Vi beslutade oss för att gå på säkra kort.

I lördags tog jag cykeln bort till Emma och Jasse (fast Emma var bara hemma). Det blev mycket pratande, men även promenad och lek med goseponken Mellker och matlagning samt Frozen Youghurt samtidigt som vi tittade på The Other Woman. Popcorn dök även upp på shemat till kvällens ära. Skulle egentligen cyklat hem efter filmen, men var alldeles för trött och det ösregnade plus det var värsta åskovädret så stannade över natten. Mys!

Så här såg vår lördag ut i bilder:


En vacker solnedgång under promenaden.

Både Emma och jag busade rejält med Mellker ute på en fotbollsplan. Det tyckte han om, självfallet! Full av bus. Liksom vi. Tänkter bjussa på en video så småningom!


Väl tillbaka efter promenaden - allt busande gjorde en hungrig och då var det dags för middag. Kyckling-och bacongryta stod på menyn. Hur gott? Svar: jättegott.

Helgens beslutångest... Vilken ska vi välja? Kokos, choklad eller mango. That's the question.


Utanför Emma och Jasses lägenhet... Två små söta kaniner.


Efter många om och men, beslutade vi oss för att gå på säkra kort. Både jag och Emma älskar nämligen mörkchoklad. Så ja, det blev Choklad Frozen Youghurt och den var helt fantastiskt gooood!! Vi ville ALDRIG att den skulle ta slut. Men vi vet båda att ingenting varar för evigt. Tyvärr.

Eftersom vår choklad tog slut... *buhuuu*. Fick vi ju hitta någonting annat att äta! Popcorn slår aldrig fel. Eller vad säger ni? Man kan ju låtsas att man är på bio... ;)

Det blev frukost morgonen därpå tillsammans med Emma. Hur mysigt? Dock var vi båda inte alltför pigga, men himla trevligt var det i alla fall. Därefter blev det hemfärd för att packa väskan och dra till gymmet och köra Zumba! Riktigt roligt att ha bokat pass igen. Har inte blivit så på sistone. Måste komma igång med det känner jag!

Har haft en helt fantastisk helg! Den bästa på länge. :D Hur grymt? Haha, jag och mina "hur" heela tiden. Höh. Nåväl, hoppas att ni också har haft en fin helg! Pussis. ♡

Kommentarer
Charlotta Hägg säger:

Vad mysigt :)

2014-08-04 | 09:55:43
Bloggadress: http://charlottahagg.blogg.se/
William säger:

chokldsmaken är bäst:D
söta kaniner:D

Sv; Tack Så Mycket:D

2014-08-04 | 09:56:40
Bloggadress: http://canonguy.blogg.se
Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ säger:

Men så mysigt ni hade då:)

2014-08-04 | 16:56:52
Bloggadress: http://sessie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Pink Blinking Music Note