag själv hoppat över. Läppstiftet i rött gör dock susen!

Näää, vad sägs som att försöka somna om? Jo tack. Låter som en bra idé! Hoppas jag somnar och får sova tills sju. God natt med er och sussa så gott. ♡

Älskade, vackra och underbara Göteborg.


Bilden är tagen vid Lejontrappan i Göteborg. När jag och Sanna käkade glass och sjöng.

Alltså... älskade, vackra och underbara Göteborg. Finner knappt några ord... Jag ÄLSKAR verkligen den här staden. Det brukar ofta sägas att det är goa och glada gubbar (och gummor givetvis, fast det nämns inte) i Götet. Vilket jag kan hålla med om! Visst alla människor har olika personligheter - är inte trevliga. Bortsett från det så gillar jag staden skarpt. Har alltid gjort och kommer nog alltid att göra. Det komiska är dock att jag i hela mitt liv (20 år) bott UTANFÖR Göteborg. Men i framtiden kanske jag kan ses som en äkta Göteborgare som bor INNANFÖR smeten. Den som lever får se!

Har ni någon stad som ni håller kär extra mycket? :) Let me know!

Bara till att sätta igång och vara kreativ nu rå!


Mitt tygfodral har hängt med mig i många år... Sydde nämligen det då jag gick i grundskolan. Så ja, det har slitits med hälsan som man brukar säga! Tycker att det är sjukt mysigt och gulligt.

I skrivande stund sitter jag alltså ute på balkongen. Musik spelas i lurarna och mitt skissblock väntar med stor förväntan på att pennorna ska röra vid pappret. Bara till att sätta igång och vara kreativ nu rå!

Vi hörs senare! Kram

Tiny puffs of glitter, that sound like a unicorn's laughter.


Detta citat är sååå awsome! Love it.

Efter svett och tårar (haha nej, inte tårar, men en hel del svett).

God kväll på er goingar!

Kom hem för ett par timmar sedan från gymmet, har hunnit laga mat och slänga mig i soffan - käka maten. Yammi! Alltså, mat... Det är något speciellt. Kan inte riktigt sätta fingret på det. Gillar det väldigt starkt i alla fall! Undrar vem som egentligen har uppfunnit mat? En smart jävel. Haha, aja. Borde inte fundera över detta i just det här inlägget. Kvällens träning ska ju vara i fokus, mina vänner!

Men först... maten efter träningen...

Det behöver inte alltid vara något märkvärdigt... stekte köttfärs och slängde på lite grönsaker samt en klick gräddfil. Wooila!

Nu återgår vi till träningen... Yes sir!

Untitled
Untitledhttp://mehrlieben.blogspot.de/ | via Tumblr
Bjussar på go träningsinspiration från weheartit!


Startade gympasset på crosstrainern i 15 minuter med ett intervallprogram. Fy galet vad jobbigt det var! Trodde jag skulle avlida. Tur att Queen - The Show Must Go On befann sig i min Spotifylista
"TRAIN FOR YOUR LIFE".
Vem har lagt in den låten tro? Måste vara en mycket förståndig person. ;) Annars vet jag ärligt talat inte om jag hade klarat mig igenom det. Det hade i alla fall varit ännu trögare. Efter svett och tårar (haha nej, inte tårar men en hel del svett). Tog jag mina 4kg:s hantlar och gick bort till bänkpressen och gjorde min vanliga bicepsövning. Börjar orka mera nu, vilket är riktigt roligt! Nästa gång ska jag öka från 10x3 repetioner till 10x4 bara för att utmana kroppen lite extra! Så småningom blir det även att öka vikt. Well well, därefter såg jag till att min mage fick jobba. Jag tror inte alltid att det kan vara jätteintressant för er att läsa om hela mitt gympass. Någonting som jag i alla fall har dragit igång är att kämpa och få tjocka rep i gungning. Kan tänka mig att många underskattar denna övning. Don't do that. "Jamen, hallå det är ju bara rep?" Yes, det stämmer. Repen är dock helt sinnesjukt jobbiga om man verkligen tar i för kung och fosterland! Mitt pass landade på en timme. Inte illa pinkat och det kändes sannerligen i armarna, haha! Otroligt konstigt... Förstår inte hur det kan komma sig? Thihi.

Psssst... jag korar vinnaren/vinnarna av Veckans blogg på söndag. Så passa på att anmäla er! Det gör ni lättast HÄR. :)

Tackar gudarna för storkok!

weheartit / Kollage gjort av mig

Jag bjussar på lite härlig höstinspiration den här torsdagen! Sådant som detta ovan inspireras i alla fall jag utav. Långkjol är otroligt fint samt tycker mera och mera om svarta outfits. Kan bli riktigt stilfullt! Dock skulle jag själv ALDRIG kunna gå runt i svart dag ut och dag in. Det är inte Veronica. Men snyggt är det!

I går hade jag förresten omtenta i Matematik. Det gick väl sådär. Men håller både mina tummar och tår för att jag lyckas! Vill bara bli av med den nu. Var liksom 5:e tillfället om jag inte är helt ute och cyklar? Maybe I am. I morse började jag plugga på en annan omtenta, Lek. Har även hunnit slänga in 3 maskiner tvätt. Och nu tänker jag röra mig mot kylen och käka lunch - chiliconcarne som blev över då Jasse stannade på middag. Tackar gudarna för storkok! Efter att jag är mätt och belåten blir det tentaplugg. Jippi! Hipp hipp hurra, vad jag är lycklig!

Vi hörs troligtvis senare! Ta hand om er tills dess finisar!

TRUE WORDS.





Roligare att fotografera ute, när min kamera är pimpad this gorgeous! ♥

Synd att jag inte tänkte på att jag inte kan fotografera med kameran om jag sätter på remmen, haha! Aja, det blev i alla fall någorlunda bilder.

Hihi, nu har jag avslöjat vad som gömde sig i mitt paket från Pixelbutiken. Det var en snygg kamerarem som jag vann hos min favoritbloggerska, Ida. Här hittar ni hennes fina och grymma blogg. Så himla roligt att JUST jag vann! :D Nu kommer det bli mycket roligare att fotografera ute, när min kamera är pimpad this gorgeous!

Paket i brevlådan




Är ni nyfikna på vad detta paket kan innehålla? Jag med höll jag på att säga. Och det stämmer faktiskt också, för försökte nämligen fjäska mig till det som jag verkligen ville ha! Återstår att se om jag lyckades.

Just nu: Har precis kommit hem från en omtenta och nu ska jag ta cykeln och kolla Idas post.

Vi hörs senare sötnosar! Då får ni veta vad som gömde sig i mitt paket. Det är olidligt spännande... Stay tuned vettja! ;)

"So I can kiss you any time I want"



Den här repliken är min absoluta favorit från min favoritfilm Sweet Home Alabama. Hur gulligt är det inte att säga: "So I can kiss you any time I want" när man är en såpass liten pojk. Det är så gulligt att jag smäller av. Fast jag vet självfallet att det är en film och det händer nog endast där. Skulle jag tro!

Vilken är eran favoritfilm? :) Tell me!

Senare i kväll kommer jag att svara på alla era kommentarer. Har halkat efter lite med det. Pussis och kramis! ♡

Hon ligger mig varmt om hjärtat. Kärlek med andra ord.


Bild från min Instagram @verreperre

Djur kan man också hålla kärt. Familjens lamm vid namn Strimman har jag fallit för extra mycket! Hon ligger mig varmt om hjärtat. Kärlek med andra ord. Kanske inte så konstigt med tanke på att hon är Svartabääs dotter. Sådan mor, sådan dotter brukar det ju sägas. Strimman är inte bara ett djur, utan även en vän man kan luta sin axel mot. :)


Tisdagsinspiration





we♡it / Redigering gjort av mig

Sjukt underbart när barn använder sin fantasi.



Haha, jag lider verkligen med denna mamman och alla ni andra mammor. Men tycker samtidigt det är så sjukt underbart när barn använder sin fantasi. Minns själv att man har lekt sådana här lekar. Det räcker att bara gå till sig själv - hur man har varit. Wonderful. Barndomsminnen!

Tog träningen till en högre nivå! Hur grymt och underbart?

God morgon på er, goingar!

Hoppas att ni har sovit gott? Jag har i alla fall slumrat alldeles utmärkt ända fram till halv 9 och är nu rätt pigg liggandes här i sängen, hör när min bästa vän Sanna fortfarande sover. Haha, jag är alltid vaken före henne! ^.^

Låt oss komma till sak. Eftersom jag har tagit in träning mera och mera i vardagen. Vill jag gärna visa er det och förhoppningsvis inspirera till att leva ett hälsosammare liv. So here we go!




Körde ett riktigt gött gympass vid halv 10 i fredags. Började först med Cardio Teater på 15 minuter (ökade 5 minuter) för att utmana mig själv. Därefter blev det 3×10 repetitioner med 4 kg:s hantlar i en bra bicepsövning (länkar inom kort, annars påminn mig). Så småningom drog jag igång med maskinerna. Då blev det fokus på mage och rygg. Efter det hittade jag de "tunga" repen som man skulle sätta i gungning, de var dock väldigt mesiga här i jämfört med mitt gym. Men ändå jobbigt. Slutligen studsade jag medicinboll och även tröttade ut mig på att springa upp och ner för en sådan som ni ser ovan på några bilder. Den blå gråa saken. Har inte den blekaste aning om vad det heter?! Help!
Nåväl, svettig och go landade passet på en timme. Bästa på länge! Kände att jag verkligen tog träningen till en högre nivå! :D Hur grymt och underbart?

Kvalitetstid med mamsen. Det gillas starkt! ♡




Det var väldans vad bortskämd man blir nu när jag är hemma. Ytterligare kvalitetstid spenderades med mamsen i går tillsammans med Thaibuffe. Det gillas starkt! ♡ Dessutom efter ett riktigt gött men svettigt morgonpass på gymmet! Hur gött? Svar: Sjukt gött.

Jag blev värsta ruinerad...





Byxor: London / Halsband: Vann i en bokjury / Blus: Fått av Emma / Skor: Fått av Ida

Eftersom jag har flyttat hemifrån, blir kvalitetstid med min mor alltmera sällsynt. Därför uppskattades gårdagen tillsammans med henne på IKEA extra mycket. Då gick jag klädd som ovan. En rätt stor blus i samband med ett par slappa, bekväma och snygga byxor. Pricken över i:et ett guldigt halsband som ett förstoringsglas smyckat med en delfin på och slutligen fräscha gråa skor! :)

Innan vår shoppingrunda talade magarna om för oss att det var dags för lunch... Mamma ville bjussa. ;) Ibland är det bra att ha med sin mamma, höhö!

Jag beställde en Fläsksnitzel och varma grönsaker, sallad och en krokanttårta. Hur gott som helst!

Mätta och belåtna kunde vi nu klampa in bland alla stuff som finns att glo på...

Så småningom passerade vi utgången... Jag blev värsta ruinerad... Haha nejdå. Kom ut med ett doftljus, servetter och dörröppnare till mitt skåp. Snacka om att bli fattig som en kyrkråtta. Jomen visst!

I want to be your favorite hello, and your hardest goodbye.


weheartit / Redigering gjort av mig


En period då jag ville...



Hur mysigt är det inte att lyssna på Disneylåtar? De är ju ofta så härliga, mysiga och bra. Jag blir aldrig för stor för att lyssna på Disneylåtar. Haha, jag hade en period i mina yngre dagar då jag ville att vi hemma skulle slänga in alla Disneyfilmer i en garderob, för att jag tyckte att det var genant att ta hem vänner. Men det gick över så småningom. Tur det. :) Hur är det med er, gillar ni att lyssna på Disneylåtar och även se Disneyfilmer?

Hålla mig isolerad resten av mitt liv. Sounds like a good plan?

Hej på er allesammans!

Så här ser min tisdagsmorgon ut hittills:




Stannade över natten hos Emma och Jasse när vi hade umgåtts efter Kypesjön. Myspys!

Var förbi biblioteket i går och lånade två modetidningar, innan jag tog cykeln till Kypesjön för att tentaplugga med Jasse. Det blev dock inte som vi hade tänkt oss... Jag hann knappt sätta ner röva förrän en getingjävel skulle irritera mig. Då sprang jag ett varv runt min handduk (som jag alltid gör när getingar kommer). Placerar mig stressad på handduken efter mitt varv. Känner någonting vid armhålan, reflexmässigt försöker jag få bort det vad det än kan vara. Då lyckas jag ta ner armen och en getingjävel råkar klämmas - sticker mig. Fy satan vad ont det gjorde och sved något djävulskt. Ingen skön känsla med andra ord. Som tur var fanns det en kiosk i närheten. Traskade dit med bestämda steg för att fråga hur man bäst botar getingstick. Haha, alla gubbar som satt där ville hjälpa mig. Så himla gulliga!! Men det var endast kioskgubben som kunde hjälpa mig med ett starkt medel. Det gjorde inte det minsta ont att hålla en pad vid sticket. Eller?


Vi fick trots mitt getingstick ägnat oss åt tentaplugg. Fast i det här fallet inomhus. Ville helst inte sätta min fot utanför, igen. Aldrig mera rättare sagt. Pratade om att jag skulle hålla mig isolerad resten av mitt liv. Sounds like a good plan?


Gosigaste vovven ever! Fick en myskompis vid mina fötter i soffan igårkväll då vi kollade på film. Hur mysigt?

Jag dör lite inombords.

- Varför går du och knäpper med fingrarna?
- Det håller tigrarna borta!.
- Men här finns det ju inga tigrar.
- Nä, där ser du....

Adam och Eva:
- Adam, älskar du mig?
- Javisst, vem annars?

Putte visar sitt nya hem för några av sina vänner.
- Jag har inrett det helt efter eget huvud.
- Ja, det verkar lite tomt.

Snigelmamman:
- Pass på nu barn, ni får inte gå över vägen nu för det kommer en buss om fyra timmar.

Alltså, dessa roliga korta historier. Hur underbara? Jag dör lite inombords. Favoriten är helt klart den allra sista. Haha, klockren! Har ni funnit någon favorit? :D

God morgon på er alla morgontrötta och pigga!

En gammal bild från när jag och Sanna var i Skåne, vi roade oss i stort sett hela den sommaren! Det var fantastiskt kul. Hann vara i Skåne tre gånger. Sedan skulle allvaret börja... Flyttade hemifrån och blev högskolestudent.

Haha, god morgon på er alla morgontrötta och pigga!

Vaknade för en stund sedan och kände mig rätt pigg. Kände därför mig alldeles för rastlös att somna om. Klev därför i stället upp, sitter nu och lyssnar på go musik. Snart ska jag göra havregrynsgröt och sedan blir det en sväng till gymmet, innan jag framåt förmiddagen ska möta upp pappa vid bussen för att därefter bege oss till Borås Djurpark. Så himla kul! Såklart, får min kära kamera följa med mig på detta äventyr! ;)

Vi hörs förmodligen senare! Puss och kram.

Ett stjärnskott: Joakim Gissberg

Du tror att man kan fly till ett paradis
där solen alltid skiner och det e bara fint


                                                                          

Det är som att jag lever på två olika plan
som om jag vuxit upp som två olika barn



                                                                             

Ta vara på det du har för ingenting kommer tillbaks
Klockan ringer men vi drar och ser vart dagen tar oss
Vi lever
Ja baby vi lever



Alltså, den här låten "Aldrig nöjd" - Joakim Gissberg, som jag upptäckte i dag. Är ju sååå bra! Har lyssnat på den ett x antal gånger redan. En väldigt tänkvärd text och hur go rytm som helst. Min kropp börjar gunga från sida till sida... så fort låten drar igång. Han har även andra bra låtar, hans texter är djupa. Sådant gillar jag! Har fastnat för "Hur fort det kan ändras" och"Så vi lever". Tycker att hans röst är sjukt mysig. Ett stjärnskott: Joakim Gissberg. Gissa om jag vill att han ska vara kvar i musikbranschen?

Valpmys. Hur underbart?



Hunden är människans bästa vän. Så sjukt segt att jag ska vara allergisk mot denna sötnos. Tar dock tabletter varje gång om jag vet att jag ska träffa honom. Men ändå. Borde egentligen INTE gosa med Mellker så nära in på mig. Förmodligen kan det förvärra min allergi. Fast jag kan VERKLIGEN inte låta bli... Han är ju bara FÖR gosig! Som ni kan se i videon busar vi en aning... Valpmys med andra ord! :) ♥ Hur underbart?

Del 1: Fotopromenad en solig och vacker sommardag



Minns att jag vaknade upp till en solig och vacker sommardag. Funderade på hur jag skulle spendera dagen. Kände för att ta cykeln in till stan och gå en liten fotopromenad här i Borås. Här ovan har ni resultatet! Finns dock flera bilder att visa, men det tar ändå sin tid att redigera och tycker att fokuset på bilder ofta försvinner om man har för många bilder på en gång. Nåväl, nu fick ni i alla fall ett smakprov. :) 

Tycker ni om bilderna? Någon ni kanske fastnade för lite extra mycket? Tell me! 

Natthumor






we♡it


Solen strålar verkligen den här fredagen. Någonting som dock inte strålar är Veronicas humör.


ORGINALBILDEN

RESULTATET

I brist på annat under min pluggpaus... Har jag redigerat en bild med en superbra fotoapp som heter Snapseed. Bilden är tagen från min balkong. Hur grymt? Solen strålar verkligen den här fredagen. Någonting som dock inte strålar är Veronicas humör. Hon känner sig allmänt trött...

Tydlig handling, bra karaktärer och spännande.



I en avlägsen och dystopisk framtid är samhället indelat i fem falanger där var och en representerar olika förmågor. Som tonåring är man tvungen att bestämma sig för om man vill stanna i sin falang eller byta till en annan. Vad man än väljer, så väljer man för resten av sitt liv. En tonårstjej som just ställs inför detta valet är Beatrice Prior. Hon bär på hemligheten att hon är en avvikande, vilket innebär att hon inte passar in i någon enskild falang. Om någon visste skulle det innebära en säker död, men samtidigt inser hon att hon kan förändra världen hon lever i och rädda de människor hon älskar.
Källa

Jag hade vääldigt höga förväntningar på filmen Divergent, som har satts under kategorin "äventyr". Visade sig att jag inte skulle bli besviken. Den var verkligen skitbra! Tydlig handling, bra karaktärer och spännande. Jag tycker om när killarna först är douchebags mot tjejerna, för att sedan blir hur fina som helst på grund av förälskelse. Det är så förutsägbart, men ändå så romantiskt gulligt!

Har ni sett filmen? I så fall vad tyckte ni?

There's a reason after all. All the things that I have done.

weheartit / Kollage gjort av mig

Vi satte tjocka rep i gungning. Sanslöst jobbigt. Både styrkan och konditionen ökar.

Fitspiration | via TumblrTrue🙌
weheartit
 
Hej på er!

Bjussar på lite härlig träningsmotivation en sådan här gråmulen torsdag. Hur underbart?
Gårdagens kväll spenderades på gymmet med min vapendragare, Cecilia. Det var hur gött som helst att vara tillbaka! Få känna musklerna jobba. Det var ett tag sedan jag just gymmade. Har utfört annan sorts träning, så legat på latsidan har jag minsann inte gjort. :) Körde på hinderbanan vid Kransmossen två gånger förra veckan. Vilket resulterade i massor av blåmärken. Särskilt ett vid låret, som är större än en pingisboll. No joke!
 
Nåväl, tänkte berätta om hur gårdagens pass gick för oss. Vi startade strax efter 19:00 och satte oss då på varsin crosstrainer för att kicka igång 10 minuters uppvärmning. Svettiga och nöjda, tog vi oss vidare mot en skivstång som väger 15 kg (har jag för mig i alla fall?). Det är den som är allra jobbigast av allt på hela gymmet. Men "What doesn't kill you makes you stronger". Väl efter det tyckte vi att magen skulle få kämpa! Det blev dock mest fokus på biceps. Så småningom kastade vi en medicinboll i golvet till varandra, samtidigt som vi böjde oss rätt djupt (dock glömde jag ofta av att göra det, haha... då blev Cecilia lite småsur på mig). Jag förstår henne. Träning är träning, liksom. Efter det tog vi in boxning. Så sjukt roligt!! Därefter satte vi tjocka rep i gungning. Sanslöst jobbigt. Både styrkan och konditionen ökar.
Om jag inte är HELT ute och cyklar, landade det här goa passet på 1 timme och 30 minuter. Minns inte riktigt när vi slutade. Tack, för ett grymt pass min vapendragare! :D

Två stilar i en och samma outfit.

Snapback: Borås marknad / Linne: Myrorna / Kjol: Beyond Retro / Örhängen: Glitter och Ur&Pen

Dagens outfit ovan. Tycker om att blanda stilar. Och kände verkligen för att göra det i dag. Därför kör jag den här onsdagen på en väldigt söt blommig -somrig kjol tillsammans med en riktigt cool OBEY snapback (bak och fram) och ett "Rock me" linne. Hur awsome? Nu är jag redo för att dra till affären. Min kyl är nästan helt tom och ogillar starkt en tom kyl. Så dags att göra slag i saken. ;)

Vi hörs troligen senare, goingar! Ha en fortsatt fin onsdag! Pussis och kramis. ♡

Meningen med livet...

weheartit / Redigering gjort av mig

Soffläge



Soffläge... Men nu ska jag ta tag i disken! Tjohoo, it's my lucky day. 👍👏

Denna tisdag blir nog rätt lugn. Känner mig lite lagom slö, jo minsann. Får se vad som händer. Hur står det till med er i dag? Hoppas att ni mår bra!


Skärpet till shortsen ger en extra superfräsch känsla.


we♡it

Woow, vilka läckra outfits! Love it. Den första är helt i min smak. Snapback, leggins och solbrillor. Riktigt stilfullt! Den andra gillar jag också, helt klart. Speciellt kavajen. Glitter är himla snyggt, men skärpet till shortsen ger en extra superfräsch känsla. Båda dessa outfits är nice så det smäller om det! Vad tycker ni om dessa?

Vi beslutade oss för att gå på säkra kort.

I lördags tog jag cykeln bort till Emma och Jasse (fast Emma var bara hemma). Det blev mycket pratande, men även promenad och lek med goseponken Mellker och matlagning samt Frozen Youghurt samtidigt som vi tittade på The Other Woman. Popcorn dök även upp på shemat till kvällens ära. Skulle egentligen cyklat hem efter filmen, men var alldeles för trött och det ösregnade plus det var värsta åskovädret så stannade över natten. Mys!

Så här såg vår lördag ut i bilder:


En vacker solnedgång under promenaden.

Både Emma och jag busade rejält med Mellker ute på en fotbollsplan. Det tyckte han om, självfallet! Full av bus. Liksom vi. Tänkter bjussa på en video så småningom!


Väl tillbaka efter promenaden - allt busande gjorde en hungrig och då var det dags för middag. Kyckling-och bacongryta stod på menyn. Hur gott? Svar: jättegott.

Helgens beslutångest... Vilken ska vi välja? Kokos, choklad eller mango. That's the question.


Utanför Emma och Jasses lägenhet... Två små söta kaniner.


Efter många om och men, beslutade vi oss för att gå på säkra kort. Både jag och Emma älskar nämligen mörkchoklad. Så ja, det blev Choklad Frozen Youghurt och den var helt fantastiskt gooood!! Vi ville ALDRIG att den skulle ta slut. Men vi vet båda att ingenting varar för evigt. Tyvärr.

Eftersom vår choklad tog slut... *buhuuu*. Fick vi ju hitta någonting annat att äta! Popcorn slår aldrig fel. Eller vad säger ni? Man kan ju låtsas att man är på bio... ;)

Det blev frukost morgonen därpå tillsammans med Emma. Hur mysigt? Dock var vi båda inte alltför pigga, men himla trevligt var det i alla fall. Därefter blev det hemfärd för att packa väskan och dra till gymmet och köra Zumba! Riktigt roligt att ha bokat pass igen. Har inte blivit så på sistone. Måste komma igång med det känner jag!

Har haft en helt fantastisk helg! Den bästa på länge. :D Hur grymt? Haha, jag och mina "hur" heela tiden. Höh. Nåväl, hoppas att ni också har haft en fin helg! Pussis. ♡

Beautiful like a rainbow


weheartit / Redigerad av mig


En mysig låt!




What makes you so beautiful, is you don't know how beautiful you are to me
You're not trying to be perfect
Nobody's perfect, but you are, to me

Då kan till och med jag sitta still.




Snygg solbränna man har... Hahah. Det ska väl synas att man har solat? ;)

God morgon på er, gullegrisar!

Haha, har typ precis vaknat. Kom inte hem förrän typ halv 4 i natt. Det var ju utgång på Harrys i går med Michaela. Vilken sjukt jävla rolig kväll vi hade! Jag dansade inte lika mycket som jag brukar när jag är ute. Satt mest och snackade med gött folk! I vanliga fall brukar jag bli extreemt rastlös efter ett tag om jag bara sitter. Men det var väldigt intressanta ämnen jag och en kille diskuterade. Tummen upp! Då kan till och med jag sitta still. Fast drog med mig killen på dansgolvet (eller artig som jag är så frågade jag, givetvis) för att det var en go låt - Du är så yeah yeah wow wow. Efter det spelades massa gamla goingar... Gå och fiska, Living on a prayer och en del andra som man kunde innan krogen stängde. Så fantastiskt roligt! Och ja, jag var nästan helt nykter. Behöver inte vara full för att ha roligt och kunna dansa!!

Hur var er fredagskväll? Vad hade ni för er? :)

Utgång på Harrys




Äntligen blev det utgång på Harrys. Som jag HAR längtat! Är ute med Michaela men just nu är hon inte här. Så då passar jag på att blogga en sväng. ;)

Önskar er en finfin fredagskväll! Känner på mig att min kommer bli grym! Pussis på er. ♡