Kan typ ge bort till ett helt fotbollslag.


Jag är i full gång och rensar här hemma samtidigt som Allsång på Skansen är på i bakgrunden. Har insett att jag inte behöver köpa julkort på ett bra tag 😂👏 Kan typ ge bort till ett helt fotbollslag! 😁✌ Btw, jösses vad mycket grejer man kan samla på sig. Veronica goes ekorre, haha! Följ gärna mig på Snapchat: verreperre 🙌

Kommentarer
Bambi säger:

Jag har precis bytt till en iphone så jag är inte så haj på den nya snapchat appen som ser HELT annorlunda ut. Så du får, om du vill, gärna lägga till mig. iambaam heter jag där.

svar: Jo men det känns ändå viktigt att vi kan skapa en förståelse för mer problem. Vissa killar på dejtingsajter.. alltså det är ju inte alltid med mening som de sårar. Det är ju inte alla som har lätt för att vara ärliga. Det "mitt ex" gjorde var dock rent utsagt vidrigt. Han lät mig tro att han älskade mig liksom. Ljög så hårt under en så lång tid. Men hur vidriga hans lögner än var så .. well jag har ändå än förståelse för att ja klart att han inte sa det tidigare när han var livrädd för konflikter. Dock så är han ju ändå en idiot. Han kunde frågat någon om råd för vad han skulle säga... men han var la rädd för att andra skulle inse vilken idiot han var.

2015-07-09 | 23:53:43
Bloggadress: http://iambaam.blogg.se
opie säger:

HAHA, lilla hamster! Samma för mig dock :/

2015-07-10 | 11:31:27
Bloggadress: http://nouw.com/opie
MATILDA säger:

Oj vad mycket haha! Men då har du så det räcker :D

2015-07-10 | 15:56:47
Bloggadress: http://matildays.se
milina.blogg.se säger:

Hahah! ;)

2015-07-11 | 01:16:59
Bloggadress: http://milina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Pink Blinking Music Note