Pink Blinking Music Note

Har banne mig snöat in mig på rosa.




Om det är en färg som jag har snöat in mig på extra mycket, så är det banne mig rosa. Då jag var yngre var det gult som gällde. Nu är det i stället rosa. Pink is fab! Haha, fast jag kan självklart gå klädd i andra färger och även köpa andra saker. Behöver nödvändigtvis inte bara köpa rosa saker. Fast det lockar mig dock mera. Det kan jag inte sticka under stolen med! ;) Men erkänn att soffan är ljuvlig?! Musikcitatet kommer hack i häl, om inte på delad första plats. Just för att musik är världs bäääst! Vad vore världen i all sin glans om inte musik fanns? ♥

Vad tycker ni om kollaget? Hiss/Diss?

En bra inställning ger hopp! #nevergiveup

 
Hej på er fina människor!

Trots att jag vaknade upp med mensvärk i morse, har dagen varit bra. Har fått gjort en hel del saker. Först åkte jag till Welands Fastigheter och visade upp mitt Mecenat, så att de vet att jag fortfarande studerar. Bor nämligen i studentlägenhet om ni inte kunde lista ut det utan min hjälp. ;) Därefter drog jag till skolan och åt lunch, läste och så småningom var det handledning för min studiegrupp i gestaltning. Vi fick tips och ideér! Användbart i vårt arbete.

Innan jag cyklade hem, fördes tankarna tillbaka till vad som hände förra veckan. Då jag var irriterad och vad som gjorde att jag kände så. Det är särskilt en sak som tynger mig extra mycket, i mitt liv. Ingenting jag tänker berätta ingående. Jobbigt känns det i alla fall... Fast får hålla hoppet uppe, trots motgångar. Det är den inställningen som har gjort att jag är där jag är idag! #nevergiveup
Om en stund kan jag koppla av, blir att cykla till kören snaaaart! Längtar verkligen!! Musik får mig verkligen att glömma allt för ett tag. Musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik. :)

If you have an ugly heart, you're ugly.


weheartit


Många minnen till Abbas klassiker



Åååh, vilka minnen jag har till Abbas klassiker "Mamma Mia", alltså. Denna sjöng jag i grundskolan. Tror att det var mitt sista framträdande just där. Kommer ihåg hur roligt jag hade när jag sjöng och kan till och med minnas vad jag hade på mig... En röd klänning med vita prickar och barfota (ifall jag inte är helt ute och cyklar?) GOOD TIMES, GOOOD TIMES!

Helt sanslöst dåliga ursäkter!!

Har du någon gång "försovit dig"? När alarmet ringer och du bara känner för att dra täcket över huvudet. Dessa personer tog detta till handling...


Bildkälla

Hur får man egentligen en bra blogg?

 
Jag tänker tipsa er om vägen till en bra blogg! HERE WE GO.

1. Jag tycker att en tydlig design och header är viktig. Det är ju det första intrycket man får.
 
2. Bilder är verkligen A och O. Gärna kvalitetsbilder, det är inte kul att klicka in på en blogg och det endast vimlar av oredigerade mobilbilder. Det blir inte samma känsla och effekt. Att fotografera med systemkamera är ett stort plus! Fast vet mycket väl att inte alla är så fotointresserade att man invisterar i en sådan dyr kamera. Dock höjer det din blogg!

3. Det är viktigt att tänka på vad man vill förmedla i just sitt inlägg. Hur vill jag att läsarna ska reagera? Vad vill jag komma med detta? Tycker att det ska finnas en tanke bakom inlägget, helt enkelt. Dock tycker jag personligen om att blanda lite smått och gott, i fall jag känner för att skriva om flera olika saker. Då gör jag det!

4. Aktiv uppdatering vet ju alla bloggare vid det här laget ökar chansen till att få en stor blogg. Däremot är det inte alltid man har tid att till exempel blogga tre gånger per dag (vilket jag oftast inte har). Jag har ett litet knep till er. Det kan räcka att du lägger in ett inspirations- och citatinlägg och sedan avslutar dagen med ett genomtänkt inlägg. Eller varför inte knåpa ihop ett par inlägg när du har tid - då kan detta läggas upp när tiden inte finns. Hur smart som helst ju!

KOM IHÅG! Det här är MINA personliga åsikter. Vad jag tror är vägen till en bra blogg! Ni får jättegärna kommentera och berätta - ge tips på hur NI tror att man får en bra blogg. Vore kul att höra era tankar kring detta. :) ♥

Det här var bara ett axplock av bloggtips. Finns tusen andra saker.

Hoppas att ni gillade vad ni läste! Jag har trots allt en del erfarenhet, eftersom jag bloggat i tre år.

Kurra ihop sig i en filt och tofflor, tillsammans med tända ljus i sin tillvaro. ♥


weheartit / Kollage gjort av mig

Bild ett: Tyckte att bilden var riktigt cool! Dessutom har jag varit i England. Det gör det bara ännu coolare.

Bild två: Om det är någonting jag gillar. Så är det detaljer... klockor, armband, ringar och halsband. You name it. Just HÄR var klockan väldigt detaljfull!

Bild tre: Det finns nog ingenting mysigare än att kurra ihop sig i en filt och tofflor, tillsammans med tända ljus i sin tillvaro. ♥ Supermysigt verkligen!!

Del 2: Fotografering vid Kransmossen


Ännu ett par bilder från min och Cecilias fotografering vid Kransmossen. Vill passa på att tacka för alla era fina kommentarer jag fick i den första delen. Ni är så himla gulliga och fina!! K-Ä-R-L-E-K. ♥

Nu ska jag faktiskt krypa till sängs, är trött och har lite ont i huvudet. Bäst att sova, eller kanske läsa en sväng innan man somnar? I vilket fall tänker jag ta det lugnt. I morgon blir det skola. Två workshops och sedan studiegruppsträff. :) Har haft en helt underbart rolig helg, förutom städandet... ;) Hoppas att er helg har varit lika bra! Vi hörs goingar!

Jag kunde inte sagt det bättre själv.

.
weheartit

Hej produktiv söndag!


Jag vet att många människor har svårt för att äta frukost. Då är det här ett superbra tips! Det går ju faktiskt att dricka sin frukost. Gör en smarrig smoothie. I dag kände jag för att slippa tugga, haha!

Bjussar på receptet till er:

Hallon
Kakao
Youghurt Naturell
Sötningsmedel (för att det inte ska bli en sådan besk smak)

Det är dags att välja söndagsoutfit - sedan åka iväg till ICA Maxi och storhandla. Fast först blir det att skriva en inköpslista. Let's do this! Väl hemkommen blir det att ställa in varorna, därefter sätta sig och förbereda inför studiegruppsträffen som äger rum i morgon efter två workshops. Hej produktiv söndag! Har även lagt in ett par jobbtider på Vikarebanken. Känns riktigt bra!

Önskar er en fantastiskt grym söndag! Kram till er.

Förskolan prioriteras inte av politiker!


Bildkälla

Tycker det är rent utsagt skam att politiker inte prioriterar förskolan. Eftersom det är där barn i tidig ålder får lära sig att bli självständiga individer inför framtiden, för att klara av att leva upp till folks förväntningar, men även förstå att man inte behöver vara alla till lags. Så min undran är: varför har förskollärare sådana låga löner? Och hur kommer det sig att det är tillåtet att ha sådana stora barngrupper som vi har i dag?
På förskollärare ställs det sjukt höga krav och politikerna gör inte direkt arbetet lättare genom att öka barngrupperna, det blir svårare att räcka till som pedagog - se det enskilda barnet. Har varit och praktiserat på många olika platser och jag har ALLTID upplevt någon slags stress, personalen hinner inte alltid leva upp till sitt uppdrag som hela yrket i grund och botten bygger på. Att finnas där för barnen.

Nu har jag sagt MIN åsikt! Välkommen att lämna DIN också. :)

Nalle Har Ett Stort Blått Hus.




Jag kommer känna mig sjukt jävla snygg i dessa hanskar!


I dag har jag skrivit tenta, haft besök av mor min sköna och städat - nu håller på att frosta av frysen. En produktiv fredag! Har skjutit upp städningen alltför länge, så kände verkligen att det var på tiden att komma till skott. Känns skönt. Lite rörigt på en del ställen, men rent är det i alla fall.

Gårdagen bjöd på ett par träningshandskar från Fitnessbutiken (ingen av er gissade faktiskt rätt, bättre lycka nästa gång) i brevinkastet. Ett par efterlängtade vill jag lova!! Veronica blev superglad. Tänk vad ett litet paket kan göra. ROSA is the shit! Blir premiär för dessa på gymmet i morgon! YEAH. (8

Hur snygga är inte mina träningshandskar? Helt seriöst!? Jag kommer känna mig sjukt jävla snygg i dessa hanskar!

Hämtade ut ett paket. Vågar ni er på en gissning?


Hej svejs på er!

Denna torsdag har jag träffat min studiecirkel, där gick vi igenom vad som kommer dyka upp på tentan
Svenska som andra språk i morgon. Det känns klarare nu än innan i alla fall. Vi har sorterat upp vad de olika begreppen betyder samt diskuterat exempel. Ska dock kika på mina anteckningar och även kolla powerpoints. Därefter ska jag bara slöa framför en film och käka kiwi. :)

Btw, efter tentaplugget hämtade jag ut ett paket. Vågar ni er på en gissning? Innehållet dyker upp senare, om det finns tid och ork. Att vara högskolestudent är tuffare än man tror.

Take care of you! ♥

torsdagsinspiration


weheartit / Kollage gjort av mig

Det här är någonting som inspirerar Veronica just nu! Mönstrade bomberjackor, hängselbyxor, blommigt och tuffa snapbacks samt även mysiga pälshalsdukar - snygga väskor. Vad inspirerar er denna torsdagsmorgon? :)

Tur att jag kunde avreagera mina känslor en lur bort.

 
I dag har jag varit irriterad. Fast det var ett sådant läge då jag var tvungen att hålla god ton, visste att det annars skulle förvärra situationen. Att hålla inne irritation kan vara väldigt frusterande. Tur att jag kunde avreagera mina känslor en lur bort. Jag ogillar verkligen starkt att inte bli tagen på allvar!

Kvällsfika på Café Viskan


Gårdagens höjdpunkt: kvällsfika på Café Viskan med ett gäng från kören. Det har blivit lite av en traditon att dra dit efter övning. Så himla mysigt! Denna gång blev det en traditionell chokladboll. Kom på att det var sjukt länge sedan jag åt det och definitivt med pärlsocker. Så var extra sugen!! Till min godbit beställde jag en Chai Latte. Hur gott? Jag älskar verkligen denna dryck!

Alltså, bor ni i Borås eller bara har vägarna förbi. Då ska ni absolut besöka detta ställe. Det är inte bara ett café utan även en bar och hur mysigt som helst. Inredningen är väldigt fin! Jag tycker verkigen om detta cafét. Kommer helt klart inte vara sista besöket. Trevlig personal finns där också. :) Stort plus i kanten!

"Lagom är alltid bäst"



Fakta 1: Jag sjunger i studentkör.

Fakta 2: Jag blir sällan arg. Men när jag väl blir det, så blir jag otroligt arg!

Fakta 3: Jag har varit i bloggvärlden sedan 2010. Dock haft ett par bloggpauser sedan dess.

Fakta 4: Jag har minskat på kolhydrater och känner mig oftast piggare!

Fakta 5: Jag tror inte att fett är farligt, bara i en stor mängd. "Lagom är alltid bäst". I alla fall när det gäller mat.

Gillar ni sådana här inlägg, där jag berättar lite om mig själv? Let me know. ;)

Räcker att jag äter sådant som kommer ifrån djur.

weheartit / Kollage gjort av mig

Första ut: Jag minns mig som väldigt pysslig när jag var liten. Gjorde en liten ask med lappar som vad-ska-jag-göra-idag. Så när jag hade brist på idéer och fantasi kunde jag bara dra en lapp - vips så fanns det något att göra! Rätt smart faktiskt. Kanske borde göra en sådan.

Andra ut: Jag tycker att tigrar är otroligt vackra och fina djur!! Håller på och ritar en vittiger. Vet inte riktigt när den kommer bli färdig. Det återstår att se!

Tredje ut: Som jag sagt tidigare. Hösten är en fin årstid. Alla vackra färger. Denna bild gillar jag starkt, när solen lyser in på stigen täckt av alla dess löv. Hur fint? Älskar också att man kan klä sig lager på lager utan att svettas.

Fjärde ut: På sistone har jag börjat gilla pälsjackor. Det ser både sjukt snyggt, bekvämt och mysigt ut! Skulle dock aldrig vilja gå runt i en äkta. BIG NO. Räcker att jag äter sådant som kommer ifrån djur.

TRUE WORDS.

you, expectations, grunge, stay strong, relatable quotes, fair, sad, inspirational, lion, broken, boy, drugs, Trust No One, fake people, fitspo, death, girl, fight, depression, backstabber, quotes, so true, life aint fair, world, motivational, fighter - i
we♥it

Del 1: Fotografering vid Kransmossen



Cecilia: "Jag ska bara ta en provbild". Okej, jag langar ett leende då!



Damen på täppan. Istället för "herren på täppan". Låter bättre med damen, höh. ;) Nej, jag är inte feminist.



Vill självfallet förmedla med denna bild att träningen ger resultat. Strong is the new sexy!



Cecilia hade en plan att jag skulle efterlikna en karaktär från filmen Divergent. Det gick halvt bra får jag väl erkänna. Vi la ner det projektet rätt snabbt.

Vart ska jag börja? Hmm... jag och Cecilia fotograferade vid Kransmossen i går. Sjukt kuuul! Vi fick till massvis med bra bilder. När man väl hade kommit in i poserna och agerandet. Det tog en liten stund. Brukar vanligtvis inte stå modell. Tycker dock om att stå framför kameran!

Det här är bara ett axplock av de bilder som togs i går under vår fotografering! Nu fick ni i alla fall ett smakprov. Fler bilder dyker upp någon annan dag. :) Håll utkik vettja!

Eftersom både jag och Cecilia tyckte att det var himla kul. Så har vi styrt upp en fotografering på torsdag. Då kommer vi att vara i stan! Längtar verkligen!!

Vad tycker ni om dessa bilder? Lämna gärna en kommentar!

Lägger upp mina studier.


weheartit / Kollage gjort av mig

Hejsan på er finisar!

Hur är läget med er denna måndagsmorgon? Själv är jag lite småtrött, men annars är det fint. Sitter och kollar på lite höstinspiration och ville att mina goa läsare skulle få ta del av detta.

På tal om någonting helt annat. I dag ska jag testa att lägga upp mina studier som om jag skulle jobbat. Har nämligen hemstudier och tenta på fredag! Så klockan tio drar jag igång (då har jag hunnit äta frukost) och fortsätter framåt fem (alltså eftermiddagen). Kommer självfallet lägga in pauser. Under tiden blir det att få gjort saker som står på min anslagstavla. Let's do this!

Bjussar på en mysig Disneylåt:
POCAHONTAS – Where Do I Go From Here - From ''Disney's Pocahontas 2'' 

Önskar er en fantastiskt fin start på veckan! Vi hörs senare, då dyker det upp ett roligt inlägg! Stay tuned. ;) ♥

En spontan utgång med Michaela.


Kavaj - Myrorna ◊ Skinnjacka - BikBok ◊ Kjol och halsband - H&M ◊ Linne - Lindex ◊ Skor - Lånat av mamsen

I går blev det som ni redan vet... En spontan utgång med Michaela. Då valde jag denna guldiga outfit och leopardmönstrat fick även vara med på ett litet hörn. Utgången blev riktigt lyckad! Vi hamnade på Grand Hotel och träffade trevligt folk. Kul värre! Smakade en ny cider, smak av vattenmelon. Det var det enda jag drack under hela kvällen och smuttade även lite på Michaelas drinkar, hehe. :) Fast sedan var jag nöjd! Känner inget behov att dricka längre och bli full. Visst, någon gång så kan väl det vara sköj. Det ska jag inte sticka under stolen med. Men inget mål jag strävar efter. Har lika kul utan alkohol!! Jag är en sådan person som dansar oavsett om jag är nykter. Så det blev en hel del dans.

Fotografering på G




Kvällens planer: spontan utgång



I kväll blir det spontan utgång med Michaela. Kommer bli riktigt kul! Vi får se vart vi hamnar. ;) Bättre bilder på festoutfiten ska jag försöka hinna lägga upp i morgon! Ha en fin lördag! Vi hörs, kramis ♡


Träningshandskar: ROSA is the shit!



Jag behövde verkligen ett par träningshandskar! Får sjukt lätt blåsor, särskilt om jag ska lyfta mig själv vid en stång... Vilket jag har börjat göra på sistone. Så i dag fick jag tummen ur och beställde ett par riktigt snygga och fräscha handskar. ROSA is the shit! De är från Fitnessbutiken. Längtar tills de ramlar ner i mitt postfack och hoppas verkligen att storleken passar!! Tog nämligen S eftersom jag har små händer. Det känns som att det borde funka. :) Handskarna kan bli dina för endast 169 kronor. Hur awsome?

Kör ni med handskar på gymmet?

En intensiv fredag - mycket händelser i farten!

Gårdagen bjöd på gruppredovisning. Den gick riktigt bra! Sedan var det dags att göra två omtentor, Lekteorier och Matematik. Den första tentan tyckte jag gick allra bäst! Men den andra gick helt okej. Nu får man avakta och se. Hoppas hoppas! Håller både mina tummar och tår för att jag lyckas!!

Efter tentaskrivningar var det läge att kika på Klädbytardagen! Haha, jag hittade faktiskt sju plagg (vilket var max). Det kommer komma upp på bloggen inom sin tid! Kan dock berätta att kjolen som fick följa med hem i går, sprack när jag var tvungen att sätta mig gränsle över en soffa då jag och ett gäng satt och käkade buffé på The company här i Borås. Ni må tro att vi ALLA skrattade gott!! ;) Alltså, hur lyckas man liksom?! Aja, sådant som händer. Jag bjöd i alla fall på ett GOTT skratt, haha!! Ett gott skratt förlänger livet. :)

Just det ja! Jag blev även intervjuad av Borås Tidning innan jag skulle dra ifrån Klädbytardagen. Det var roligt! Har aldrig blivit intervjuad förut. Förutom i bloggsammanhang (då bara via mail).


Jag blev lite chockad över denna buffé. Det serverades i stort sett bara pommes frites, korv, kött och pasta, men även tilltugg som chips, chilinötter och saltapinnar och till det fanns det tomatsås samt oliver och pepparoni. Jag saknade verkligen grönsaker! Det kändes väldigt tomt. Fast vad får man egentligen för 45 spänn och att dricka ingår? Vi hade det i alla fall sjukt trevligt och det var dessutom första gången jag åt där. Grönsakerna tog vi igen senare...

... Då restaurangen stängde drog vi hem till min körkompis vän och förberedde inför Idol. Så ah, det blev helt enkelt fredagsmys tillsammans med dessa godingar (bland annat GRÖNSAKER), tittandes och kommenterande över Idoldeltagarna. Vi hade MYCKET åsikter vill jag lova! Fast vi snackade även om annat vid sidan om. Det var en riktigt lyckad kväll! Länge sedan jag hade sååå roligt! Lärde känna nytt härligt folk. Vilket jag ÄLSKAR att göra. En superbra start på helgen! Var inte hemma förrän strax efter tolv.

Hur fin är inte hösten?

Nämen, hali hallå goingar!

Tack och lov att man går upp på morgonen. För jag har verkligen hunnit med massor i dag. Tentapluggat - under pauserna har jag rensat ur min garderob och har även varit ute på en härlig fotopromenad i solen!

Här kommer ett litet smakprov:


Hur fin är inte hösten? Alla vackra färger som träden bjussar på denna årstid. Fantastiskt!
 
Efter fotopromenaden tog jag cykeln till skolan, för att lämna en kasse med kläder. I morgon är det nämligen klädbytardag! Vilket betyder att jag får välja sju plagg, eftersom jag hade med mig så många. Det kommer bli riktigt roligt!! Det var ett tag sedan någonting nytt kom in i garderoben. Längtar!! :) THIHI. Fast innan de får flytta in har jag gruppredovisning och omtentor.

Har även handlat en sväng för att kunna laga tacos. Mums, jag älskar tacos! Äter mig oftast alltid proppmätt. ;) Bara för att det är såå gott!

Vad har mina härliga läsare haft för sig i dag?

Five things you didn't know about me.



Number one: Jag kan lätt bli rastlös om jag till exempel sitter på ett café eller liknande.

Number two: Om jag gabflabbar så händer det att jag låter som en gris, haha. Det är faktiskt helt sant!

Number three: En av mina vänner upptäckte när vi var på Harrys att jag nickar väldigt mycket när jag instämmer till någonting. Haha, det blev bara ännu värre när jag skulle försöka att INTE nicka. Sjukt kuul!!

Number four: Jag är extra svag för killar med skägg och de får gärna vara äldre än mig! Har i stort sett bara träffat äldre killar, då jag nätdejtade. De dras till mig och jag till dem. Bra kombo!

Number five: Jag använder mig av mycket ironi på bloggen och även till vardags. Ibland vet inte folk om jag menar allvar eller skämtar. Jag kan vara förvirrande och virrig. Kallas Virre av många av mina vänner! Förstår varför. Höh.

Living with glory.

weheartit / Kollage gjort av mig

Ni är verkligen guld värda. ♥


God morgon på er!
 
Pigga och alerta? Haha, själv är jag någorlunda på det humöret. Det blev i alla fall bättre när jag slängde kallt vatten i mitt face. Tips tips! Nåväl, det var inte mina morgonrutiner vi skulle snacka om. Utan ville bara berätta för er hur ruskigt mycket min statestik har skjutit upp i höjden. I går hade jag mitt personliga besöksrekord, 67 unika besökare och 140 sidvisningar! Helt galet kul och detta är tack vare alla er som kikar in här varje dag och lämnar kanske en kommentar som bonus! Ser även att det är många av er som återkommer. Hur kul? Ni är verkligen guld värda. ♥ TACK fina ni. Hoppas att ni har överseende när det blir dålig uppdatering. Det är inte ALLTID lätt att få ihop blogg och studier. Jag gör i alla fall mitt allra bästa. STOR KRAM TILL ER!
 
Nu ska jag äta frukost - glädjas hur fina ni är! Efter frukosten blir det tentaplugg. Wohoo! Let's do this!

Hoppas att ni får en fin torsdag! Vi hörs säkert senare. Pöss!

"You snooze you lose"



Vem har inte snoozat på morgonen? Då alarmet ringer och du egentligen
SKA gå upp, men är för trött och tänker fem minuter till. Väljer därför att somna om. Don't do that! Det finns en baktanke med det hela. Tror du verkligen att DU blir piggare om du får sova ett par minuter extra? I så fall är det dags att tänka om. Enligt Asapscience blir du bara tröttare. Vi borde leva efter mottot "You snooze you lose". ;)

Jag själv brukar faktiskt aldrig snooza, har varit i den ovanan. Men inte längre... eller... ibland händer det, dock ytterst sällan! Vaknar numera oftast innan alarmet ringer, haha! Brukar du snooza?

AWSOOME


Gosiga koftor, chokladmuffins, Starbucks Coffee och gungor.


weheartit / Kollage gjort av mig

Den här gråa och något trista onsdagsmorgon. Vädret är inte det bästa. Lyssnar jag på mysigt lugn musik. Samtidigt som jag inspireras av kollaget ovan. Gosiga kofttor, chokladmuffins, Starbucks Coffee (bättre än Espresso House enligt mig) och blir sugen på att sätta mig och gunga. :)

Nyduschad - snart är det time för mig att välja outfit och cykla till skolan och träffa min studiecirkel, hihi. Man ska ta hjälp av varandra har jag hört! Därefter blir det ett studiebesök på Språkoteket med min mentorsgrupp. Det blir spännande!

Önskar er en fin onsdag! ♥

Bra för tjuvar, men mindre bra för ägaren till väskan!


Kappa - Finns här ♥ Byxor - Finns här ♥ Väska - Finns här ♥ Hatt - Slutsåld

Alltså, den här kappan är sjukt snygg! Tänk att ha dessa läderbrallor till den. Visst skulle det bli fräckt?! Hattar är någonting jag på senare tid verkligen har börjat gilla. En nice accessoar! Lyfter en helt outfit. Dock har jag ännu ingen här hemma. Väskor har jag alltid älskat - Michael Kors är ett riktigt snyggt märke. Brukar dock vara fritt fram att sticka ner handen och ta sådant man behöver. De brukar nämligen inte ha dragkedja.... Bra för tjuvar, men mindre bra för ägaren till väskan!

Vad tycks om detta kollage?

Älskar att tända ljus när mörkret har lagt sig.


God kväll på er finisar!
 
Hur står livet till med mina läsare denna tisdagskväll? Fint är det här i alla fall. Har fått massor av energi från kören och musiken. Har alltid så himla roligt där! Vår körledare är dessutom helt fantastisk! :) Det började dessutom många nya i dag, så sjukt välkommet!! Haha, eftersom vi innan detta var sju personer. Då var vi en ensamble som det så vackert heter. I vilket fall. Vi fick lära oss två nya låtar "Höst på min planet" - Lars Winnerbäck och "Say something" - A great big world feat. Christina Aguilera. Goa låtar!

Just nu: sitter jag och lyssnar på Melissa Horn samtidigt som jag har tänt ett vaniljdoftljus. En väldigt härlig mysfaktor! Älskar att tända ljus när mörkret har lagt sig.
Har nog det efter min kära mor. ;)

Vad hittar ni på i kväll?

DET RÄCKER NU. STÅ UPP MOT NÄTHAT!



Jag vill dock lägga till att även killar har sett andra bli utsatta för näthat och nätmobbning. Det är inte bara tjejer. Fast jag förstår med tanke på orden "hora", "fitta", "slyna" och de andra ord som tas upp i videon att det riktar sig främst till tjejer. Däremot är "bögjävel" ett ord som många killar får höra. Bara om man visar känslor till sin kompis på sociala medier. Kan en sådan kommentar dyka upp! Hur sjukt?

Den här videon berör mig OTROLIGT mycket!! Jag är nästan helt säker på att varje människa någon gång i sitt liv har utsatts för näthat. På ett eller annat sätt. Vi tolkar ordet "näthat" på olika sätt. Det som någon ser som näthat behöver inte nödvändigtvis betyda detsamma för en annan person. Eftersom personen ifråga kan se näthat ur en helt annan synvinkel. Fast oavsett hur man ser på näthat är det lika VIDRIGT! Dessa kommentarer var något jag uppmärksammade häromdagen på en tjejs blogg och blev allmänt ledsen...
Hemska kommentarer... En kille försöker trycka ner en tjej. Det är självklart lika illa oavsett kön. Det värsta tycker jag bland annat är människor som blir kallade "hora". Ordet används alltför ofta och har blivit ett själsord och en svordom. Ibland funderar jag kring om personen verkligen vet vad ordet betyder, som uttrycker sig med ett sådant starkt ord... Och vet ni vad? Det här händer DAGLIGEN - Sverige tillåter fortfarande det.Polisens hemsida står det: "Dessutom utreder regeringen om man ska skärpa straffen för förtal, hot och ofredande. Utredningen ska presenteras i början av 2016". Jomen, bra där. År 2016 kommer näthatet ha blivit ännu större och förorsakat mångas liv. För näthat kan leda till självmord. Jag har själv blivit utsatt för näthat, men aldrig haft tankar på att skada mig. Näthat är fruktansvärt! Känner därför att det är ett ämne jag vill uppmärksamma och tycker är OERHÖRT viktigt.

Jösses, vad kallt glass är (det ilar ju i tänderna). Bra då fungerar frysen!


Nämen, morsning korsning!

Har ni tänkt på att dagarna bara rinner iväg?
I dag satt jag till exempel i skolans bibliotek och pluggade från 12-16 (med matpaus, viktigt!). Därefter slog jag igen både anteckningsblock och bok för att Styra mina steg mot min cykel för att bege mig hemåt. Fast då träffar jag en körkompis, vi stod och tjötade en stund och därefter möter jag ytterligare en körkompis, haha! Det verkar som att det var körträff i dag istället för i morgon. Himla trevligt. Efter det kom jag dock hem! :)
 
Väl hemkommen: var trött efter allt plugg - slängde mig på sängen och kände mig allmänt lat.Men det får man vara ibland. Så småningom tog jag itu och fortsatte skriva resten av mitt paper till seminariet för morgondagen. Känns riktigt bra! Sitter dessutom i soffan och käkar min favoritglass ApelsinChokladdirekt ur byttan. Det har sina fördelar med att bo själv. ;) Jösses, vad kallt glass är (det ilar ju i tänderna). Bra då fungerar frysen! Prima ballerina.
 
Vad har ni haft för er denna måndag? (8

Intervjutävling - vinn en intervju hos mig


* Kommentera "jag vill vara med" eller liknande, så att jag forstår att du vill delta.
* Du MÅSTE ha en blogg och EN mailadress som jag kan kontakta dig på. Jag vill även kunna lägga in bilder som hör till intervjufrågorna.
* Du har större chans om du följer mig på Bloglovin (skriv vilket nummer du blev). Men det är absolut inget krav! Fast det ökar ju dina vinstchanser, höhö. ;) Du fär gärna sprida vidare denna tävling.
 

* Du vinner en intervju hos mig, som kommer att visas på bloggen.

* På söndag 21/9.
 
LYCKA TILL GOINGAR!

Ps. Övriga kommentarer vill jag gärna hålla utanför detta inlägg. Vore gulligt om ni respekterar det. Tack!



Klicka på bilden för att komma till vinnaren!

Jag fungerar bäst i en varierad träningsform. I alla fall att någonting i mina pass skiljer sig från tidigare.

Bilderna är rätt gamla, det kan ni ju se på frisyren. ;)

Den här söndag drog jag till gymmet. Det kändes riktigt gött!! Startade passet med 10 minuter på crosstrainern och sedan använde jag mig av två gummiband längs ett räcke för att lyfta mig själv. Därefter fick magen jobba 30 repetioner och även axlarna. Körde dessutom vader, fast betydligt flera repetioner. Cirka 50 gånger. Sjukt jobbigt, i ena vaden kändes det som kramp. Så jag blev faktiskt lite rädd och orolig. Körde även rygg 30 repetioner. Så småningom gjorde jag några situps, både utan och med vikt. Armhävningar på knä kom dessutom i fokus. Sist men inte minst avslutade jag med plankan.

Jag fungerar bäst i en varierad träningsform. I alla fall att någonting i mina pass skiljer sig från tidigare. Hur tycker du om att träna?

HAHAHA


weheartit / Redigering gjort av mig


Din röst är viktig!

God morgon på er sötnosar!
 
Haha, dock har jag varit vaken sedan klockan sex. Snart ska jag cykla iväg och rösta. Det är människans rättighet, #dinröst! Första gången jag får rösta, bortsett från EU-valet. Efter det ska jag till skolan och tentaplugga med Ida. Denna gången kommer vi ta oss itu med matematik. Jag har två omtentor nästa vecka! Det är bland annat dessa vi pluggar till.
 
 
Glöm nu för guds skull INTE att rösta i dag om ni har åldern inne och inte har varit och förtidsröstat. Hoppas dock att ni INTE röstar på rasist-partiet, Sverigedemokraterna. Fast vi har trots allt demokrati här i Sverige. Så ni får följa ert hjärta, helt enkelt. Jag kan villigt erkänna att jag tycker att alla politiker lovar en jävla massa innan valet - mycket prat men lite verkstad. That's my opinion. Ni kan i vilket fall rösta mellan 8-20. Din röst är viktig!

Har ni röstat? eller kommer ni att göra det?

En september outfit från 2012

Jacka och byxor - Second Hand ♣ Brun tunn jacka - Lindex ♣ Halsband - Fått av mormor ♣ Klackskor - Skopunkten

Den här outfiten bar jag september 2012, då jag skulle dra in till Göteborg och göra stan osäker. Fast innan det skulle jag få något gott i magen. Blev riktigt nöjd med dessa outfitbilder! Vad tycker ni?

*Spelar intromelodin innan stegen fram till altaret*

weheartit / Kollage gjort av mig

Bild 1. Jag borde införskaffa mig en drömfångare. En rosa! Kan slå till när höstmarknaden är här i Borås. Det blir finfint!

Bild 2. Skulle inte säga nej till en sådan här smarrig efterrätt. Gissar på att det är chokladpudding! Yammi. Dock ska jag käka min favoritglass i kväll. (8

Bild 3. Vill strosa runt i en okänd stad och bara njuta av allt där omkring. Det vore fantastiskt!

Bild 4. Skulle mer än gärna vilja gå klädd såhär. Sjukt snyggt!!! ÄLSKAR verkligen denna outfit. Tycker att det är fräckt att matcha i samma färg. Svart och vitt gifter sig dessutom! *Spelar intromelodin innan stegen fram till altaret*

Ambitiösa kvinnor.



Snacka om ambitiösa kvinnor, som tentapluggar i skolan en lördag och dessutom använder sig av en whiteboardtavla för att få struktur över alla lekbegrepp och teorier. Score to us!

Önskar er en fin fortsatt lördag! Vi hörs senare. Pussis ♡

"I-love-Rock-n'-roll"

Hejsan mina fina och goa läsare!!

Hur är läget med er nuförtiden? Med mig är det i alla fall bra. Har dock varit rätt mycket i skolan på sistone. Fast det har vart mycket lärorika tillfällen så jag klagar inte! Det har dock minsann ekat tomt här ett par dagar. Vilket ni säkert har märkt. Har inte känt att jag har haft tid och inte heller någon lust att blogga. Känns väldigt ovärt att skriva ett inlägg då. Därför kommer ni att få en tillbakablick under de dagar som har varit. Bara de roligaste händelserna, haha! :D

I måndags gjorde jag en STOR förändring i hårväg!!! Vet att det finns några av er som har sett på Instagram. ;) Nåväl.

FÖRE
EFTER

Jag var lite pirrig både under dagen och hos frisören. Fast jag ångrar mig verkligen INTE. Är supernöjd med min nya frisyr! Den känns riktigt snygg och cool! Är sååå glad att jag vågade göra en sådan här förändring.

Om ni är Boråsare precis som jag, så borde ni sannerligen klippa er hos Salong Cut & Style! Sjukt goa och härliga människor som äger detta företag. Det är mor och dotter som driver denna salong. De har extra bra pris om du är student, då betalar du endast 140 spänn. Hur awsome?! Tredje gången jag besökte dem och har gått med ett leende på läpparna, varje gång. Tips tips!

Well well. Dags att berätta vidare om mina dagar...


... I går sjöng jag med kören på tre Kåren-sittningar. Haha, såhär taggad som ovan var jag då. Känner att jag har minen "I-love-Rock-n'-roll". Inte direkt vår låtreportoar för kvällen... Fast kul hade vi! #studentkör

Efter våra framträdanden drog vi ett gäng och satte oss på cafét Viskan - tog en kvällsfika. Himla mysigt och fantastiskt roligt! Många roliga samtalsämnen ägde rum. Dessutom beställde jag en sjuuukt god cheesecake med Nutella. Mina smaklökar gillade verkligen denna bakelse... MUMS! :)

Det kändes som fredag i går redan. Trots att jag skulle ha ett seminarium morgonen därpå. Men himla gött och spontan blev kvällen! Vi gillar't.

Hösten är en mysig årstid.


we♡it / Kollage gjort av mig

Jag tycker om hösten. Som många bloggare särskilt uttalar sig om. Att det är roligt att klä sig i JUST denna månad. Mina tankar: man kan svepa in sig i en mysig halsduk när det blir kyligare ute och det finns ett sådant stort utbud av dessa. Olika färg och form. Ja, allt helt enkelt. Så himla awsome! Älskar dessutom att bära gosiga koftor! Tycker om dessa höst outfits väldigt mycket. Favoriten är bilden där tjejen omges en massa löv. Sjukt härlig!! Jordnära men ack sååå snyggt! Den vinröda halsduken gör att outfiten blir ännu snyggare.

Btw, då det blir mörkare ute är det verkligen supermysigt att sitta under en filt och tända ljus för att få en mysigare tillvaro.

Vad gillar ni med hösten?

Tänk vad fel vänlighet kan vara på avstånd.


weheartit

Hon kände för att lyxa till det en lördagskväll.

God kväll!

Just det ja!! Kom på att jag inte har berättat för er hur det gick på mötet med Vikariebanken i fredags. Det gick jättebra! Blev en liten intervju. Tack för era fina uppmuntringar!
Kan numera boka in jobbtider via deras hemsida. Perfekt! Nu uppstår dock problemet när jag kommer KUNNA jobba. Denna vecka är fullproppad. Får se hur jag har det nästa vecka. Hoppas att det kan finnas en chans och att de behöver vikarier. :) Det återstår att se! Den som lever får se. Rätt logiskt faktiskt. 

Jag bestämde mig för att fira att jag numera är inskriven på Vikariebanken.
Så styrde cykeln mot Coop (dock var det inte för firandets skull som jag bland annat köpte räkor och bröd). Nä, jag ska vara uppriktig här. Eftersom Veronica är en ärlig person. Hon kände helt enkelt för att lyxa till det en lördagskväll. Inga konstigheter! Fy gaalet vad hon njöt av sin lyxiga middag. I lugn och ro. Wohoo! För det händer ju aldrig annars... ;)

Titta, vad fint hon fixade och donade:


Visar ett tecken på att jag lever.



Min pluggmiljö: Förbereder mig till studiegruppsträffen som äger rum i morgon.

Hej svejs!

Ville bara visa ett tecken på att jag lever. Har suttit i skolans bibliotek och pluggat från klockan 12 (förutom min lilla matpaus) och det blir ingen hemfärd förrän 16. Då stänger nämligen biblioteket. Dags att fortsätta plugga nu rå! ;D Är trött i hövet... men det är bara att bita ihop in till det sista.

Vi hörs senare! Pussis ♡

Knasiga särskrivningar...

Är DU en sådan person som har svårt för särskrivningar? Kolla då hit. Kika nedan på ett par roligt knasiga meningar, och få dig ett gott skratt. Ett gott skratt förlänger livet, vettu!  ENJOY!

KYCKLING LEVER
- "..Han lever, han lever, hurra hurra"
BAD SHORTS - Inte är de bra inte...
HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
BRUNSTENS BATTERIER - Något för massageapparater?
SKUM TOMTE - Tar klapparna själv.
RÖK FRITT - Bolma på bara!
SLÄNG GUNGAN - Den är nog trasig.
SJÖ NÄRA TOMT - Inte sjönära då?
KASSA SKÅP - Inget att förvara något värdefullt i.
HAND TVÄTTAS - Före maten.
KLIPP PYTON - Har ormar hår?
NACKA NAPRAPATERNA - Ta livet av dem!
LÅNG HÅRIG - Kanske snaggad?
BIND GALEN - Innan han skadar någon!
SNOR KRÅKA - Stjäl en fågel.
JÄST SVAMP - Alkoholhaltig?
ETT STYCK MORD - Vill ni beställa något mer?
SKYGG LAPP - Skraj same?
HÅLL PLATSEN - Så ingen annan tar den.
SJUK GYMNAST - Kan behöva en sjukgymnast.
MORGON ROCKAR - Kväll suger?
BARN UNDER KLÄDER - Rädda dem innan de kvävs!
SUPER UNDER STÄLL - Dricker alkohol medan han sladdar?
ETT TRUMPET SOLO - Tutar lite motvilligt?
SNODD MAPP - Åhléns kränger hett kontorsmateriel för 19:90

"Är du djur och naturintresserad?"
- Är inte de flesta djur naturintresserade?
"Skivad kalv lever med kul potatis" - Kan skivade kalvar och potatisar vara sambos?
"Extra knäck till jul" - Lite julgodis är aldrig fel.
"Svensk general agent för Kinaföretag" - Militär med rätt att döda...
"Inte rädd för att visa fram fötterna" - Hoppas bara att han tvättade dem innan.

Mina favoriter är dessa:

HUGG ORM - Effektivare än att slå den?
KYCKLING LEVER - "..Han lever, han lever, hurra hurra"
BARN UNDER KLÄDER - Rädda dem innan de kvävs!

Vilken/vilka är era favoriter? :)

Killar har sämre betyg än tjejer



Fastnade framför "Rektorerna"
som visades på TV i Kunskapskanalen för drygt ett år sedan. Där pratades det bland annat om att killar har sämre betyg än tjejer. Vilket de som medverkade i programmet ansågs vara för att killar enligt könssterotypen SKA vara stökiga i klassrummet och inte vilja satsa på skolan. Därför ställs det inte lika höga krav på killar som det gör för tjejer. Något som jag dessutom tycker är riktigt skrämmande är att tjejer sätts ut som "stötdämpare", en tjej får alltså sitta bredvid två killar för att lugna ned dem. Hur sjukt är inte det?! Tjejer förväntas lära killarna hur de ska bete sig. Vi är väl fan inte deras morsor?! Kan fråga mig här vad lärarna egentligen gör om de måste ta hjälp av sina elever i stället för att kämpa för egen förbättring. Hallå, eller? Mer pedagogiska och viljestarka är de väl? Annars kan man likväl byta yrke.

Vissa skolor har även stora problem med könsroller. Det fick man bland annat se i en dokumentär som de visade under programmets gång. En reporter intervjuade en kille om varför det var så många killar i träslöjden men väldigt få tjejer. Han svarade något i liknande: "Men tjejerna är rädda för att svarva, borra och sådant". Men det kom sedan fram i reporterns följdfråga att det var bara något killen antog, inte att det var så. Hon frågade även varför det var så få killar i syslöjden och majoriteteten tjejer. Han svarade: "För att många killar tycker det är "fjolligt" och löjligt".

Det togs även upp att elever måste få större inflytande i sin arbetsmiljö, inte bara få välja vilka möbler man vill ha och så vidare. Nej, utan få vara med och påverka på riktigt, skolan kan motivera eleverna och fånga deras intresse, nyfikenhet, få dem att vilja komma till skolan för att det är roligt att lära sig saker. Lärarna har ett tufft uppdrag, helt klart. Det krävs kompetenta lärare för att utvecklingen ska kunna gå framåt! Men det är så värt det i slutändan. Alla tjänar på det. Både du och jag. Kunskap är makt!

En fräsch och snygg inredningsdetalj - ljuslyktan.

Tjosan svejsan på er mina fina läsare!

Hur står det till med er den här lördag? Hoppas bra! Själv mår jag bra, dock lite trött. Blev rätt sent i natt. Fast har ändå kickat igång denna dag med att tvätta, och snart när alarmet ringer är tvätten färdig. Då blir det att hänga upp den (såklart) och sedan slänga in en maskin tvätt ytterligare! Därefter tänker jag ta en cykeltur till Stadsbiblioteket - låna en normkritisk bok som vi ska ha till nästa vecka i en studiegruppsträff. Efter det kommer jag ha fullt upp med plugg. Tjohoo, it's my lucky day!

Ville därför kika in en snabbis och bjuda på lite...
inredning inspiration:

we♥it / Kollage gjort av mig

Enligt mig är det här en väldigt härlig och vacker inredning inspiration. Tycker extra mycket om rosen i glaskupan. Stillfullt och snyggt! Känns som att det skulle kunna vara scensatt med Skönheten och odjuret. Finfint. Me like! Haha, väldans vad mycket rosor det blev. En himla fin blomma! Något annat som jag anser är en fräsch och snygg inredningsdetalj är ljuslyktor. Har själv två stycken. En vit och en svart. :)

Vilken är den snyggaste inredningsdetaljen i ditt hem?

Vilt vågat, men känner på mig att det kan bli riktigt bra och snyggt!


 
Hmmm... på måndag hoppas jag att jag kan klippa mig hos min frisör. Väntar på svar från min onlinebokning. Vill  verkligen ha en förändring! Senaste gången efterliknade hon en ung Britney Spears (eftersom jag ville det). Lutar extra starkt åt frisyren i mitten! Vilt vågat, men känner på mig att det kan bli riktigt bra och snyggt! Vad tror ni? Skulle jag passa i en sådan frisyr?

Liite smått nervous.


Ett sjukt jävla grymt citat!! Tänk på det här tjejer.
 
Jag får väl ta och erkänna att jag är liite smått nervous. Klockan 13 ska jag cykla iväg (med träningsvärk) och träffa en kvinna som jobbar på Vikariebanken inom skolabarnomsorg. Tänker att det kan vara skönt för ekonomin om man kan få in ett par extra slantar. När det nu kan bokas in. Det är huur mycket som helst just nu! Fast någon dag måste det kunna klämmas in jobb. Haha, fast jag ska dock inte ta ut segern i förskott. Har ju inte varit på mötet ännu. Fast det känns som att jag har stora chanser, eftersom jag har utbildning som barnskötare och utbildar mig till förskollärare. I think i'ts gonna work! Det enda jag vet att jag ska göra... är att visa mitt belastringsregister (så att jag inte är kriminell eller liknande). Bra regel! Sedan är det hela en överraskning. Men skulle gissa på att hon vill intervjua mig! Fast det återstår att se. ;) Wish me good luck!

Önskar er en fantastiskt fin fortsatt fredag! Vi hörs när vi hörs. Ta hand om er.

Kändes väldigt effektivt, helt slutkörd och musklerna skakade.

Här kommer ett par grymma tränings qoutes:
Take a look in the mirror Motivation #4
weheartit


Bildkälla

Jag har gymmat på Nordic Wellness sedan den 26 februari detta året och trivs riktigt bra! Trevlig personal och finns även stort utbud av gymredskap och även bokningspass.
Den enda nackdelen är att det endast finns ett ställe med hantlar. Osis om det är någon som använder den vikt jag vill ha (vilket har hänt en gång). Då fick jag rubba min rutin - köra något annat så länge. Det verkar dessutom ha tagit bort ett extra roligt pass - SH'BAM. Nu har jag ju ingenting annat att jämföra med. Så det här blir mina åsikter rent konkret från det jag själv har sett och upplevt hos Nordic Wellness.

Gårdagen bjöd på ett nytt pass, Crosscage i 45 minuter. Jag trodde att jag skulle dö, haha! Så jävla jobbigt och svettigt... Men kändes väldigt effektivt för jag var verkligen helt slutkörd efteråt och musklerna skakade.

Träningsupplägget från Nordic Wellness hemsida:
"Ett stationsbaserat pass i liten grupp som ökar din styrka, explosivitet och smidighet. Ett häftigt allroundpass med olika funktionella övningar för dig som vill träna hela kroppen. Passet är intervallbaserat och varierar från gång till gång för att utmana dig maximalt och utförs på crosscage-yta som finns i gymmet. Passar både nybörjare och vana deltagare."

Trots att jag trodde att jag såg ljuset i tunneln under passet. Ett väldigt dramatiskt uttalande... tänker jag faktiskt boka just detta passet igen. Vill utmana mig själv! Träning ska vara jobbigt.

Btw, nästa gång jag kör det här passet kan jag försöka tänka på att fotografera wihiteboardtavlan där instruktören skrivit upp ett par övningar som vi utförde. Next time om jag inte glömmer av det!

Har ni kört Crosscage någon gång?? I så fall vad tyckte ni?

In tha school



Skinnjacka: BikBok / Byxor: London / Väska och kofta: Ullared

Hej eller god morgon!

I går blev det inte något bloggande mera än ett tänkvärt qoute. Kom hem från skolan, lagade mat och sedan packade jag träningsväskan - tog en powernap på 20 minuter och sedan drog jag till gymmet och körde Crosscage! Tänker att jag berättar om passet i dag om jag orkar. Brukar vara helt slut efter skolan.

Btw, förut har jag varit den personen som oftast har stressat till skolan (inte märkvärt, men i alla fall haft för lite tid). Nu är det andra gången jag är flera minuter innan föreläsningen börjar.

Som sagt. Brukar annars vara tidsoptimist... ;)

True story, bro.


weheartit / Redigering gjort av mig


Tänker hitta en bra studieteknik och följa den.

Tjenixen goingar!

Den här tisdag var det ingen vanlig dag för Veronica. Utan det var hennes första skoldag. Minns ni att jag för några dagar sedan berättade att jag var såå taggad? Haha, det flög bort rätt snabbt när alarmet ringde klockan 06:15, men upp kom jag och är en sådan person som alltid försöker se det positiva. Vilket ger mig bättre förutsättningar för att få ut mycket av till exempel föreläsningar. Började 08:30 med kursintroduktion och sedan har det bara flytit på med två föreläsningar Mötet med den andra och Hållbar utveckling - den ekologiska dimensionen. Den första föreläsningen tyckte jag föll mig allra mest i smak. Otroligt intressant!
Det var dessutom riktigt roligt att träffa alla klasskompisar!
 
Jag har intalat mig själv att det här ska bli ett bra år med studier. Tänker hitta en bra studieteknik och följa den. Satte mig efter den sista föreläsningen i dag och kollade igenom mina anteckningar (jag antecknar ALLTID). Har även förberett mig lite inför föreläsningarna som äger rum i morgon. Känns riktigt bra! Det är någonting jag verkligen ska hålla vid liv. Fast då blir det att ha ännu bättre framförhållning.
 
Här kommer Björn Liljeqvists förklaringar till varför:



Haha, jag har till och med gjort en lista på Youtube som jag döpt till Studieteknik. Där jag lagt in de mesta av hans videos. Jag tycker att han är väldigt inspirerande och säger många bra och lärorika saker som kan vara bra att tänka på som student. Tips tips för er som framför allt pluggar på högskola eller universitet. Men ni som pluggar över huvud taget kan nog också få användning av detta.
 
Förresten... förutom skolan har jag varit på kör. Vår körledare kunde inte komma på grund av personliga skäl. Men vi träffades ett gäng - fikade innan och sedan körde vi igenom låtarna som vi ska sjunga på ett par sittningar. Det kommer bli riktigt roligt! Ser fram emot det. :)
 
Blir ni förvånade om jag säger att jag är trött efter den här dagen? Förmodligen inte. Det har i stort sett varit full rulle hela tiden. Kom hem en timme innan Idol började. Ställde mig och diskade samt la in kläder i garderoben. Kändes helt fantastiskt gött att slänga sig på soffan, vill jag lova och bara ta det lugnt!

Nu är det snart dags att sova, haha! För att orka med två föreläsningar. Natti natti sötisar! ♥

Haha, sa ordet "spännande" ett x antal gånger. Men både utseendet och att äta denna form av mat, var väldigt spännande.


Jag älskar att testa nya saker! Om det är i matväg eller ett nytt pass på gymmet eller liknande. Spelar ingen som helst roll! Har börjat våga göra sådant jag inte brukar göra. :) Vilket är himla kul! Malin fick därför med mig till Raw Food här i Borås. Det blev lunch-buffe innan det var tentadags för min del. Vi hade det riktigt trevligt, roligt och mina smaklökar tyckte även om maten. Haha, sa ordet "spännande" ett x antal gånger. Men både utseendet och att äta denna form av mat, var väldigt spännande. Kommer helt klart äta här flera gånger! Gottit värre! Har ni testat Raw Food?

Vet ni vad? Jag tänker faktiskt slänga mig i sängen nu (efter tandborstning och så vidare). Är sjukt trött... Natti natti och sov så gott, vi hörs säkert i morgon! ♥ Pussis

Färg och mönster ger glädje i vardagen.




Skor - Fått av mamma / Bomberjacka, byxor och linne - London / Halsband - H&M

Jag älskar färg och mönster! Anser att färg och mönster ger glädje i vardagen. Därför körde jag på en bekväm, färgrik och mönstrig men ändå snygg outfit! Var för övrigt ett tag sedan jag sminkade mig så kände att det var på tiden. Man blir lite piggare! Har dessutom lunchat på Raw Food med Malin. Riktigt trevligt, roligt och gott! Berättar mera om besöket senare.

Snart är det tentadags! Min magkänsla säger att det kommer gå bättre än förra gången. Har pluggat mera. Senast då jag gjorde tentan var jag bara fem poäng ifrån att få godkänt. Det här ska jag fan klara!! Önska mig gärna lycka till goingar! :D Stor kram från mig.

Monday Inspiration


weheartit / Kollage gjort av mig